Najboljša denarnica Stellar Lumens: 9 načinov za zaščito vašega XLM

Leto 2017 je bilo leto kriptovalut. Zahvaljujoč kripto rallyju leta 2017 imamo kriptovalute, kot je Stellar Lumens. Kot vsaka druga kriptovaluta se tudi uporabniki kripto valute soočajo z izzivom vrste denarnice, ki jo uporabljajo. Ta članek se osredotoča na najboljšo denarnico Stellar Lumens, ki jo bodo uporabniki našli varno in koristno. 

O zvezdnih lumenih

najboljša zvezdna lumnov denarnica

Najpogosteje ljudje zamenjajo Zvezdne lumene z Rippleom. Imajo sicer nekaj podobnosti, toda Zvezdni lumen ni vilica Ripplea. Eden od razlogov za zmedo je tudi ustanovitelj podjetja Stellar Lumens. Jed McCaleb, ki je ustanovitelj izmenjave Mt.Gox, je ustvaril Stellar. Tudi Jed je bil soustanovitelj podjetja Ripple. Bela knjiga Ripple in Stellar pa vam bo pokazala velike tehnične razlike med obema kriptovalutama. 

Za dodatno pojasnilo je Ripple leta 2012 zasnoval ameriški programer. Cilj je bil omogočiti bankam, da v nekaj sekundah brezplačno pošljejo denar na mednarodni račun s pomočjo plačilnega sistema SWIFT. Po drugi strani pa je Stellar plačilni sistem, ki bankam in ljudem omogoča premikanje denarja z uporabo protokola porazdeljene knjige. 

Zvezdni ostaja v deset kriptovalut po tržni kapitalizaciji. Kot v času pisanja tega članka ima stellar tržno omejitev 1.167.383.778 USD, kar je približno 144.111 BTC, kar dokazuje, da je Stellar še vedno dragocena kriptovaluta. 

Nekateri kriteriji, ki jih uporabniki upoštevajo pri iskanju najboljše denarnice Stellar Lumens, se vrtijo okoli varnosti. Uporabniki želijo biti prepričani, da bodo njihovi kovanci na varnem, za nakazila v druge denarnice pa bi plačali manj. Sestavili smo seznam denarnic, na katere se lahko zanesete:

Vrhunske denarnice za zvezde

Ime denarnice  Funkcija 1 Funkcija 2 Ocena urednikov 
Ledger Nano X Strojna denarnica Bluetooth omogočen
Lobstr denarnica Deluje kot mobilna banka Obveščanje o ceni in e-pošti
Namizna denarnica Stella Vroča denarnica Zasebne ključe lahko shranite sami
Denarnica Stargazer Odprtokodna denarnica Na voljo za uporabnike Android, Windows, Mac in Linux
Denarnica Astra  Spletna denarnica šifriranje podatkov z AES-256,
Sončna denarnica  Namizna denarnica Dvojice kot izmenjava 
StellarTerm Spletna platforma za trgovanje  Nizkocenovne provizije za trgovanje
BlockEQ Na voljo v IOS, MAC in Windows  Nadzor nad kovanci s pomočjo obnovitvene fraze
Atomska denarnica kripto denarnice z več kovanci Anonimne transakcije

Ledger Nano X

knjiga nano x

Najpogosteje ljudje raje shranjujejo kriptovalute brez povezave kot način varnosti. Ledger Nano X svojim uporabnikom ponuja dodatno plast zaščite, tako da vaše kovance zadržuje zunaj mreže in proč od hekerjev. Ta naprava podpira več kot 1000 kriptovalut Bitcoin, Dash, Ripple, Litecoin itd. Ledger Nano X je bil predstavljen maja 2019. Nano X ima izboljšano zasnovo in funkcijo, ki se močno razlikuje od prejšnje naprave, Ledger Nano S.

Nekatere značilnosti Nano X vključujejo; 

  • Bluetooth: Nano X uporabnikom omogoča varno seznanjanje in pošiljanje Stellarja prek pametnega telefona.
  • Velik zaslon: Nano X ima celozaslonski zaslon v primerjavi z različico nano S, kar olajša upravljanje.
  • Varnost: Varnostni čip nove knjige Nano ima izboljšan osrednji element, zaradi česar je bolj varen. 
  • Baterija: Naprava ima odlično življenjsko dobo baterije za lažjo mobilnost. 

Preberite tudi: Ledger Nano S vs Trezor

Denarnica Lobstr

Najboljše denarnice Stellar Lumens z denarnico Lobstr ni treba iskati. Uporablja se lahko za nemoteno in učinkovito pošiljanje, prejemanje in upravljanje transakcij. Denarnica Lobstr ima tako mobilne kot spletne aplikacije. Ustvaril ga je isti programer, ki je oblikoval Ripple, istega leta pa je bil lansiran tudi s projektom Stellar. 

Denarnica je bila ustvarjena za shranjevanje samo kovancev XLM. Ustvarjen je bil za nebanko, zato Denarnica deluje natančno kot mobilna banka. Na voljo je z oznako cene, e-poštnim obvestilom in številnimi drugimi funkcijami, zaradi katerih je edinstvena in pametna denarnica. Z Lobstr-om imate 100% nadzor nad svojimi kovanci. 

Denarnice Stellar Desktop

To je vroča denarnica, kar pomeni, da so vaši zasebni ključi shranjeni brez povezave. Vendar pa so v primerjavi z drugimi denarnicami popolnoma brezplačne. Zagotoviti morate le vse potrebne varnostne ukrepe za zaščito svojih zvezdnih kovancev. 

Zagotoviti morate, da uporabljate pravi protivirusni program. Prepričajte se tudi, da so vsi požarni zidovi nedotaknjeni, da zaščitite vaše zasebne ključe pred krajo hekerjev. Če je vaš računalnik popolnoma zaščiten, vam ni treba skrbeti, saj so namizne denarnice v primerjavi s spletnimi denarnicami precej varne. 

Prednosti zvezdne namizne denarnice so, da so vaši zasebni ključi shranjeni v vašem osebnem računalniku. Prav tako namizna denarnica Stellar podpira več kriptovalut. Prav tako ima aktivno razvojno skupino in nima stroškov nakupa.

Denarnica Stargazer

To je še ena dostojna denarnica za pošiljanje, sprejemanje in shranjevanje vaših zvezdnih lumen. Prvič, stargazer je odprtokodna denarnica, kar pomeni, da lahko vsakdo preveri izvorno kodo denarnice. Ima več edinstvenih funkcij, kot so več sredstev, funkcije z več podpisi, zvezni naslov, uvoz in izvoz računov, nalepke za transakcije itd.. 

V preteklosti je bilo pri denarnici Stargazer veliko pritožb zaradi različnih napak. Zaradi teh pritožb je veliko uporabnikov prenehalo uporabljati denarnico. Toda nedavno so razvijalci zmogli popraviti napake. Od takrat Denarnica deluje pravilno. Prav tako še nikoli ni bilo pritožb zaradi preloma varnosti.

Z Stargazerjem ste lastnik svojih sredstev, saj lahko denarnico hitro obnovite z orodji za obnovitev mnemonike. Verjemite mi, ko rečem, da lahko z denarnico naredite toliko. Ima nekaj edinstvenih operativnih lastnosti, ki jih je težko dobiti iz drugih denarnic. Stargazer je na voljo uporabnikom Android, Windows, Mac in Linux. 

Denarnica Astra

Za tiste, ki raje uporabljajo spletno denarnico, bi morala biti izbira Astra. Razvijalci so Astro zgradili za večjo varnost shranjevanja kovancev Stellar z dodatnim udobjem, ker ni treba shranjevati zasebnih ključev. Varnostne lastnosti Astre otežujejo vdor. 

Varnostni sloji, kodirani v spletno denarnico, vključujejo; šifriranje podatkov z AES-256, plast varne vtičnice, dvofaktorska avtentikacija za vse račune in gesla, razpršeno z Argon2 zmagovalec tekmovanja v razprševanju leta 2015. 

Poleg tega denarnice Astra uporabnikom omogočajo tudi, da zvezdo prejmejo z zveznega naslova in tudi po e-pošti prek [email protected]*astralwallet.io, poleg tega pa po e-pošti nudijo dodatno podporo strankam. Astra podpira XLM, MOBI, SLT in bo v prihodnosti dodajala več zvezdnih žetonov. 

Sončna denarnica

sončna denarnica

Gre za denarnico z odprto kvo, ki jo je razvil SaotohsiPay. Denarnica Stellar je prijazna denarnica z močno varnostjo in odlično hitrostjo. Na spletnem mestu ni težko odpreti računa za denarnico Sončna denarnica. Zasebni ključi so kot namizna denarnica shranjeni v uporabnikovem osebnem računalniku. Vaši zasebni ključi so shranjeni šifrirano z uporabo algoritma zgoščevanja SHA256 in PBKDF2. Če pozabite geslo, XLM-a ni mogoče obnoviti, če uporabnik ni naredil varnostne kopije. 

Solar Wallet ima še druge funkcije, kot so funkcije več strank. Obstaja tudi notranja decentralizirana zvezdna izmenjava (DEX)

Podpora za testno mrežo. Solar Wallet je dobro zasnovan tudi z varnim varnostnim slojem za ublažitev napadov hekerjev. Če iščete denarnico, izrecno zasnovano za omrežje Stellar, je Solar Wallet standardna izbira za vas..

StellarTerm

Če iščete najboljšo denarnico Stellar Lumens, razmislite o StellerTerm. Gre za decentralizirano izmenjavo, ki jo je razvila ekipa Lobstr. Borza je bila ustvarjena z dvojnimi funkcijami; trgovalna platforma in denarnica za shranjevanje in pošiljanje kriptovalut. Gre za decentralizirano borzo, zgrajeno prek omrežja Stellar, zato jo lahko uporabljamo tudi kot denarnico. 

Kot spletna decentralizirana platforma za trgovanje vam omogoča shranjevanje, pošiljanje, prejemanje in trgovanje s kovanci Stellar ne glede na vaše izkušnje. S StellarTerm je mogoče kupiti več kot eno sredstvo s (XML) in brez dodatnih stroškov, za razliko od drugih trgovalnih platform. Je neprofitna in uporabnikom ne zaračuna storitev, ki jim jih nudijo. Glavna prednost je trgovanje z nizkimi stroški. Uporabnik bo moral plačati 100 nizov, kar je 0,00001 XLM na transakcijo.

To je pomembna trgovalna platforma, ki bo dolgoročno imela globalni finančni učinek. To je primerna platforma za tiste, ki iščejo platforme za pošiljanje, prejemanje in trgovanje z XLM.

BlockEQ

BlockEQ je še ena odlična denarnica za shranjevanje vaših zvezdnih kovancev. S to denarnico lahko zlahka pošiljate, prejemate in shranjujete svoje kovance z dodatno funkcijo, ki uporabnikom omogoča trgovanje z XLM na Stellarjevi decentralizirani borzi.

S svojo besedno zvezo 12-24 lahko popolnoma nadzorujete svoje zasebne ključe. BlockEQ ima izboljšano varnostno funkcijo, ki omogoča uporabo PIN kode za shranjevanje denarnic. Na voljo je v sistemih iOS, MAC in Windows, kar je dobra novica za tiste, ki imajo kovance Stellar. 

Atomska denarnica

atomska denarnica

Generalni direktor Changellyja Konstantin Gladych je ustvaril atomsko denarnico. Ta denarnica cilja na tri pomembne zahteve v kripto prostoru;

  • Anonimna transakcija
  • Decentralizacija
  • Varnost

Zasebni ključ Atomska denarnica je shranjena v uporabnikovi napravi. To pomeni, da nihče v razvojni skupini za atomske denarnice nima dostopa do občutljivih podatkov.

Ta denarnica uporabnikom omogoča takojšnjo izmenjavo kriptovalut neposredno med seboj, med seboj. Vendar to ni na voljo za vse kovance. Razvijalci so integrirali menjalniško storitev Changelly in Shapeshift, da podpirajo katero koli kripto valuto brez funkcije atomske zamenjave. Zamenljiva denarnica Atomic je ena najboljših kripto denarnic z več kovanci na trgu in podpira luči Stellar. 

Zaključek 

Težko je izbrati možnost s številnih seznamov Denarnic v zvezdnem omrežju. Če pa iščete najboljšo denarnico Stellar Lumens, lahko izbirate med zgoraj navedenimi denarnicami. 

Tisti, ki jih zanimajo strojne denarnice, bodo našli Ledger Nano X primeren. Ljubitelji spletnih denarnic, vročih denarnic in mobilnih denarnic bodo našli takšno, ki jim bo ustrezala. Večina teh denarnic prav tako podpira Stellar Lumens in Ripple. Že vemo, da imata oba različne namene. Torej, če potrebujete najboljšo denarnico Stellar Lumens, upam, da boste našli svojo izbiro. 

Preberi več:

  • Najboljše denarnice IOTA
  • Najboljše denarnice za Bitcoin Cash

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me