Kako kupiti Ethereum z uporabo kreditne / debetne kartice

Z razcvetom vrednosti kriptovalut v letu 2017 so se številne valute uvrstile med najbolje ocenjene kriptovalute zaradi neizmernega povečanja vrednosti in hitre rasti baz podatkov strank.. Ethereum (ETH) je tudi ena tistih kriptovalut, ki so bile priča velikemu povečanju vrednosti. Številke kažejo, da je leta 2017 zabeležil 4000-odstotno povečanje vrednosti, kar mu je pomagalo, da se je uvrstila med tri najboljše kriptovalute, ki se uporabljajo po vsem svetu. Kriptovaluta je bila razvita leta 2015 in je danes postala ena izmed najbolj trgovanih kriptovalut po vsem svetu.

Ta naraščajoča vrednost kriptovalute je pritegnila veliko vlagateljev, da so vlagali v ta žeton. Ti vlagatelji želijo žeton kupiti dokaj enostavno, saj imajo manj provizij. Hočejo tudi, da bi lahko kupujte, prodajajte in trgujte s kriptovaluto na poti. Prej ni bilo veliko platform, ki bi ponujale uporabniku prijazen vmesnik in so sprejemali le nakup kriptovalut. Prejemanje sredstev na vaše račune je trajalo dlje zaradi starih in dotrajanih metod. Zdaj je možnost nakupa kriptovalut s kreditnimi karticami zelo olajšala trgovanje. Sledijo platforme, ki omogočajo nakup ETH z uporabo kreditnih kartic.

 1. Changelly Super hitro
 2. Coinbase Najbolj priljubljena
 3. Coinmama Priljubljeno

Preden začnemo:

Pred nakupom Ethereuma potrebujete denarnico Ethereum.

Če denarnice še nimate, se naučite, kako zdaj dobiti denarnico za kriptovalute.

Počakali vas bomo tukaj &# 128521;

1-Changelly

changelly pregled kriptovalut

Ko pomisliš nakup Ethereuma s kreditno kartico, ni boljše izmenjave kripto kot Changelly. To je zato, ker za nakup ETH s kreditnimi karticami potrebujete zelo malo nadomestila. Poleg tega sta postopek registracije in uporabniški vmesnik borze precej enostavna. Changelly je kripto borza s sedežem na Češkem, ki je bila ustanovljena leta 2015. Od takrat baza podatkov o borzi strank stalno raste. Eden največjih razlogov za tako hitro rast baze podatkov strank je stopnja, ki jo posreduje borza za vse vrste transakcij. Ta borza ima več kot 2 milijona registriranih uporabnikov

Nobena druga borza po vsem svetu ne more konkurirati družbi Changelly, če želite ethereum kupiti s kreditno kartico. Menjalnica omogoča takojšen nakup prek kreditnih kartic. Ko nastavite način plačila s kreditno kartico, lahko po določenem času kupite kakršen koli ethereum. To pomeni, da lahko ljudje, ki živijo v mnogih delih sveta, ethereum kupijo s kreditno kartico, tako da plačajo v različnih valutah. Tudi borza je najbolje ocenjena, ker podpira več kot 140 žetonov. Za vse transakcije je treba plačati 0,25% provizije. 

Pri tej izmenjavi je vredno omeniti, da deluje prek samodejnih robotov, ki so nadalje povezani z najbolje ocenjenimi platformami. Sledijo prednosti in slabosti nakupa ethereuma prek te borze.

PREBERITE Decentralizirana borza Uniswap se približuje naslednjim petim milijonom UNI

PREDNOSTI

 • Poslovanje v velikem obsegu z ogromnimi bazami podatkov o kupcih.
 • Podpira več kot 35 valut in 140 kriptožetonov.
 • Ponuja konkurenčne menjalne tečaje.
 • Omogoča možnost nakupa, prodaje in trgovanja.
 • Preprost in enostaven uporabniški vmesnik.
 • Omogoča možnost nakupa s kreditnimi / debetnimi karticami.
 • Sodelujte z velikimi in cenjenimi podjetji, kot so Jaxx, Poloniex itd.
 • Hitrost prenosa sredstev je precej hitra.

SLABOSTI

 • Prevzema višje pristojbine za neposreden nakup kriptovalut preko fiat valut.

Preberite tudi: Vodnik po korakih za nakup kriptovalut s pomočjo Changelly

Changelly kupi kovanec

2-Coinbase

cryptocurrency coinbase

Če živite v Evropi ali Ameriki in želite vlagati v ethereum, Coinbase naj bodo vaše želje. To je zato, ker borza zagotavlja najnižje stopnje v Evropi in Ameriki. Ta kripto borza je bila ustanovljena v San Franciscu v ZDA leta 2012. V obdobju 6 let je spletno mesto s ponudbo bonusov privabilo veliko strank. Borza je svoje poslovanje razširila v več kot 32 držav po vsem svetu. Omogoča tudi nakup, prodajo in trgovanje z ethereumom s fiat valutami.

V zadnjem času je izmenjava zagotovila tudi možnost nakup kriptovalut s kreditnimi karticami. Če želite prek te borze kupiti ethereum s kreditno kartico, boste morali plačati pavšalnih 3,99% provizije za transakcijo. Vlagatelji dajejo prednost menjavi zaradi visoke likvidnosti. Sledijo prednosti in slabosti nakupa ethereuma prek te kripto izmenjave.

PREDNOSTI

 • Zagotavlja največje omejitve nakupa.
 • Ponuja tudi bonuse ob nakupu v vrednosti 100 USD.
 • Imate ogromne baze podatkov strank.
 • Imajo veliko večjo likvidnost.
 • Podpira veliko kriptos in fiat valut.
 • Imajo preprost in privlačen uporabniški vmesnik.
 • Sprejema plačila na različne načine.
 • Za nakup ethereuma s kreditno kartico potrebujete minimalno provizijo.

PREBERITE Rusija se pripravlja, da bo Crypto prepovedala kot plačilno sredstvo – poročilo

SLABOSTI

 • Sledi prenosu in porabi sredstev.
 • Nakup ethereuma s plačilom prek bančnih računov traja veliko časa.

Preberite tudi: Vodnik po korakih za nakup kriptovalut z uporabo Coinabase

začnite kripto

3-Coinmama

kupi bitcoin coinmama

Coinmama je široko uporabljena kripto izmenjava po vsem svetu. Ta kripto izmenjava s sedežem v Izraelu deluje v skoraj vseh državah sveta. Ima bazo podatkov o več kot 2, 00.000 kupcih. Če želite kupiti veliko število ethereum žetonov, uporabite to borzo, ker zagotavlja višje nakupne omejitve kot vse druge kripto borze na svetu. Uporabniki lahko s to borzo kupijo ethereum v vrednosti 5000 USD. Zaradi stranskih operacij po vsem svetu borza sprejema tudi veliko število lokalnih valut za nakup ethereuma.

Tu je treba omeniti nekaj, kar je zelo pomembno omeniti, da v enem mesecu ne morete kupiti žetonov ethereum v vrednosti več kot 20.000 USD. Za vse vrste transakcij je potrebna nekoliko višja provizija v višini 6%. Baza strank o borzi hitro narašča zaradi operacij po vsem svetu. Sledijo prednosti in slabosti te kripto izmenjave.

PREDNOSTI

 • Veliko lepega in uporabniku prijaznega vmesnika.
 • Posluje v skoraj vseh državah sveta, razen v nekaterih.
 • Sprejema plačila v številnih lokalnih valutah.
 • Ponudbe za nakup ethereuma s kreditnimi karticami.
 • Zagotavlja višje omejitve nakupa kot vse druge borze.
 • Ponuja veliko varnostnih funkcij.

SLABOSTI

 • Sprejema višje provizije za transakcije.
 • Ne podpira možnosti prodaje kriptovalut.

Preberite tudi: Vodnik po korakih za nakup kriptovalut z uporabo Coinmame

začnite kovanci

Zaključek

Če povzamemo, lahko rečemo, da so vse te kripto borze najbolje ocenjene in vlagateljem nudijo različne možnosti. Vsi ti nudijo dobro 24-urno podporo strankam v primeru kakršnih koli težav. Likvidnost teh borz je višja kot pri drugih majhnih borzah. Prav tako podpirajo veliko kriptovalut in sprejemajo plačila v različnih fiat valutah.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me