Overzetten van Coinbase naar Bittrex [2021 EASY GUIDE]

Coinbase en Bittrex zijn beide algemeen gebruikte beurzen in de VS. Coinbase heeft meer fiat-paren, waar klanten fiat-valuta’s kunnen inwisselen om te worden ingewisseld voor cryptocurrencies. Aan de andere kant heeft Bittrex meer cryptoparen, waar cryptocurrencies kunnen worden uitgewisseld. Zoals we kunnen zien, neigen ze naar verschillende markten, hoewel ze dezelfde functie vervullen.

De vraag die in dit artikel wordt beantwoord, is: hoe u overzet van Coinbase naar Bittrex?

Een overdracht van de in de VS gevestigde beurzen kan een ontmoedigende taak zijn als u het voor de eerste keer doet. Gelukkig is het net zo ingewikkeld als het doen van een elektronische overboeking of elektronische overboeking vanaf uw portaal voor online bankieren.

Als dat ook eng lijkt, maak je geen zorgen, want we zullen het stap voor stap uitleggen.

Hoe over te stappen van Coinbase naar Bittrex

Hoe Bitcoin te verzenden vanuit de Coinbase-app

⦁ Als u dit nog niet heeft gedaan, meld u dan aan bij Coinbase en Bittrex en verifieer indien nodig uw accounts.

⦁ Voor een extra beveiligingslaag y stelt u uw 2FA in beide accounts in.

Wij adviseren Google Authenticator, kies elke mogelijke box om te gebruiken 2FA-hackers zijn stiekem. Nu hebben we al het papierwerk uit de weg en de beveiligingsinstellingen. De volgende is naar,

⦁ Ga aan de slag met het proces om uw gekochte bitcoin naar uw Coinbase-portemonnee te sturen.

Het eerste dat u nodig heeft, is uw Bittrex Bitcoin-portefeuilleadres; als u een fout maakt en geld naar Bitcoin Cash, Ethereum of een ander blockchain-portefeuilleadres stuurt, zijn uw munten voor altijd verdwenen.

Houd er dus altijd rekening mee dat u driemaal moet controleren wat u doet. Volg deze handleiding van Bittrex zodat u het adres van de ontvanger kunt achterhalen, of u kunt dit bekijken video-.

⦁ In Coinbase moet u naar uw bitcoin-portemonnee navigeren;

⦁ Plak het adres van de ontvanger en het bedrag dat u wilt verzenden

Het enge deel van het verzenden van uw geld naar het verkeerde adres zou u alert moeten houden. Het is echter niet anders dan een elektronische overboeking doen of een brief of e-mail naar een vriend sturen.

Behalve Bitcoin zijn adressen voor mensen ingewikkelder om te onthouden, maar computers hebben geen probleem met deze gegevens. Er zit een addertje onder het gras bij het verzenden van bitcoin en dat zijn de kosten.

Transfer van Coinbase naar Bittrex

Stap 1:

Allereerst: log in of meld u aan bij Bittrex.

Stap 2

Je ziet de Holdings in het bovenste gedeelte, klik erop.

Stap 3

Nu u al uw saldi kunt zien. Selecteer het BTC-symbool dat uit Bitcoin-valuta bestaat en klik op Storten. Voor fijne resultaten, zorg ervoor dat de keuze voor het tonen van nul saldi is gekozen, aangezien een lege rekening / rekening met nulstabiliteit nu niet zal worden weergegeven.

Stap 4

U bent er bijna, nu kunt u een nieuw Bitcoin-adres genereren voor de Bittrex-uitwisseling.

Stap 5

Als u dit ziet, betekent dit dat u uw cliënt niet kende.

Stap 6

Als alles klopt, krijg je dit scherm te zien. Voordat u het adres kopieert, moeten we naar Coinbase gaan.

Stap 7

Ga vervolgens naar Coinbase en log in of meld u aan.

Stap 8

Als u niet op het startscherm staat, selecteert u Home en Bitcoin.

Stap 9

Nu moet u Portemonnee en Verzenden selecteren om het transactieproces te starten.

Stap 10

Nu gaan we terug naar Bittrex en gaan verder vanaf stap 6. Selecteer het kopieeradres.

Stap 11

U ziet begroeting: gekopieerd naar klembord.

Stap 12

Bij deze stap moet u uw gekopieerde adres plaatsen en het nu in het ontvangerveld op de Coinbase-site plakken, we willen dat u stopt en in paniek raakt bitcoin-transacties zijn niet omkeerbaar.

Dubbele en drievoudige controle het geadresseerde geplakt komt overeen met het adres van Bittrex. Stop niet in paniek, maar stuur een testtransactie, want dit kost meer vanwege de kosten van de transactie. Eerlijk gezegd, wilt u liever het hele bedrag verliezen vanwege een fout?

Stap 13

Er moet een aanbetaling in behandeling zijn. Dit kan even duren.

Stap 14

Herhaal stap 11 voor het restant van het geld dat u wilt overboeken.

Stap 15

Wacht 10 minuten en feliciteer jezelf met het succesvol overzetten van Bitcoin op de blockchain.

Coinbase Bitcoin-vergoeding verzenden

Bitcoin maakt gebruik van encryptie, die op waarde gebaseerde beveiliging bewerkstelligt, waardoor afzenders weten dat ontvangers krijgen wat er is verzonden. Uitwisselingen kunnen niet worden gewijzigd of vernietigd, maar door een aanval van 51% is dat uitzonderlijk duur en dus niet winstgevend.

Daarin gebruikt Bitcoin POW (Proof Of Work) om encryptie en decentralisatie te bieden die naar verwachting zal presteren door mijnwerkers die niet gratis werken en twee keer worden beloond voor het in blokken verwerken van deze informatie. De eerste beloning is de blokbeloning, die is vastgesteld op 12,5 BTC.

Bovendien zouden klanten die op de Bitcoin-organisatie werken, een wisselvergoeding moeten betalen. Deze uitwisselingskosten zijn precies zoals verzendkosten, over het algemeen, onderverdeeld in 3 niveaus.

Het eerste niveau heeft de hoogste vergoeding die als nachtelijke verzending kan worden beschouwd en kan wel 10 minuten duren, de hoeveelheid tijd die nodig is om gemiddeld één blok te minen. Afhankelijk van waar het geld naartoe wordt gestuurd, heeft de ontvanger mogelijk meerdere bevestigingen nodig om uw transacties te bevestigen.

Bittrex vereist slechts één bevestiging en fondsen zouden binnen ongeveer 10 minuten moeten reflecteren. De andere 2 niveaus zijn langzamer en kunnen worden gezien als verzending binnen 3 of 7 dagen. De transactietijden voor lagere kosten kunnen enkele uren tot een dag duren. Deze zijn perfect voor overboekingen naar een portemonnee die u beheert als het geld voor langetermijnsparen is.

Nu kun je je afvragen waarom mijnwerkers 2 beloningen nodig hebben. Elke 210.000 blok wordt de beloning gehalveerd. Uiteindelijk zal dit niet op zijn plaats zijn wanneer dat gebeurt, mijnwerkers zullen doorgaan met mijnen als het winstgevend is vanwege de kosten die aan de transacties zijn verbonden.

Mijnwerkers moeten ook constant betalen voor apparatuur en elektriciteit; veel mijnwerkers zijn mislukt en failliet gegaan.

Kan geen Bitcoin verzenden vanaf Coinbase

Coinbase heeft een handige gids die aangeeft waarom uw transactie mogelijk mislukt. Wij geloven dat de belangrijkste reden gebrek aan geld is. Het is het equivalent van “heb je geprobeerd je computer aan en uit te zetten”?

Toegegeven, onze tijd in crypto heeft ons een aantal rare dingen laten zien die uitwisselingen doen. Een oplossing die u misschien wilt proberen, is om uw transacties te annuleren en opnieuw in te dienen bij het passeren van elk blok. Over het algemeen duurt dit slechts ongeveer 3 pogingen.

Geen enkele uitwisseling heeft tot nu toe uitgelegd waarom dit gebeurt, we verwachten interne problemen, het annuleren en opnieuw starten van de transactie, het is precies hetzelfde als het uit- en weer inschakelen, en het werkt. Elke keer dat we ons terugtrekken uit een uitwisseling, vragen we ons af of dit het geval is wanneer we opgelicht worden.

Is de uitwisseling kapot gegaan? Zal ik ooit mijn bitcoin krijgen? 98% van de tijd reflecteert het geld in 10 minuten, of we moeten onze herstartoplossing proberen. Gelukkig is ons geld tot nu toe nooit gestolen, omdat we ze nooit op een beurs opslaan, maar onze hardwareportefeuilles religieus gebruiken. We geloven niet dat gehackt worden en het verliezen van geld een doorgangsrecht voor iedereen zou moeten zijn.

Het verzenden van Bitcoin is tijdelijk uitgeschakeld

Crypto-markten werken 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. De transacties vereisen onderhoudstijd. Zowel Coinbase als Bittrex zijn betrouwbare transacties en zullen ruim van tevoren ondersteuningsperioden en revisie aankondigen.

Er is extra ondersteuning die kan worden gezet, terwijl de locatie op is. Elke transactie kan back-end wallet-optimalisatie uitvoeren om de administraties die ze aanbieden vooruit te helpen. Portefeuilles worden voortdurend bijgewerkt om gelijke tred te houden met de vooruitgang van bitcoin.

We zouden waakzaamheid aansporen, aangezien het belangrijkste probleem van de betrokkenheid van transacties het gebruik is van conventioneel beheer van een account, zij zullen nog een tijdje BTC-uitwisselingen afhandelen. Zodra u een probleem met het aanhouden van geld opmerkt, trekt u uw bitcoin snel terug. We hebben dit ontwerp in talloze transacties gezien Mt. Gox en QuadrigaCX.

Coinbase Pro

Hoewel Coinbase een eigen altcoin-uitwisseling Coinbase Pro heeft, is het duur in vergelijking met Bittrex. Met duur bedoelen we dat de transactiekosten van Coinbase pro een stuk hoger zijn dan die van Bittrex.

Dit is niet de meeste reden waarom we Bittrex aanbevelen boven Coinbase Pro bij het kiezen van een altcoin-transactie; het is rond muntkeuze. Zowel Coinbase Pro als Bittrex hebben een fenomenale beveiliging, en dit zou continu uw grootste zorg moeten zijn, continu en tot het einde der tijden, wanneer u met cryptocurrencies beheert..

Het belangrijkste criterium voor altcoin-keuze, Coinbase, geeft geen enkele uitdaging voor de bepaling van de handelsmatch van Bittrex en is nooit een uitdaging geweest. Op een gegeven moment kwam Poloniex in de buurt van Bittrex. Poloniex heeft ook minder KYC-benodigdheden, die redelijk zijn om te hebben, maar continu eerst de beveiliging onderzoeken.

Bittrex-hefboomwerking

Het Bittrex Leveraged Trading-product biedt 3x hefboomwerking en is onderpand in BTC, zodat u BTC-ETH-, BTC-XRP- en BTC-BCH-markten kunt verhandelen. Dit maakt directe marktafdekking mogelijk, wat verbazingwekkend is omdat hierdoor meer kan worden gedaan op één beurs in plaats van om te wisselen van beurs naar beurs.

Dit brengt de muntbeveiliging in gevaar door meer van uw munten op één beurs te zetten om te verhandelen. Het vermogen hebben om short- en longposities te vormen binnen dezelfde showcase of de positie te gebruiken als een hek om de advertentiepresentatie te beperken, kan een ongelooflijk uitwisselingsinstrument zijn.

Terwijl posities onafhankelijk worden geopend en gesloten, kunnen de posities nog steeds niet specifiek worden omgedraaid of afgehandeld. De verruimde leenlimieten worden bepaald door de liquiditeit van de showcase bij het openen van een positie.

Bittrex-volume

Hoe graag we ook van Bittrex houden, ze zijn een illiquide beurs in vergelijking met Coinbase Pro. Wanneer u de gegevens bij FTX Volume Monitor analyseert, ziet u de grote ongelijkheid met Coinbase Pro die zich op de 10e plaats bevindt en $ 200 miljoen per dag verhandelt, versus Bittrex op de 24e plaats die $ 20 miljoen per dag handelt, een schijntje in vergelijking.

Afhankelijk van uw handelsstijl kan dit voor en tegen u werken. Volume beheert het contrast tussen de bied- en vraagspreiding. Als u geduldig bent en gebruik maakt van huisverboden, doet dit er niet echt toe als u eenmaal een bestelling koopt of aanbiedt.

Dit werkt mogelijk voor de kans dat u graag uw vermogen in de handel wilt laten. We dringen om verschillende redenen tegen deze methodologie in en stellen consequent een hardwareportefeuille voor. Een van de ernstige problemen met het uitwisselen van altcoin is dat muntwaardes in uw doelzones terecht kunnen komen.

Als u het korte spel speelt, is het voldoende om uw activa aan transacties te laten als u het gevaar kunt inschatten. Voor alle langdurige ondernemingen moet u consequent een hardwareportefeuille gebruiken met het verlangen naar rendementen in het aanzienlijke matebereik. Als je meer wilt weten over Bittrex, hebben we hier nog een artikel.

Overdracht van Coinbase naar Bittrex-conclusie

Kortom, het verplaatsen van uw geld van de ene beurs naar de andere om een ​​meer diverse portefeuille te creëren, kan beangstigend zijn, maar hoeft niet onmogelijk te zijn. Met een beetje oefening kan transacties in Bitcoin een tweede natuur worden.

Bitcoin is ontworpen om door de mensen te worden gebruikt en er worden systemen ontwikkeld om dit gemakkelijker te maken. Als je leert hoe je een auto uit de jaren 60 of 80 leert besturen, word je een fantastische coureur als je in een auto stapt die in 2020 is gemaakt..

Het gebruik van Bitcoin is momenteel marginaal gecompliceerd, maar er worden regelingen getroffen om het eenvoudiger te maken. Een paar uitkeringsleveranciers zullen bepaalde kansen uitsluiten als u hen het alternatief biedt. Weten hoe u uitwisselingen moet doen met behulp van talloze portemonnees en met tal van transacties, kan niet worden geschaad en zal u als het ware keuzes geven. Uw toekomst kan rooskleurig zijn als u ervoor kiest om deze met kennis te verduidelijken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me