Hoe Ubiq in 2021 te ontginnen: is het het nog meer waard?

Wanneer mensen in 2020 overwegen om crypto te minen, denken ze niet echt na over hoe ze Ubiq kunnen minen, omdat duizenden andere opties hen er meer voor terug zouden kunnen geven.

Cryptocurrency-mining is wanneer transacties tussen gebruikers worden geverifieerd en toegevoegd aan het openbare blockchain-grootboek. Bitcoin is het meest populaire en gevestigde voorbeeld van een cryptocurrency die kan worden gewonnen, maar het is vermeldenswaard dat niet alle cryptocurrencies mineable zijn.

Ubiq is een hard fork am Ethereum die volledig gescheiden is van het Ethereum-ecosysteem. Het is een licht gewijzigde versie van de Ethereum-blockchain en implementeert de Ethereum Virtual Machine voor slimme contracten en DApps.

Als je de kans hebt dat je enthousiast bent over Ethereum-vorken, heb je op dat moment waarschijnlijk de wind van Ubiq (UBQ) opgevangen. Het is een open-source, gedeeld gedecentraliseerd geld. Net als Ethereum contrasteert de beoogde belangengroep in ieder geval.

Deze munt garandeert veiligheid en richt zich op herontwerpen zonder bugs. Mijnbouw UBQ is een stimulerende voordeelkans.

In dit artikel vind je een eenvoudige stapsgewijze handleiding voor de beste manier om Ubiq te minen.

hoe ubiq te minen

SNELLE GIDS: Hoe UBIQ te minen

1. Bereid uw GPU voor op mijnbouw. Installeer de nieuwste stabiele stuurprogramma’s vanaf de officiële site.

2. Download de Ubiq-mijnsoftware.

3. Selecteer de mijnpool waar u wilt mijnen.

4. Creëer de portemonnee waarin u onze beloning wilt ontvangen.

5. Bewerk het start.dat-bestand met kladblok voor de specifieke mining-pool die u wilt gebruiken.

6. Begin met mijnbouw.

Ga naar Ubiq-mijnbouw

Vergelijkingstabel Mijnbouwpool van Ubiq 

Vergelijking van Ubiq-mijnbouwpools

Ubiq Mijnbouwpool Maxhash Mijnbouwpool
Ubiq-mijnbouwpool Maxhash Mining Pool
UbiqPool.io rekent 0,5% aan MaxHash huidige vergoeding van 1% tot 2,5% variabele vergoeding
2e plaats met hasjkracht MaxHash is veel groter dan UbiqPool.io

Veel winstgevend

Maxhash biedt ook een VARFEE-systeem – vergoedingen worden alleen betaald als de pool winstgevend is voor de mijne
Lage tarieven Alleen aanbevolen om de winst te maximaliseren

Wat is Ubiq? En zijn gebruikers

Ubiq is een ‘redelijk gelanceerd’ (wat eerlijk voor iedereen betekent, geen pre-mining, geen insta-mining of ICO) -project dat begon in 2014. Het project werd oorspronkelijk gelanceerd onder de naam Jumbucks (JBS). JBS begon als proof-of-work en schakelde later over op proof-of-stake toen ze uiteindelijk de Ethereum-keten verwisselden.

Met de ruil kwam de naam Ubiq en onmiddellijke forking. Nu, alleen omdat het een afsplitsing van Ethereum is, wil nog niet zeggen dat het een kopie van Ethereum is.

UBQ is de eerste Ethereum-vork die veranderingen op consensusniveau teweegbracht in de vorm van nieuwe code, wat in feite betekent dat er een meerderheid van was overeengekomen door de ontwikkelaars, mijnwerkers en investeerders. Bovendien heeft het ook alle voordelen van de Ethereum Virtual Machine, terwijl het leert van de fouten die Ethereum heeft gemaakt en het niet herhalen ervan.

Misschien wel de beste innovatie die UBQ ten opzichte van zijn voorganger heeft, is de implementatie van hun ‘flux moeilijkheidsalgoritme’. Dit is belangrijk voor iedereen die UBQ minen, omdat het flux-algoritme na het voltooien van elk blok automatisch de moeilijkheidsgraad van het volgende blok opnieuw zal targeten..

Dit zorgt voor een soepele toename van de moeilijkheidsgraad van mijnbouw in plaats van de gekke, willekeurige pieken die veel mijnwerkers zien in BTC en ETH. Deze soepele toename betekent een hogere nauwkeurigheid en voorspelbaarheid van de winst voor mijnwerkers.

UBQ genereert elke 88 seconden een nieuw blok met behulp van een proof-of-work-systeem, dat hetzelfde is als Ethereum en Ethereum Classic. Het heeft ook gedecentraliseerde applicaties (DApps), een nieuw bouwmodel voor meer schaalbare applicaties en slimme contracten die worden gebruikt om de uitvoering van een contract te vergemakkelijken en te verifiëren dat vervolgens wordt gevoed door zijn UBQ-token als vergoedingen voor transacties en berekeningen.

Het is vermeldenswaard dat slimme contracten en DApps niet meer uniek zijn, in feite zijn ze nu heel gewoon, maar toch mislukken veel projecten nog steeds. Bij veel problemen in de cryptowereld zijn de ontwikkelingsteams betrokken en wat ze kunnen bereiken. Een veelvoorkomende oorzaak van mislukking is een team dat niet goed is toegerust om potentiële problemen te anticiperen of problemen op te lossen die zich voordoen.

Dit leidt tot projecten die uiteindelijk te buggy of kwetsbaar worden, zodat wij (de consument, mijnwerker, handelaar of investeerder) op lange termijn geen levensvatbaarheid zien. Hoewel bugs over het algemeen alleen voor nieuwere projecten zijn, is het ook een probleem waarmee giganten als BTC en ETH te maken hebben met verstopte netwerken.

Gelukkig heeft UBQ een ervaren ontwikkelingsteam vol met individuen die consequent hebben bijgedragen aan de crypto-gemeenschap met hun innovatie en creatie. En als klap op de vuurpijl wordt het team geleid door een van mijn persoonlijke favoriete ontwikkelaars, Julian Yap.

Wie is Julian Yap?

Zonder al te fanboy te worden over hem of zijn werk, is Julian Yap de hoofdontwikkelaar en het brein achter UBQ. Voor zijn tijd bij UBQ werkte Yap aan de ontwikkeling van Bittrex, een andere cryptocurrency genaamd Decred (DCR), en blocktech, samen met veel geweldige bijdragen op Github.

Hoe Ubiq te mijnen en waarom?

Ubiq maakt de gewaagde bewering dat het bedrijf stabiel is met transparant bestuur. Ubiq is een harde vork van Ethereum. Ze hebben de code enigszins aangepast. Ze hebben nog steeds een actieve versie van de Ethereum Virtual Machine of EVM beschikbaar op hun platform en de uitvoering van code is vergelijkbaar voor zowel slimme contracten als Dapps. Hun code is open source en kan worden bekeken.

Ze bereiken hun stabiliteit met een voorspelbaar en conservatief upgradeschema. In tegenstelling tot andere slimme contractplatforms biedt Ubiq geen constante updates of harde vorken. Ze hebben zich gericht op het maken van foutloze code. Dit is perfect voor bedrijven met een langetermijnvisie om hun slimme contracten in fasen in te zetten om een ​​complete blockchain-omgeving te creëren voor individuele projecten..

Het opnieuw moeten uitvoeren van hetzelfde project is een dealbreaker voor organisaties met beperkte budgetten. Amerikaanse overheidsinstanties gebruiken Windows 3.1 meerdere decennia later nog steeds. Banken lopen ook in deze val door de programmeertalen COBOL en Fortran te gebruiken.

Het upgraden van complete systemen is te duur; het risico dat gepaard gaat met het migreren naar beter werkende systemen en nieuwere coderingstalen kan niet worden berekend.

De risico’s zijn waarom Ethereum zulke enorme hacks heeft, ze volgen het motto van Silicon Valley; “Beweeg snel en maak dingen kapot.” In een productiestabiele omgeving, zoals Bitcoin, wordt dit niet getolereerd omdat het veel te veel inherente waarde heeft en niet zomaar kan worden verbroken of getest hoe de code de werking van het project zal beïnvloeden. Dit is de reden waarom bitcoin ook niet Turing compleet is.

Weer op het goede spoor met Ubiq. Ze hadden geen premine en voerden een eerlijke lancering uit, ze kozen er ook voor om het zonder ontwikkelingskosten te doen. Het project was niet eens ICO. Hoewel ze beweren dat dit hen zal helpen bij het naleven van de regelgeving, weten we niet zeker of tokens effecten zijn.

Tokens zijn ook commodities / grondstoffen en worden ook gebruikt als input om output te genereren, net zoals het gebruik van papier en inkt om een ​​boek te printen. Ubiq UBQ is een slim contractplatform op basis van Ethereum dat 100% Proof of Work POW is.

Waarom de mijne van Ubiq? Ubiq fungeert als een platform en heeft ook tokens. Mogelijk gemaakt omdat het een Ethereum-vork is. Deze munt is praktisch gebouwd op de bewezen ETH-codebasis. Mijnbouw voor Ubiq is winstgevend. De munt zelf is ook gemakkelijk te gebruiken en biedt oplossingen met één klik voor u. Het onderhoudt een enkel dashboard, van waaruit u al uw bijenkorven kunt bereiken en volgen.

Gebruik UBQ om uw dagelijkse prestaties bij te houden en toegang te krijgen tot onderhoudsfuncties met een enkele klik. Het dashboard wordt gehost in een cloud en is overal en altijd te bereiken. Deze munt herkent de bezoeker en geeft de persoon toegang tot het juiste netwerk (als je een gast bent, word je verbonden met het gastnetwerk).

Ubiq Mining – Hoe Ubiq te mijnen

Ubiq-mijnwerkers hebben een paar keuzes; Ubqminer, PhoenixMiner, TT-Miner en Nanominer. We hebben de Claymore Miner gebruikt, het is een complexere optie, maar kan op meer munten worden gebruikt en zorgt voor extreme aanpassingen. Claymore Miner is ook plug and play, dus zo erg valt het mee.

Als je meer wilt lezen over Claymore Miner, raden we BitcoinTalk aan. Claymore Miner is eenvoudig en gemakkelijk te installeren. U moet opletten waar u de bestanden installeert, want u moet zo snel mogelijk toegang krijgen tot het start.dat-bestand. Klik op volgende en voltooi.

Helaas kunt u Claymore Miner niet meer gebruiken omdat het niet wordt ondersteund, vergelijkbaar is met Claymore Miner, en u moet uw installatiedirectory noteren. Bovendien moet u een vergoeding betalen om het mijnbouwprogramma te gebruiken.

Ubiq Mijnzwembaden

Nu alles is geïnstalleerd, bent u bijna klaar om te gaan minen. De volgende stap is om te overwegen welk zwembad je wilt gebruiken. Hoewel we MaxHash niet aanbevelen om het netwerk te decentraliseren, raden we MaxHash aan om de winst te maximaliseren. Als je om het project geeft en er niet alleen voor de winst in zit, kijk dan eens naar UbiqPool.io. Ze staan ​​op de tweede plaats met hash-kracht.

UbiqPool.io brengt 0,5% in rekening in vergelijking met de huidige MaxHash-vergoeding van 1% tot 2,5% variabele vergoeding.

Statistisch gezien geldt dat hoe groter de hashing-kracht van de miningpool, hoe groter de kans dat je wordt beloond voor het collectief minen van een blok. MaxHash is veel groter dan UbiqPool.IO, maar daarover meer in de conclusie.

Als u geïnteresseerd bent in andere mijnbouwpools, zijn zowel Ubiq als MiningPoolStats een goede plek om uw zoektocht te beginnen.

Ubiq Minerpool

Nadat u uw Ubiq-mijnwerkerspool heeft geselecteerd, bent u klaar om het start.dat-bestand te configureren. Open het start.dat-bestand in kladblok, en afhankelijk van de mijnwerker kan de installatie zo eenvoudig zijn als kopiëren en plakken in één regel of zo complex als urenlang onderzoek om elk argument / elke input.wallet te achterhalen

Op deze pagina vind je de Stratum Proxy voor MaxHash. Kopieer de code die begint met Statum en eindigt met een poortnummer en plaats deze waar STRATUM_PROXY hoort te gaan. Voer vervolgens uw eigen portefeuilleadres in, vergeet niet het adres nogmaals te controleren.

De laatste stap is om de naam van uw werknemer in te voeren, elke naam zal werken; onthoud geen spaties. Werknemersnamen helpen als u meer dan één mijnwerker heeft en problemen moet oplossen.

Vergeet niet het installatiebestand op te slaan. Op dit punt kunt u het start.dat-bestand uitvoeren als u fouten tegenkomt. Controleer eerst uw instellingen en zet uw machine uit en weer aan, voor het geval dat. Als dat niet werkt, is BitcoinTalk uw beste vriend. Vraag het hun gemeenschap vriendelijk, en je wordt geholpen.

Vergeet niet om eerst naar een oplossing te zoeken. Veel mensen hebben dezelfde problemen gehad die u ervaart. Als je niets vindt dat kan helpen, kun je een bericht plaatsen voor hulp. Reddit is ook gunstig.

Als uw machine aan het minen is, kijk dan wat uw hash-snelheid is per GPU of grafische kaart en bewerk indien nodig de Stratum Proxy. Het volgende is waar het echte plezier begint, cijfers kraken voor maximale winst.

Hoe Ubiq Wallet te minen

Ubiq-portemonnee

Ubiq heeft een aantal manieren om uw geld op te slaan. Als u een gokker bent en graag risico’s neemt, raden we hun browsergebaseerde portemonnees nog steeds niet aan Pyrus en Mus (Chrome-browserextensie). De Pyrus-portemonnee genereert alles aan de clientzijde en belooft dat uw sleutels nooit het internet zullen raken.

Dit betekent niet dat u niet wordt blootgesteld aan misbruik van uw browser of computer. Een browser is relatief gemakkelijker te exploiteren dan een besturingssysteem, maar dit hangt af van uw configuratie en best practices. Sparrow brengt dezelfde risico’s met zich mee, maar geeft u wel toegang tot Dapps,

De Fusie Wallet is desktop-gebaseerd. Hoewel het veiliger is, biedt het ook geen geweldige risico-beloning. Tenzij je dit doet om meer te weten te komen over mijnbouw en niet probeert hier veel geld mee te verdienen en een idee wilt krijgen van het spel, raden we deze portemonnee aan.

De mobiele portemonnee, DexWallet, biedt hetzelfde risico, en dat raden we ook niet aan. Je kan ook gebruiken Guarda wallets, die op meerdere platforms werken. Je kan krijgen Gubiq (server) voor een meer geavanceerde portemonnee, die extra functionaliteit biedt, zoals uitzetten.

Zoals altijd is het enige dat we aanbevelen, het gebruik van uw Ledger- of Trezor-hardwareportefeuilles. Er is geen vervanging voor dit type beveiliging. Tenzij u het leuk vindt om uren te besteden aan het vinden van een technologische oplossing, in welk geval we u graag de Gletsjerprotocol.

Hoewel we hardwareportefeuilles aanbevelen, moet u, als u ervoor kiest om de Fusion-desktopportemonnee op uw mining-pc te gebruiken, de portemonnee met de blockchain synchroniseren om betalingsfouten als gevolg van poolproblemen te voorkomen. Dit is beter om veilig te zijn dan een sorry stap. Welke portemonnee u ook kiest, maak en onthoud een sterk wachtwoord.

Gevolgtrekking

Ubiq is een hard fork am Ethereum die volledig gescheiden is van het Ethereum-ecosysteem. De motivatie achter dit voorstel was het vergroten van de blockchain-beveiliging. Een uniek mijnbouwalgoritme verkleint de kans op een aanval van 51% met behulp van Ethash-verhuur van mijnbouwinstallaties. Een aangepast algoritme bevordert de missie van Ubiq om zich te scheiden van Ethereum en een onafhankelijk blockchain-platform te worden.

Hopelijk is dit How to mine Ubiq-artikel dat mijnbouw voor winst benadrukt niet eenvoudig; het kost veel tijd aan onderzoek en kapitaal aan experimenten. Om deze reden raden we het delven van Ubiq niet aan. Gebruik liever een meer winstgevende munt en gebruik de opbrengst om Ubiq te kopen als u dat wilt.

Helaas raden we ten zeerste af om Ubiq te kopen, omdat MaxHash meer dan 51% van het netwerk aan het minen is. Dit stelt de gebruiker van Ubiq bloot aan 51% aanvallen, waarbij MaxHash de meester is in het verwerken van transacties. Ze kunnen elke betaling weigeren of munten dubbel uitgeven.

Je kunt hun Reddit, Twitter, Discord, BitcoinTalk, GitHub en hun blog bekijken voor meer informatie over het project. Dit project is interessant om te bekijken, gerangschikt in de high 500 op basis van marktkapitalisatie ter waarde van $ 2,5 miljoen. Ze produceren nog steeds code en ontwikkelen een uitstekend platform. Hoewel we ze in de geest ondersteunen, kunnen we onszelf er niet toe brengen hun tokens te bezitten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me