Ethereum-prijsvoorspelling: ETH heeft het $ 1.600-niveau hersteld en overschreden

Dagelijkse technische analyse van Ethereum ETH

  • De Ethereum-prijs heeft de parabolische SAR omgedraaid van bullish naar bearish.
  • ETH heeft het koopsignaal geflitst in de vorm van een rode negen kandelaar.

De Ethereum-prijs daalde van $ 1.935 naar $ 1.570 en daalde de afgelopen twee dagen met bijna $ 350. Tijdens deze neerwaartse beweging is ETH erin geslaagd om verschillende kritieke niveaus om te draaien. Laten we de technische analyse eens nader bekijken.

Ethereum-prijs is hersteld na correctie van $ 350

De dagelijkse Ethereum-prijsgrafiek heeft drie verschillende verkoopsignalen laten zien:

  1. De 20-daagse SMA omdraaien van steun naar verzet.
  2. Omkering van de parabolische SAR van positief naar negatief.
  3. MACD laat een toenemend bearish momentum zien.

eth / usd daily chart 022421

Afbeelding: ETH / USD dagelijks

De kopers worden nu geconfronteerd met robuuste weerstand bij $ 1.700, waarbij 493.000 adressen 2,83 miljoen ETH-tokens hadden gekocht. Dit niveau is sterk genoeg om veel koopdruk op te vangen.

eth / usd volumegrafiek 022421

Afbeelding: IntoTheBlock

Als we echter de 4-uurs Ethereum-prijsgrafiek zien, kunnen we zien dat na een knipperend koopsignaal in de vorm van een rode-negen kandelaar, de prijs was hersteld tot $ 1.700, waardoor de 200-dagen SMA van weerstand naar ondersteuning werd omgedraaid..

eth / usd 4-uurs grafiek 022421

Afbeelding: ETH / USD 4 uur

Deze twee redenen laten zien waarom Ethereum-prijs $ 2.000 zou kunnen terugvorderen

Na het bereiken van nieuwe recordhoogtes, is Ether (ETH) aanzienlijk gedaald te midden van een bredere marktcorrectie voor cryptocurrency. De prijsdaling van ETH heeft het actief op het niveau van $ 1.300 gebracht, waarbij beren verdere dalingen voorspellen.

Ether was niet de enige troef die kelderde. Bitcoin daalde 21,72% ten opzichte van de top van de week tot nu toe. De BNB van Binance Coin, de DOT van Polkadot en de LINK van Chainlink daalden ook met vergelijkbare of hogere marges. Ondertussen hebben veel experts gezegd dat de aanhoudende prijscorrectie een kans is om cryptocurrencies te verwerven tegen goedkopere prijzen, gezien de algehele optimistische vooruitzichten van de markt ten opzichte van de wereldwijde economische onzekerheid..

Michaël van de Poppe, een onafhankelijke marktanalist, zei:

U zou die dips moeten gebruiken om uw posities te verhogen of om te accumuleren als u op een positie op de markten wachtte. Het merendeel van de markten bereikt hogere ondersteuningsniveaus in het tijdsbestek en springt op. Het is mooi.

Rapporten suggereren twee katalysatoren die de ETH / USD-tarieven hoger zouden kunnen drijven. Ten eerste de aankondiging van Ethereum-ontwikkelaars dat ze de langverwachte Berlijnse hard fork voor half april hebben gepland. Deze upgrade zou het mogelijk maken om ETH-tokens live uit te wisselen van een proof-of-work-keten naar een proof-of-stake blockchain, een stap die naar verwachting het probleem van de hoge gaskosten op het netwerk zal oplossen..

Ten tweede, de groei van het totale aantal adressen op het Ethereum-netwerk. Santiment illustreerde de acceptatiegraad van de ETH en merkte op dat dit koopmogelijkheden op de markt aangeeft. Achteraf bezien heeft een groter aantal nieuwe portefeuilles aangegeven dat traders de onderliggende waarde op een bepaald moment in de toekomst kunnen kopen.

Ethereum is terug naar een marktprijs van $ 1.779, een daling van 12,6% ten opzichte van zijn #ATH gemaakt op zaterdag, ”schreef Santiment. “De stijgende trend van actieve adressen en nieuwe adressen die op het $ ETH-netwerk worden gecreëerd, blijft echter duidelijk. Koopkansen kunnen binnenkort ontstaan ​​via onze datasignalen.

“Network Congestion” dwingt Binance om Ethereum-opnames op te schorten

Binance Exchange heeft onlangs aangekondigd dat het “tijdelijk opnames van op ETH en Ethereum gebaseerde tokens heeft opgeschort vanwege de hoge netwerkcongestie.” Dit is de tweede keer in de afgelopen zeven dagen dat Binance zijn Ethereum-opnames heeft opgeschort.

Op 19 februari vond een soortgelijk evenement plaats waarbij Binance ETH- en ERC-20-opnames opschortte, waarbij ook “netwerkcongestie” als reden werd genoemd. De beurs verzekerde beleggers ervan dat hun “fondsen SAFU zijn”, maar gaf beide keren geen aanvullende details.

Tijdens het incident van 19 februari had blockchain-analist Larry Cermak gezegd dat het Ethereum-netwerk niet overbelast leek te zijn en dat hij ETH niet kon intrekken, zelfs niet vóór de aankondiging van de opschorting. Op dat moment stond Ether rond zijn hoogste punt ooit en stond hij klaar om de grens van $ 2.000 te breken. Door de opschorting stagneerden de ETH-prijzen echter net onder de $ 2K-marge. Ondertussen steeg Binance Coin (BNB) met $ 60.

Dit leidde tot speculatie over de motieven van de schorsing, waaronder mogelijke wash-trading van BNB.

De Ethereum-prijs zal naar verwachting deze niveaus bereiken

De Ethereum-prijs zal waarschijnlijk verbeteren tot $ 1.700 voordat deze vastloopt vanwege sterke weerstand.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me