Technische Bitcoin-analyse: BTC dreigt te breken boven $ 52.000 naarmate de prijs parabolisch wordt

Dagelijkse Bitcoin BTC-prijsanalyse

  • Bitcoin-prijs consolideert momenteel zijn positie boven $ 50.000.
  • In de afgelopen drie dagen heeft BTC gewonnen >$ 4.000.

De prijs van Bitcoin is deze maand gestegen van $ 33.000 naar bijna $ 52.000, waarbij de totale waardering bijna $ 20.000 heeft behaald. De belangrijkste vraag in ieders gedachten is op dit moment: gaat BTC voorbij $ 52.000 breken en $ 53.000 invoeren..

Bitcoin-prijs betreedt onbekend gebied

In de afgelopen drie dagen is de Bitcoin-prijs gestegen van $ 47.800 naar $ 51.900 en daarmee gestegen >$ 4.000 aan totale waardering. Door deze sprong werd de RSI, die langs de rand van de overboughtzone zweefde en hoger klom. Dit zou erop kunnen wijzen dat er een bearish correctie op komst is.

btc / usd daggrafiek 021821

Afbeelding: BTC / USD dagelijks

Als er echter een correctie plaatsvindt, zal de Bitcoin-prijs waarschijnlijk niet te ver dalen, aangezien hij bovenop robuuste steunmuren staat van $ 49.000, $ 47.500 en $ 47.000. Het niveau van $ 49.000 is bijzonder sterk aangezien bijna 400.000 adressen maar liefst 273.000 BTC-tokens in deze zone hadden gekocht.

btc / usd volumegrafiek 021821

Afbeelding: IntoTheBlock

De 4-uurs Bitcoin-prijsgrafiek vertelt ons dat het algehele marktmomentum nog steeds bullish is, dus een verdere groei zit zeker in de kaarten.

btc / usd 4-uurs grafiek 021821

Afbeelding: BTC / USD 4 uur

Peter Brandt: Bitcoin-prijs gaat parabolisch

Peter Brandt, een ervaren handelaar, zei dat Bitcoin bezig is met weer een parabolische opmars.

btc / usd parabolische grafiek 021821

“Bitcoin ondergaat zijn derde parabolische opmars in het afgelopen decennium. Een parabolische vooruitgang op een rekenkundige schaal is uiterst zeldzaam – drie op een logaritmische schaal is historisch “

Volgens de grafiek begon de parabolische opmars eind 2018 toen Bitcoin ongeveer $ 3.100 bedroeg. Het actief is sinds dat niveau 1.331% gestegen. Brandt zei dat het zien van drie parabolische vorderingen op een logaritmische grafiek in een tijdsbestek van tien jaar echt ‘historisch’ is. Hij heeft bijna 45 jaar handelservaring.

Wiskundig gezien worden parabolische vorderingen geïdentificeerd door de toenemende stijgingshoek. Handelaren zijn over het algemeen op zoek naar dergelijke formaties vanwege de veelbelovende immense rendementen. Brandt had ook gewaarschuwd om niet te investeren wanneer een parabolische vooruitgang duidelijk wordt.

“Een waarschuwende boodschap over parabolische vooruitgang: zodra een parabolische vooruitgang duidelijk is, is het veel te laat om een ​​koper te zijn. De trein heeft het station verlaten. Als je nog geen markt hebt tegen de tijd dat ik een parabolische trend aanwijs, koop dan niet op basis van mijn grafiek “

Parabolische trends kunnen erg onzeker zijn, omdat het erg moeilijk is om de top te timen wanneer de koopwaanzin maximaliseert en de cijfers gewoon blijven stijgen. Immense opwaartse bewegingen kunnen echter niet lang volgehouden worden. Dit is de reden waarom ze meestal worden gevolgd door scherpe trendomkeringen.

In januari 2018 merkte Brandt op dat de eerdere parabolische vooruitgang van Bitcoin was geschonden. Het werd gevolgd door een correctie van 80%, die hij nauwkeurig had voorspeld. Nu verwacht Brandt dat een vergelijkbare terugval zou kunnen optreden zodra de voortdurende parabolische beweging voorbij is.

80% correcties komen het meest voor wanneer parabolische vooruitgang wordt geschonden.

5% van de zakelijke CFO’s koopt Bitcoin in 2021 – Enquête

Gartner voerde een recent onderzoek uit waaruit bleek dat 5% van de bedrijven van plan is om in 2021 in Bitcoin (BTC) als bedrijfsmiddel te investeren. 11% van de in totaal 77 respondenten zei dat ze dit tegen 2024 zouden kunnen doen..

Alle deelnemers aan de enquête, waaronder 50 CFO’s en andere leidinggevenden, vertoonden zeer verschillende meningen over verschillende bedrijfstakken. De technologiesector leidde de meeste interesse in Bitcoin. 50% van de respondenten uit deze branche verwacht de cryptocurrency in de toekomst te bezitten, ongeacht de grootte van de organisatie.

De meerderheid van de ondervraagden (84%) gaf uiting aan hun grootste zorgen over het investeren in het financiële risico dat voortkomt uit de hoge volatiliteit van Bitcoin. Anderen lijken een afwachtende houding aan te nemen.

Meer dan 70% van de deelnemers gaf aan dat een van de belangrijkste dingen die ze willen weten, is wat anderen met Bitcoin doen. Gartner-onderzoekshoofd Alexander Bant merkte op:

Financiële leiders die de taak hebben de financiële stabiliteit te waarborgen, zijn niet geneigd speculatieve sprongen te maken op onbekend terrein. Het is belangrijk om te onthouden dat dit een opkomend fenomeen is in de lange tijdlijn van bedrijfsmiddelen. Financiële leiders die de taak hebben de financiële stabiliteit te waarborgen, zijn niet geneigd speculatieve sprongen te maken op onbekend terrein.

Andere zorgen die door de respondenten werden geuit waren onder meer de risicoaversie van de raad (39%), de trage acceptatie als geaccepteerde betalingsvorm (38%), het gebrek aan begrip (30%), cyberrisico’s (25%) en een complexe boekhoudkundige behandeling (18%). ).

De studie vertegenwoordigt een aanzienlijke toename van het bewustzijn van Gartner’s 2018-enquête, waarin slechts 66% van de CIO’s op de hoogte was van blockchain-technologie.

Bitcoin-prijs zal naar verwachting een nieuw hoog niveau bereiken

We verwachten dat de Bitcoin-prijs de grens van $ 52.000 zal overschrijden en zichzelf boven dit psychologische niveau zal consolideren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me