Hoe NEO-tokens te ontginnen: [GAS-zelfstudie voor 2021 uitzetten]

NEO is een Bewijs van inzet POS-munt met een dual-token-systeem, NEO en GAS. Door NEO op te sluiten of uit te zetten, kunnen de tokenhouders GAS verdienen, dat vervolgens kan worden gebruikt voor transactiekosten in de NEO-blockchain. Beide tokens worden ondersteund in veel van de grootste beurzen ter wereld. Strikt genomen is NEO geen mineable token; In dit artikel laten we je echter zien hoe je NEO kunt minen en beloond wordt met NEO.

We hebben het over het onmogelijke doen en betaald worden in NEO voor het minen van andere blockchains. Hoewel dit klinkt als oplichterij, kunnen we u verzekeren dat dat niet zo is. Het is gewoon het gehuurde mijnbouwmodel.

Waar hashkracht wordt verhuurd of gebruikt om de meest winstgevende munt in de mijnbouw te delven en deze uit te wisselen met NEO.

NiceHash doet dit al jaren met Bitcoin of BTC. Met unMineable kun je meer dan 40 munten minen en worden uitbetaald in de munt van je keuze. Vandaag kijken we ernaar om betaald te worden in NEO, voorheen bekend als Antshares, dat een van de meest veelbelovende cryptocurrency-projecten wordt na het veranderen van de naam in 2017.

In dit artikel gaan we het proces van NEO-mijnbouw delen en hoe de consensus werkt.

hoe neo te minen

Wat is NEO en welke portemonnee kunnen we gebruiken voor NEO?

NEO is mogelijk een Ethereum-moordenaar, ook wel bekend als het Chinese Ethereum. In tegenstelling tot Ethereum kan NEO niet direct worden gewonnen omdat het puur Proof of Stake is. Hoewel dit artikel klinkt als clickbait (sinds je hier kwam om uit te zoeken hoe je NEO kunt minen), hebben we een manier gevonden waarop je rechtstreeks in NEO kunt worden betaald. Dat wil zeggen als je een mijnbouwinstallatie of een mijnbouwbedrijf kunt runnen. Het is een geweldige, anonieme manier om te diversifiëren als je klaar bent voor de mijnbouwuitdaging.

Het Neo Ecosystem is zeer ontwikkeld en u heeft keuze te over bij het selecteren van portemonnees. Vergeet niet om een ​​portemonnee te selecteren die kan worden ingezet. Er zijn veel opties voor uitzetten, we geloven niet in uitzetten als dit ten koste gaat van de beveiliging.

Het is algemeen bekend dat hardwareportefeuilles de veiligste manier zijn om in te zetten; daarom raden we ze aan.

Met NEO zijn uw opties beperkt met hardwareportefeuilles, maar u heeft nog steeds veel opties. Nieuwe fabrikanten zijn naar de NEO-partij gekomen, de Ledger Nano S en de Ledger Nano X kan Neo veilig opslaan en uitzetten, samen met de gestroomlijnde Spatium Biometrische Wallet die moet worden vrijgegeven, en de grotere SafePal S1.

Hoe NEO te mijnen

Hoe NEO precies te minen?

Mijnbouw NEO is niet zo ingewikkeld als het klinkt; je hebt een reserve grafische kaart of kaarten nodig of zelfs alleen een CPU. Als je het geluk hebt om een ​​ASIC-eenheid te hebben die Ethash kan minen, ben je in bedrijf en kun je beginnen met het minen van NEO.

In onze definitie hebben we vermeld dat je NEO niet zou kunnen mijnen, maar je kunt NEO inzetten voor GAS. Dit is niet waar we het over hadden. Wat we gaan doen, is hash-energie verhuren aan een mijnbouwpool. We zullen worden beloond in NEO.

Dit betekent dat u uw CPU’s, GPU’s, ASIC’s of FPGA-kaarten kunt verhuren en betaald kunt worden in NEO. 

Dit proces vereist geen KYC en wat maakt mining de voorkeurskeuze om cryptocurrencies te verwerven.

Mijnbouw NEO-algoritmen

De eerste keuze die u moet maken, is hoe u gaat mijnen. Ethash, RandomX en X16Rv2 zijn de mining-algoritmen waaruit u kunt kiezen. Ethash kan worden gewonnen met GPU’s; het is echter veel moeilijker voor GPU’s om echte winst te maken, omdat ASIC-mijnwerkers mijnen ook hetzelfde algoritme. ASIC zijn krachtigere en efficiëntere apparaten waarmee grafische kaarten niet kunnen concurreren. 

Er wordt al een tijdje over ProgPoW gesproken, maar we hebben alleen maar mislukkingen gezien die probeerden om het speelveld voor zowel ASIC- als GPU-mijnwerkers gelijk te trekken. Om met Ethash te minen, gebruiken we Claymore Miner, en we kunnen niet genoeg goede dingen zeggen over deze mijnwerker.

Deze keer gaan we Simple Miner OS of SMOS gebruiken met Ethash om wat variatie te krijgen. SMOS is een op Linux gebaseerd besturingssysteem dat ook Claymore gebruikt. Ethash is het algoritme dat wordt gebruikt door Ethereum en tal van andere munten.

X16Rv2 is een door GPU en FPGA gewonnen munt. FPGA-mijnwerkers zorgen voor een oneerlijk speelveld omdat ze een aanzienlijk elektriciteitsvoordeel hebben. FPGA-miners presteren tot 5 keer beter dan GPU’s en gebruiken dezelfde hoeveelheid elektriciteit.

X16Rv2 is de algo achter Ravencoin en tal van andere munten. Het Ravencoin-algoritme is meerdere keren gewijzigd, net als Monero, om de gecentraliseerde aard van ASIC-mijnbouwbedrijven te vermijden.

Helaas zijn FPGA-kaarten gewoon betere grafische kaarten en hebben ze een voordeel in de ruimte. Dit zou zijn omdat ze minder elektriciteit verbruiken en veel beter presteren dan standaard grafische kaarten.

Gelukkig zijn er niet zo veel vanwege de kosten, en helaas zijn die kosten erg hoog, dus zelfs als ze er in overvloed waren, zouden mensen ze niet kopen.

RandomX, aan de andere kant, is alleen een CPU. RandomX wordt gebruikt door Monero en tal van andere munten. Deze algo lijkt de meest redelijk gedolven munt te zijn zonder oneerlijke voordelen. Zoals we hebben gezien met Ethash en GPU’s versus ASIC’s en met X16Rv2 en GPU’s versus FPGA.

Hoewel het speelveld gelijker is, betekent dit niet dat je geen uitstekende CPU nodig hebt om genoeg munten te verdienen om winstgevend te zijn. Er is nog steeds een hoge moeilijkheidsgraad om mee om te gaan. CPU-mining is nog steeds een competitieve ruimte.

UnMineable beheert de muntselectie van de munten en selecteert het meest winstgevende netwerk om te minen, waarmee ze zichzelf en u de meeste beloningen verdienen. Ze zullen dit ook doen voor Ethash, RandomX en X16Rv2. Dit vergt veel van het beheer van de mijnbouw, wat zowel een goede als een slechte zaak kan zijn.

Hoe NEO te mijnen met Simple Miner OS SMOS

Deze methode vereist een speciale machine om SMOS te installeren. Deze tutorial zou een lange weg moeten gaan om u te laten zien hoe u de installatie voltooit en de mijnwerker aan de gang krijgt. SMOS kan Claymore gebruiken om Ethash te minen, u moet de volgende code kopiëren en deze plaatsen waar deze moet komen;

./EthDcrMiner64.exe -epool ethash.unmineable.com:3333 -ewal NEO: YourAddress.YourWorkerName -epsw x -mode 1 -allpools 1

Om uw installatie nogmaals te controleren, kunt u deze zelfstudie bekijken als u hulp nodig heeft. Het is voor Tron, maar het enige verschil is het adrestype.

NEO Mijnbouwcalculator

Je kunt gebruiken WhatToMine om elk van de geschatte inkomsten te berekenen, of u kunt de mijnbouwcalculator gebruiken op onhoudbaar voor NEO. Beiden zullen uw doel helpen. WhatToMine zal uw kosten opsplitsen en unMineable zal u uw inkomsten laten zien.

Een gezonde en veiligere vuistregel is om uw inkomsten te halveren en te kijken of u nog steeds winstgevend bent. Mijnwerkers falen, en systemen doen niet altijd wat ze zouden moeten doen, en het leven vindt een manier om uw mijnbouwactiviteiten te onderbreken. Met deze buffer kun je echt zien of je het hoofd boven water kunt houden.

Laat ons weten hoe u het heeft gedaan als u de wiskunde eenmaal heeft uitgevoerd. Mijnbouw is een buitengewoon complexe aangelegenheid met veel variabele kosten en bezuinigingen. Het gebruik van FPGA is misschien duurder om op te starten, maar nadat de kaart is afbetaald, zijn de winsten krankzinnig.

Hoe NEO uit te zetten

Vandaag zullen we de stappen doorlopen die u moet nemen om uw NEO-crypto in te zetten en passief inkomen te verdienen. Om NEO in te zetten, heb je een portemonnee en wisselaars nodig die beide valuta’s, NEO en GAS, ondersteunen.

De portemonnee die NEO en GAS ondersteunt 

  • Exodus

Topbeurzen die NEO ondersteunen

  • Binance

Hoe NEO uit te zetten op Exodus Wallet

1. Download de exodus-portemonnee

2. Open de Exodus-client en stuur een NEO die u wilt inzetten naar uw account. 

Als u NEO niet ziet wanneer u de client opent, kunt u op de dashboardzoekfunctie klikken om uw portefeuilleadres te vinden.

3. Zodra je wat NEO aan je portemonnee hebt toegevoegd, begin je onmiddellijk met het verdienen van een cryptocurrency genaamd “GAS”. 

Dit token kan worden ingewisseld voor meer NEO of worden verkocht op een uitwisselingssite om een ​​fiat te maken. Er is niets anders dat aan uw zijde van u wordt verlangd.

4. Claim uw geld 

In de rechterbovenhoek van uw NEO-portemonnee ziet u een tandwielpictogram. Als u erop klikt, ziet u een optie waarmee u de ontvangen gasfiches kunt claimen. Zodra u op “Claim” klikt, worden de gasfiches aan uw portemonnee toegevoegd en kunnen ze worden ingewisseld.

Hoe Neo for Gas in te zetten op de Binance-beurs

Alle NEO-houders op Binance krijgen GAS, dat maandelijks door NEO wordt geproduceerd. de details zijn als volgt. 

Rekenmethode

GAS-distributiebedrag = totale distributiehoeveelheid van GAS * NEO-houder positieverhouding (met 8 cijfers achter de komma)

Positieverhouding NEO-houders = som van het dagelijkse positiebedrag voor NEO-houders / som van het dagelijkse positiebedrag voor alle NEO-gebruikers

Het dagelijkse positiebedrag is gebaseerd op een dagelijkse momentopname van NEO Balance.

Distributietijd

Binance zal overeenkomstige aankondigingen hebben na maandelijkse distributie, houd rekening met aankondigingen.

De berekening start vanaf de eerste dag dat Binance.com online is. De tijd van de eerste momentopname is 14 juli 2017 00:00 uur.

Voorbeeld van de berekening

Gebruiker A houdt NEO drie dagen vast, hij / zij heeft respectievelijk 30, 300 en 60 NEO op die 3 dagen. Daarom is de som van de dagelijkse NEO-positie 390. Aangenomen dat het totale distributiegetal van GAS in deze maand 1000 is, en de som van het dagelijkse positiebedrag voor alle NEO-gebruikers 600.000 is;

Dus het werkelijke distributiebedrag van gebruiker A = 1000 * 390/600000 = 0,65

Gevolgtrekking

Mijnbouw NEO kan een plezierige ervaring zijn. Als je vrije tijd hebt om je machines te optimaliseren en het extra geld hebt liggen, kan investeren in een goed onderzochte mijnbouwinstallatie een leuke en bevredigende onderneming zijn..

Je weet maar nooit, misschien begin je verderop een volwaardige mijnbouwboerderij. Houd altijd rekening met uw kosten: mijnbouw is duur en zeer concurrerend. Afhankelijk van de marktomstandigheden kan cryptocurrency-mijnbouw echter op de weg een zeer lucratieve onderneming zijn. Dit komt bovenop de deelname aan het beveiligen van gedecentraliseerde netwerken die in de toekomst de bestaande financiële netwerken kunnen vervangen. 

Met behulp van de tools die we eerder hebben besproken, leid je je miner naar de munt die je wilt minen. Selecteer een pool en je gaat naar de cryptomining-races. UnMinable geeft echt flexibiliteit en kracht aan de mensen die ervoor kiezen om te mijnen met behulp van hun zwembad.

Het gebruik van unMinable heeft de ogen geopend. We genieten echt van hun diensten; de mogelijkheid om betaald te worden in een POS-munt terwijl mijnbouw gewoon geweldig is. En lijkt de hele vestiging van POS vs POW voor de gek te houden. Mijnwerkers zullen altijd de voorkeur geven aan het POW-consensusmechanisme, wat begrijpelijk is.

Dit wil niet zeggen dat de technologie van POS-munten niet geweldig is, maar hoe kan een mijnwerker POS-munten ontginnen? Met UnMinable kun je dat tenminste.

Als bonus is GAS een cryptocurrency die wordt gedistribueerd door NEO in je portemonnee te houden, GAS wordt gebruikt om transacties op de NEO-blockchain te voeden. Wanneer elk NEO-blok wordt gegenereerd, wordt GAS gedistribueerd naar alle NEO-houders en is Staking toegankelijk gemaakt op het platform dat zowel valuta’s, NEO als GAS ondersteunt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me