Hvordan kjøpe Dogecoin i 2021 [Trinnvis kjøpsveiledning]

Hele kryptovalutaverden gledet seg da en av de største og mest innflytelsesrike børsene i verden, Binance, avslørte for kryptosamfunnet at den noterte Dogecoin. En høyprofilert krypto-utvekslingsoppføring som dette er svært ettertraktet av mange blockchain-prosjekter, og oppføringen på Binance kom som en overraskelse for mange. Det er allment kjent at Binance er ekstremt vanskelig med noen prosjekter som motvillig sier ekstremt dyre. Imidlertid ser det ut til at kreftene på Binance har blitt glad i kryptovalutaen og hatt Dogecoin oppført uten for mye. Dette betyr at hvis du har en Binance-konto, kan du kjøpe Dogecoin fra børsen.

Raskeste måten å få Dogecoin på – Umiddelbar bytte nedenfor

(Merk: hvis paret er inaktivt, vent litt & last siden på nytt for å prøve igjen)

Alternativ rask utveksling

Klikk her for å Umiddelbart bytte Bitcoin til Dogecoin!

Sjekk gjeldende valutakurs

Det er enkelt å handle med mynter for Dogecoin på CoinSwitch. Klikk nedenfor for å prøve!

Så hvordan får du tak i denne skjulte perlen? Vel, det er mange måter du til og med kan få dem gratis gjennom kraner, om enn i små mengder. Men hvis du seriøst vurderer å investere i Dogecoin, er den enkleste måten å få et betydelig beløp raskt og enkelt ved å kjøpe dem. For å gi deg en ide om hvor du kan kjøpe dogecoin trygt uten for stor risiko, skrev vi denne “hvordan du kjøper Dogecoin” -guiden for å følge.

Topp 5 steder å kjøpe Dogecoin

NameDeposit MethodKjøp
Binance

binance utveksling

 • Bankoverføring (ACH)
 • bankoverføring
 • Kryptovaluta
 • Debetkort
 • Bankoverføring
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Robin Hood

 • Bankoverføring (ACH)
 • bankoverføring
 • Direkte innskudd
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

ChangeNOW

 • Kredittkort
 • Kryptovaluta
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Myntbryter

 • Kredittkort
 • Kryptovaluta
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Changelly

 • Kredittkort
 • Debetkort
Vurdering: 4

Gå til Kjøp

Kraken

 • Elektronisk pengeoverføring
 • Bankoverføring (SEPA)
 • Bankoverføring
 • Ethana varetekt
Vurdering: 4

Gå til Kjøp

Hva er Dogecoin?

Dogecoin ble opprettet av Billy Markus som baserte koden sin fra luckycoin som igjen også var basert på en annen kryptovaluta kalt Litecoin. Rundt samme tid, etter mye prodding fra medlemmer av samfunnet på Twitter, kjøpte Jackson Palmer dogecoin.com. Billy så dette som fikk ham til å nå ut til Palmer for å gjøre dogecoin til virkelighet, og 6. desember 2013 ble Dogecoin Network lansert. I motsetning til Bitcoin hvis tilbud er begrenset, har dogecoin en ubegrenset forsyning. Dogecoin har også en søt maskot kalt Doge, som er en japansk hunderase som ble popularisert som en online meme og representerer Dogecoin.

hvordan kjøpe dogecoin

Hovedmålet med Dogecoin er å ha en desentralisert, peer-to-peer digital valuta som er morsommere og vennligere å bruke. Det oppnår et morsomt og vennligere miljø gjennom innsatsen til et levende, elastisk og morsomt samfunn som beskriver seg selv som vanlige folk som liker å spre gode vibber. Til tross for at det ikke har noen relevant kommersiell brukstilfelle, har Dogecoin vokst til å bli en av de mest gjenkjennelige kryptovalutaene i markedet, og er nå mye brukt som en kryptovaluta for online generert innhold i mange sosiale medier.

Som et bevis på populariteten handler Doge for tiden i mer enn 300 kryptovalutamarkeder og har blitt notert i de største kryptobørser rundt om i verden. Dette inkluderer de amerikanske børsene Binance.us, Bittrex, Poloniex og Kraken. I tillegg til dette kan Dogecoin slås sammen og utvinnes med Litecoin, noe som skaper et symbiotisk forhold til den 7. største kryptovalutaen i verden ved markedsverdi. Enda viktigere, dette gir Dogecoin ekstra sikkerhet til sitt nettverk med flere gruvearbeidere som utvider Dogecoin.

Hva trenger du for å kjøpe Dogecoin

Før vi kjøper Dogecoin, må vi skaffe oss en Dogecoin-lommebok der vi kan lagre dem på en sikker måte. Det er mange måter å gjøre dette på, alt fra hardware lommebøker, ikke-pleie lommebok programmer og cloud lommebøker. Men for enkelhet og mindre utgifter uten å gå på bekostning av sikkerheten, anbefaler vi at du bruker en ikke-forvaringslommebok. En ikke-forvarende lommebok er ganske enkelt en lommebok som lar deg personlig generere kryptografiske nøkler enn deg og bare du vet. Bortsett fra å være veldig sikker, kan du alltid gjenopprette eiendelene dine ved hjelp av andre typer enheter eller programmer fra tastene du genererte.

Det er mange ikke-pleieplater der ute, men vi tror at den beste er lommeboken som kommer fra tjenestemannen

nettsted. Dogecoin.com har lenker til både stasjonære og mobile versjoner av dogecoin-lommeboken. Desktop-versjonen er kalt multidoge som er tilgjengelig for nedlasting i Windows, OSX og Linux. Multidoge er en lett lommebok som betyr at dette ikke trenger å laste ned en kopi av hele blockchain av dogecoin. Dette betyr imidlertid ikke at den er mindre sikker enn den fullverdige lommebokkjernen. Nedenfor vises installasjonsprosedyren på Windows hvis du bruker et annet operativsystem, du finner OSX og Linux-guiden her

PC Multidoge installasjonsprosedyre

1. Last ned Windows-installatør.

Hvordan kjøpe Dogecoin 1

2. Når du har klikket på “Last ned nå!” den skal starte nedlastingen av filen. Datamaskinen din kan advare deg om nedlastingen, ignorer dette og fortsett med å laste ned installasjonsfilen.

3. Kjør programmet når du er ferdig med å laste ned installasjonsfilen. Operativsystemet ditt vil sannsynligvis advare deg om filen igjen, ignorere dette igjen og fortsett med å kjøre installasjonsprogrammet. Dette fører deg til dette vinduet. Installasjonsvinduet kan vise en annen installasjonsversjon av Multidoge ettersom en ny versjon utgis fra tid til annen.

Hvordan kjøpe Dogecoin

4. Installering av dogewallet er ikke forskjellig fra noe annet program. Alt du trenger å gjøre er å følge instruksjonene i vinduet. Som mange installasjoner vil den først be deg om å godta vilkårene for bruken. Det vil også spørre deg hvilken katalog det skal installeres, vanligvis lar du bare standardinnstillingene være på plass, med mindre du vil spesifisere i hvilken katalog du vil at den skal installeres. Installasjonen er ferdig når du kommer til dette vinduet.

Hvordan kjøpe Dogecoin

5. Installasjonsprogrammet lager også en installasjonsfil og viser deg hvor den ligger før du lukker installasjonsvinduet.

Hvordan kjøpe Dogecoin [trinnvis kjøpsguide]

6. Du får tilgang til multidoge-lommeboken ved å gå inn i katalogen der den ble installert og dobbeltklikke på multidoge.exe-filen eller til snarveien som ble opprettet på skrivebordet hvis du valgte å opprette en under installasjonen..

Hvordan kjøpe

7. Når du har åpnet lommeboken, blir du møtt av en melding som forklarer utformingen av lommeboken, samt noen av funksjonene. Foreløpig trenger vi bare lommebokadressen din, og derfor går vi rett til vinduet der du kan få den. For å få lommebokadressen din er alt du trenger å gjøre å klikke på “Forespørsel” -menyen som vist på skjermbildet nedenfor.

Hvordan kjøpe

Som du kan se når du åpner lommeboken, opprettet programmet automatisk en lommebok for deg. Det står også at det synkroniseres med nettverket. For å være trygg, vent til synkronisering er gjort før du bruker lommebokadressen.

8. Ved å klikke på “Forespørsel” -menyen kommer du til dette vinduet. Dette viser deg Dogecoin-lommebokadressen din.

dogecoin

9. Kopier adressen din og lag en kopi der du enkelt har tilgang til den.

Hvis du planlegger å bruke mobiltelefonen som din lommebok, kan du laste ned en mobilversjon i Google Play-butikken. Dessverre støtter denne lommeboken bare Android-versjonen. Hvis du av en eller annen sjanse bruker iOS, kan du bruke det Coinomi universell lommebok som støtter flere blokkeringer. 

Prosedyre for installering av mobil Dogecoin-lommebok

1. Last ned lommeboken på Google Play Store. Bare søk etter “Dogecoin Wallet” Bildet er vist nedenfor. Det kan være flere lommebøker i Google Play Store som har samme bilde, velg appen som er utgitt av “Langerhands”

Hvordan kjøpe

2. Bare trykk på den “installer” grønne knappen for å starte nedlastings- og installasjonsprosessen. Dette bør ikke ta for lang tid siden filen bare er 3,8 MB. Når installasjonen er fullført, er det bare å åpne lommeboken og toppe QR-koden øverst til høyre for å vise lommebokadressen.

Hvordan kjøpe Dogecoin

Beste lommebøker å holde Dogecoin

NameTypeBuy
TREZOR One

trezor en

Maskinvare Vurdering: 5

Få lommebok

Ledger Nano X

Maskinvare Vurdering: 5

Få lommebok

Ledger Nano S

Maskinvare Vurdering: 5

Få lommebok

Atomic Wallet

Desktop-klient Vurdering: 4

Få lommebok

Dogecoin lommebok

Desktop-klient / mobil Vurdering: 4

Få lommebok

Hvor kan jeg kjøpe Dogecoin?

Nå som du har lommebokadressen din, kan du fortsette til neste trinn i å kjøpe Dogecoins. Du må finne et trygt og legitimt sted å kjøpe dem. Ingen bekymringer, det er mange arenaer hvor du kan kjøpe Dogecoin. Alternativene dine er bare begrenset av de midlene du vil bruke for å kjøpe dem. For nybegynnere er det best å kjøpe dem på steder der du kan bruke kredittkortet ditt eller ved å bruke bankoverføringer. Heldigvis støtter mange børser kjøp av kryptokurrency.

Det er mange typer børser der ute, de inkluderer øyeblikkelig utveksling, sentralisert utveksling, desentralisert utveksling og P2P-utveksling. Mens mange av dem støtter kredittkort- og bankoverføringskjøp av kryptokurver, tillater de fleste bare kjøp av større kryptokurver som bitcoin, ethereum eller XRP. Direkte kjøp av Dogecoin ved hjelp av bankkort og bankoverføring er begrenset, men er tilgjengelig. Selvfølgelig er det alltid muligheten til å kjøpe bitcoin, så kan du handle den til dogecoin, dette kan være litt for langt, spesielt for nybegynnere, og derfor vil vi vise deg den raskeste og enkleste måten å kjøpe Dogecoin på..

Hvordan kjøpe Dogecoin?

Den enkleste og raskeste måten å kjøpe Dogecoin på er ved hjelp av øyeblikkelige børser, og en av de største og mest kjente øyeblikkelige børsene støtter Dogecoin direkte kjøp med kreditt- eller debetkort. Changelly har kjøpsgrenser når du kjøper Dogecoin med bankkort. Denne grensen øker imidlertid ved påfølgende kjøp. Kjøpsgrenser avhenger av din jurisdiksjon, og det kan derfor være lurt å kontakte dem direkte hvis du planlegger å kjøpe en betydelig mengde Dogecoin. 

Hvordan kjøpe Dogecoin i Changelly Instant Exchange

1. Gå til nettstedet til Changelly og klikk på knappen som sier “Kjøp krypto VISA” og fortsett med transaksjonen

forandret

2. Neste side vil be deg om å angi hvor mye Fiat verdt av Dogecoin du vil kjøpe, hvilket land bankkortet ditt ble utstedt, og din dogecoin lommebokadresse dit dogecoin vil bli sendt. Bare klikk på den grønne knappen for å fortsette til neste trinn.

Hvordan kjøpe Dogecoin

3. Neste side er bare en bekreftelsesside der du kan sjekke detaljene for transaksjonene dine. Forsikre deg om at du har lagt inn riktig Dogecoin-lommebokadresse. Mynter sendt til feil adresse kan ikke tilbakestilles. Hvis du tror at alt er i orden, fortsett til neste trinn og klikk på den grønne knappen en gang til.

Hvordan kjøpe Dogecoin

4. Før du foretar betalinger, vil Changelly vise deg transaksjons-ID for kjøpet ditt, og også avsløre transaksjonsgrensene for kjøp når du bruker bankkort. Det viser at bosted fra USA, Canada og Australia er begrenset til USD 200 grense for den første transaksjonen, som vil øke til USD 500 ved neste transaksjon etter 5 dager, og deretter igjen øker til USD 3000 etter 7 dager. For å fortsette med betalingen klikker du bare på den grønne knappen med sier Betal med Visa / Mastercard

Hvordan kjøpe Dogecoin

5. Et nytt popup-vindu vises der du trenger å legge inn kortinformasjonen din for å behandle bestillingen. Systemet skal bekrefte betalingen om noen få sekunder og skal begynne å behandle bestillingen din umiddelbart. Transaksjonen bør fullføres etter noen minutter.

Hvordan kjøpe Dogecoin

Det er andre måter å kjøpe dogecoin på, men denne metoden er den enkleste og raskeste måten å få tak i dogecoin direkte. Hvis du har spørsmål om artikkelen vår, ikke nøl med å legge ut spørsmålene dine i kommentarseksjonen i denne artikkelen.

Se også: Hvordan kjøpe OmiseGO

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me