Hvordan gruve Tron Coin (TRX) i 2021

Å bryte Tron Blockchain er umulig, men dette betyr ikke at du ikke kan få betalt i Tron for å min. Gruvedrift for det er ganske enkelt et spørsmål om å bruke en datamaskin for å lykkes med å haske en annen mynt, og gruvebassenget vil gjøre konverteringen på backend og betale deg ut, selv om Tron bruker Proof Of Stake POS som konsensusmetoden. Så med litt innblanding av mellommenn, kan du direkte gruve et gruvebasseng og bli betalt i Tron TRX.

Merk: Bare mynter som bruker Proof Of Work POW er gruvedrevende. Gruvedrift kan leies eller selges til tredjeparter som enten vil tjene penger eller angripe et nettverk. I dag skal vi utforske Tron-Mining.com.

Uten videre, la oss gå ned for å se om vi skulle bryte for TRX?

hvordan gruve tron

https://pbs.twimg.com/media/ET8FJQ0UEAIs_lv?format=jpg&navn = stort

RASKGUIDE: Hvordan gruve TRON

1. Forbered GPUen din for gruvedrift. Installer de siste stabile driverne fra det offisielle nettstedet.

2. Last ned og installer en TRON Wallet. Få lommebokadressen din; dette vil tjene som et brukernavn i Tron-mining mining pool.

3. Last ned Claymore miner og installer programvaren. Sikkerhetssystemet på datamaskinen din kan merke programmet som et virus. Dette er falskt positivt.

4. Konfigurer start.dat Konfigurer gruvedrift og sett inn TRON-lommebokadressen som brukernavn.

5. Dobbeltklikk på start.dat for å starte gruvedrift.

Besøk Tron-Minig-siden

Tron Mining ASIC og GPU-sammenligningstabell

Tron Mining ASIC og GPU-sammenligningstabell

ASIC MinersGPU Miner
TRON ASIC gruvearbeidere TRON GPU Miner
Spesialisert bruk kan ikke brukes til andre funksjoner CPU kan enkelt brukes til andre funksjoner som spill, grafikk og videoredigering
Energieffektivt sammenlignet med GPU-gruvearbeidere Mindre energieffektivt sammenlignet med ASIC-gruvearbeidere

Lavere videresalgsverdi på grunn av begrenset bruk

Høyere videresalgsverdi på grunn av flere bruksområder for GPU
Har vanligvis sine egne gruvebassenger Bruker vanligvis tredjeparts gruvebassenger
Enklere å sette opp og optimalisere Inneholder noe graders oppsett for å optimalisere

Tron lommebok

Tron er en veletablert mynt, og lagring av TRX er ikke noe problem med mange lommebøker tilgjengelig. Det eneste vi anbefaler er å alltid bruke en maskinvarepungebok og sette opp en node for validering av transaksjoner.

Påminnelse \ Tips:

Ta alltid sikkerhetskopi av lommeboken, frasen og passordet ditt på flere steder. Du vet aldri når katastrofen rammer. Å følge denne beste fremgangsmåten kan virkelig spare deg for uheldige økonomiske tap.

Hvordan gruve Tron

Tron Mining – Hvordan gruve Tron

Som nevnt ovenfor kan du ikke gruve Tron-blockchain og få betalt i TRX. Du kan imidlertid utvinne Ethash-, RandomX- og X16Rv2-algoritmene med Tron-Mining gruvebasseng og bli betalt i TRX for ditt bidrag til nettverket, som er for hver vellykket blokkering av bassenggruvene.

For å bryte og få betalt i TRX, trenger du en datamaskin med et grafikkort eller flere grafikkort, eller helt opp til en dedikert gruverigg eller rigger med 6 – 12 grafikkort hver. Før vi kommer så langt, la oss se på oppsettet og hva du trenger.

Hvordan gruve Tron

Bruk Claymore Miner til å lage TRX

Vi elsker å bruke Claymore Miner som vår standard gruveprogramvare, og velger å bruke den der det er mulig på grunn av dens brukervennlighet og pålitelige driftsytelse. Det er et enkelt plug-and-play-program som kommer til å bryte effektivt.

Først må du få Claymore Mining programvare, programvaren er tilgjengelig for både Linux og Windows.

Når du utfører installasjonen, må du være oppmerksom på installasjonskatalogen. En generelt god tommelfingerregel på dedikerte gruverigger er å plassere installasjonsmappen Claymore Miner direkte på skrivebordet..

Du må få tilgang til og redigere start.dat-filen, som forteller arbeidstakeren hvilken mynt og algo til min, hvilken pool han skal delta i, og hvor de skal sende gruvebelønningene. Hvis noen av disse variablene er av, vil ikke Claymore Miner kjøre som forventet, bare kaste bort strøm og generere underinntekt. Den neste tingen vi må ta stilling til er hvilket gruvebasseng vi skal bruke.

hvordan Mine Tron

Tron Mining Pool

Det eneste gruvebassenget vi kunne finne var Tron Mining. Selv om dette er en begrensning, er det virkelig ikke så ille, det er en direkte metode for å utvinne og tjene TRX. Andre metoder krever ikke KYC og kan være billigere, avhengig av konverteringsfrekvensen.

Før vi går ned i kaninhullet, la oss være på rett spor og undersøke gruvebassenget Tron-Mining. Tron-mining er superenkelt og enkelt å bruke. Så enkelt, faktisk har de utvidet seg til å omfatte 40 ikke-gruvedrift og gruvedrift krypto eiendeler på uminnelig.

Tron-Mining er enkel å bruke, og tilbyr tre gruvedriftsalgoritmer Ethash, TilfeldigX, og X16Rv2.

Ethash er mer egnet for ASIC-gruvearbeidere, mens du kan bruke GPU-gruvearbeidere, er de i en ulempe fordi ProgPow er ødelagt og fungerer ikke som den skulle. Dette problemet kan løses i morgen. For å bruke Ethash, du vil åpne Claymore-katalogen og åpne start.dat i notisblokken, og deretter finne og erstatte linjen som starter med EthDcrMiner64.exe i start.dat med dette;

./EthDcrMiner64.exe -pool ethash.tron-mining.com:3333 -ewal YourTRXAddress.YourWorkerName -epsw x -allpools 1

Neste Algo er TilfeldigX. Dette er en CPU-basert algo, den mest populære mynten som blir utvunnet er XMR eller Monero. De mine bruker xmrig med følgende innstillinger. Du må konfigurere arbeidstakeren din med følgende konfigurasjon;

./xmrig.exe -o rx.tron-mining.com:3333 -a rx -u YourTRXAddress.YourWorkerName

Mens xmrig er grei, er det noen få innstillinger du kan tilpasse, som diff, som kan settes fra +50000; eksemplet nedenfor er et eksempel på +60000;

YourTRXAddress.YourWorkerName + 60000

men de støtter for øyeblikket ikke -p-parameteren eller -argumentet.

Den siste algo er X16Rv2 og brukes av RVN Ravencoin, dette er en FPGA dominerte algo, og det er bare et spørsmål om tid før ASIC-er kommer tilbake. For å bryte med X16Rv2 må du bruke T-Rex og sett opp gruvearbeideren med følgende parametere;

./t-rex.exe -o x16rv2.tron-mining.com:3333 -a x16rv2 -u YourTRXAddress.YourWorkerName -p x

For mer informasjon om Tron-Mining, kan du sjekke ut deres Reddit forklaring. Selv om det kan virke som en god idé å kjøre mer enn ett av disse programmene samtidig, gjør det ikke. GPUer eller CPUer kan bare klare å kjøre en prosess effektivt. Hvis du kjører mer enn en, reduserer du maskinen og resulterer i mindre hashkraft, ikke mer.

hvordan Mine Tron

Tron Mining Calculator

Nå som du er i gang, bør dette være en god tid å gjøre litt matte og se hva du genererer av alt det harde arbeidet. Vi liker å bruke WhatToMine, men det anbefales ikke, da vi ikke direkte bryter en mynt, og et hvilket som helst antall mynter kan brytes for noen av disse algoritmene. Alt dette styres av Tron-Mining.

Hele prosessen er akkurat som gruvedrift med NiceHash. Tron-Mining har en innebygd kalkulator som vil regne ut belønningene dine.

Bare gjennomgå det valgte gruveprogrammet for hasjkraften til hvert av grafikkortene dine.

Hver GPU vil ha et nummer ved siden av. Hvis du bruker mer enn ett, legg disse tallene opp. Koble det kombinerte nummeret direkte til seksjonen, som beregner belønningen din. Dette gir deg to beregninger for gruvedriften. En for daglig inntekt og en annen for månedlig inntekt.

Husk å beregne riktig algo, da hver vil generere forskjellig fortjeneste, velg enten Ethash, RandomX og X16Rv2. Informasjon om gruveprogrammet og tilhørende argumenter vil også være synlig. Uansett antall du får, halvparten av det. Det skal være det du tjener, dette tar heller ikke hensyn til strømkostnadene.

For dette vil vi trenge å bruke WhatToMine. Selv om dette ikke vil være nøyaktig, kan det gi deg en ide om strømforbruket ditt. Ethash, TilfeldigX, og X16Rv2 hver har sine egne kostnader, avhengig av hvilken datamaskin eller gruvedrift du har satt opp.

hvordan Mine Tron

Gruvedrift Tron

Hvis du merker at du løper med tap, handler det om gruvedrift. Det vil hjelpe hvis du hadde en konkurransefortrinn å være involvert i kryptovaluta-gruvedrift på en meningsfull måte. Strømkostnaden vil absolutt knuse alle nykommere, enn si oppstartkostnadene for nye maskiner.

Det er en annen måte å gruve og få Tron med ekstra trinn. Vi vil anbefale NiceHash for denne tilnærmingen, i likhet med Tron-mining, vil de automatisk ta seg av det som blir utvunnet du trenger for å lede gruvearbeiderne dine til dem. De vil betale ut i Bitcoin eller BTC.

Når du har din BTC, kan du bruke den Poloniex for å konvertere BTC til TRX. Poloniex tilbyr et KYC-alternativ, akkurat som gruvedrift gjør.

How to Mine Tron – Konklusjon

Mens vi er glade for å bruke Tron-Mining, kan de være litt for desentraliserte for noen mennesker. Selv om de ønsket å lukke butikken og avslutte svindel i samfunnet, ville dette virkelig ikke være verdens ende. I verste fall vil dette resultere i 2 dagers nedetid (ulønnet arbeidskraft) for arbeiderne på gruvedammen.

Vi føler oss trygge på Tron-Mining-tjenester, men vi vil fremdeles heller bruke NiceHash. Gruvearbeidere er vaner. Vi ville være interessert i å teste ut unMineable mer, se fullstendig på flere av bassengverktøyene. Selv om vi synes å betale ut i uutvinnelige mynter er en salgsgimmick, er det ganske kult vi ønsker å utnytte i stedet for å betale handelsavgifter til en børs i fremtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me