Binance Exchange Review (2020) Beste Crypto Exchange?

Binance er verdens mest populære kryptokursutveksling med det største organiske handelsvolumet. Den har et bredt spekter av kryptovalutaer som handles sammen med kraftige handelsverktøy som leveraged trading, option trading og utlånsplattform. Det raske tilskuddet av nye funksjoner til Binance har ofte overrasket eksperter i kryptovalutaindustrien, med mange kritikere som kommenterer Binance-sjef Zhao “CZ” Changpengs raske respons på hendelser. På toppen av Binance.com-hovedbørsen har selskapet også flere unike versjoner, inkludert amerikansk filial Binance USA, Binance Jersey og Binance DEX. I denne gjennomgangen fremhever vi hver av de forskjellige funksjonene og kontroversene du trenger å vite.

Viktige fordeler med Binance

 • Verdens mest populær bytt med høyeste handelsvolum.
 • Tilbyr største utvalg av produkter og tjenester med noen som ikke en gang finnes andre steder.
 • Vedlikeholder forsikring mot tyveri og hack.

Viktige funksjoner og funksjoner

Binance (nytt) Avansert handelsgrensesnitt

Binance (Binance.com)

Binance (Binance.com) er hovedbørsen, den er mest populær og har den komplette tjenestepakken som tilbys av børsen. Viktige funksjoner inkluderer:

 • Mest støttede kryptovalutaer (over 1000 mynter).
 • På grunn av sin popularitet har den høyeste handelsvolum verdensomspennende.
 • Tilgang til Binance Launchpad, en Initial Exchange Offering (IEO) plattform for notering av nye kryptovalutaer.
 • Stop-Limit-funksjon. Bestillingen vil bli utført når den angitte stoppprisen er nådd. Så ordren for stopp-grense blir en begrensningsordre for å kjøpe eller selge til grenseprisen eller bedre.
 • Binance utlån. Brukere kan ha sine kryptovalutaer på børsen i en spesifisert tidsperiode og tjene renter.

Binance USA (Binance.us)

Binance USA (Binance.us) var Binances svar på amerikanske regelverk som hindrer borgere i å handle på Binance. Viktige funksjoner inkluderer:

 • Amerikansk regelverk i samsvar
 • Har fiat til kryptovaluta handelspar. Brukere kan bruke USD til å kjøpe kryptovaluta direkte på børsen.
 • Bankkontokobling er tilgjengelig.

Binance historie

Binance ble grunnlagt av Changpeng (CZ) Zhao i 2017. Navnet kommer fra en kombinasjon av ordene “Binary” og “Finance”. Binance er opprinnelig fra Kina. Imidlertid, på grunn av de harde kryptoreguleringsprosedyrene i landet, flyttet børsen til mer gunstige jurisdiksjoner utenfor Kina.

“Som svar på Kinas beslutning, flytter vi IP-ene våre fra Hong Kong til en offshore-lokalitet … Så vi er registrert flere steder, og vi har folk flere steder. På den måten vil vi aldri bli berørt av ett reguleringsorgan. ”

Changpeng Zhao (CZ), administrerende direktør i Binance (2017)

For tiden er Binance basert i flere jurisdiksjoner, inkludert Malta, Singapore og Hong Kong, og serverne er lokalisert over hele verden. Deres hovedside tilbyr støtte på engelsk, kinesisk, koreansk, japansk, russisk, spansk og fransk.

Binance er faktisk en stor aktør i kryptovalutaområdet, i tillegg til å være en av verdens største kryptobørser den har i april 2020 anskaffet Coinmarketcap, uten tvil den mest kjente ressursen for markedsplasserangeringer, diagrammer og andre data..

Støttede land

Binance (Binance.com) støttes i de fleste land unntatt USA.

Amerikanske statsborgere kan KUN handle videre Binance USA (Binance.us), bortsett fra de fra følgende stater:

Alabama Connecticut Florida
Georgia Hawaii Idaho
Louisiana Nord-Carolina New York
Texas Vermont Washington

Støttede kryptovalutaer og betalingsmetoder

Binance (Binance.com)

Binance støtter handel over 1300 kryptovalutaer inkludert sin egen kryptovaluta, Binance Coin (BNB). Klikk her for å lære mer om Binance Coin (BNB).

Binance godtar betaling med kredittkort (Visa og MasterCard), debetkort og kryptovaluta. men debet- og kredittkortbetalinger er begrenset på følgende steder:

 • USA: New York, Connecticut, Hawaii, Georgia, New Mexico og Washington;
 • Flere kinesiske banker; og
 • Noen land helt f.eks. Afghanistan, Irak og Libya.

Brukere kan bare betale USD eller EUR for å kjøpe Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH / BCHABC) eller Ripple (XRP) ved hjelp av debet- og kredittkort på Binance.

Binance er kun en krypto-til-kryptobørs. Så brukere må først kjøpe de ovennevnte kryptovalutaene ved hjelp av fiat, før de kan handle med andre kryptovalutaer på børsen.

Binance USA (Binance.us)

Binance USA, som nylig ble lansert i september 2019, støtter bare rundt 20 kryptovalutaer. Men det forventes at flere vil komme til i fremtiden.

Brukere kan bruke debetkortene sine til å overføre USD direkte fra bankkontoen til Exchange-kontoen via ACH eller bankoverføring.

Depositum og uttaksgebyrer

Til Binance.com og Binance USA, gebyrene er forskjellige, avhengig av kryptovalutaen som skal overføres. Gebyrer belastes i den respektive kryptovalutaen som skal overføres. For eksempel koster Bitcoin (BTC) uttak 0,0005 BTC per transaksjon. Det er Nei innskuddsgebyrer.

For fiat-overføringer, på Binance USA, Uttak i USD koster henholdsvis USD15 / USD35 for innenlandske eller internasjonale uttak. Innskudd generelt og ACH-uttak er gratis.

Klikk her for gebyrstrukturene til Binance.com og Binance USA henholdsvis.

Handelsgebyrer

Handelsgebyrer for Binance.com og Binance USA er vanligvis 0,1% for produsenter og takere med følgende unntak:

 • Binance.com og Binance.us: Brukere med større handelsvolum eller har et spesifisert antall BNB er kvalifisert for å bli VIP-er. Høyere VIP-nivå gir deg lavere handelsavgifter. Og for alle brukere er det 25% rabatt hvis gebyrer betales med BNB.

Binance har konkurransedyktige handelsavgifter sammenlignet med andre kryptovaluta-børser. For eksempel:

 • Coinbase: 0,50% av transaksjonen Plus en ytterligere Coinbase-avgift avhengig av transaksjonsbeløpet. Sideanmerkning: visste du at du kan unngå deres dyre uttaksgebyrer? Finn ut mer på CoinBase-avgifter – Hvordan unngå dem?
 • Kraken: 0,16% (produsent) / 0,26% (taker) 
 • Bittrex: 0,25% (produsent og taker)
 • Poloniex: 0,15% (maker) / 0,25% (taker) (Merk: Poloniex har rabattert gebyrene til 0,00% frem til 31. desember 2019)
 • OceanEX: 0,10%, rabatter tilbys for betaling med OceanEx-mynt.
 • KuCoin: 0,10%, tilbys rabatter for betaling med KCS-mynt.
 • Huobi: 0,20%
 • OKEx: 0,10% (produsent) / 0,15% (taker)
 • BitMEX: -0,025% (maker) (dvs. en rabatt er gitt) / 0,075% (taker). Denne børsen handler imidlertid bare i marginhandel.
 • BitFinex: 0,10% (produsent) / 0,20% (taker) 
 • BitMax: 0,085% (produsent og taker) for større markedsverdi-mynter, 0,10% for andre mynter

Vi rangerte børsene nevnt ovenfor fra “mest brukte” for å “unngå for enhver pris”. Hvor faller hver av disse børsene under? Ta en titt på de beste kryptovalutautvekslingene i 2020, og finn ut.

Kontroverser

Som enhver børs er Binance ikke fremmed for kontroverser. Fra stjålne bitcoins til Know Your Customer (KYC) -databasen som blir hacket, spør mange om Binance er trygt? La oss ta en titt på noen nylige kontroverser.

Binance hack: 7.000 Bitcoins stjålet

Tidlig i mai 2019 informerte Binance publikum om at hackere trakk 7000 Bitcoins (da verdt omtrent USD 40 millioner) i et enkelt storskala sikkerhetsbrudd. Utvekslingen sier at hackere brukte en rekke teknikker som phishing og virus for å skaffe brukernes påloggingsdata.

Børsen brukte sin SAFU fond – deres nødforsikringsfond for å dekke tapet som berøres av brukerne i sin helhet.

Binance KYC Data Brudd

I august 2019 påstod en hacker at de hadde fått en stor del av Exchange’s Know Your Customer (KYC) -data. Hackeren opprettet flere Telegram-grupper som angivelig inneholder disse private dataene. Hacker krevde også totalt 300 Bitcoins (da verdt rundt USD 3,5 millioner) fra børsen, ellers ville de frigjøre mer data.

Binance påstander de lekkede dataene var fra februar 2018 da børsen brukte en tredjeparts tjenesteleverandør for å behandle sine KYC-verifikasjoner. Imidlertid noen commentatorer sa at Binance skulle bære mesteparten av skylden for hendelsen.

For å avhjelpe situasjonen ga Binance en belønning til alle som kan gi informasjon for å identifisere hackeren. Imidlertid ser det ikke ut til at hackeren er funnet.

I mellomtiden børsen tilbys livstids VIP-medlemskap, og fortrinnsrett for handelsavgifter og tjenester til de berørte brukerne.

Er Binance trygt i 2020?

Vi har sett mange utvekslinger bli ofre for hack. Noen, som Cryptopia exchange hack var så alvorlige at Exchange gikk i avvikling og brukere ikke klarte å ta ut pengene sine.

Binance, da verdens største børs helt klart ville være et hovedmål for hackere. De to hackene i 2019 demonstrerte faktisk dette. Imidlertid håndterte Binance hackene ved å kompensere berørte brukere fra forsikringsfondet og gi dem ulike fordeler.

Så er Binance fortsatt trygt i 2019? Vi vil si at Exchange, når det ble hacket, vil gå inn for å rette opp tapet ditt. Vi understreker imidlertid at ingen bytte er 100% trygg. Derfor understreker vi viktigheten av å fjerne kryptovalutaene dine fra børs og lagre dem i offline maskinvarelommebøker. Det er den eneste måten du holder på full varetekt av kryptovalutaene dine.

Hvilken hardware lommebok skal du få? Sjekk ut vår sammenligning av de tre beste maskinvarepungene på markedet. Eller individuelle detaljerte anmeldelser for Ledger Nano X, Trezor Model T og KeepKey.

Du kan også sjekke ut videoen min som sammenligner Ledger Nano S (forgjengeren til Nano X), Trezor Model T og KeepKey nedenfor:

YouTube-plakat Trezor Model T Guide & Gjennomgang: Sammenligning med Ledger Nano S og KeepKey

Konklusjon: Binance Fordeler og ulemper

Fordeler

 • Bytte med verdens største handelsvolum.
 • Registrer deg for å ta skritt for å avhjelpe berørte brukere når de blir hacket.
 • Konkurransedyktige handelsavgifter.
 • Stor mengde støttede kryptovalutaer.
 • Tilbyr mange unike tjenester og funksjoner.

Ulemper

 • Det kan ta opptil to uker å opprette en KYC-bekreftet konto.
 • Problemer ved kjøp av kryptovalutaer med kredittkort.

Registrer deg for Binance her: 

Oppdatert 25. april 2020: Fjernet utdatert innhold og lenker. Oppdatert gjennomgangstabell og vanlige spørsmål

{ "@kontekst": "http://schema.org/", "@type": "Produkt", "merke": "Binance", "Navn": "Binance Exchange", "bilde": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2017/12/binancelogowhite.png", "beskrivelse": "Binance er verdens mest populære kryptokursutveksling med det største organiske handelsvolumet. Den har flere unike funksjoner, inkludert Binance, Binance US, Binance Jersey og Binance DEX. I denne gjennomgangen fremhever vi hver av de forskjellige funksjonene og kontroversene du trenger å vite.", "anmeldelse": { "@type": "Anmeldelse", "overskrift": "Binance Exchange Review – Sammenligning, gebyrer og funksjoner", "Navn": "Binance Exchange", "beskrivelse":"Binance er verdens mest populære kryptokursutveksling med det største organiske handelsvolumet. Den har flere unike funksjoner, inkludert Binance, Binance US, Binance Jersey og Binance DEX. I denne gjennomgangen fremhever vi hver av de forskjellige funksjonene og kontroversene du trenger å vite. Så er Binance fortsatt trygt i 2019? Vi vil si at fra track records, da det ble hacket, vil Exchange gå inn for å rette opp tapet ditt. Vi understreker imidlertid at ingen bytte er 100% trygg. Derfor understreker vi viktigheten av å fjerne kryptovalutaene dine fra børs og lagre dem i frakoblede maskinvarelommebøker. Det er den eneste måten du holder full forvaring av kryptovalutaene dine på.", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/binance-exchange-review/", "reviewBody": "Binance er verdens mest populære kryptokursutveksling med det største organiske handelsvolumet. Den har flere unike funksjoner, inkludert Binance, Binance US, Binance Jersey og Binance DEX. I denne gjennomgangen fremhever vi hver av de forskjellige funksjonene og kontroversene du trenger å vite. ", "dato Publisert": "2019-11-1", "anmeldelseBedømmelse": { "@type": "Vurdering", "ratingValue": "4.5", "worstRating":"0", "bestRating": "5" }, "forfatter": { "@type": "Person", "Navn": "Angela Wang" }, "forlegger": { "@type": "Organisasjon", "Navn": "Boxmining", "logo": { "type": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "tilbud": { "@type": "By på", "pris Valuta": "USD", "pris": "0,00", "url":"https://pit.blockchain.com" }}

Vanlige spørsmål

Exchange Ecosystem- Hva er Binance Jersey og Binance DEX?

Binance Jersey (Binance.je)

Binance Jersey (Binance.je) ligner på Binance US for brukere som ikke er amerikanske statsborgere. Viktige funksjoner inkluderer:

 • Kjøp / selg kryptovalutaer med fiat (USD / EUR).
 • Bankkontokobling for banker fra Storbritannia og noen europeiske land.

Binance DEX (Binance.org)

Binance DEX (Binance.org) er også kjent som Binance Chain. Viktige funksjoner inkluderer:

 • Det er en desentralisert børs utviklet på Binances egen Binance Chain blockchain;
 • Brukere opprettholder forvaring og kontroll over sine private nøkler og midler. Dette betyr at brukernes midler er mye mindre sårbare for hacks eller børsnedleggelser; og
 • Bare begrensningsordrer aksepteres. I motsetning til andre børser samsvarer ikke Binance DEX bestillinger kontinuerlig. Snarere samsvarer den med åpne ordrer mottatt ved periodisk auksjon.

Lær mer om Binance DEX her.

Hvilke land godtar Binance Jersey og Binance DEX?

Binance Jersey (Binance.je)

Binance Jersey er tilgjengelig i følgende land:

Argentina Eswatini (tidligere Swaziland) Liechtenstein Singapore
Armenia Finland Litauen Slovakia
Australia Frankrike Luxembourg Slovenia
Østerrike Tyskland Macau Sør-Afrika
Aserbajdsjan Gibraltar Malta Sør-Korea
Belgia Hellas Mauritius Spania
Brasil Hong Kong Mexico Sverige
Bulgaria Ungarn Monaco Sveits
Canada Island Nederland Tyrkia
Chile Irland New Zealand De forente arabiske emirater (UAE)
Kroatia Israel Norge Storbritannia (Storbritannia)
Kypros Italia Peru Uruguay
Tsjekkisk Republikk Jamaica Polen
Danmark Jersey Portugal
Estland Latvia Romania

Binance DEX (Binance.org)

Binance DEX er tilgjengelig i de fleste andre land bortsett fra følgende:

USA Albania Hviterussland Bosnia
Burman Den sentralafrikanske republikk Den demokratiske republikken Kongo Den demokratiske folkerepublikken Korea
Elfenbenskysten Krim-regionen i Ukraina Kroatia Cuba
Hercegovina Iran Irak Kosovo
Libanon Liberia Libya Makedonia
Moldova Serbia Somalia Sudan
Sør-Sudan Syria Venezuela Jemen
Zimbabwe

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me