Stellar Price Prediction 2021-2025 | XLM $ 5 mulig?

Siden det bare er begynnelsen av året 2021, er det også den perfekte tiden å lage noen anslag. Så i dag presenterer vi deg stjernelys prisforutsigelse.

Når vi ser nøyaktig på kryptomarkedet, er det en faktor som dukker opp med en gang, inntrykket av at kryptomarkedet ikke gjør det i det hele tatt, men det gjør ganske imponerende..

De to tilsynelatende fakta som bekrefter denne oppfatningen er: For det første går alle kryptovalutaene på topp ti-listen (etter markedsverdi) opp, bortsett fra XRP hvis verdi går ned når den blir rammet av en SEC-søksmål, og den andre er ytelsen til bitcoin, som har hatt en vekst på omtrent 60% de siste tre ukene.

Det generelle markedsmiljøet og ytelsen til Bitcoin er alltid de viktigste faktorene mens du analyserer Altcoin inkludert Stellar. Men før vi hopper inn i prisanalysen på Stellar, la oss først utforske hva dette altkongen handler om.

Hva er Stellar?

Fantastisk er et åpen kildekode-nettverk, som egentlig betyr at enhver Steller-bruker kan få tilgang til systemene sine og påvirke funksjonene. Den aksepterer alle slags penger, ingen privilegier, og støtter folk til å opprette, sende og handle alle slags valutaer.

Steller som alle de andre kjente kryptovalutaene kjører over et desentralisert nettverk, bygget på en blockchain som holder nettverket synkronisert. Stellar Blockchain øker nettverkets effektivitet, reduserer kostnadene, sparer tid og gjør det også mulig for nettverket å utføre grensekryssende transaksjoner tilstrekkelig. Selv om det i sin natur er mye lik Bitcoin og Ethereum, er det praktisk talt ganske annerledes enn dem, da det fremstiller seg selv som en betaling og ikke som en kryptovaluta..

Tidligere opererte den på protokoll 13, men 23. november oppgraderte Stellar utviklingsfond nettverket, og nå opererer Stellar på protokoll 15, som er relativt mer passende og effektiv.

Stellar er også kjent for sin unike konsensusprotokoll, som er den første i sitt slag. Den fantastiske konsensusprotokollen er den første praktiske implementeringen av FBA (Federated Byzantine Network) protokoll idealisert av professor David Mazieres i 2015.

En ting til som gjør Stellar unik blant sine jevnaldrende er visjonen om å forbedre og revolusjonere kryptomarkedet. leie finanssystem. Det er med andre ord her for å støtte det eksisterende økonomiske systemet og ikke for å utfordre det. Fundamentalt er den designet for å bygge bro over hullene mellom de forskjellige finansinstituttene, og hovedmålet er å skape et synkronisert miljø for alle slags finansielle nettverk..

Stellar XLM Kort historie

Jed McCaleb er tankene bak innovasjonen til Stellar. han er en av de viktigste bidragsyterne til kryptomarkedet, markedet vi ser i dag skylder mye Jed ham. Han er også medstifter av Ripple, og på den negative siden er han den samme mannen som oppfant den beryktede kryptobørs Mt. Gox (som på et tidspunkt var den største kryptobørs i verden og hadde mer enn 70% av Bitcoin) som ble erklært konkurs av Tokyo tingrett i april 2014.

Jed McCaleb samarbeidet med advokaten Joyce Kim og lanserte Stellar i 2014. Senere samarbeidet Stellar med Stripe-sjef Patrick Collison, og de fant sammen Stjernefundament, en ideell organisasjon som støtter utvikling og adopsjon av Stellar Lumens betalingsnettverk. Opprinnelig støttet Stripe også Stellar ved å investere $ 3 millioner i frøfinansiering.

Stellars XLM i motsetning til Bitcoin eller Ethereum og kan ikke utvinnes, kan heller ikke tildeles av protokollen. Det faste antallet Stellar XLM-er ble produsert da den første gang ble satt i drift.

Opprinnelig ble det produsert 100 milliarder XLM-er, og antallet var planlagt å øke med 1% hvert år, men senere stemte Stellar-samfunnet for å dempe XLM-tilbudet med 50%, i oktober 2019, og resultatet av dette har vi nå 50 milliarder XLM-er, Av disse blir 20 milliarder handlet, kjøpt og brukt av Stellar-brukerne og resterende 30 milliarder eies av Stellar-stiftelsen for å støtte og fremme Stellar-adopsjon som betalingsnettverk..

  1. Prediksjon Cardano 2021-2025 | Vil ADA noensinne nå $ 10?
  2. Prediksjon for Dogecoin 2021-2025 | Kan DOGE noen gang slå $ 1?

Stellar (XLM) Prishistorikk hele tiden

I mange år etter lanseringen oppnådde Stellar aldri noen betydelige føtter, men i desember 2017. Den overgikk prisnivået på $ 0,10 den første uken i desember. Så i løpet av de første dagene i januar 2018 krysset den prisnivået på $ 0,50 og i samme uke , Nådde Stellar all-time high på $ 0,93 (på det tidspunktet traff den også toppen på BTC / XLM handelspar og nådde 6.300 satoshis-minste enhet av BTC).

Men det klarte ikke å opprettholde prisnivået lenge, da det i løpet av de neste tre ukene mistet omtrent 70% av verdien, fortsatte Stellar i flere måneder å snuble på de forskjellige prisnivåene, og i midten av desember 2018 falt prisen ned til mindre enn $ 0,10 prisnivå og fortsatte med en gjennomsnittspris på omtrent $ 0,07 i flere måneder til halen til november 2020 og fra da av hadde Stellar handlet til et gjennomsnittlig prisnivå på $ 0,15.

Den pågående måneden januar 2021 viser seg å være en ekstremt innbringende måned for Stellar ettersom verdien har økt med omtrent 60% de siste dagene, akkurat i dag har Stellar også nådd 2 års høyde på $ 0,41, denne siste prisstigningen har nok en gang plassert Stellar på topp 10-listen over ordets største kryptovalutaer.

XLM nylig prisøkning

Stellar Price Prediction

Stellar Price Prediction

Stellar er nå verdens 9. største kryptokurrency, en av de beste myntene blant sine jevnaldrende, og har vokst med mer enn 160% i løpet av den siste uken, med en markedsverdi på $ 7,533,322,623.

La oss nå se hva berømte prognosebyråer har spådd om det?

Stellar Price Prediction av LongForecast

Prognosebyrå, Long Forecast har gjort den mest omfattende spådommen om forhandlerens pris. Deres spådommer er lavere enn i dagens markedssituasjon.

Stellar XLM-prisforutsigelse 2021

I henhold til anslagene fra Longforecast Agency Stellar vil handle et sted mellom $ 0,26 – $ 0,32 i april 2021, i løpet av august 2021, vil det handle rundt $ 0,35 – $ 0,45, og i løpet av desember 2021 vil Stellar handle et sted mellom $ 0,45 – $ 0,50.

Stellar XLM-prisforutsigelse for 2022-2023

De forutsier at stjernene vil bo et sted mellom $ 0,60 – $ 0,70 i løpet av 2022. Imidlertid vil verdien falle litt i løpet av august 2022 ettersom Stellar forventes å handle mellom $ 0,50 – $ 0,55 i mellomtiden, og på slutten av årene ville det ikke være noe betydelig endring i verdien og mynten vil fortsette å handle mellom $ 0,60 – $ 0,70. I første kvartal 2023 anslås Stellar til mellom $ 0,72 til $ 0,80, og vil bli verdsatt et sted mellom $ 1 – $ 1,50 på slutten av året.

Stellar Price Prediction 2024-2025

Stellar (XLM) spådom på 5 år, form nå, virker grovt ettersom Cryptos er flyktige, og vi kan ikke ta noen bestemt beslutning om vil de reagere i de neste minuttene. Men XLM burde ha tatt av innen utgangen av 2025. Prisen vil være omtrent $ 3. Dette betyr at dagens pris har steget med over 600 prosent.

Stellar Price Prediction av Captianaltcoin

Selv om de projiserer en kortsiktig økning i verdien av Steller i løpet av 2021, da de antyder at den vil handle under $ 0,50 i løpet av året.

I henhold til anslagene de har gjort, kan Altcoin Stellar absolutt være en ting, gitt det stabile markedsmiljøet som kan føre til at det muligens krysser prisnivået på $ 5 i løpet av de neste 5 årene.

Stellar Price Prediction 2025 av Myntbryter

Ifølge Coinswitch vil Stellar handle rundt 0,77 dollar i 2021 og vil helt sikkert nå 5 dollar innen 2025.

Stellar Price Prediction 2025 av Cryptoground

Cryptogroud anslår Stellar til å nå rundt $ 0,74 innen 2025. RippleCoinNews-teamet er uenig i denne prisforutsigelsen.

Stellar Price Prediction 2021

Stellar Price Prediction 2021

Vår Stellar (XLM) prisforutsigelse

Etter å ha vurdert alle faktorene som er involvert i Stellar prisvariasjon, gir vi følgende spådommer om XLM:

I løpet av 2021 vil verdien holde seg mellom $ 0,30 – $ 0,50, i år 2022 kan den gå opp og forventes å handle mellom $ 0,45 – $ 0,65, og fortsette veksten, den kan sannsynligvis krysse $ 1 og kan handles mellom $ 1 – $ 1,40 i år 2023.

Videre i løpet av 2024 vil Stellar fortsette reisen mot $ 2 og i mellomtiden vil den ligge et sted mellom $ 1,45 – $ 1,70, og hvis alt går greit og skepsisen til markedet mot kryptovaluta fortsetter å tømmes, vil den ende opp med å krysse verdien av $ 2 som det slutter året 2025.

Konklusjon

Stellar med sitt enorme potensial, kan gå raskt etter hverandre. Gitt markedet er miljøet fortsatt stabilt, og Bitcoin fortsetter å fungere jevnt, noe som absolutt påvirker alle voksende altcoins. Videre, hvis Stellar fortsatte å jobbe i riktig retning, er det ikke usannsynlig at det vil bli en av de fem beste myntene i det digitale markedet og nå $ 5 vei tidlig enn forventet..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me