Coinbase-avgifter – Hvordan unngå dem

Coinbase, som de fleste børsavgifter uttaksgebyr. Imidlertid er det et pent triks som lar deg unngå uttaksgebyrer. Coinbase er de mest populære kryptovaluta-børsene i USA og Storbritannia på grunn av muligheten til å kjøpe kryptokurver direkte med fiat, i tillegg til å være en av få børser som tillater amerikanske borgere å handle. Mange bruker ikke bare Coinbase til å kjøpe kryptovalutaer, men også til å lagre kryptovalutaene sine. Så med hyppig bruk av børsen, kan uttaksgebyr absolutt legge opp. Her er noen tips og hacks for å unngå eller redusere Coinbase-avgifter.

For å finne ut mer om de beste kryptovalutautvekslingene i vår guide.

Reduser Coinbase-avgifter når du sender Bitcoin

Coinbase og Coinbase Pro (tidligere kjent som GDAX er to av de mer populære plattformene rundt om i verden der folk kan kjøpe, selge og handle kryptovalutaer. Coinbase og Coinbase Pro opererer for tiden i USA, Europa, Storbritannia, Canada, Australia og Singapore. Brukere kan handle kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum og Litecoin.

Coinbase vs Coinbase Pro: Hva er forskjellene??

Coinbase og Coinbase Pro er faktisk to separate, men relaterte produkter. Coinbase ble lansert først i 2012 og hadde som mål å gi en brukervennlig plattform for personer uten erfaring med å kjøpe og selge bitcoin gjennom bankoverføringer. I 2015, med den økende interessen og populariteten for kryptovalutaer, utvidet selskapet seg til å opprette Coinbase Exchange – en amerikanskbasert Bitcoin-børs for å tillate handel med bitcoin og kryptovaluta. Fordi Coinbase Exchange var utenfor det opprinnelige omfanget for deres mer “uformelle” brukere, bestemte de seg for å merke det til GDAX – Global Digital Asset Exchange (som nå er kjent som Coinbase Pro).

GDAX og Coinbase sammenlignet

GDAX og Coinbase sammenlignet

Coinbase – et sted hvor kunder kan kjøpe, selge, sende, motta og lagre kryptovalutaene dine.

Coinbase Pro (tidligere GDAX eller Coinbase Exchange) – en børs for profesjonelle handelsmenn. Bortsett fra å ha de samme funksjonene som Coinbase, tillater Coinbase pro også brukere å gjøre følgende:

  • Handel mellom forskjellige kryptovalutaer;
  • markedsføre, begrense og stoppe ordrer; og
  • ha mer detaljerte handelskart for å analysere kortsiktige trender (f.eks. ordrebok, volum osv.).

Viktigst, Coinbase Pro har lavere avgifter og i noen begrensede transaksjoner, null avgifter.

Hva koster gebyrene på Coinbase og Coinbase Pro?

Coinbase kjøp / salg transaksjonsgebyrer

Coinbase har de dyreste avgiftene sammenlignet med andre det vi anser som Tier 1 Cryptocurrency Exchange. Coinbase lader a 0,50% avgift for kjøp og salg av kryptovaluta. På toppen av dette belaster Coinbase også en Coinbase-avgift. Coinbase-avgiften er større på (1) et fast gebyr avhengig av ordrestørrelse; (2) a variabel prosentandel avhengig av region og betalingstype.

Dette er de faste avgiftene som Coinbase krever:

Totalt transaksjonsbeløp Transaksjonsgebyr (USD, EUR, GBP)
Mindre enn $ 10 $ 0,99, € 0,99, £ 0,99
Mer enn $ 10, Mindre enn $ 25 $ 1,49, € 1,49, £ 1,49
Mer enn $ 25, Mindre enn $ 50 $ 1,99, € 1,99, £ 1,99
Mer enn $ 50, Mindre enn $ 200 $ 2,99, € 2,99, £ 2,99

Flat avgift

Nedenfor er den variable prosentandelen for brukere i USA. Sjekk her for variable prosentandeler for andre land.

Amerikansk variabel prosentandelAmerikansk variabel prosentandel

Her er en illustrasjon av hvordan du beregner kjøps- / salgstransaksjonsgebyret ditt. For eksempel er jeg i USA og vil kjøpe Bitcoin på USD 20 dollar ved hjelp av debetkortet mitt. Min faste avgift vil være USD $ 1,49 fordi den totale transaksjonsbeløpet er mer enn USD $ 10, men mindre enn USD $ 25. Mens den variable prosentandelen ville være 3,99% fordi jeg betaler med debetkort. I dette tilfellet, Coinbase vil belaste meg USD 1,49 fordi fast avgift er høyere enn den variable prosentandelen.

Coinbase krypto til kryptokonvertering avgifter

For krypto til kryptokonvertering f.eks. USDC til BTC, eller BTC til ETH, Coinbase tar en spredningsmargin på opptil 2%. Den eksakte marginen vil avhenge av markedssvingningene på den tiden.

Coinbase Pro-handelsavgifter

Coinbase Pro derimot opererer på en avgiftsmodell for produsent-taker. Du vil bli ansett som entaker”Hvis du legger inn en ordre til markedsprisen, og denne ordren blir fylt ut umiddelbart. På den annen side er du en “produsent”Hvis bestillingen du plasserte ikke umiddelbart matches av en eksisterende ordre. I tilfelle hvor bare en del av bestillingen samsvares med en gang, betaler du kun takgebyret for den delen. Du betaler deretter produsentgebyret for resten av den totale bestillingen når den matches.

Coinbase Pros gebyrer belastes i prosent av transaksjonen det gjelder. Når det gjelder prosentandelen, vil det avhenge av det totale beløpet som handles av brukere i løpet av en måned som følger:

Coinbase Pro-handelsavgiftCoinbase Pro-handelsavgift

Basert på ovenstående for små volumbrukere, f.eks. de som handler mindre enn $ 10.000 USD i måneden, vil gebyrene være 0,50% av hver transaksjon.

Selvfølgelig er en mulig metode for å redusere handelsavgiftene å jobbe mot et høyere nivå ved å øke det månedlige handelsvolumet. Hvis det for eksempel handles mer enn $ 10.000 USD i løpet av en måned, faller Maker- og Taker-avgiften til 0,35%, dette betyr 15% reduksjon i handelsavgiftene.

Coinbase hack: bruk Coinbase Pro (GDAX) for å unngå uttaksgebyrer fra Coinbase

Coinbase uttaksgebyr kan være veldig høyt. Når brukere tar ut myntene sine fra Coinbase-plattformen, vil Coinbase belaste brukerne et gebyr basert på deres estimering av nettverkstransaksjonsgebyrene de forventer at de vil betale. Coinbase har uttalt at avgiften som Coinbase betaler i noen tilfeller kan være forskjellig fra estimatet. Så det er en mulighet for at det estimerte gebyret som brukerne må betale er HØYERE enn nettverksavgiften som faktisk ble betalt av Coinbase.

Det kan imidlertid være en måte å unngå Coinbase-uttaksgebyrer. I følge Coinbase, de tar ikke betalt for å overføre kryptovaluta fra en Coinbase-lommebok til en annen. Siden Coinbase og Coinbase Pro (GDAX) eies av det samme selskapet, vil det være øyeblikkelig og gratis å sende pengene dine fra Coinbase til Coinbase Pro, siden det er en overføring fra en Coinbase-lommebok til en annen..

Coinbase Pro tilbyr GRATIS uttaksgebyr for digitale eiendeler som BitcoinCoinbase Pro tilbyr GRATIS uttaksgebyr for digitale eiendeler som Bitcoin

Nøkkelen her er at Coinbase Pro belaster ikke uttaksgebyrer. Deretter kan du sende kryptovalutaene dine fra Coinbase Pro til en hvilken som helst annen lommebok utenfor Coinbase-plattformen uten å betale noen nettverksoverføringsgebyrer..

Ta ut en annen kryptovaluta

Bitcoin har de dyreste overføringsgebyrene på Coinbase. En måte å redusere overføringsgebyrene på er å bytte Bitcoin til en annen kryptovaluta som Litecoin eller Bitcoin Cash. Disse myntene vil være billigere å overføre, og kan byttes tilbake til Bitcoin når overføringen er fullført på mottaksbørsen.

Bruk en annen Exchange

Hvis Coinbase-avgifter er for dyre for deg, kan du alltid bruke en annen børs som Binance eller FTX Exchange. Disse børsene tilbyr mer konkurransedyktige uttakshastigheter og har også flere typer kryptovalutaalternativer. For å finne ut mer om de beste kryptovalutautvekslingene i vår guide.

Er Coinbase dyrt å bruke?

Coinbase-avgifter er i tråd med andre kryptovaluta-utvekslinger, med $ 2,99 belastes for transaksjoner mellom $ 50-200 dollar. For større transaksjoner krever Coinbase imidlertid en variabel avgift på 1,49%. For alt over $ 10.000 USD anbefaler vi å bruke OTC-handelsbord som er bedre til å håndtere store volumer med mer fleksible priser. Her er en liste over de fem beste OTC-kontorene.

Videre lesning

For å lære mer om Bitcoin, kryptovalutaer og hvordan du kommer i gang, sjekk ut kurset mitt opprettet i samarbeid med Jeff Kirdeikis fra Uptrennd- Bitcademy: Lær, invester & Handle Bitcoin – på under en time

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me