Najboljša denarnica IOTA za leto 2021: primerjanih 5 najboljših izbir

Torej ste si kupili nekaj IOTA in zdaj iščete najboljšo IOTA denarnico za varno in varno shranjevanje vašega kripto.

V tem članku bomo razčlenili različne vrste denarnic IOTA in preučili, katere možnosti so najbolj varne in zanesljive, da lahko varno zaščitite svojo naložbo.

Vse različne vrste denarnic IOTA bomo ocenili na podlagi dejavnikov, kot so stroški, varnost, dostopnost, in številni drugi dejavniki, da ugotovimo, kaj je na vrhu.

S tem najprej preučimo različne vrste denarnic, ki jih lahko izbiramo …

najboljša iota denarnica

Različne vrste denarnic IOTA

Različne vrste denarnic IOTA vključujejo:

  1. Denarnice za strojno opremo
  2. Menjajte denarnice
  3. Spletne denarnice
  4. Namizne denarnice
  5. Mobilne denarnice

Tovrstne denarnice za IOTA so v različnih oblikah, značilnostih in zmogljivostih, pa tudi od različnih ponudnikov, kar bomo raziskali v naslednjem poglavju..

Denarnice strojne opreme IOTA

Denarnice s strojno opremo so fizične denarnice, v katerih je vaša kripto datoteka shranjena v dejanski napravi (v to kategorijo spadajo vrste Ledger Nano). Trenutno so med najbolj varnimi denarnicami, ki so trenutno na voljo. Kovance lahko shranite in zaščitite brez povezave, do njih pa lahko dostopate tudi, ko je naprava s fizično denarnico povezana z računalniškim sistemom. Ta vrsta je običajno primerna za shranjevanje velikih količin IOTA.

Denarnice IOTA Exchange: 

To so sistemske / programske denarnice, ki jih programirajo samo borze, na katerih je mogoče trgovati in zamenjati IOTA. Te vrste imajo zelo nizko varnostno možnost, ker uporabnik nima popolnega nadzora nad denarnico, zlasti kadar gre za centralizirane menjalnice. Vedno je priporočljivo, da v takih denarnicah hranite le majhne količine kovancev in po trgovanju veliko količino kovancev premaknete v zasebne denarnice.. 

Spletne denarnice IOTA: 

Gre za denarnice z zmožnostjo shranjevanja IOTA, ki je programirana samo za dostop prek spleta prek strežnika s pomočjo spletnega brskalnika. Tovrstne denarnice so lahko dostopne in njihov uporabniški vmesnik je pogosto precej preprost. Ima pa veliko verjetnost tveganja, ker je tudi lahko ranljiv za kibernetske napade, vdiranje in kraje na spletu. Te spletne denarnice so v lasti in upravljanju različnih ponudnikov, ki jih dajo na voljo. 

Namizne denarnice IOTA:

Tu najdemo denarnice IOTA za Windows, denarnice IOTA za Mac in denarnice IOTA za Linux.

So denarnice, podobne aplikacijam, narejene za prenos in uporabo na namizju ali prenosnem računalniku na enak način kot druge programske aplikacije. Večina ponudnikov / podjetij spletnih denarnic ustvarja tudi programe za namizne denarnice za shranjevanje kovancev.

Tu so vaši kovanci brez povezave na namizju / prenosnem računalniku, do njih lahko dostopate samo tako, da se z internetom povežete z zasebnimi ključi, ki so značilni samo za vašo denarnico. Tovrstne denarnice so lahko dostopne in enostavne za uporabo, njihova pomanjkljivost pa je, da je do vaših kovancev mogoče dostopati samo z namizjem / prenosnikom.

Mobilne denarnice IOTA:

So tudi programske aplikacije, tako kot namizne denarnice. Na voljo so za različne mobilne telefone, kar pomeni, da lahko dobimo denarnico IOTA za iOS in denarnico IOTA za Android.

Tako kot namizne denarnice se tudi kovanci IOTA zataknejo pri telefonih z aplikacijami za mobilne denarnice, shranjujejo se brez povezave in do njih lahko dostopate samo prek interneta z zasebnim ključem ali geslom denarnice, nastavljenim za aplikacijo. Je varna vrsta denarnice, razen če vaš telefon okuži virus ali je ukraden, poleg tega pa je bolj priročen za uporabo kot namizne denarnice (denarnica IOTA Windows, Mac in Linux), zlasti s posebnimi funkcijami, kot so skeniranje QR kod in uporabniku prijaznejši mobilni vmesnik. 

Torej, katera je najboljša Iota denarnica?

Glede na zgoraj naštete vrste denarnic IOTA je v vseh kategorijah na voljo več denarnic. Nekatere so brezplačne denarnice IOTA, zlasti vrste denarnice IOTA za Windows in aplikacije za denarnice (namizne in mobilne), nekatere pa s ceno, odličen primer bo knjiga denarnice IOTA za strojno opremo..

Različne denarnice vključujejo; Trinity denarnica, denarnica Nelium, Ledger Nano S IOTA, Ledger Nano X IOTA, denarnica IOTA za Android, denarnica GUI IOTA Light, denarnica Nostalgia IOTA Light, denarnica Coinbase IOTA itd.. 

Ko gre za razvrščanje najboljših denarnic IOTA, je tukaj opomba o mojih prvih pet:

1. Trinity denarnica

Prvi na mojem seznamu je Trinity Wallet. To je mobilna denarnica z veliko enostavnostjo in udobjem. To je najboljša izbira za shranjevanje IOTA, ker jo je razvila organizacija IOTA in ima v njej pripisane vse potrebne funkcije Tangle. Na voljo je za mobilne naprave (iOS in Android) in namizne računalnike (Mac, Windows in LinuX), enostaven za namestitev in uporabo, poleg tega pa zagotavlja tudi vrhunsko varnost z uporabo šifriranja semen. Ponuja tudi funkcijo Market Watch za spremljanje cen kriptovalut za nekaj predstavljenih kripto valut in je odlična izbira za začetnike IOTA. 

2. Ledger Nano za IOTA

Ledger Nano S

The Ledger Nano je neke vrste denarnica za strojno opremo in je tudi na prvem mestu, ko gre za najboljše denarnice IOTA. To je zato, ker je stoodstotno zavarovano in so vaši kovanci pod vašim popolnim nadzorom in razpolaganjem. Ledger Nano je na voljo v Nano S in Nano X, obe strojni napravi pa podpirata IOTA. Vaši kovanci IOTA so zaščiteni brez povezave in do njih lahko dostopate samo, ko napravo denarnice priključite na računalniški sistem. 

3. Lahka denarnica GUI IOTA

To je tudi odlična izbira IOTA denarnice za tiste, ki imajo kovance IOTA ali pa se veselijo, da jih bodo kmalu dobili. Je namizna denarnica, združljiva z operacijskim sistemom Windows, Mac in Linux, ki jo lahko prenesete iz GitHub. Na voljo je z dvema vrstama denarnic; denarnico Full Node in Light Node Wallet. Denarnica Light Node je namenjena začetnikom in se uporablja za redne transakcije pošiljanja in prejemanja IOTA, vendar je denarnica Full Node nekoliko zapletena in jo uporabljajo tisti z zahtevanim tehničnim znanjem. Na splošno je vmesnik GUI enostaven za nastavitev z nekaj preprostimi koraki, enostaven za uporabo in dober uporabniku prijazen vmesnik.

4. Nostalgija IOTA Light Wallet

To je še ena čudovita izbira za imetnike IOTA, ki iščejo najboljše IOTA denarnice. Je tudi namizna denarnica IOTA, združljiva z Windows, Mac in Linux. Transakcije opravlja z večjo hitrostjo, saj je lahka rešitev. Ima tudi odlične varnostne funkcije, čeprav je za začetnike nekoliko zapleteno. 

5. Denarnica Coinbase

denarnica coinbase

To je denarnica za izmenjavo in doslej ena najboljših denarnic IOTA v kategoriji denarnic za izmenjavo. Na tej platformi in z njeno denarnico IOTA lahko shranjujete, opravljate prenose in trgujete z IOTO. To je priljubljena borza z velikim obsegom trgovanja, ki vam daje priložnost, da enostavno zamenjate svojo IOTO z drugimi kripto ali fiatom in tudi kupite IOTA s fiatom ali drugimi kripto in jih tam shranite. Je enostavno dostopen, uporabniku prijazen in ima velike varnostne funkcije z uporabo biometričnega postopka preverjanja pristnosti.

Coinbase je na voljo kot spletna denarnica in tudi kot mobilna aplikacija, ki je na voljo za Android in Mac. 

Zaključek 

Po vse večjem sprejemanju kriptos in zlasti IOTA je vedno priporočljivo uporabljati varne in priročne denarnice za shranjevanje kovancev IOTA. Trinity denarnica in Ledger Nano sta na vrhu seznama petih priporočenih tukaj najboljših denarnic IOTA. Cilj shranjevanja IOTA je, da je po potrebi varen in lahko dostopen, kar lahko dosežemo z uporabo najvarnejših in najboljših denarnic IOTA.

Preberite tudi: Najboljša denarnica Stellar Lumens

Vsa vprašanja ali komentarje, ki jih imate, pustite spodaj!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me