Hvordan kjøpe Electroneum med Coinbase – [ETN Buyers Guide]

Kryptovalutaer omformer den globale økonomien, og det er nå tusenvis av forskjellige mynter tilgjengelig, med flere som dukker opp nesten hver dag. En av disse nye kryptovalutaene du kanskje har hørt om er Electroneum, det mobil-sentriske tokenet. Hvis det har klart å få oppmerksomheten din, spør du deg kanskje “hvordan kjøpe Electroneum med Coinbase

Det er to ting du må være oppmerksom på før du begynner: først viser Coinbase ikke Electroneum, så du vil ikke kunne kjøpe det der. For det andre tilbyr ingen børser ETN / fiat-handelspar, så akkurat som å kjøpe de fleste andre altcoins, kan du bare kjøpe Electroneum med andre kryptovalutaer. Dette betyr at det ikke er mulig å kjøpe Elecontroneum med en enkelt konto. Men ikke bekymre deg. Det er ikke så vanskelig som det høres ut. 

I denne artikkelen skal jeg vise deg hvordan du kjøper Electroneum med Coinbase. 

Kjøpe Bitcoin eller Ethereum på Coinbase

1. – Jeg antar at du allerede har en Coinbase-konto hvis du ikke har det, kan du opprette den her. Det tar bare 10 minutter, og når du har en konto, er du klar til å gå. 

2. – Logg inn på Coinbase-kontoen din og klikk på “Kjøpe selge”

Hvordan kjøpe Electroneum med Coinbase

3.- Du kan kjøpe Electroneum med Bitcoin, Ethereum eller Litecoin, slik at du kan klikke på en av disse. Siden ETN / BTC og ETN / ETH-handelspar er tilgjengelige på flere børser, velger du imidlertid en av dem. 

4.- Skriv inn mengden Bitcoin eller Ether du vil kjøpe, og velg deretter fiat-lommeboken som inneholder pengene dine (USD eller euro osv.).

5.- Når alt er i orden, klikker du “Bekreft kjøp” for å fullføre bestillingen.

6. – Når kjøpet ditt er fullført, kan du se Bitcoin eller Ether du nettopp har kjøpt i Coinbase-lommeboken. Du finner lommeboken din ved å klikke på ”Kontoer” kategorien på oversiden av skjermen.

Ok, nå har vi Bitcoins eller Ethereum på Coinbase … Hva er neste?

Hvor jeg kan kjøpe Electroneum?

Siden Electroneum-mynten er en ganske ny kryptovaluta, er det ikke så mange børser å velge mellom. Du bestemmer deg kanskje for å velge basert på handelsparene, markedsvolumet, gebyrene eller hvor velkjent eller sikker børsen er. I skrivende stund er det 16 børser som viser Electroneum. Tre av de mest kjente er oppført nedenfor:

Kucoin

Kucoin ble grunnlagt i 2017 og er basert i Hong Kong. Det er 70 + forskjellige kryptovalutaer oppført, inkludert Electroneum. 

Kucoin er en veldig populær børs. Ikke bare er nettstedet ganske brukervennlig, men det gir også veldig gode avgifter; handler koster 0,1% og det er ingen gebyr for innskudd. Det er imidlertid uttaksgebyrer. Prosentandelen varierer avhengig av symbolet du vil ta ut. 

Kucoin har også veldig god kundeservice. Brukere kan få støtte via telefon, e-post og live chat. Dette scorer det også noen poeng med nybegynnerne.

Kryptopi

Cryptopia er basert i New Zealand og har eksistert siden 2014. De viser mer enn 500 forskjellige kryptovalutaer, noe som gjør den til en av de største børsene som tilbyr Electoneum. 

Cryptopia tillater ikke fiat valutahandel, men bare i New Zealand dollar overført fra en New Zealand bankkonto. Brukere som ikke er basert i New Zealand kan sette inn kryptovalutaer som Ethereum gratis.

Handelsgebyret er 0,2% på mynten du selger.

Cryptopia har ingen avanserte funksjoner, noe som ikke blir for populært blant krafthandlere. Men det gjør nettstedet lettere å bruke. 

Støttealternativene er begrenset på Cryptopia. De tilbyr verken live chat eller telefonsamtaler. Hvis du har problemer, må du plassere en supportbillett på nettstedet deres.  

Qryptos

Qryptos ble opprettet i 2017. Det tilbyr en rekke avanserte verktøy for ekspertkryptohandlere, men er ikke den mest nybegynnervennlige utvekslingen. 

Som de andre børsene, er det ingen støtte for fiat-valutainnskudd, så du må finansiere lommebøkene dine med kryptovaluta.

Hver handel har et gebyr på 0,15%.

Ulempen med Electroneum er at Qryptos i skrivende stund har et veldig lavt handelsvolum for ETN-tokens, så det kan være lurt å vurdere å bruke enten Kucoin eller Cryptopia. 

Så hvis du er en nybegynner, kan du begynne med Kucoin eller Cryptopia. Når du mestrer begge disse, kan du ta sjansen på Qryptos og bli handelsmester! 

Nå er vi klare til å kjøpe noe Electroneum!

Hvordan kjøpe Electroneum

Favorittvalget for mange brukere er Kucoin, så jeg tar deg trinn for trinn for å kjøpe Electroneum her (Prosessen på Cryptopia og Qryptos er veldig lik, endrer noen ting her og der og legger til nye funksjoner for avanserte handelsmenn). 

Kjøp Electroneum med Kucoin

1. – Først må du åpne en Kucoin-konto, det er super enkelt og tar ikke mye tid. Du kan gjøre det her

2.- Når du har en konto, logger du på og går over “Dollar” og klikk deretter på “Innskuddsknapp” 

hvor kan jeg kjøpe electroneum

3.- En god nyhet her er at du vil se en valgt Kucoin-aksje (en god funksjon som lar oss bevege oss lett på nettstedet), og så må du bare klikke på Bitcoin eller Ethereum. 

bytt usd til electroneum

4.- Etter at du har valgt Bitcoin eller Ethereum, blir du spurt om du er sikker på at du vil sette inn den valgte eiendelen. Når du klikker på bekreft, vil du få vist Kucoin-innskuddsadressen din for den valgte kryptoen. 

Ok, nå er vi nesten klare, vær tålmodig og fortsett. 

5.- Nå må du gå til Coinbase-kontoen din, logge på og gå til “Kontoer”Delen og klikk på “Send-knapp” for hvilken som helst av kryptovalutaene du har valgt.

Hvordan kjøpe Electroneum med Coinbase

6.- Lim inn Kucoin-innskuddsadressen din (den som ble opprettet i trinn 4) i “mottaker”Lommebok adresseboks og skriv inn mengden krypto du vil ta ut.

7.- Klikk på Fortsett og avslutt her. Ditt Bitcoin- eller Ethereum-innskudd vises på Kucoin-saldoen om noen få minutter. 

Nå er det endelig tid for å kjøpe noe Electroneum. Yai! 

8.- Gå tilbake til Kucoin-siden og velg “Markeder”  Forsikre deg om at du har valgt kryptovalutaen (Bitcoin eller Ethereum) du vil handle for Electroneum (ETN), og bare skriv inn ‘ETN’ i søkefeltet. Da vil du se markedet vises, bare klikk på det for å bli ført til handelsskjermen.

9.- I den svarte handelsskjermen må du oppgi tofaktorautentiseringskoden for å begynne å handle (du får dette når du bekrefter Kucoin-kontoen din).

10.- Du blir nå ført til hele handelsskjermen. Det kan se komplisert ut, men ikke bekymre deg, du må bare angi hvor mye ETN du vil kjøpe i “beløp” og klikk “kjøpe”.

11.- Deretter blir handelen behandlet, og Electroneum vil vises på Kucoin-kontoen din.

Ja! Vi har endelig Electroneum! 

Det virker som en lang prosess, men det er ikke så vanskelig. Når du har kontoene dine hos Coinbase og Kucoin (eller en annen bytte), er prosessen med å få Electroneum enkel og rask. 

Prediksjon for electroneum

Når du foretar en investering, enten det er i kryptovaluta eller noe annet, er det store spørsmålet hvor mye eiendelen vil være verdt i fremtiden. Ingen vet selvfølgelig dette med absolutt sikkerhet. Men et verktøy som heter teknisk analyse å lage utdannede, beregnede spådommer. Når man gjør teknisk analyse, ser man på hvordan eiendelens pris har oppført seg tidligere og om mengden av eiendelen som omsettes går opp, ned eller forblir stabil. All denne informasjonen lar en prøve og forutsi fremtiden. Tidligere ble teknisk analyse gjort for hånd, med en god del gjetninger og magefølelse. I dag har vi teknisk analyseprogramvare til rådighet. Disse programmene tar den tilgjengelige informasjonen og kjører den gjennom noen sofistikerte matematiske algoritmer for å komme med spådommer. 

Nettstedet uslifed.com lager og publiserer spådommer basert på programvare for teknisk analyse. Ifølge dem bør ett Electroneum-token være verdt rundt 0,74 USD innen desember 2019.

De sier at hovedårsakene til at prisen til Electroneum vil stige, er at det er veldig enkelt å forstå og bruke kryptovaluta med et ganske stort antall støttespillere..

Men uslifed.coms spådommer slutter ikke med 2019. De spådde også spådommer for 2020. Electroneums pris antas å være rundt 0,81 USD i begynnelsen av 2010 og om lag 1,10 USD innen utgangen av året. Gjør du matte, betyr dette at de forutsier at Electroneum vil øke i verdi med rundt 500 ganger nå til desember 2020. Dette får ETN til å se ut som et veldig sunt alternativ for langsiktige investeringer. Jeg planlegger for det første å kjøpe noen og holde dem i vente på avkastningen på investeringen min.

Se også: Beste kryptovalutaer under en krone

Bytt USD til Electroneum

Hvor mye Electroneum er 1 USD?

Ifølge walletinvestor.com er dette konverteringskursen til datoen. 

prediksjon av elektronpris

Konklusjon

Du har nå lært hvordan du kjøper Electroneum med Coinbase, selv om en del av kjøpet må skje utenfor Coinbase selv. Electroneum er en av de nye kryptovalutaene som har noen innvirkning på handelsmarkedet i dag. Hvis du er interessert i å gjøre noen investeringer på denne kryptoen, fortsett. Foreløpig virker det ganske stabilt og sikkert. 

Som med mange andre kryptovalutaer, kan du ikke kjøpe ETN direkte med fiat-valuta. Du må kjøpe noen annen krypto som Bitcoin eller Ethereum, som kan kjøpes med USD, euro osv. På nettsteder som Coinbase. Dette betyr at i tillegg til Coinbase-kontoen din, trenger du en konto på en annen børs som Kucoin eller Cryptopia. Etter alt dette er prosessen ganske grei. Så fortsett, få litt Electroneum og nyt turen! Du kan lese noen av våre andre kryptoguider her.

Eventuelle spørsmål eller kommentarer, vennligst legg igjen nedenfor!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me