Hoe Tron Coin (TRX) uit te zetten in 2021

Veel mensen vragen zich af wat een TRON-munt is. Het TRON-project draait op een cryptocurrency genaamd TRX (Tronix), en deze cryptocurrency heeft een pak fans verdiend, regelmatig het ‘TRX-leger’ genoemd. Deze cryptocurrency heeft een paar ups en downs gehad in zijn geschiedenis, maar in dit artikel hebben we zal vertellen hoe je TRON kunt inzetten en hoe je zijn Super Vertegenwoordigers kunt worden.

Hoe Tron in te zetten

BEKNOPTE HANDLEIDING: Hoe TRON (TRX) uit te zetten

1. Bereid uw TRON-munten (TRX) voor om in te zetten.

2. Download en installeer een TrustWallet. Verplaats uw TRX naar deze portemonnee.

3. Zoek het uitzetmenu en zet uw TRX uit.

4. Kies een validator (supervertegenwoordiger) om te stemmen.

5. Stem op de validator en bevestig de transactie

Ga naar de TRON-website

Vergelijkingstabel tussen Tron Mining en Tron Staking

Mijnbouw TRON Uitzetten TRON
Mijnbouw TRON TRON uitzetten
Niet standaard ondersteund. Vereist een mijnbouwservice van een derde partij om een ​​andere munt te delven en vervolgens om te zetten in TRON Native ondersteund door TRON.
Vereist dure mijnbouwapparatuur. Er is geen aanvullende hardware vereist.
Gebruikt enorme rekenkracht en energiebronnen. Heeft geen rekenkracht en te veel energie nodig.
Moeilijk in te stellen en tijdrovend om de optimale instellingen te vinden. Geen voorafgaande ervaring vereist. Geen ingewikkelde installatie.

Wat is Tron Coin?

Tron (TRX) is een op blockchain gebaseerde gedecentraliseerde fase die wijst op de constructie van een gratis, wereldwijd geavanceerd entertainmentraamwerk voor substanties met verspreide capaciteitsinnovatie en die het eenvoudig en kosteneffectief delen van geavanceerde inhoud mogelijk maakt. Het wordt beheerd op basis van een cryptocurrency die eigen is aan het systeem, bekend als TRX; makers van inhoud kunnen voor verschillende diensten op het netwerk betalen.

Het werd opgericht in september 2017 en werd in juni 2018 aangedreven door een in Singapore gevestigde non-profitorganisatie genaamd de Tron Foundation, geleid door CEO Justin Sun. Concurreren met vergelijkbare podia zoals Ethereum, Tezos, Cardano en EOS. De blockchain wordt beveiligd via een aangewezen proof-of-stake-raamwerk dat een paar graden van decentralisatie van snelheid en efficiëntie mogelijk maakt.

Sindsdien wordt de organisatie geteisterd door beschuldigingen van plagiaat. Het witboek (een pitchdocument waarin de technologie en investeringsinformatie achter de munt wordt uitgelegd) van TRON werd op grote schaal beschuldigd van plagiaat. En het bleek opvallend vergelijkbaar te zijn met de Engelse versie van de alternatieve valuta Filecoin.

Maar de oprichter Justine Sun lichtte deze beschuldigingen toe door te zeggen dat deze beschuldigingen aan de oppervlakte kwamen als gevolg van afwijkende interpretaties van Tron, omdat het oorspronkelijk in het Chinees is geschreven..

Waar moet Tron worden bewaard?

Als u van plan bent om Tron te kopen of al TRX-munten heeft, kunt u overwegen om ze op te slaan in een veilige, door Tron ondersteunde portemonnee. Maar laat ons eerst weten wat de Tron-portemonnee is. Tron Wallet kan een veilige alles-in-één p2p-regeling zijn voor alle geautomatiseerde cryptocurrency-uitwisselingen, waardoor het voor klanten eenvoudig is om toezicht te houden op hun crypto-bezittingen.

Het maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsinstrumenten die de privésleutels van de gebruiker volledig garanderen en privésleutels en gevoelige informatie toegankelijk maken op het specifieke apparaat van de gebruiker. Om uw Tron-munten veilig op te slaan, zijn hier enkele lijsten met Tron-portefeuilles waarop u kunt rekenen:

Portemonnees om Tron TRX op te slaan

Soorten wallets Wallets-providers
Hardware portefeuilles

Android & iOS Wallet-apps 

Desktop Portemonnee
Wissel portefeuilles uit

Hoe Tron (TRX) in te zetten op Trust Wallet?

Door munten of tokens uit te zetten, kunt u uw vermogen vergroten door een bepaald bedrag te vergrendelen of te bevriezen. Dit mechanisme stelt tokenhouders in staat om wat winst te maken zonder gebruik te maken van mijnbouwhardware zoals de ‘Proof of Work’-consensus om het netwerk te beveiligen, blokken te valideren en blokbeloningen te verdienen.

Tron-munten uitzetten kan een moeilijke taak zijn voor de nieuweling en niet voor een “techneut”. Maar met deze stapsgewijze handleiding wordt u begeleid hoe u uw Tron-munten kunt inzetten in een Trust wallet-app en dagelijks TRX kunt verdienen..

Stap 1 Bereid TRX-munten voor

 • Open uw Trust Wallet-app.
 • Ga vanuit het hoofdscherm van de portemonnee naar het tabblad Financiën om alle beschikbare tokens te zien die op uw Trust Wallet kunnen worden ingezet.
 • Je ziet hier TRON (TRX), tik erop om er direct naartoe te gaan. Zorg ervoor dat u bevestigt dat uw saldo correct wordt weergegeven.
 • Als u TRX niet in uw portemonnee ziet, tikt u op het “+” -teken rechtsboven en zoekt u naar TRX, en gebruikt u vervolgens de schakelaar om het token toe te voegen.

Stap 2 – Open het uitzetmenu

 • Klik op Meer om het menu Uitzetten te openen.
 • Als je meer informatie wilt zien over uitzetten TRON en je huidige uitzetstatus, tik je op Uitzetdetails
 • Klik op Uitzetten als u naar het eerste uitzetscherm wilt gaan.
 • Als je je tokens wilt uitzetten en geen beloningen meer wilt ontvangen, ga dan naar Unstake.
 • Claim de gegenereerde beloningen via uitzetten.

Stap 3 – Een validator kiezen

 • Voer het bedrag in dat u wilt inzetten of tik op Max om alle tokens te selecteren.
 • Houd er rekening mee dat het minimum in te zetten bedrag 1 TRX is.
 • U moet een aantal beschikbare tokens hebben om de kosten te betalen, wat minimaal 1 TRX is. Kies de gewenste validator en tik vervolgens op Volgende.

Voordat u doorgaat, willen we dat u het volgende weet:

 • Uw TRX wordt 3 dagen vastgehouden.
 • U kunt uw in bezit zijnde TRX-tokens niet verplaatsen / overdragen.
 • Na 3 dagen kunt u uw tokens weer uitzetten. Je kunt ze ook laten inzetten om beloningen te blijven ontvangen.
 • Als u extra tokens vasthoudt, wordt de wachttijd van 3 dagen gereset.

Stap 4 – Transactie naar het netwerk verzenden

 • Bekijk de transactiegegevens.
 • Tik op Verzenden als u klaar bent om verder te gaan.
 • Het scherm keert automatisch terug naar de TRX-portemonnee.
 • Er wordt een bericht in behandeling weergegeven terwijl het netwerk de transactie bevestigt.

Stap 5 – Bevestiging van de transactie

Zodra het uitzetproces is voltooid, geeft de TRON-portemonnee automatisch de tokens weer die zijn uitgezet en bevroren. U kunt dit verder verifiëren door op Meer te tikken en vervolgens op Uitzetdetails. Gefeliciteerd, u zet nu uw TRX-tokens in.

Super vertegenwoordiger

Om een ​​supervertegenwoordiger te zijn, zijn kandidaten verplicht om blokken en pakkettransacties te genereren, samen met stembeloningen en blokbeloningen. Om een ​​van hen te worden;

• een van de 27 beste kandidaten zijn met de meeste stemmen, en;

• De 28e tot en met 127e zijn superpartners die kunnen worden toegekend op basis van hun stemmingspercentage.

In het TRON-netwerk kan elk account een aanvraag indienen om een ​​super representatieve kandidaat te worden. Elk account kan stemmen op super representatieve kandidaten.

Dit maakt het consensusmechanisme in Tron democratischer, aangezien iedereen kan stemmen op supervertegenwoordigers die het bestuur binnen het TRON-ecosysteem kunnen beïnvloeden.

Stemmen

Elk account in het TRON-netwerk kan stemmen op de supervertegenwoordigers die ze ondersteunen. Stemmen vereist TRON Power (TP), dat wordt bepaald door het bevroren saldo van de gebruikers. Het bevriezen (uitzetten) TRX-tokens resulteert in energie en bandbreedte die nodig zijn om soepel met het netwerk te communiceren, evenals de toename van het stemrecht bij het stemmen voor supervertegenwoordigers.

De berekening van één (1) TRON-vermogen is gelijk aan één (1) bevroren TRX. Als je op de supervertegenwoordigers wilt stemmen, ga dan naar de link hier.

Hoe Tron in te zetten – Conclusie

Wanneer u uw Tron (TRX) opslaat, kunt u overwegen om deze in een beveiligde Tron-portemonnee op te slaan. Het is aan jou waar je uit de bovenstaande keuzes kiest. Om Tron uit te zetten en een supervertegenwoordiger te zijn, moet je tot de top 27 behoren met de meeste stemmen en ben je verplicht om blokken en pakkettransacties te genereren, samen met stembeloningen en blokbeloningen.

Stemmen vereist TRON Power (TP), dat wordt bepaald door het bevroren saldo van de gebruikers. Met Tron uitzetten kunt u wat dagelijkse winst maken door TRX te bevriezen zonder hardware te gebruiken om transacties te valideren en het netwerk te beveiligen. Dankzij de consensus “Proof of Stake” om dit mogelijk te maken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me