Hvordan kjøpe Ethereum ved hjelp av kreditt- / debetkort

Med økningen i verdiene av kryptovalutaer i 2017, har mange valutaer dukket opp som topprangerte kryptovalutaer på grunn av den enorme økningen i verdiene og den raske veksten i kundenes databaser. Ethereum (ETH) er også en av de kryptovalutaene som var vitne til en stor økning i verdien. Tallene viser at den har registrert en verdiøkning på 4000% i 2017. Dette hjalp den til å rangere blant de tre beste kryptovalutaene som brukes over hele verden. Kryptovaluta ble utviklet i 2015 og har blitt en av de mest omsettede kryptovalutaene over hele verden i våre dager.

Denne økende verdien av kryptovalutaen har tiltrukket mange investorer til å investere i dette symbolet. Disse investorene vil kjøpe token ganske enkelt og medføre færre avgifter. De vil også kunne kjøpe, selge og handle kryptovalutaen på farten. Tidligere var det ikke mange plattformer for å tilby et brukervennlig grensesnitt og aksepterte bare kjøp av kryptovalutaer. Det tok lengre tid å motta midler på kontoene dine på grunn av gamle og utslitte metoder. Nå har anlegget for å kjøpe kryptovalutaer via kredittkort lett handel mye. Følgende er plattformene som lar deg kjøpe ETH gjennom å bruke kredittkortene dine.

 1. Changelly Superrask
 2. Coinbase Mest populær
 3. Coinmama Populær

Før vi begynner:

Du trenger en Ethereum-lommebok før du kjøper Ethereum.

Hvis du ikke har lommebok ennå, kan du lære hvordan du får en lommebok for kryptovaluta nå.

Vi venter på deg her &# 128521;

1-Changelly

changelly gjennomgang kryptovaluta

Når du tenker på kjøpe Ethereum med kredittkort, det er ingen bedre kryptobytte enn Changelly. Dette er fordi det tar mye lite gebyr for å kjøpe ETH med kredittkort. Videre er registreringsprosessen og brukergrensesnittet til sentralen ganske enkel. Changelly er en tsjekkisk basert kryptobørs som ble etablert i 2015. Siden da vokser kundedatabasen til børsen med konstant hastighet. En av de største årsakene til denne raske veksten i kundenes database er kursen som sentralen gir for alle typer transaksjoner. Denne sentralen har mer enn 2M registrerte brukere

Ingen andre børser over hele verden kan konkurrere med Changelly hvis du vil kjøpe ethereum med kredittkort. Børsen gir mulighet for øyeblikkelig kjøp via kredittkort. Når du har angitt betalingsmåten din via et kredittkort, kan du kjøpe ethvert verdi av eterum etter en viss tid. Dette betyr at folk som bor i mange deler av verden kan kjøpe eterum via kredittkort ved å betale i forskjellige valutaer. Børsen er også topprangerte fordi den støtter mer enn 140 tokens. Det tar 0,25% avgift på alle transaksjoner. 

En ting det er verdt å nevne om denne utvekslingen er at den opererer gjennom automatiske roboter som videre er knyttet til topprangerte plattformer. Følgende er fordeler og ulemper ved å kjøpe eterum gjennom denne utvekslingen.

LES desentralisert utveksling Uniswap Nears sin neste fem millioner UNI Airdrop

PROS

 • Å drive virksomhet i stor skala med store kunders databaser.
 • Støtter mer enn 35 valutaer og 140 kryptotokener.
 • Det tilbyr konkurransedyktige valutakurser.
 • Det gjør det mulig å kjøpe, selge og handle.
 • Enkelt og brukervennlig brukergrensesnitt.
 • Det gir muligheten til å kjøpe med kreditt- / debetkort.
 • Ha partnerskap med store og ansette selskaper som Jaxx, Poloniex, etc..
 • Fondoverføringshastigheten er ganske rask.

ULEMPER

 • Tar høyere avgifter på direkte kjøp av kryptovalutaer gjennom fiat-valutaer.

Les også: Trinnvis guide for å kjøpe kryptovaluta ved hjelp av Changelly

changelly mynt kjøp

2-Coinbase

myntbase-kryptovaluta

Hvis du bor i Europa eller Amerika og ønsker å investere i ethereum, Coinbase bør være din preferanse. Dette er fordi børsen gir de laveste kursene over hele Europa og Amerika. Denne kryptobørsen ble grunnlagt i San Francisco, USA i 2012. I løpet av en periode på 6 år har nettstedet tiltrukket mange kunder ved å tilby bonuser. Børsen har utvidet sin virksomhet i mer enn 32 land over hele verden. Det tillater også kjøp, salg og handel med eterum med fiat-valutaer.

Nylig har sentralen også gitt anlegget til kjøpe kryptovalutaer via kredittkort. Hvis du vil kjøpe ethereum med kredittkort gjennom denne utvekslingen, må du betale et fast transaksjonsgebyr på 3,99%. Børs foretrekkes av investorer på grunn av høy likviditet. Følgende er fordeler og ulemper ved å kjøpe eterum gjennom denne kryptobørsen.

PROS

 • Det gir maksimale kjøpsgrenser.
 • Det tilbyr også bonuser ved kjøp verdt $ 100.
 • Ha store kunders databaser.
 • Har mye høyere likviditet.
 • Støtter mange kryptoer og fiat-valutaer.
 • Ha et enkelt og attraktivt brukergrensesnitt.
 • Godtar betalinger via forskjellige metoder.
 • Tar minimumsavgift for å kjøpe eterum via kredittkort.

LES Russland forbereder seg på å forby Crypto som betalingsmiddel – Rapport

ULEMPER

 • Sporer pengeoverføring og utgifter.
 • Å kjøpe ethereum med betaling via bankkontoer tar mye tid.

Les også: Trinnvis guide for å kjøpe kryptovaluta ved hjelp av Coinabase

komme i gang krypto

3-Coinmama

kjøp bitcoin coinmama

Coinmama er den mye brukte kryptobørs over hele verden. Denne israelske baserte kryptobørs opererer i nesten alle land i verden. Den har en database med mer enn 2 000 000 kunder. Hvis du vil kjøpe et stort antall ethereum-tokens, bør du bruke denne sentralen fordi den gir høyere innkjøpsgrenser enn alle andre kryptobørser i verden. Brukerne kan kjøpe eterum på 5000 dollar gjennom denne utvekslingen. På grunn av sideoperasjoner over hele verden aksepterer børsen også et stort antall lokale valutaer for å kjøpe ethereum.

Her er en ting som er veldig viktig å nevne at du ikke kan kjøpe ethereum-tokens til en verdi av mer enn $ 20.000 i løpet av en måned. Det tar litt høyere avgift på 6% på alle slags transaksjoner. Kundenes database over børsen vokser raskt på grunn av operasjoner over hele verden. Følgende er fordeler og ulemper med denne kryptoutvekslingen.

PROS

 • Mye vakkert og brukervennlig grensesnitt.
 • Driver virksomhet i nesten alle land i verden bortsett fra noen få.
 • Godtar betalinger i mange lokale valutaer.
 • Tilbyr å kjøpe ethereum gjennom kredittkort.
 • Det gir høyere kjøpsgrenser enn alle andre børser.
 • Det tilbyr mange sikkerhetsfunksjoner.

ULEMPER

 • Tar høyere transaksjonsgebyrer.
 • Den støtter ikke anlegget for salg av kryptovaluta.

Les også: Trinnvis guide for å kjøpe kryptovaluta ved hjelp av Coinmama

komme i gang mynter

Konklusjon

For å oppsummere kan vi si at alle disse kryptobørsene er topprangerte og gir ulike fasiliteter for investorene. Alle disse tilbyr god 24/7 kundesupport i tilfelle problemer. Likviditeten til disse børsene er høyere enn andre små børser. Disse støtter også mange kryptovalutaer og godtar betaling i forskjellige fiat-valutaer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me