Ethereum-prijsvoorspelling: ETH Bulls pushen prijs naar $ 1.500

Dagelijkse technische analyse van Ethereum ETH

  • Ethereum-prijs is gestegen van de 20-daagse SMA.
  • De 4-uurs ETH-prijsgrafiek flitst drie verschillende koopsignalen.

Ethereum-prijs stuiterde omhoog vanaf de 20-daagse SMA en sprong de afgelopen twee dagen van $ 1.245 naar $ 1.365. Zoals de zaken er nu voorstaan, maakt ETH een scherpe stap naar het hoogste niveau ooit dat het vorige week bereikte.

Ethereum op koers om zijn hoogste niveau ooit te bereiken

De Ethereum-prijs zal waarschijnlijk weer het hoogste niveau ooit bereiken en een sprong maken naar het psychologische niveau van $ 1.500. De relatieve sterkte-index (RSI) heeft nog wat ruimte om te groeien voordat hij zich in de overboughtzone begeeft.

eth / usd daily chart 012921

Afbeelding: ETH / USD dagelijks

De IOMAP vertelt ons dat de Ethereum-prijs goed wordt ondersteund op $ 1.310, waarbij 389.000 adressen eerder 8,2 miljoen ETH-tokens hadden gekocht. Dit niveau ziet er sterk genoeg uit om een ​​enorme hoeveelheid verkoopdruk op te vangen.

eth / usd volumegrafiek 012921

Afbeelding: IntoTheBlock

Als we nu de vier-uurgrafiek zien, kunnen we zien dat de Ethereum-prijs in dit tijdsbestek drie verschillende koopsignalen heeft laten flitsen.

eth / usd 4-uurs grafiek 012921

Afbeelding: ETH / USD 4 uur

  1. De MACD laat een toenemend bullish momentum zien.
  2. De parabolische SAR is omgekeerd van bearish naar bullish.
  3. De ETH-prijs is erin geslaagd om de SMA’s van 20 bar en 50 bar om te keren van weerstand naar ondersteuning.

Verderop wordt de Ethereum-prijs geconfronteerd met stevige weerstand van $ 1.435, wat ETH had gedwongen om het dubbele toppatroon te vormen. Als de bulls deze lijn veroveren, zou ETH gemakkelijk naar het psychologische niveau van $ 1.500 moeten gaan.

Miljardair Mark Cuban spreekt over Ethereum en ‘onbeperkte’ voordelen van DeFi

De populaire miljardair-investeerder Mark Cuban deelde onlangs zijn mening over Bitcoin, Ethereum, gedecentraliseerde financiering (DeFi) en niet-vervangbare token (NFT’s). Eerder deze maand ging Cuban naar Twitter om zijn mening over verschillende crypto-activa te delen.

Cubaan had opgemerkt dat Bitcoin, Ethereum en bepaalde altcoins de huidige speculatieve bubbel kunnen overleven, vergelijkbaar met hoe startups zoals Amazon, eBay en Priceline de dot-com-bubbel overleefden terwijl de rest faalde..

Hij had ook gezegd dat Bitcoin een “winkel met waarde” is. In een recent CoinDesk-interview sprak hij over een paar digitale activa. In een commentaar op gedecentraliseerde financiën (DeFi) en Ethereum, zei hij dat hij Ether (ETH) leuk vindt, eraan toevoegend dat dit de primaire basis van DeFi is.

Sprekend over de DeFi-boom, zei hij:

We moeten door de periode van het wilde westen heen, maar er is zo weinig wrijving in transacties versus traditioneel bankieren. Als ze kunnen ontsnappen aan de angst voor KYC en andere regelgeving, en de producten hun voordelen laten benutten, kan dit het bankwezen echt drastisch veranderen.

Gevraagd naar de algehele blockchain-ruimte, zei Cuban dat “het voordeel echt onbeperkt is.” Hij voegde eraan toe dat het een platform is “voor een aantal fantastische applicaties die beter presteren dan hun traditionele financiële tegenhangers.”

Cuban deelde zijn mening over Bitcoin en zei dat de meeste mensen de volatiliteit niet aankunnen, of het nu gaat om cryptovaluta of om traditionele activa. Volgens hem is er een stijgende druk naarmate de prijs van BTC stijgt.

Het is moeilijk om $ 35k aan een enkele BTC uit te geven en niet nerveus te worden.

Hij voegde eraan toe dat zijn gedachten over de vlaggenschipcrypto niet zijn veranderd. “Ik had nooit gedacht dat het meer was dan een winkel van waarde,” merkte Cuban op. Over het potentieel van Bitcoin zei hij:

Hangt ervan af hoeveel mensen en instellingen goud vervangen door BTC … Het probleem is dat de walvissen het spel beheersen. Er zijn niet genoeg grote eigenaren van bitcoin. Er is te veel in te weinig handen. Dat zorgt voor marktliquiditeit en uitdagingen voor marktmakers.

Reddit bundelt krachten met Ethereum Foundation

Reddit, een populair social media-netwerk, bundelt de krachten met Ethereum Foundation om zijn Community Points-infrastructuur op te schalen. In een reactie op het partnerschap zei Reddit:

[Het partnerschap] zal de toewijding van [het bedrijf] aan blockchain vergroten, schaalvergroting en middelen voor het Ethereum-ecosysteem versnellen en de waarde en onafhankelijkheid van blockchain-technologie naar miljoenen redditors brengen.

Reddit merkte op dat de samenwerking al in juni 2020 begon met Scaling Bake-Off. Er werd geprobeerd om blockchain te gebruiken om het community-puntensysteem van de site af te handelen. Tweeëntwintig blockchain-projecten hadden voorstellen ingediend bij Reddit. Uiteindelijk werden op Ethereum gebaseerde punten geïntroduceerd in twee subreddits: r / CryptoCurrency en r / FortNiteBR. Punten vertegenwoordigen het eigendom van elke gebruiker in een community en dienen als beloning.

Reddit heeft nu aangekondigd dat Community Points over het hele platform zullen worden uitgebreid en dat de tools die worden gebruikt om deze functies te introduceren, open source zullen zijn voor het publiek. De gedetailleerde plannen van het bedrijf blijven echter onduidelijk. Aya Miyaguchi, uitvoerend directeur bij de Ethereum Foundation, zei dat het team enthousiast is over de gezamenlijke inspanningen.

Reddit voegde toe dat het in contact staat met veel andere blockchain-projecten. Een locatievertegenwoordiger zei:

We zijn erg onder de indruk van de reacties die we hebben gekregen van de schaalvergroting, en we hebben contact met een paar teams om die opties in meer detail te onderzoeken.

De Ethereum-prijs zal naar verwachting deze niveaus bereiken

Nu de Ethereum-prijs stijgt, als de bulls erin slagen dit positieve momentum voort te zetten en de weerstand van $ 1.435 te overschrijden, zouden ze het nieuwe hoogste punt ooit moeten bereiken en het psychologische niveau van $ 1.500 moeten bereiken..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me