De beste beste kryptovalutautvekslingene i 2020

Den økende populariteten til kryptovalutaer og spørsmål om tradisjonelle pengesystemer betyr at folk skynder seg å bytte kryptovaluta. Men uten å vurdere nøye hvordan de fungerer. Her er en liste over de beste kryptokursutvekslingene i 2020 gruppert i nivåer. Fra Tier 1: hva folk generelt anser som mest respektert til Tier 4: anbefales ikke.

Nivå 1-børser (aktiv handel)

Binance

BinanceBinance Exchange nettsted

Binance er den ledende virtuelle valutavekslingen i verden etter justert volum. I motsetning til Coinbase og Kraken støtter Binance et bredt spekter av altcoins (dvs. andre kryptovalutaer enn Bitcoin). Dette tiltrekker flere mennesker til å overføre Bitcoin, Bitcoin Cash og Litecoin fra andre børser til Binance for å utforske altcoin-verdenen.

Det er egnet for kryptohandlere på grunnnivå på grunn av det begrensede utvalget av omsettelige kryptovalutaer. Selv om det inkluderer mange flere valutaer sammenlignet med Coinbase som Cardano og Elastos. Her er en full liste over kryptovalutaer som kan omsettes på Kraken.

På grunn av Binances popularitet tar mange nye mynter sikte på å bli notert på Binance og få mye rykte når de gjør det. Noen ganger kan kunngjøringen om en Binance-oppføring sende prisene opp.

Populariteten til Binance har gjort sin Konsernsjef Zhao Changpeng (CZ) en personlighet i kryptovaluta-samfunnet. Hans ord / handlinger har nå hatt betydelig innflytelse.

Binance ble hacket i 2019 for en verdi av USD 40 millioner i kryptovaluta. Binance har lovet å kompensere alle som har hatt tap av egne midler.

PrimeXBT

PrimeXBTPrimeXBT

PrimeXBT er også en av de nyere aktørene i kryptovaluta-utvekslingsområdet, etter å ha blitt lansert i 2018. Kreditt gis denne børsen for å være en av de mest gjennomsiktige vi har kommet over. Nettstedet deres er en one-stop-ressurs for alt du vil vite om Exchange, og de har også grundige veiledninger om hvordan du bruker de forskjellige funksjonene.

Børs mangler litt i støttede kryptovalutaer, for øyeblikket støtter de bare 5 kryptovalutaer: BTC, ETH, LTC, XRP og EOS. I tillegg støttes bare uttak og innskudd i BTC. Men det de mangler i kryptovaluta-støtte, utgjør de i tilgjengeligheten for å handle med andre aktivatyper som råvarer, aksjeindekser og Forex.

Evnen til å tilpasse handelsskjermen og kommentere diagrammer er sannsynligvis noe tekniske analytikere og seriøse handelsmenn lenge har ventet på og vil holde dem tilbake til børsen..

Sjekk ut vår PrimeXBT gjennomgang og guide.

Kraken

Kraken

Kraken har en betydelig tilstedeværelse i Europa, og børsnoterte kryptoer har fiat-par.

FTX Exchange

Denne Exchange ble først lansert i 2019 – så nok en relativ nykommer. De er en utnyttet kryptovaluta-handelsplattform som tilbyr derivathandel. De er bygget av Alameda Research, som selv er yrkeshandlere som er ansvarlige for over 30% av handelsvolumet på større børser. FTX Exchange tilbyr også unike produkter som handel på indekser, slik at handelsmenn kan ha eksponeringer mot flere poletter i en kontrakt. En annen interessant funksjon er å handle om utfallet av presidentvalget i 2020.

FTX Exchange er det det står at den er bygget av handelsmenn, for handelsmenn. De har allerede veldig konkurransedyktige handelsavgifter og gir til og med rabatter for bestemte brukere, og et lettfattelig grensesnitt. Imidlertid er det noen geografiske begrensninger for mennesker og enheter fra noen land, spesielt USA.

Sjekk ut hele anmeldelsen vår her.

Bittrex

BittrexBittrex

Disse børsene er pålitelige og tilbyr anerkjente tjenester. Bittrex brukte jeg mye tidligere fordi de oppførte mange mynter. Imidlertid flyttet jeg til slutt bort fra Bittrex fordi Binance gikk forbi dem når det gjaldt myntevalg.

Bittrex vil fjerne følgende markeder etter 31. mai 2019: BTC-COVAL, BTC-SALT OG BTC-XCP. Og ftillater markeder etter 6. juli 2019: BTC-LUN, BTC-NEOS, BTC-THC og BTC-TKS

Poloniex

PoloniexPoloniex

Jeg brukte også Poloniex mye tidligere. Men etter min erfaring tok deres Know Your Customer (KYC) -prosessen lang tid. I mitt tilfelle tok det 3 måneder å fullføre. Dette var uakseptabelt, spesielt når det var under oksemarkedet.

Kundestøtte på Poloniex er ikke forferdelig, så de ser fortsatt ut til å være en god utveksling.

1 / Fredag ​​29. mai kl 16:00 UTC vil markedene for ARDR, BCN, DCR, GAME, GAS, LSK, NXT, OMNI og REP være deaktivert for Poloniex-kunder i USA. Alle eiendeler er fortsatt tilgjengelige for handel til kunder utenfor USA. https://t.co/eNWeZTjT5X

– Poloniex Exchange (@Poloniex) 16. mai 2019 Poloniexs kunngjøring om geofencing

Men hvis du er amerikansk statsborger, må du kanskje være oppmerksom på Poloniex geofencing-eiendeler for amerikanske kunder. 29. mai 2019 blir markedene for ARDR, BCN, DCR, GAME, GAS, LSK, NXT, OMNI og REP deaktivert for amerikanske kunder.

Når markedet er geofekt, kan kundene fortsatt trekke disse tokens fra lommeboken så lenge Poloniex støtter det globalt. Imidlertid vil kundene ikke lenger kunne se innskuddsadressen eller generere en ny innskuddsadresse.

Nivå 2-børser (sesongmessig handel / spesifikke mynter)

Coinbase

CoinbaseCoinbase brukergrensesnitt

Coinbase er den ledende kryptokursutvekslingen i USA og Storbritannia. De har også lisenser og bankkontoer for å operere i disse landene. Coinbase har pålitelig kundesupport, og har fiat innskudd og uttak. Dette betyr at innskudd og uttak i tradisjonelle valutaer som USD, EUR etc. støttes.

Coinbase er sikker uten hackforekomster. Børsen er det beste alternativet for de som er nye i kryptovalutaverdenen.

men, børsen tilbyr begrenset kryptovaluta å velge mellom. I tillegg avhenger tilgjengeligheten for å kjøpe, selge, sende og motta en bestemt kryptovaluta av hvor du befinner deg.

For amerikanske kunder er det ingen begrensninger for transaksjon av følgende kryptovalutaer:

  • Bitcoin (BTC);
  • Ethereum (ETH);
  • Litecoin (LTC);
  • Bitcoin Cash (BCH);
  • Ethereum Classic (ETC); og
  • Ripple (XRP).

Her er et diagram over kryptovalutaene som støttes av Coinbase, avhengig av hvor du befinner deg.

De vanligste betalingsmåtene godtas av Coinbase, for eksempel kreditt- og debetkort.

Selv om det generelt er sikkert, har Coinbase nylig vært under skudd for å ha hatt svikt da det var store svingninger i prisene på Bitcoin i mars, april og mai 2020. Disse avbruddene etterlot mange brukere maktesløse til å gjøre handler når de trengte mest. Potensielle brukere bør ha dette problemet i bakhodet når de vurderer om de vil bruke Coinbase eller ikke. Selv om vi har hørt at noen brukere ikke kun handler på Coinbase, noe som kan bidra til å redusere effekten av disse utfallene på porteføljene deres.

Ta en titt på Coinbase-gjennomgangen for å få en grundig titt på denne utvekslingen.

KuCoin

KuCoinKuCoin

KuCoin har unike eiendeler og en omfattende liste over omsettelige mynter, den har blitt plaget av dårlige KYC-prosedyrer (Know-Your-Customer).

Først tillot det handelsmenn å sette inn og ta ut store mengder Bitcoin, dvs. 50 Bitcoin per dag uten å oppgi personlige opplysninger.

Mangelen på KYC-prosedyrer gir mange inntrykk av at KuCoin er desperat etter brukere på utvekslingen. Dermed senker sitt rykte blant kryptoutvekslingsplattformer.

Siden har de endret KYC-retningslinjene sine, og nå kan du bare ta ut opptil 2 Bitcoin per dag uten en “bekreftet” konto, dvs. en konto som har fullført KYC-prosedyrene..

Huobi, OKEx

HuobiHuobi

Huobi og OKEx var de viktigste titanene i Kina. De hadde mange kinesiske brukere før den kinesiske regjeringen slo ned på kryptovalutahandel i landet.

OKExOKEx

Dette ble kjent som “Golden Vacuum” siden det utslettet mye Huobi og OKExs dominans. Dette destabiliserte de to børsene som ga vei til andre som KuCoin og Binance for å ta ansvaret.

Jeg ser fremdeles på dem som Tier 2-børser fordi de fremdeles holder fast i noen av sine tidligere kunder og fordi de har teknologien for fremtiden.

Det er rykter om at den kinesiske regjeringen tillater at disse børsene fungerer, men holder oversikt over transaksjonene.

BitMEX

BitMEXBitMEX

BitMEX er for det meste en marginhandel som tillater enorm innflytelse (dvs. opptil 50 ganger). Utnyttelseshandel er når du ikke eier den fysiske bitcoin, men du eier handelskontrakter.

Dessverre fungerer ikke BitMEX i USA, og vær forsiktig så du ikke logger inn på BitMEX-kontoen din der, kontoen din blir utestengt.

Selv om jeg har hørt om noen amerikanere som bruker VPN (Virtual Private Networks) for å maskere opprinnelseslandet for å omgå denne begrensningen.

Dette anbefales IKKE.

BitMEX har dårlig kundesupport. Det tok meg 3 måneder med e-post for å oppheve kontoen min da jeg ved et uhell logget på BitMEX i USA.

Nivå 3-utveksling (mulige risikoer / problemer)

Bitfinex

Bitfinex

Selv om Bitfinex er en hederlig børs, senker den nylige kampen mot New York Attorney General for tap av kundemidler på 850 millioner dollar sin troverdighet. Vi må se hvordan Bitfinex vil overvinne denne kampen.

Bortsett fra saken, har den et sterkt BTC / USD-handelspar.

For å holde deg oppdatert på hva som skjer på Bitfinex, klikk her.

OceanEx

OceanExOceanEx

OceanEX er lansert av BitOcean Global, en fullt registrert og lisensiert handelspaltform i Japan. Den er opprettet av et kjerneteam med medlemmer med tidligere erfaring fra Morgan Stanley, BNP Paribas og Deloitte. OceanEX har en rekke AI-sikkerhetsfunksjoner for å forbedre bruker- og handelssikkerheten. OceanEX er handelspunktet for VeChainThor økosystem, med alle VeChain eiendeler oppført og VeChain handelspar. Selv om den har mange attraktive funksjoner, fant vi likviditet på mange eiendeler og vanskeligheter både med å kjøpe og selge forskjellige mynter.

For å lære mer om VeChain og dets økosystem, sjekk vår Vechain-guide.

BitMax

BitMaxBitMax

Jeg prøvde denne utvekslingen siden jeg mottok mange forespørsler fra seerne.

Imidlertid er jeg skeptisk til børser som driver “Transaction Mining”. Transaction Mining er der du får kreditter eller bytter tokens mot retur.

Dette stimulerer vaskehandel direkte på plattformen, det er her en næringsdrivende samtidig selger og kjøper de samme eiendelene.

Dette skaper igjen misvisende rapporter om handelsvolumene på børsen.

BitMax kunngjorde 18. mai 2019 at for langsiktig stabilitet i tokenøkonomi, vil den permanent låse opp 3.000 millioner BTMX-tokens fra den ventende gruvedelen 20. mai 2019.

For langsiktig stabilitet i tokenøkonomi, https://t.co/ZgbxdXzvT8 vil permanent låse opp 3.000.000.000 BTMX fra den ventende gruvedelen 20. mai. Utgivelsesmekanismen og hastigheten for privat salg vil forbli upåvirket for nå. https://t.co/keo9elx23a

– BitMax Official (@BitMax_Official) 18. mai 2019 BitMax kunngjøring om låsing av BTMX-tokens

Børsen vil i fremtiden kunngjøre den nye utgivelsesmekanismen.

Tier 4-børser (unngå disse børsene)

HitBTC

HitBTCHitBTC

Disse tre børsene har veldig tvilsom praksis.

For eksempel, HitBTC har ingen reell KYC-policy. Det ser ikke ut til at de har mye problemer med at du setter inn store mengder penger. Men hvis du handler eller vil ta ut mye, vil de bare utestenge eller suspendere kontoen din til du kommuniserer med dem. Dette har skjedd med meg personlig, og da jeg undersøkte dette, fant jeg ut at mange andre hadde den samme opplevelsen.

I det siste har det kommet en ny bølge av brukere som klager over å måtte oppgi for detaljerte detaljer om kilden til midlene.

Det er også noen brukere som har gjort sine egne undersøkelser og konkludert med at børsen er insolvent.

YoBit

YoBitYoBit

Børsen har en plagsom uttaksprosess.

Konklusjon

Nivå 1: Coinbase, Kraken, Binance, FTX Exchange, Bittrex, Poloniex,

Nivå 2: KuCoin, Huobi, OKEx, BitMEX

Nivå 3: Bitfinex, BitMax, OceanEx

Nivå 4 (unngå): HitBTC, YoBit

Avslutningsvis er å utføre en bakgrunnssjekk på en kryptovaluta-plattform før du registrerer deg, den beste måten å unngå å miste din digitale formue. Å følge listen over er et stort skritt mot dette målet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me