Hvor kan jeg kjøpe Vertcoin (VTC) øyeblikkelig: [Full Beginners Guide]

Kryptovalutaer endrer måten vi håndterer pengene våre på, og mens det allerede er så mange på markedet, er vi her for å fortelle deg hvor du skal kjøpe Vertcoin. Hvis du er ny i verdenen med å handle kryptovalutaer, har du sannsynligvis hørt om Bitcoin og Ethereum. Du bør imidlertid også være oppmerksom på Vertcoin.

Det er en omorganisert valuta som håper å motvirke ASIC-gruvedrift til fordel for gruvedrift med en GPU. Denne detaljene gjør disse myntene mye mer demokratiske fordi alle lett kan gruve fra datamaskinene sine hjemme.

Til sammenligning er Bitcoin nå dominert av ASIC-gruvedrift, noe som gjør det vanskelig å produsere ekte penger i disse dager. Vertcoin ble opprettet i 2014, noe som gjør den til en gammeldags i verden av kryptovalutaer. Derfor har det hatt tid til å bevise at det er pålitelig, selv om folk flest bryter det i stedet for å investere online. Uansett vil du lære hvor du kan kjøpe Vertcoin, og det er det vi skal vise deg.

Hvor kan jeg kjøpe Vertcoin

HVORFOR VELGE VERTCOIN?

Den beste delen av Vertcoin er at den opprettholder en desentralisert tilnærming, der brukere holder alle kortene i stedet for gruvedrift. Årsaken er at den har en ASIC-resistent algoritme, og mens andre kryptovalutaer har prøvd å bruke en slik metode, er Vertcoin den beste på det. 

Algoritmen tilpasser seg for å holde seg foran ASIC-gruvearbeidere. Derfor prioriteres GPU-gruvedrift slik at brukerne kan gjøre det fra PC-ene eller skjermkortene. 

HVILKEN PAKET ER BEST FOR VERTCOIN?

Først og fremst trenger du en lommebok for å beholde Vertcoin, og heldigvis kan deres offisielle finnes her. Imidlertid støtter andre lommebøker som Electrum og Coinomi valutaen, mens noen hardware lommebøker som Ledger Nano S gjør det også. 

Hvor å kjøpe Vertcoin den beste lommeboken

HVOR Å KJØPE VERTCOIN?

Nå som du vet fordelene og har en lommebok for kryptovalutaen din, er det på tide å finne ut hvor du kan kjøpe Vertcoin! Det ville hjelpe hvis du fant den best egnet utvekslingsplattformen for deg. Det er flere børser å velge mellom, som Dove Wallet, QBTC, YoBit, Altilly, SouthXchange og mer. Men her er våre beste anbefalinger:

BITTREX

Et fordelaktig aspekt ved denne utvekslingen er at hovedkvarteret er i Seattle, Washington. Den ble grunnlagt i 2013 av tidligere sikkerhetseksperter fra Microsoft. Det er en annen gigant i bransjen som godtar nesten alle slags kryptovalutaer der ute. 

På et tidspunkt hadde de så mange handelsmenn at Bittrex måtte forby nye kunder fra plattformen, noe som var uheldig for alle som begynte i en verden av kryptomynter. Heldigvis er de tilbake, og hvem som helst kan få kontoen sin raskt. 

En annen stor fordel med Bittrex er at de har et standardgebyr for handel, også kjent som “flat fees”. For tiden ligger den på 0,25%.

Bittrex

OPBIT

Denne utvekslingen er fra Sør-Korea, og den har et langvarig partnerskap med Bittrex. Siden lanseringen i 2017 steg de til toppen av markedet for kryptomynt. I 2018 begynte de å vokse mot Sørøst-Asia. Ved slutten av det året begynte de å jobbe i Singapore, og i 2019 hadde de virksomhet i Indonesia. 

I skrivende stund er de rangert på 3. plass i verden og den første i Sør-Korea. De er også bekreftet av Blockchain Transparency Institute, noe som gjør det til en av de mest pålitelige handelstjenestene der ute. 

Når det gjelder gebyrer, har UpBit forskjellige avhengig av transaksjonen din. Takstgebyret er 0,25%, mens produsentgebyret er 0,025%. Videre har de et uttaksgebyr på 0,0005BTC. 

Upbit

COINEGG

Denne blockchain-plattformen er basert i Europa, og den har jobbet med kryptomynter siden 2013. Deres to hovedmarkeder handler om BTC og USC. Siden de ikke aksepterer fiat-midler, håndteres de eksterne transaksjonene i kryptovaluta. 

Derfor er det et flott sted å holde ting anonymt og få alt gjort raskt. Fordelen med å bruke denne plattformen er lave provisjoner, da det bare er 0,1% for ordrer. Når det gjelder uttak, avhenger det av symbolet. Men det er vanligvis 1%. 

De støtter også mange altcoins som Ripple og Docademic, bortsett fra de ledende på markedet som Bitcoin og Ethereum. 

SLIK KJØPER DU VERTCOIN PÅ BITTREX

 • Sett opp en konto i Bittrex. Du kan gjøre dette enkelt her. De vil be om personlig informasjon som fødselsdato og hjemmeadresse. Nettstedet krever også et privat dokument for å bekrefte identiteten din. Det kan være et pass eller førerkortet ditt. 

Hvordan kjøpe Vertcoin med Bittrex

 • Sett inn penger på kontoen din. Bittrex tillater transaksjoner med USD, Bitcoin og mange andre altcoins. 
 • Hvis du vil sette USD, må du imidlertid være godkjent for fiat-handel, og det må være fra en bankkonto som fylte ut søknaden.  
 • Du må senere sjekke om kontoen din er godkjent. I Bittrex-kontoen din går du til Holdings Tabs og klikker på “US Dollar.” Velg Trekk ut under Handlinger. En liste over alle godkjente bankkontoer med vises. 
 • Du må generere innskuddskoden i USD, som du trenger for alle bankoverføringer derfra. Du må også legge den til i notatfeltet til banken din når du kobler til.  
 • Nettstedet sier at du bør gå direkte til banken din for å foreta din første bankoverføring slik at de kan hjelpe deg videre. 
 • Hvis du ikke vil vente med å bruke USD direkte, anbefaler vi at du bruker Bitcoin eller Ethereum. For nå, la oss bruke Bitcoin: 
 • Gå til Bittrex-kontoen din. 
 • Klikk på plusstegnet ved siden av Bittrex Bitcoin lommebok. Du må sende Bitcoin fra lommeboken der du kjøpte den (for eksempel Coinbase eller Local Bitcoins) til den i Bittrex.
 • Når Bitcoin vises i Bittrex Wallet, klikker du på Ƀ Markets på toppen og skriver VTC. 
 • Du vil se Vertcoin markedssiden. Så det er på tide å legge inn en ordre. 
 • Hvis du vil bruke all Bitcoin du sendte, setter du enhetene til Max på Buy Vertcoin-panelet. 
 • Velg rullegardinmenyen Pris og deretter Siste eller Spør. 
 • Klikk på Kjøp Vertcoin og bekreft bestillingen.
 • Du kan se statusen for ordrer. 
 • Når transaksjonen er fullført, vil du se Vertcoin du kjøpte i lommeboken. 
 • Du kan sende den til Vertcoin Wallet.

Vertcoin Core

BYTE USD TIL VERTCOIN

Du lurer kanskje også på hvor mye Vertcoin er verdt i USD, noe som er en annen bekymring hvis du vil investere i denne kryptovalutaen. 

Walletinvestor.com sier at konverteringsfrekvensen er:

USD til Vertcoin

I mellomtiden er her konverteringsfrekvensen for Bitcoin:

Vertcoin til Bitcoin

BØR DU INVESTERE I VERTCOIN?

Nå som vi vet hvor vi skal kjøpe Vertcoin og hvordan det er på tide å finne ut om det er en god investering. En av fordelene som brukerne gleder seg over når det gjelder Vertcoin, er det store teamet som utvikler seg.

Det er også en helt samfunnsbasert mynt. Mens mange kryptokurver har en fellesskapsfølelse for dem, er Vertcoin på et helt annet nivå.

Disse pengene tilhører ikke et selskap, en bank eller en stat. Alt drives av frivillige, som noen ganger tar donasjoner. Alle kan være med og begynne å handle for å tjene penger. Det tar imidlertid tid.

Gjør Vertcoin verdt

Du må jobbe hardt med det, men det er verdt det, spesielt på grunn av den desentraliserte egenskapen til Vertcoin.

Når det gjelder verdi, har Vertcoin aldri overgått $ 10 per mynt. Imidlertid får de mange fordelene det har i forhold til Bitcoin eksperter til å tenke at det kan stige godt over andre altcoins i fremtiden. På den annen side kan det ta noen år.

I mellomtiden indikerer de fleste spådommer for 2020 at det kan falle fra dagens verdi.

Her er Walletinvestor.com1-års projeksjon for Vertcoin:

Vertcoin 1 års prognose 

Vertcoin-diagram

Det er vanskelig akkurat nå. Men du skal ikke la det motet deg. Vertcoin er en utmerket måte å lære å handle i små tall og alene. For å overgå konkurrenten, må kryptomynten forbedre programvaren. Det er massevis av potensial.

I tillegg kan du sjekke ut samfunnet deres på Reddit, der brukerne alltid er klare til å svare på spørsmål og forklare mer. Siden det er en desentralisert valuta, er det en god idé å bli med i den og motta oppdateringer på den måten.

KONKLUSJON

Nå som du vet hvor du skal kjøpe Vertcoin, er det på tide å bestemme om du vil gå videre eller ikke. Vertcoin er fortsatt en borgerlig kryptomynt med mange muligheter for fremtiden, til tross for hva nåværende spådommer sier.

Det er mange alternativer når det gjelder lommebøker, noe som er perfekt fordi du kan velge det mest praktiske for deg. Kanskje du allerede har en favorittlommebok for andre valutaer, og det er flott hvis du kan bruke det samme for Vertcoin.

Videre har du et valg av børser, inkludert noen av de beste i markedet. De fleste er allerede veldig kjent med Bittrex, noe som gjør ting mye lettere i det lange løp. Det godtar også fiat-midler, og noen brukere synes det er ganske gunstig for deres behov.

Brukere som allerede har Bitcoin, kan bytte ganske raskt, og det tar bare et par minutter.

Foreløpig er det ikke den typen valuta som vil hoppe over natten og gjøre deg rik. Det er typen du må jobbe, svette og forstå handel for å tjene penger. Heldigvis har hardt arbeid aldri skadet noen. Gå for det!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me