Hvor kan jeg kjøpe Dent Coin (DENT) i 2021 [Steg-for-trinn-kjøpeguide]

Du vet at slektningen din som har en flott 50 GB dataplan og bare bruker en brøkdel av den hver måned, fordi alt de bruker den til er å dele sporadisk bilde på sosiale medier?

Har du noen gang ønsket at du kunne senke mobiltelefonregningen ved å bruke dataene de lar være ubrukt hver måned? Dent Wireless vil at du skal kunne gjøre nettopp det.

De lager en blockchain-basert plattform som lar brukerne kjøpe, selge og dele mobildata via Dent-kryptovalutaen. Hvis du allerede har lest om Dent Wireless og lurer på hvordan du skal kjøpe Dent Coin, har du kommet til rett sted.

Les videre for en fullstendig trinnvis guide hvor du kan kjøpe Dent Coin.

RASKGUIDE: Hvor kan jeg kjøpe Dent Coin

 1. Opprett og logg inn på Binance-kontoen din
 2. Gå til lommebøker for å få din Binance ETH-adresse
 3. Overfør midler til Binance
 4. Gå til Binance markedssiden
 5. Finn markedssiden for DENT / ETH-handelsparet
 6. Skriv inn hvor mye ETH du vil bruke, og klikk på “Kjøp SC”

Gå til Binance

Hvor å kjøpe Dent Coin – Topp 5 børser

Det første du må finne ut når du skal kjøpe en kryptovaluta, er hvor du kan kjøpe den. Det er hundrevis av børser der ute. Men det er også over seks tusen kryptovalutaer med flere som dukker opp nesten annenhver dag.

Ingen utveksling kommer engang i nærheten av å liste dem alle. Og mange av de mindre kjente tokens er bare oppført i utveksling av tvilsom sikkerhet eller legitimitet.

Hvis du kjøper en av de øverste kryptoene, som Bitcoin, Ether, Litecoin eller Cardano, kan du gå til stort sett hvilken som helst børs du vil ha..

Men Dent Coin er langt fra å være i toppsjiktet. Den rangerer for tiden på 280. plass blant kryptovalutaer i henhold til markedsverdi. Dette betyr at det ikke vil være mange steder du kan gå for å kjøpe Dent.

Heldigvis viser noen av verdens beste børser det og er de beste alternativene for kjøp. La oss sjekke ut de fem beste børsene for Dent Coin:

NameDeposit MethodKjøp
KuCoin

 • Kredittkort
 • Debetkort
 • Kryptovaluta
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Binance

binance utveksling

 • Bankoverføring (ACH)
 • bankoverføring
 • Kryptovaluta
 • Debetkort
 • Bankoverføring
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Bittrex

 

 • Kredittkort
 • Kryptovaluta
 • Bankoverføring
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

HitBTC

 • Kryptovaluta
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

WazirX

 • Kryptovaluta
 • Bankoverføring
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Steg-for-trinn-guide om hvordan du kjøper bulker

Fra listen over er Binance den største, mest anerkjente børsen som viser Dent Coin, så det er et godt valg.

Ser du på de tilgjengelige handelsparene, ser du at DENT bare kan kjøpes med Ether eller USDT stablecoin, så du må eie ETH eller USDT tokens allerede.

Så hvis du ønsker å kjøpe Dent-mynt med USD eller endre Dent-mynt til USD, har du lykke til. du blir nødt til å gå gjennom et annet token.

Vi antar at du har noe Ether i en personlig lommebok og vil bruke noen av dem til å kjøpe DENT.

Trinn 1: Opprett en konto på Binance

Hvis du allerede har en Binance-konto, kan du gå videre til neste trinn. Hvis ikke, les videre.

Gå over til www.binance.com og klikk på den gule “Registrer” -knappen i topp banneret.

hvor du kan kjøpe mynt

Fyll ut e-postadressen din, skriv inn et sikkert passord, klikk deretter på “Opprett konto” og følg alle trinnene for å bekrefte og aktivere kontoen din. Ikke glem å konfigurere tofaktorautentisering (2FA) for ekstra sikkerhet.

hvordan kjøpe bulkmynt

Trinn 2: Sett inn midler

Nå som Binance-kontoen din er klar, må du sette inn midlene du vil bruke til å kjøpe Siacoin. For å gjøre det må du overføre Ether fra lommeboken din til Binance ETH-lommeboken.

Logg deg først på Binance-kontoen din, og klikk på “Lommebok” og deretter på “Spot Lommebok” fra toppbåndet.

Denne siden viser din generelle saldo. Med andre ord den samlede verdien av tokens i alle lommebøkene dine. Finn ETH i listen over eiendeler og klikk på “Innskudd” -knappen.

På denne siden vises Binance ETH-lommebokadressen din til høyre. Her kan du kopiere adressen til utklippstavlen eller skanne QR-koden som vises der.

.

Gå nå til lommeboken din der du har lagret Bitcoin og overfør ønsket beløp til lommebokadressen du fikk over. Om noen få minutter, etter at alle nettverksbekreftelsene er fullført, vil tokenene dine være i Binance klare for innkjøp.

Trinn 3: Kjøpe Dent-mynt

Nå som ETH er på Binance, må du gå over til kryptovalutamarkedet. Klikk på “Markets” i det øverste båndet.

Siden vi kjøper med Ether, klikker du på “ALTS Markets” -fanen og skriver deretter DENT i søkeboksen til høyre.

DENT / ETH-handelsparet vises i vinduet. Klikk på den for å gå til handelssiden.

Dette er markedssiden for handelsparet Dent Coin / Ether. Den første delen vil vise litt prisinformasjon. Delen du trenger for å kjøpe, er nederst, så bla nedover.

Høyre kolonne er for å kjøpe ETH med DENT, så vi må se på venstre kolonne. I boksen “Totalt” fyller du ut hvor mye ETH du vil bruke. I dette eksemplet, 0,03 ETH. Vi kan se her at vi får 37.037 DENT. Når alt er fylt ut, klikker du på “Kjøp DENT” -knappen for å fullføre prosessen. Om noen minutter kommer Dent Coins i lommeboken din.

Beste lommebøker for å holde Dent Coin

Nå som du vet hvordan du skal kjøpe Dent-mynt, trenger du en Dent-lommebok for å lagre dem etter at du har kjøpt dem. Husk at det generelt ikke er en god ide å ha kryptotokenene dine på børser i lange perioder.

Siden DENT er et ERC-20-token, vil enhver ERC-20-kompatibel lommebok gjøre det, men her viser vi deg noe av det beste.

NameTypeBuy
Trezor One

 • Maskinvare
Vurdering: 5

Få lommebok

MetaMask

 • Nettleserutvidelse (Chrome, Firefox)
 • Android, IOS
Vurdering: 5

Få lommebok

Ledger Nano S

 • Maskinvare
Vurdering: 5

Få lommebok

Coinomi

 • Mobil Android, IOS
 • Desktop-klient 
Vurdering: 5

Få lommebok

Stol på lommeboken

 • Mobil Android, IOS
Vurdering: 5

Få lommebok

Både Ledger Nano S og Trezor One er hardware-lommebøker. Maskinvarelommebøker tilbyr det høyeste nivået av sikkerhet for kryptovalutaene dine fordi de holder nøklene dine offline, der hackere ikke kommer til dem.

Hvis du skal involvere deg i kryptohandel, bør du vurdere å få en maskinvarepungebok. Alle andre oppføringer på listen er programvare lommebøker som kan lastes ned gratis.

Alle tre har versjoner for smarttelefoner; MetaMask er også tilgjengelig som en nettleserutvidelse, og Coinomi tilbyr en stasjonær versjon for alle de tre store operativsystemene.

Mer informasjon om Dent Coin [FAQs]

Hva er Dent Coin?

DENT er et ERC-20-kompatibelt token (som betyr at det kjører på Ethereum blockchain) som driver den Dent Wireless-blockchain-baserte plattformen, som tar sikte på å la brukerne kjøpe, selge og dele trådløse data over hele verden.

Hvordan fungerer Dent Wireless?

Dent Wireless-plattformen er så langt tilgjengelig i 50 land. Brukere laster ned og installerer Dent-appen og installerer et Dent eSIM-kort som lar dem få tilgang til verdensomspennende data og anropsplaner.

Brukere som har ekstra mobildata kan selge dem til brukere som trenger det. Brukere som kjøper mobildata kan dele dem på flere enheter. Transaksjoner gjøres ved hjelp av plattformens innfødte Dent Coin.

Er Dent Coin en god investering?

Dentmynt er for tiden verdt 0,000331 USD, så det er en veldig billig kryptokurrency å komme inn i. Muligheten for at tokenet er verdt mer i fremtiden, avhenger av hvor vellykket Dent Wireless-plattformen kan være.

I noen land er trådløse data ikke så dyre, og dette prosjektet høres kanskje ikke så spennende ut. Men det appellerer til mange mennesker over hele verden.

Plattformen er for øyeblikket tilgjengelig i 50 land, og nå som de har sine Android- og iOS-apper tilgjengelig og har gjort noen ommerkering og lagt til tilleggsfunksjoner til plattformen, ser det ut til at de er klare til å utvide, noe som burde øke tokens pris.

Prisforutsigelsesalgoritmer indikerer at DENT kan være verdt 0,0489 USD innen 2025, en økning på over 7500%. Så DENT ser ut som en utmerket langsiktig investering.

Konklusjon

Blockchain-basert telekommunikasjon er utvilsomt en attraktiv idé.

I mange land over hele verden er tilgangen til datamaskiner og bredbåndstjeneste begrenset og kostbar, så mange bruker smarttelefonene eller nettbrettene sine for å surfe på nettet og bruke andre internettjenester..

En global plattform som lar brukere med overflødig data selge den og brukere som trenger tilleggsdata for å kjøpe den til reduserte kostnader, er sikkert noe som kan fange på.

Verdensomspennende data- og ringeplaner kan også være av stor verdi for hyppige reisende, så plattformens potensial er absolutt der. Hvis det tar tak, vil Dent Coin helt sikkert skyte i været, og flere prisforutsigelsesalgoritmer anslår at det vil, i det minste i det lange løp.

For øyeblikket er DENT et veldig billig token å kjøpe, og nå som vi har vist deg hvor du skal kjøpe Dent Coin, vet du nøyaktig hva du skal gjøre for å få tak i noen.

Hva tror du? Synes du konseptet med en verdensomspennende data- og anropsplan som koster mindre enn din nåværende plan, er attraktiv? Legg igjen en kommentar med din mening.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me