Ledger Nano S vs Trezor: Katera kripto denarnica je boljša v letu 2021?

Digitalne denarnice (tako strojna kot programska oprema) so naprave, ki so programirane ali izdelane kot naprava za shranjevanje digitalnih valut, ki jih je treba hraniti, za njihovo varnost ter enostavni prenosi in prejemki. V tem članku bomo trenutno pregledali dve najbolj znani kripto denarnici na trgu; Ledger Nano S vs Trezor.

Denarnice s strojno opremo so fizične denarnice, pri katerih se kriptovalute shranjujejo brez povezave, vendar so dostopne prek spleta s kablom USB. Med najbolj priljubljenimi in izjemnimi strojnimi denarnicami, ki jih mnogi kriptosvojitelji in uporabniki uporabljajo za shranjevanje, prenos in prejemanje kriptokovancev in žetonov, sta denarnica Ledger Nano S in denarnica Trezor One.

Kaj je Ledger Nano S?

The Ledger Nano S je strojna denarnica, ki se uporablja za shranjevanje kriptovalut, primeri so; Bitcoin, Ethereum, ZCash, Bitcoin Cash, Litecoin itd., In tudi za njihovo transakcijo z drugimi denarnicami in uporabniki.

knjiga nano s

Ker je denarnica strojne opreme, je fizična in se lahko dotakne. Je majhna in kompaktna naprava z zaslonom in ohišjem iz nerjavečega jekla, ki ji daje slog in zaščito pred poškodbami. To ni hladna denarnica, kovance shranjuje brez povezave, vendar je do njih mogoče dostopati le tako, da denarnico s kablom USB priključite na spletni računalniški sistem..

V pregledu knjige nano s bomo rekli, da gre za priljubljeno in pogosto uporabljano strojno denarnico za kriptovalute (čeprav ni odprtokodna), ki je na kripto trgu od leta 2016 in podpira najrazličnejše kovance, ima funkcijo Bluetooth za uporabnike pametnih telefonov Android in iOS ponuja visoko varnost in vmesnik, ki je enostaven za uporabo.

Provizije Ledger nano so vezane po dostopni ceni približno 60 dolarjev, brez stroškov pošiljanja. Prenosne pristojbine za pošiljanje kovancev so dostopne in sprejemljive za kriptoskupnost.

Če je vaše vprašanje, ali je knjiga nano s varna, je moj odgovor na to zelo glasen in velik DA! Imate popoln nadzor nad svojo denarnico, PIN ustvarite sami, zasebni ključi niso shranjeni na njihovih strežnikih in nikoli ne zapustijo naprave. Prav tako lahko večkrat obrišete in ustvarite nove denarnice. Preden je končana vsaka »pošiljanje transakcije«, mora pošiljatelj pritisniti fizični gumb na denarnici, česar noben heker, ki bi bil morda povezan v spletno napravo, nikoli ne bi mogel storiti. Na voljo je tudi s tesnilom za preprečevanje nedovoljenih posegov, vendar je zelo priporočljivo, da ga kupite pri pooblaščenem in zaupanja vrednem prodajalcu.

Kaj je Trezor?

kaj je trezor

Pri podajanju trezorjevega pregleda; Trezor je priljubljena odprtokodna denarnica za strojno opremo, ki se uporablja za shranjevanje kriptovalut. Uvedena je bila avgusta 2014 in je prva Bitcoin denarnica za strojno opremo, ki ponuja varno hladilno shrambo in možnost porabe s priročnostjo vroče denarnice.

Je obsežna naprava, primerna za žep, ki se z računalnikom poveže s kablom USB. Zasebne ključe vaših Bitcoinov in drugih kriptovalut shranjuje brez povezave in podpisuje transakcije, zaradi česar je varna za uporabo tudi v računalniku, okuženem z zlonamerno programsko opremo..

Tudi pristojbine za prenos Trezorja so običajne, odvisno od hitrosti bloka, potrebnega udobja in uporabnika. Nabavna cena znaša približno 80 dolarjev (tudi stroški pošiljanja niso vključeni).

Je Trezor varen?

Da, Trezor je zelo varen kot denarnica za strojno opremo za shranjevanje kripto kovancev. Tako kot pri knjigi nano, mora tudi fizični gumb pritisniti, preden se aktivira katera koli “pošiljanje transakcije”, in je prav tako v zaščitnem spoju. Imate popoln nadzor nad denarnico, kodo PIN in zasebnimi ključi.

Čeprav je bila leta 2017 prijavljena ranljivost v strojni opremi Trezor, je Trezor še vedno ena najvarnejših denarnic strojne opreme, saj je omenjena ranljivost ekipa Trezor že dolgo odpravila.

Ledger Nano S vs Trezor Review

Pri primerjavi in ​​primerjanju knjige nano s Trezorjem (tj. Knjigo nano s Trezor) vidimo nekatere ključne značilnosti, vgrajene v denarnice strojne opreme, kot so:

  1. Oblika: Ledger ima ohišje iz nerjavečega jekla, ki mu daje eleganten videz in bolj zaščiten pred poškodbami, hkrati pa tudi težji od Trezorja, ki je izdelan iz umetne mase, in ima večji zaslon, ki uporabniku pomaga pri dodatni zaščiti in preverjanju med opravljanjem transakcij..
  2. Cena: Druga točka v knjigi Trezor knjige nano s je cena. Trezor gre za znesek, zaokrožen na 80 dolarjev, knjiga nano s pa 60 dolarjev, zaradi česar je cenovno ugodnejši od Trezorja.
  3. Ugled podjetja: Trezor je v kripto skupnosti bolj sprejet kot knjiga nano s. Ima višji ugled podjetja in je pridobil večja in boljša priporočila kot knjiga nano s.
  4. Uporabnost: Ledger je po številnih priljubljenih ocenah kripto skupnosti enostavnejši za uporabo kot Trezor, ima močnejši vmesnik denarnice v živo, zaradi česar je uporabniku prijaznejši od Trevorja.
  5. Odprtokodno: Trezor je odprtokodna kodirana naprava, medtem ko knjiga nano s ni. Poleg tega ima Trezor lastnosti tako hladnega kot vročega prostora, medtem ko je knjiga nano s samo vroča denarnica.
  6. Funkcija Bluetooth: Ledger nano s ima na voljo funkcijo Bluetooth, ki omogoča uporabo in dostop do njega prek pametnih telefonov Android in iOS s preprostim povezovanjem pametnih telefonov z napravo strojne denarnice prek Bluetootha. Čeprav je bilo veliko kritik proti tej funkciji in v prid, da Trezor ohranja svoje povezave samo z računalniškimi sistemi, izstopa kot točka pri pregledu Ledger Nano S proti Trezorju kot značilnost, ki jo ima knjiga, ki je ni mogoče dobiti Trezor.
  7. Podpora: Ledger nano s in Trezor podpirata več kot tisoč kovancev in žetonov. Toda v tej kategoriji v Ledger Nano S vs Trezor je vredno omeniti, da Ledger Nano S podpira več kovancev kot Trezor. Trezor podpira do 1.071 kovancev, kar je malo pod številko knjige nano s. Kritika v prid Trezorjeve funkcije v zvezi s funkcijo podpore kovancev je ta, da podpira vse te kovance, ne da bi morali razvijalce kovancev nameščati kakršne koli dodatne programe, medtem ko knjiga zahteva namestitev kovancev nekaterih kovancev, preden so v celoti podprti aktivirano.

V povzetku

Ledger nano s in Trezor vse varne in zelo priporočljive naprave denarnice za kripto strojno opremo z zmogljivostjo, da vanje shranijo na tisoče kovancev in žetonov ter funkcije, ki so enostavne za uporabo.

Razlog za pregled »ledger nano s vs trezor« je v tem, da vas seznanim z nekaterimi lastnostmi, za katere so značilne denarnice, tako da se boste lahko odločali pri nakupu strojne denarnice, odvisno od tega, kaj želite.

Preberite več: Najboljše denarnice IOTA

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me