Najboljša denarnica za Bitcoin Cash v letu 2021: Top [BCH] kripto denarnice

Bitcoin Cash je rezultat trdega vilice iz Bitcoin omrežja leta 2017. Odkar je hard fork digitalna valuta še vedno ena izmed 10 najboljših kovancev, še posebej v letu 2018. Vendar so do avgusta 2018 govorili o Bitcoin Cash razdelitev omrežja. Sčasoma se je mreža razdelila na Bitcoin Cash ABC in Bitcoin Cash SV. Namen tega pregleda pa je najti najboljšo denarnico Bitcoin Cash in to bomo storili …

Iskanje denarnice za kriptovalute je lahko zahtevna naloga, še posebej, če imate določena merila, ki jih mora denarnica izpolnjevati. Uporabnike denarnic najpogosteje skrbijo funkcionalno, varnost, enostavnost uporabe in drugi dejavniki. V zvezi z denarnicami BCH obstaja veliko možnosti. Ustrezno analizirajmo najnovejše možnosti najboljših Bitcoin denarnice v letu 2019.

Bitcoin Cash Electrum denarnica

najboljša denarnica za bitcoin

V nasprotju s tem, kar lahko vidite na spletu, tradicijska denarnica Electrum podpira samo Bitcoin, ne pa Bitcoin Cash.

Na vašo srečo so izdelovali vilice Electrum, imenovane Electron Cash (ki jih spodaj pokrivamo kot eno najboljših denarnic za Bitcoin Cash), posebej za tiste uporabnike, ki želijo zahtevati svoj Bitcoin Cash..

Tukaj so navodila za to z njihove spletne strani.

Denarnica Jaxx Liberty

denarnica jaxx liberty

The Denarnica Jaxx Liberty je denarnica z več platformami, ki omogoča več kot 80 kriptovalut, vključno z bitcoin gotovino. Je enostaven za uporabo, poleg tega pa nudi tudi neprekinjen uporabniški vmesnik za shranjevanje Bitcoin gotovine s sedemdnevno podporo strankam. Jaxx vam omogoča popoln nadzor nad ključi. Na voljo je za operacijske sisteme Windows, Mac in Linux. Ima tudi različico, ki podpira tudi Android. Novim uporabnikom bo Jaxx enostavno ustvariti naslov denarnice v denarnici, izvoziti zasebni ključ, poslati kovance in si ogledati stanje. 

BTC.com Denarnica

denarnica btc.com

To je ena izmed najbolj priljubljenih spletnih denarnic, za katero stoji pekinško podjetje Bitmain. Vendar ga je prvotno zasnoval Blocktrail. Bitmain ima tudi raziskovalec blokov in podjetje za rudarstvo bazenov, ki uporablja poravnavo, imenovano PPS (plačilo na delnico). Zasnovani so tako, da olajšajo pošiljanje in prejemanje bitcoinov in bitcoin gotovine. 

The Denarnica BTC.com je odprtokodna denarnica, ki podpira dvostopenjsko preverjanje pristnosti in transakcije z več podpisi. Prav tako je hierarhična deterministična denarnica, ki vam omogoča varnostno kopiranje sredstev, če izgubite dostop do naprave. Na voljo je uporabnikom Android in iOS. 

Denarnica Coinomi

denarnica coinomi

Če iščete uporabniku prijazno in dostopno denarnico, ki podpira več valut, kot so Dash, ETH, Verge in Litecoin, potem ste tu. Je lahka denarnica, ki vam omogoča nadzor nad zasebnim ključem. Ena najboljših varnostnih lastnosti je, da denarnica Coinomi ne podpira oprijema zaslona tako za Android kot za iOS. Ta varnostna funkcija nekomu težko ukrade vaš zasebni ključ. Če želite denarnico, ki ne ogroža zasebnega ključa, je to to. Coinomi je varno uporabljati za transakcije BCH z vgrajeno zunanjo trgovinsko aplikacijo, kot sta Shapeshift in Changelly.

Denarnica CashAddress

Denarnica CashAddress

To je možnost papirnate denarnice, ki je na voljo ljudem, ki se jim to zdi varna alternativa za shranjevanje njihovega bitcoin gotovine. Je odprtokodni generator denarnice na strani odjemalca javascript. Če razmišljate o tem, da bi shranili BCH dlje časa, potem CashAddress je zate. Papirnato denarnico lahko predate tudi kot darilo svojim najdražjim. Edina slabost je, če se zgrešeni kovanci za vedno izgubijo. 

Bitcoin neomejena denarnica

BitcoinNeomejena denarnica

Ta sistem enakovrednih e-gotovin, ki so ga leta 2015 izdali Andrew Stone, Peter Tschipper in 

Andrea Suisan. Denarnica je znana po majhnih provizijah za transakcije in hitri zanesljivi hitrosti potrditve. Denarnico lahko uporabite za upravljavce vozlišč, rudarje in vlagatelje. To je popolna izvedba vozlišč za bitcoin. Neomejena denarnica Bitcoin je kot posodobljena jedrna denarnica Bitcoin. Omogoča Bitcoin strankam, da obdelajo transakcije v bloke z največjo možno velikostjo, večjo od trdo kodirane meje jedra enega megabajta. Različica 1.1.0.0 podpira bitcoin cash. Ta denarnica Bitcoin Unlimited podpira BCH in je na voljo za operacijske sisteme Linux, Windows in Mac.

Rahakott denarnica

Rahakott denarnica

Rahakott je denarnica z več valutami HD, ki vsakomur omogoča pošiljanje ali prejemanje denarja s katerega koli dela sveta. Z uporabo mnemoničnega stavka je potreba po prijavi nična. 

Če aktivirate dvostopenjsko preverjanje pristnosti, lahko dostopate do več denarnic. Denarnica, ki samodejno ustvari nov naslov za vsako transakcijo. Ne pozabimo, da uporabnikom omogoča delo v virtualnih predorih, kot je tor, z mešalno tehnologijo, ki onemogoča sledenje transakcijam. 

Denarnica CoinPayments

denarnica z denarjem

Coinpayments je digitalni spletni plačilni prehod za kriptovalute. Coinpayment podpira več kot 2.580 kriptovalut, vključno z bitcoin gotovino. Najboljša stvar pri CoinPayments so njihovi enostavni vtičniki za trgovce in razvijalce bitcoin gotovine. 

CoinPayments ima funkcijo trezorja, ki ustvarja dodaten nivo zaščite pred hekerji. Ima tudi edinstveno oznako za plačilo vseh kovancev. Namesto dolgega alfanumeričnega naslova na denarnici za plačilo kovancev lahko z imenskimi oznakami prenesete BCH na vsakogar, ki uporablja platformo za plačevanje kovancev.. 

CoinPayments ponuja številne funkcije, vključno s takojšnjo potrditvijo GAP600, Airdrops, Mobile APP, poravnavo fiat, samodejno pretvorbo kovancev, denarnico z več kovanci, poravnavo na prodajnem mestu in več inovativnih storitev. 

Denarnica Ledger Nano S

Ledger Nano S

Shramba strojne opreme ponuja rešitev za shranjevanje brez povezave, zaradi česar je ena najvarnejših razpoložljivih možnosti shranjevanja. Ledger Nano S ima zaščito pri denarnicah. Uporabnikom omogoča, da svoje kovance shranijo v varen čip, zaščiten s kodo PIN. 

Omogoča dvofaktorsko preverjanje pristnosti, večvalutno, zunanjim denarnicam pa omogoča tudi upravljanje drugih sredstev. Transakcije se preverijo samo s podporo OLED s pritiskom na gumbe na napravi. Ledger Nano S ponuja podporo za 22 kovancev in žetone ERC-20 neposredno z namizja z aplikacijo Ledger Live.

Trezorjeva denarnica

Trezor je priročna prenosna denarnica za strojno opremo, ki je ustvarjena za shranjevanje kriptovalut brez povezave. Strojna oprema deluje za ublažitev kraje in napada zlonamerne programske opreme, ki je nagnjena k večini spletnih denarnic. 

Z zaščito Trezorja je vaše premoženje enostavno in učinkovito. Na voljo so z vgrajenimi gumbi in digitalnimi zasloni, s katerimi lahko preverite transakcije s sredstvi. Če ste izgubili strojno opremo, lahko enostavno obnovite dostop do svojih kovancev iz varnostne kopije brez povezave. Strojno opremo Trezor lahko uporabljate za shranjevanje različnih kriptovalut, kot so ETH, Ethereum Classic, Dash, Bitcoin Cash in Litecoin.

Preberite tudi: Ledger Nano S VS. Primerjava denarnice Trezor

Denarnica Electron Cash

Najboljša denarnica za Bitcoin

Pri iskanju najboljše denarnice za bitcoin denar ne moremo zaobiti Electron Cash SLP. To je lahka denarnica, ki so jo izdelali razvijalci Electron Cash. EC denarnica je predstavila nekostodijsko rešitev za žetone Simple Ledger Protocol (SLP). Denarnica je vilica denarnice Electrum in vam omogoča nadzor nad vašimi zasebnimi ključi. 

Zaključek

Iskanje najboljše denarnice za denarnice Bitcoin ne bi smelo biti tako stresno, ko imate seznam zahtev. Za večino uporabnikov denarnic si želijo le denarnice z nizkimi provizijami za transakcije, varnostjo in anonimnostjo. Drugi si želijo preprosto denarnico z odličnim uporabniškim vmesnikom. Toda na področju varnosti nihče ni pripravljen popustiti. Torej, varna denarnica bo zagotovo najboljša denarnica za Bitcoin. 

Preberite tudi: Najboljše denarnice Stellar Lumens

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me