De top 3 van de gemakkelijkste cryptovaluta om te mijnen in 2021 [UPDATE]

Bitcoin en het hele cryptocurrency-ecosysteem zijn het afgelopen decennium enorm populair geworden. Deze snel groeiende uitvinding is misschien wel de meest interessante innovatie van onze tijd, daarom ben je hier waarschijnlijk op zoek naar de gemakkelijkste crypto om te minen en we zijn hier om u te helpen!

Het wereldwijde bewustzijn en de acceptatie van cryptocurrencies nemen aanzienlijk toe, omdat het een betrouwbare manier is om passief inkomen te verdienen.

Er zijn veel manieren om passief inkomen te verdienen in de crypto-ruimte, zoals het “hodelen” van uw crypto-activa tussen verschillende andere winstgevende opties. Van al deze opties valt echter één belangrijke methode op: mijnbouw.

gemakkelijkste crypto om te minen

Wat is Crypto Mining? 

Cryptocurrency-mining is gewoon een proces waarbij transacties worden geverifieerd en opgenomen in het digitale blockchain-grootboek. Het zorgt ook voor de introductie van nieuwe digitale tokens in het reeds circulerende aanbod.

Het voert al deze functies uit zonder de noodzaak van enige vorm van gecentraliseerde instantie of een derde partij. Cryptocurrency-mining vereist het gebruik van gespecialiseerde computers die bekend staan ​​als Miners.

Er zijn verschillende methoden om cryptocurrency-mijnbouw uit te voeren. Ze bevatten:

 • Cloud Mining – houdt in dat een bedrijf wordt betaald om te helpen bij het uitvoeren van mijnbouwfuncties. De bedrijven zijn meestal gespecialiseerd, dus er is een grote kans op enorme opbrengsten, vooral betaalde cloudmining.
 • CPU-mijnbouw – omvat het gebruik van processors om cryptocurrencies te minen. Deze methode was een paar jaar geleden behoorlijk populair. De populariteit is de laatste jaren echter afgenomen. Enkele van de beste cryptovaluta om met CPU te minen zijn; Zcash, AEON, Vertcoin, enz.
 • GPU-mijnbouw – Dit is misschien wel de meest gebruikte en efficiënte methode om cryptocurrencies te delven. De meeste cloud mining-bedrijven maken gebruik van GPU-rigs. Ze vallen op omdat ze efficiënt, goedkoop en vrij gemakkelijk te gebruiken zijn. Enkele van de beste cryptovaluta om te minen met GPU zijn onder meer; GRIN, ETH, Monero, Electroneum, enz.
 • ASIC-mijnbouw – Dit omvat het gebruik van speciale apparaten ASIC’s (ASIC’s – Application-Specific Integrated Circuits) om cryptomining-operaties uit te voeren. Ze zijn behoorlijk populair vanwege de enorme hoeveelheden crypto die ze in korte tijd kunnen produceren. Ze zijn echter een belangrijke bron van controverse in de cryptomining.

Naarmate het wereldwijde bewustzijn en de acceptatie van cryptocurrencies groeide, nam ook de interesse van mensen in cryptomining toe. Er is momenteel een breed scala aan cryptocurrency om uit te kiezen bij het plannen van mijnbouwactiviteiten.

Om bepaalde cryptovaluta te noemen als ‘de gemakkelijkste crypto om te minen’, vereist enige vorm van expertise en knowhow van de kant van de mijnwerker.

Hieronder staan ​​verschillende functies waar u op moet letten voordat u een geschikte crypto voor mijnbouw kiest.

 • Beoordeel potentiële winstgevendheid

De eerste stap die u moet nemen, is kijken hoe winstgevend de crypto is. Het is raadzaam om met bekende cryptocurrencies te werken in plaats van nieuwe munten. Er zijn echter geen vaste regels, omdat nieuwe crypto met voldoende ondersteuning echt naar de top zou kunnen stijgen.

 • Opname-opties zijn beschikbaar.

Het heeft geen zin om crypto te minen dat geen betrouwbare methode heeft om het in te trekken. Verschillende nieuwe munten vinden het moeilijk om genoteerd te worden op beurzen.

In dat geval is de mogelijkheid om ze om te zetten naar fiat of meer populaire crypto’s zoals BTC of ETH bijna onmogelijk.

Bij het kiezen van crypto om te minen, is het raadzaam om prominente tokens of tokens te kiezen die al beschikbaar zijn op cryptocurrency-uitwisselingen zoals Binance.

 • Wettelijk aanvaardbaar

Verschillende landen, zoals China, hebben wetten ingevoerd die betrekking hebben op cryptomining of het delven van specifieke cryptocurrencies. Dit heeft een grote invloed op privacytokens zoals Zcoin en Monero.

Bij het kiezen van te minen cryptovaluta is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle voorschriften met betrekking tot cryptomining strikt worden nageleefd..

 • Kosten van de crypto

Als algemene vuistregel wordt verwacht dat hoe duurder crypto is, des te winstgevender het minen zou moeten zijn. Dit is echter niet altijd het geval, vooral niet bij langetermijninvesteringen.

Je zou ook een veelbelovend token kunnen vinden, het kunnen delven en geduldig wachten tot het groeit.

 • Halvering

Het is meestal niet aan te raden om een ​​crypto-token te minen in de buurt van de halveringsdatum, omdat dit tot mindere beloningen en winst leidt. Het is dus noodzakelijk om weg te blijven van cryptocurrencies die dicht bij hun halveringsdatums liggen.

 • Elektriciteitskosten

Dit is een belangrijk aspect om naar te kijken voordat u een crypto-token kiest. Hoeveel elektriciteit is er nodig om één token te minen? Deze informatie zal helpen bij het berekenen van de winstgevendheid van het delven van die specifieke cryptocurrency.

Gemakkelijkste Crypto to Mine: beoordelingen

1. Litecoin

litecoin mijnbouw

Als een van de vroegst beschikbare altcoins is Mining Litecoin behoorlijk winstgevend. Dit komt omdat het een van de meest succesvolle hardforks van Bitcoin is.

Mijnbouw Litecoin vereist het gebruik van GPU-mijnbouw. Litecoin staat als een van de gemakkelijkste crypto’s om te minen vanwege de minder vluchtige aard ervan. Het is ook gemakkelijk om op veel platforms te handelen en beschikt over hoge snelheid en betaalbare transactiekosten.

Litecoin-mijnbouw maakt gebruik van de SCRYPT-protocol, dus er is geen behoefte aan ASIC-mijnbouw. De crypto wordt ook beoordeeld als een van de top 10 crypto’s ter wereld.

Notitie

Algoritme: Proof-of-Work (PoW)

Hashing-functie: Scrypt

ROI: 743,42%

Huidige prijs: $ 56,92

Block Mining-beloning: 12,5 LTC

Litecoin Pros

 • Minder vluchtige aas in vergelijking met andere cryptocurrencies
 • Maakt gebruik van de SCYPRT-hashfunctie
 • Goede block mining-beloning van 12,5 Litecoin, dus het is mogelijk om een ​​passief inkomen van ongeveer $ 5.300 te verdienen door simpelweg de crypto te minen
 • Litecoin-mining is ook ongeveer 4x sneller dan Bitcoin-mining

Litecoin Cons

 • Mijnbouwapparatuur van Litecoin is duur

Bezoek Crypto

2. GRIJNS

Makkelijkste crypto om te minen

Grin (GRIN) is een van de beste crypto’s om te minen met GPU. Gebaseerd op het MimbleWimble-protocol, is Grin vrij nieuw in de crypto-ruimte. Met een beperkte voorraad token heeft GRIN een grote aantrekkingskracht op mijnwerkers.

De crypto voerde onlangs zijn tweede harde vork uit en luidde vervolgens zijn Cuckaroom-29-algoritme in. Grin gebruikt het Cuckoo Cycle-concept en wordt momenteel verhandeld op topbeurzen zoals Poloniex, Kucoin, OKEx, HitBTC en Bittrex.

Notitie

Algoritme: Proof-of-Work (PoW)

Hashing-functie: Cuckoo Cycle (CuckARood-29, CuckAToo-31, Cuckaroom-29).

ROI: -95,43%

Huidige prijs: $ 0,51

Block Mining Reward: 60 GRIN per blok.

GRIN Pros

 • Makkelijk te ontginnen
 • Winstgevend
 • Veilig dankzij het MimbleWimble-protocol
 • Litecoin-mining is ook ongeveer 4x sneller dan Bitcoin-mining

GRIN Cons

 • GPU-mijnbouwapparatuur is duur
 • Enorme elektriciteitsrekeningen

Bezoek Crypto

3. Monero

Makkelijkste crypto om te minen

Monero, gelanceerd in 2014, staat bekend als een privacytoken dat zowel geloofwaardig als betrouwbaar is. Met een grote focus op het waarborgen van anonimiteit, heeft de crypto onlangs het RandomX-protocol geïmplementeerd.

Monero-mining kan worden uitgevoerd met een CPU. Om ASIC-mining te voorkomen, moet de crypto zijn algoritme echter blijven aanpassen. Het is veilig om te zeggen dat Monero dit jaar een van de gemakkelijkste crypto’s is om te minen. 

Notitie

Algoritme: Proof-of-Work (PoW)

Hashing-functie: RandomX

ROI: 1.490,68%

Huidige prijs: $ 88,94

Block Mining-beloning: 1,73 XMR

Monero Pros

 • Makkelijk te ontginnen
 • Winstgevend
 • Privacy gerichte crypto
 • Kan gemakkelijk worden gedolven met een CPU

Monero Cons

 • Het is vatbaar voor ASIC-mijnbouw

Bezoek Crypto

4. Ethereum Classic

Makkelijkste crypto om te minen

Ethereum Classic (ETC) is de originele Ethereum-blockchain, met Ethereum, zoals we die nu kennen, een hard fork van deze blockchain. In overeenstemming met het ETC-beleid vermindert de blockchain de blokbeloning na elke 5 miljoen blokken.

De laatste verlaging vond plaats in maart met blokbeloningen van 4 ETH naar 3,2. Desondanks is het nog steeds behoorlijk winstgevend om passief te verdienen door ETC te minen.

Notitie

Algoritme: Proof-of-Work (PoW)

Hashing-functie: Ethash

ROI: 525,52%

Huidige. Prijs: $ 6.510

Block Mining Reward: 3.2 ETC

Ethereum Classic Pro’s

 • Makkelijk te ontginnen
 • Winstgevend

Ethereum Classic Cons

 • ETC-mijnbouwapparatuur is duur

Bezoek Crypto

Veelgestelde vragen

Zal Crypto Mining in de nabije toekomst nog steeds relevant zijn?

Volgens crypto-analyses is cryptomining vandaag niet alleen relevant, veel denkrichtingen verwachten dat het in de nabije toekomst winstgevender zal worden. Dit is absoluut goed nieuws, vooral voor cryptoliefhebbers die op zoek zijn naar langetermijninvesteringen in de crypto-ruimte.

Kan ik cryptocurrencies minen met mijn pc?

Theoretisch, ja! U kunt mijnen met uw computer. Er is echter een grote kans op onherstelbare schade aan uw computerhardware. Om bijvoorbeeld Bitcoin te minen, is het aan te raden om een ​​ASIC-machine te kopen in plaats van je pc’s of laptops te gebruiken.

Waar kan ik mijnwerkers kopen tegen een eerlijke prijs?

Met winst als belangrijke reden om cryptocurrencies te delven, is het raadzaam om rechtstreeks bij de fabrikant te kopen. Een belangrijk voorbeeld van een eersteklas mijnbouwmachine zijn de Antminers, en ze kunnen veilig bij Bitmain worden gekocht.

Gevolgtrekking

Kijkend naar grote gebeurtenissen in de crypto-ruimte, is het duidelijk dat crypto-mining hier is om te blijven. Het kiezen van de juiste crypto om te mijnen is essentieel om vandaag passief inkomen te verdienen in de crypto-ruimte.

Hoewel er geen vaste regel is om de gemakkelijkste cryptovaluta te kiezen om te minen, zijn de hierboven geanalyseerde cryptocurrencies enkele van de gemakkelijkste crypto’s om te minen..

Het is echter belangrijk op te merken dat er nog steeds een mogelijke kans is dat de momenteel obscure crypto binnenkort een van de gemakkelijkste crypto’s wordt om te minen..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me