Hvordan kjøpe Bitcoin med PayPal i 2021

Bitcoin og kryptovaluta har tatt verden med storm. Det er mange fordeler med å handle med Bitcoin og andre kryptovalutaer enn å bruke debet- eller kredittkort. For online kjøp er kryptokurver trygge; de holder transaksjonene dine anonyme online og lar deg handle online over hele verden.

Selv om det tar noen ekstra trinn for å konvertere den lokale valutaen til Bitcoin, lærer du hvordan du kjøper Bitcoin med PayPal kan gjøre prosessen enklere mens du legger til et ekstra beskyttelseslag. I denne artikkelen vil vi lære nøyaktig hvordan du kan bruke PayPal til å kjøpe Bitcoin og andre kryptovalutaer og se noen gode resultater.

RASKGUIDE: Hvordan kjøpe Bitcoin med PayPal

  1. 1. Opprett din Paypal-konto hvis du ikke har en.
  2. 2. Undersøk Bitcoin-utvekslingssteder som godtar Paypal.
  3. 3. Registrer deg og fullfør den nødvendige bekreftelsen for å bruke Bitcoin-utvekslingssiden.
  4. 4. Sett en Bitcoin lommebok for å holde kryptovalutaen din
  5. 5. Gi transaksjonen tid til å gå gjennom før myntene havner i lommeboken

Gå til Paypal

Hvordan kjøpe Bitcoin med PayPal?

Det er mye forvirring rundt denne. Tidligere var det umulig å bruke PayPal til å kjøpe Bitcoin i det hele tatt. De fleste nettsteder ønsket direkte bankinformasjon for å komme i gang. Noen få ville jobbe med kredittkort. I lang tid ville ingen av de vanlige utvekslingsstedene for kryptovaluta fungere med PayPal.

Med økningen i Bitcoin og populariteten til kryptovalutaer som helhet, har mange utvekslingssteder lagt til PayPal som betalingsmåte. Det er enkelt å bruke og legger til et ekstra beskyttelseslag for de som ønsker å være anonyme online. Det er relativt enkelt å finne børser som gjør det enkelt å kjøpe Bitcoin med PayPal i dag.

De beste stedene å kjøpe Bitcoin med PayPal

Når du vil lære å kjøpe Bitcoin med PayPal, må du velge de riktige nettstedene for å få dette gjort. Flere utvekslingssteder godtar for tiden PayPal for betaling, noe som gir større sikkerhet når du fullfører betalingen.

Tabellen nedenfor viser hvordan du kjøper Bitcoin med Paypal.

Hvor kan jeg kjøpe Bitcoin med Paypal?

NameDeposit MethodKjøp
Paxful

Hvordan kjøpe Bitcoin med PayPal (Paxful)

  • Paypal
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

eToro

Hvordan kjøpe bitcoin med PayPal (eToro)

  • Paypal
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Lokal Bitcoin

Hvordan kjøpe bitcoin med PayPal (localbitcoin)

  • Paypal
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Crpyto.com

Hvordan kjøpe bitcoin med PayPal (Crypto.com)

  • Paypal
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Bitcoin Exchange med PayPal

Det er mulig å gjøre en Bitcoin-utveksling via PayPal, selv om denne metoden kan ta noen ekstra trinn i forhold til å bruke bankkontoen eller en annen metode. For det ekstra sikkerhetsnivået er det imidlertid enkelt og enkelt å bruke.

Trinnene du må bruke for å fullføre en Bitcoin-utveksling med PayPal inkluderer:

Registrer deg for en PayPal-konto

Hvis du ikke allerede har en PayPal-konto, er det på tide å registrere deg. Du trenger litt personlig informasjon som navn og adresse. Du må også koble til en finansieringskilde, for eksempel et kredittkort eller bankinformasjon. Dette kan ta noen dager å behandle. Hvis du har denne kontoen, er dette trinnet gjort.

1. Besøk hovedsiden for PayPal

Hvordan, men bitcoin med Paypal

2. Klikk på Registreringsknappen øverst til høyre på skjermen, og velg en personlig eller forretningskonto.

3. Fyll ut nødvendig informasjon og vent til sikkerhetskoden blir sendt til deg. Godta vilkårene, og du har kontoen din.

Registrer deg for din handelsplattform

Du må registrere deg hos en meglertjeneste eller en handelsplattform som selger Bitcoin og andre kryptovalutaer. Det er mange av disse tilgjengelige som lar brukeren betale for den online valutaen med PayPal. Velg en av disse for å gjøre ting enklere.

Sett opp en Bitcoin Wallet

Det ville være best hvis du hadde en lommebok å holde kryptovalutaen din i. Du kan ikke skrive ut Bitcoin og bære den rundt som du kan med penger fra banken. Du trenger en sikker lommebok online for å holde pengene til du bruker eller bytter dem.

Når pengene er i lommeboken din, kan du bruke dem hvor som helst som aksepterer denne kryptovalutaen. Hvis du investerer, må du holde pengene der til du ser oppsvinget du vil ha, og deretter bytte dem tilbake, og la fortjenesten ligge på PayPal-kontoen din..

Hvordan kjøpe Bitcoin med et kredittkort

Det er flere måter du kan gjøre dette på. Hvis du vil holde deg til PayPal, men betale med kredittkortet ditt i stedet for med bankkontoen din, kan du konfigurere PayPal-kontoen din for å gjøre dette.

Gå inn på betalingsalternativene dine og velg å koble et kredittkort.

Legg til nødvendig informasjon for kredittkortet ditt.

Velg dette som den primære betalingsmåten.

Kjøp Bitcoin du vil bruke

Når bekreftelsen er gjort, når du kjøper mer Bitcoin gjennom riktig bytteside, vil pengene du skal finansiere komme fra kredittkortet ditt.

Eventuelle penger du tjener på å veksle Bitcoin vil gå inn i PayPal-midlene dine, og du kan velge å enten legge dem tilbake på kortet eller flytte dem til brukskontoen din.

Bruke et kredittkort på børsen for å kjøpe Bitcoin

Hvis du planlegger å gå rett gjennom børsen uten å bruke PayPal, er det mulig å bruke kredittkortet ditt også. Du må se på betalingsdelen som finnes på det byttesiden. De kan be deg om noen bekreftelser, avhengig av om du allerede tilhører den sentralen eller ikke.

Du vil motta en melding om å fylle ut kredittkortinformasjonen din. Velg hvilket kort du vil bruke. Noen Bitcoin-børser vil kreve en ventetid. Du må kanskje vente, eller du må bekrefte noen få små kreditter på kontoen din for å sikre at kredittkortet tilhører deg.

Når det er gjort, kan du bruke det kredittkortet. Siden dette alternativet viser informasjonen din mer og ikke gjør den så smidig og enkel å bruke, er det ofte den foretrukne metoden for å kjøpe Bitcoin med et kredittkort, og å koble kredittkortet ditt til det..

Kan jeg kjøpe Bitcoin med PayPal på Coinbase?

Coinbase er et populært utvekslingssted å bruke når du kjøper Bitcoin og andre kryptovalutaer. Foreløpig kan ikke brukerne kjøpe Bitcoin Paypal på Coinbase. Imidlertid påpeker en kunngjøring på Coinbase offisielle nettside at planer er på plass for å innlemme denne tjenesten på Coinbase i november.

I følge kunngjøringen vil bare salgsfunksjonen være tilgjengelig. Enkelt sagt, brukerne vil ikke kunne kjøpe bitcoin ennå. De vil imidlertid kunne selge kryptovalutaene på børsen via PayPal. Tjenesten, når den lanseres, vil være tilgjengelig for brukere basert på hvor de befinner seg. For å gjøre bruk av denne tjenesten, er det noen få skritt brukerne må ta, de inkluderer;

Fullstendig bekreftelse

Alle som vil bruke PayPal med Coinbase, må fullføre identitetsbekreftelsen. De nøyaktige trinnene avhenger av hvor du bor, og du må kanskje oppgi en legitimasjon med bilde for å fullføre dette. Først når identiteten er bekreftet, kan disse to kontoene legges ved.

Koble kontoer

Når identitetsbekreftelsen er gjort, må du gå inn på Coinbase-kontoen din, finne veien til innstillingene, og deretter klikke på “koblede kontoer”. Klikk på fanen for “Ny konto” og velg PayPal. Dashbordet vil be om PayPal-legitimasjon på dette tidspunktet.

Du må kanskje gi Coinbase litt tid til å koble til PayPal-kontoen. Når det først er skjedd, kan du deretter selge Bitcoin sammen med andre digitale eiendeler.

En ting å merke seg når du konfigurerer PayPal-kontoen din, er at den bare kan brukes med en Coinbase-konto. Dette er selskapets retningslinjer, så det er ingen unntak. Selv om du og noen andre deler en PayPal, kan bare en av dere koble til en Coinbase-konto.

Konklusjon

Å lære å kjøpe Bitcoin på PayPal er en enkel prosess. Mens verifiseringstrinnene kan ta noen dager å fullføre, spesielt hvis du ikke allerede har din egen PayPal-konto, er det enkelt å koble PayPal-kontoen din til de mest fremtredende kryptovaluta-børsene for betalingsformål. Prosessen er enda enklere hvis du allerede har din egen PayPal-konto og har satt deg på en børs.

Når bekreftelsen er gjort, er PayPal klar og klar til å begynne å kjøpe Bitcoin. Enten du vil bruke Bitcoin til å kjøpe eller som et investeringsverktøy, vil det gjøre livet enklere å bruke PayPal til å kjøpe din digitale valuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me