Beste bøker om Blockchain å lese for nybegynnere i 2021

En blockchain er en tidsstemplet serieregistrering av data som ikke kan slettes, og som distribueres og administreres uten sentral myndighet. 

Blockchain som en teknologi har poster som dateres tilbake for noen tiår siden, men den bryter inn i eksistensen, og det ble mulig å komme til rampelyset med fremveksten av bitcoin, som ble utviklet og bygget på blockchain-teknologiens økosystem av pseudo-personen / gruppen under navnet Satoshi Nakamoto. Siden den gang har blockchain-teknologien og dens tilbehør fått massiv anerkjennelse og forskning til ære. 

Her vil vi fokusere litt på vitenskapen og historien til blockchain og deretter på de beste bøkene på tavle for de som ønsker å undersøke mer og utvide horisonten på blockchain-teknologifeltet og kanskje skjære ut en nisje for seg selv eller bygge på de forskjellige nisjer som allerede er skåret ut av tidligere forskere og adoptere. 

Vitenskapen om Blockchain

I følge Wikipedia er en blokkjede en voksende liste over poster som kalles blokker, som er koblet sammen ved hjelp av kryptografi. Hver blokk inneholder en kryptografisk hash av den forrige blokken, et tidsstempel og transaksjonsdata, som er alle detaljer som gjelder en slik gjeldende transaksjon eller blokk knyttet til den forrige, og dette er generelt representert som et Merkle Tree. 

Vitenskapen om Blockchain

Administrert av et peer-to-peer-nettverk, er en blockchain ved design motstandsdyktig mot endring av dataene. Det er en åpen distribuert hovedbok som kan registrere transaksjoner mellom to parter effektivt og på en kontrollerbar og permanent måte. Vitenskapen om blockchain ligger på de tre søylene, som er; desentralisering som betyr at kontroll til blokkene ikke er sentralt styrt, gjennomsiktighet som forklarer at alle transaksjoner og poster er sanne, pålitelige og korrekte, og uforanderlighet, som representerer dens evne til å lagre data permanent med at de blir slettet, redigert eller tapt. 

Kryptografi er derimot en metode for å beskytte informasjon og kommunikasjon ved bruk av koder, slik at bare de som informasjonen er ment for kan lese og behandle den. Blockchain, som en teknologi, er bygget på kryptografi, og dette gjør den sikker, rask og, viktigst, pålitelig. Det første arbeidet med en kryptografisk sikret blokk av kjeder tilskrives Stuart Haber og W. Scott Stornetta i år 1991.

Beste bøker om Blockchain

Blockchain: Blueprint for a New Economy

Problemet vi får i teknologikunnskapsområdet er at de fleste kikker på å vite mer om blockchain-teknologi, eller de som tror de vet mer, ser kryptovalutaer eller bitcoins som blockchain og omvendt. De tolker blockchain for å være bygget utelukkende for å registrere bare transaksjoner med bitcoins og andre kryptovalutaer fra en lommebok, gruvedrift eller utveksling osv. Til den andre, men de gjorde alt galt her! 

Blockchain ble bygget for å verifisere, lagre og sikre data! Den ble bygget for å passe inn i hverdagen vår, og det er aktiviteter. Blockchain-økosystemet, som huser bitcoins og andre kryptovalutaer, ble utviklet for å passe til viktige aspekter av menneskelivet, alt fra sektorer som jordbruk til gruvedrift, energi, eiendom, sport, transport, helsetjenester, bank, produksjon, handelsfinansiering og til og med regjeringen / offentlig sektor. 

BlockChain Bluwprint for en ny økonomi

Sannheten er at blockchain ble bygget for å dekke alle områder av økonomien, for å vokse og utvikle seg som planen som en mye bedre verdensøkonomi vil bli bygget på og trives på, der alle relaterte data for hver sektor er kryptert for bare de som er involvert i det og holdt seg trygt og upåvirket. I hovedsak, i korte og greie ord, er blockchain det neste alt! 

Mastering Blockchain

Ingen sto noen gang opp en kald morgen og ble en dyktig forfatter, eller en veltalende høyttaler / taler eller en erfaren og vellykket kunstner eller idrettsutøver, det tok dem tid og studier å mestre kunsten og bli profesjonelle i dem. Slik er det også med blockchain, så hvis noen noen gang vil mestre blockchain-rommet, dets teknologiske kunnskap, kryptografi, koding og andre grunner som ligger i blockchain, forventes en slik person å være klar til å bruke tid og selvfølgelig studere inn i feltet blockchain. Den siste delen av denne artikkelen vil dvele ved de beste bøkene om blockchain for å studere for å mestre blockchain-kunst.

Beste bøker om blockchain for nybegynnere 

beste bøker om blockchain

Det er forskjellige bøker som for øyeblikket er tilgjengelige på blockchain-serien, men man må gå for det beste for å ha full forståelse av alt angående blockchain som kreves. Anbefalte beste bøker på tavle for nybegynnere inkluderer: 

 1. Melanie Swan’s Blockchain: Blueprint for en ny økonomi. 
 2. Daniel Dreshers bok om Blockchain Basics: En ikke-teknisk introduksjon i 25 trinn.
 3. Cybrosys Technologies ‘Blockchain e-bok. 
 4. Mastering Bitcoin av Andreas M. Antonopoulos. 
 5. Blockchain Revolution av Don og Alex Tapscott. 
 6. Blockchain av Melanie Swan. 
 7. The Book of Satoshi av Phil Champagne. 
 8. Blockchain fra konsept til utførelse av Debajani Mohanty. 
 9. Blockchain for Everyone av Sir John Hargrave. og,
 10. Grunnleggende om Bitcoins og blockchains: En introduksjon til kryptovalutaer og teknologien som driver dem av Anthony Lewis. 

Hver av disse bøkene vil sikkert utvide din kunnskap om blockchain uansett nivået du var før du leste dem.

Beste bøker om blockchain-utvikling 

Den boken på Blockchain

Her ser vi de syv beste anbefalingene mine om de beste blockchain-bøkene for utviklere som ønsker å fordype seg i blockchain-utvikling og utvidelse. De inkluderer; 

 1. Vi introduserer Ethereum og soliditet: Grunnlag for kryptovaluta og blockchain-programmering for nybegynnere av Chriss Dannen.
 2. Blockchain Science av Roger Watten Hofer. 
 3. Den boken på Blockchain: en times introduksjon av Jonathan Morley. 
 4. Blockchain-Enabled-applikasjoner: Forstå Blockchain-økosystemet og hvordan du får det til å fungere for deg av David Metcalf, Max Hooper og Vikram Dhillon. 
 5. The Blockchain Developer: En praktisk guide for design av Elad Elton. 
 6. Blockchain Developers Guide: Utvikle smarte applikasjoner med Blockchain-teknologier av Brenn Hill et al.
 7. Programmering av Bitcoin: Lær hvordan du programmerer Bitcoins fra Scratch av Jimmy Song. 

Programmering av Botcoin

Disse bøkene inneholder alt som trengs for programmerere som velger å kjenne og bidra til utviklingen av blockchain-økosystemet. 

Tidligere publiserte bøker om Blockchain

La oss se litt på noen toppvalg som ble gitt ut i fjor for de som ønsker nettopp utgitte bøker som selvfølgelig er aktuelle, med mer informasjon og resultater om blockchain, de inkluderer; 

 1. Blockchain Bubble or Revolution: The Present and Future of Blockchain and Cryptocurrency av Aditya Agashe, Neel Mehta og Parth Detroja. 
 2. Basics of Blockchain: A Guide for Building Literacy in the Economics, Technology, and Business of Blockchain av Behina Waterbury, Bill Wagner og Tom Serres. 
 3. Blockchain: The Next Everything av Stephen P. Williams. 
 4. Legal Tech, Smart Contracts og Blockchain redigert av Corrales Compagnucci og andre. 
 5. Grunnleggende om Bitcoin og Blockchain: En ikke-teknisk introduksjon for nybegynnere om Blockchain-teknologi … av Arthur T. Brooks. 

Disse bøkene er nybakte og inneholder reviderte og reviderte resultater på forskjellige undersøkelser utført på det blockchain teknologiske økosystemet, alt det grunnleggende, og til og med om dets utvikling. 

Konklusjon 

For at du skal mestre blockchain-kunsten, må du først og fremst gjøre deg klar til å studere om det. Denne artikkelen har gjort rettferdighet for gode og tilrådelige bøker om blockchain, både om utvikling, historie og for nybegynnere. Nyt turen. For å få tilgang til disse bøkene, kan du alltid sjekke ut pdf-stasjonen eller Amazon-bøkene for å få dem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me