Hvordan kjøpe EOS i 2021 [Steg-for-trinn-kjøpeguide]

Handel med kryptovaluta er en av de nyeste tingene der ute, og mange mennesker lever godt av det.

Mange andre holder kryptokurver enten i håp om at tokenes verdier skal øke dramatisk, eller fordi de tror på fremtiden for digital valuta som et handelsmiddel.

Men det er mye av forskjellige kryptovalutaer der ute; over to tusen og teller. Mange av disse kryptovalutaene er knyttet til en bestemt blockchain-basert tjeneste eller et prosjekt.

La oss si at du har forsket på disse blokkjedene og kryptotokenene og liker EOS-økosystemet. Nå vil du kjøpe noen tokens og lurer på hvor og hvordan du kjøper EOS. Les videre for å finne ut.

RASKGUIDE: Hvordan kjøpe EOS

 1. Gå over til Coinswitch-nettstedet
 2. Velg valutaen du vil kjøpe i “Du sender” -boksen
 3. Velg EOS i “Du får” -boksen
 4. Klikk på “Vis alle tilbud.”
 5. Velg det beste tilbudet fra de Coinswitch presenterer deg
 6. Skriv inn EOS-lommebokadressen og notatet ditt (om nødvendig)
 7. Klikk “Neste”
 8. Følg trinnene på skjermen for å utføre betalingen og fullføre kjøpet

Gå til Coinswitch

Før du kjøper EOS

Akkurat som med hvilken som helst annen kryptovaluta, trenger du et sted å lagre den: en EOS lommebok og konto. Hvis du skal holde EOS lagret på en sentral sentral, vil tjenesten gi deg en lommebokadresse.

Imidlertid, som alltid, er det bedre hvis du har lommebokadressen din.

Med mange kryptoer er det like enkelt å få en lommebok som å installere programvare på datamaskinen eller smarttelefonen din, følge noen enkle trinn, skrive ned en passordfrase, og det er det! Du får adressen din gratis.

Ting er litt vanskeligere når det gjelder EOS-lommebokadresser.

Det er guider du kan følge, men det inkluderer vanligvis å opprette den brukerlesbare adressen din (i motsetning til de lange, komplekse strengene med bokstaver og tall vi ser på andre blokkjeder), generere et par nøkler og til slutt kjøpe noen nettverksressurser.

Ja, EOS-lommebøker kommer vanligvis ikke gratis. Du må vanligvis betale 1-2 USD for å få en. Men etter det er det ingen transaksjonsgebyrer.

Det er noen apper og tjenester bygget på EOS blockchain som tilbyr gratis adresser fra tid til annen, så sørg for å sjekke det ut.

La oss anta at du allerede har lommebokadressen din klar til å gå videre.

Hvor kan jeg kjøpe EOS – Topp 5-børser

EOS er ikke noe uklart, nyopprettet token. Det rangerer konsekvent blant de 10 beste kryptovalutaene (av over 2500) i henhold til markedsverdi: Ifølge cmc.io har det vært et handelsvolum på litt over 3,3 milliarder USD i verdi EOS i løpet av det siste døgnet da du skrev denne artikkelen.

Det betyr at det er ganske mange forskjellige børser der du kan kjøpe / selge / handle EOS. Så hvordan velger du en?

En ting du må ta i betraktning er hvordan du vil betale for EOS-tokens. Vil du kjøpe EOS med kredittkort? Kanskje bankoverføring? Eller kanskje du allerede eier noen andre kryptotokener og vil gjerne betale med dem.

De to første tilfellene er fiat-til-EOS-transaksjoner, mens den siste er crypto-to-EOS.

Dette kan være en viktig faktor i valg av børs, da ikke alle tilbyr alle alternativene. Men generelt er prosessen den samme: først oppretter du en konto på børsen, legger deretter til penger på kontoen og til slutt kjøper du EOS.

La oss se på de fem beste stedene å kjøpe EOS:

NameDeposit MethodKjøp
Opprettholde

 • Kredittkort
 • Bankoverføring (SEPA)
 • FORT
 • Kryptovaluta
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Binance

binance utveksling

 • Bankoverføring (ACH)
 • bankoverføring
 • Kryptovaluta
 • Debetkort
 • Bankoverføring
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Changelly

 • Kredittkort
 • Debetkort
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Myntbryter

 • Kredittkort
 • Kryptovaluta
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Coinbase Pro

 • Kredittkort / debetkort
 • Kryptovaluta
 • Bankoverføring
 • Paypal
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Enhver av børsene som er oppført ovenfor, så vel som mange andre, er gode steder hvor du kan kjøpe EOS. På grunn av sin enkelhet og antall tilgjengelige mynter, gir vi deg trinnvise instruksjoner for å kjøpe EOS på Coinswitch..

En trinnvis guide om hvordan du kjøper EOS på Coinswitch

Coinswitch er en kryptovaluta-utvekslingsaggregat, noe som betyr at transaksjonene ikke skjer på Coinswitch selv. I stedet knytter de deg til mange andre børser og hjelper deg med å finne det beste tilbudet for pengene dine.

Å være desentralisert, vil de ikke gi deg lommebøker for å holde tokens, og du må bruke dine egne. Du trenger ikke engang å opprette en konto på noen børs.

La oss anta at du vil kjøpe EOS på 150 USD. Her er trinn for trinn:

Trinn 1

Gå over til nettstedet coinswitch.co

Hvordan kjøpe EOS

Steg 2

Fra rullegardinmenyen til venstre velger du valutaen du vil bruke (USD) og skriver inn beløpet du vil bruke (150). Velg deretter valutaen du ønsker å motta (EOS) fra rullegardinmenyen til høyre.

Du vil få et estimat på hvor mye EOS du får. Klikk på “Vis alle tilbud.”

Trinn 3

Her vil Coinswitch presentere en liste over de forskjellige børsene du kan foreta det faktiske kjøpet. Du kan fortsette og klikke på den anbefalte.

Trinn 4

Skriv inn din EOS-lommebokadresse og notat (Memoer er vanligvis ikke nødvendig hvis du bruker en personlig EOS-lommebok, men du trenger det sikkert hvis du vil motta EOS i en byttelommebok). Godta vilkårene og personvernreglene, og klikk “Neste”.

Trinn 5

Fra dette skjermbildet klikker du på “Betal med Visa / Mastercard” og fortsetter deretter til betalingssiden. Foreta betalingen din, og det er det! Transaksjonen din blir fullført på få minutter, og du vil motta EOS kort tid etter.

Beste lommebøker å holde EOS

NameTypeBuy

Spre

Desktop-klient Vurdering: 5

Få Scatter

Lynx

Desktop og mobil Vurdering: 5

Få Lynx

Ledger Nano S

Maskinvare Vurdering: 5

Få Ledger

Guarda lommebok

Mobil Vurdering: 5

Få lommebok

Atomic Wallet

Desktop og mobil Vurdering: 5

Få lommebok

Mer informasjon om EOS [FAQs]

Hva er EOS?

For å si det enkelt er EOS kryptovalutaen som driver EOS.IO blockchain. EOS.IO ble lansert i 2018 og er en smartkontrakt-kompatibel blockchain som søker å fjerne transaksjonsgebyrer og være i stand til å utføre millioner hvis nesten øyeblikkelige transaksjoner per sekund.

EOS.IO bruker en type konsensusalgoritme kalt Delegated Proof of Stake (DPoS), der blockchain-styringen avgjøres demokratisk av stemmer utstedt av EOS-tokenholdere. Så hvis du eier noen EOS, kan du avgi stemmer som velger hvordan blockchain fungerer.

Er EOS en god investering?

Suksessen til EOS som en investering avhenger mye av suksessen til EOS.IO-blockchain. EOS.IO søker å tilby en kapasitet på tusenvis av transaksjoner per sekund uten transaksjonsgebyrer, så det er en lovende plattform for desentraliserte applikasjonsutviklere (dApp).

Med noen fine dApps som allerede er i økosystemet, ser fremtiden lovende ut. EOS er for øyeblikket verdsatt til 2,61 USD, og ​​mange prisforutsigelsesalgoritmer anslår at det kan gå så høyt som 100 USD innen et år eller to. Så EOS ser ut til å være en god investering i det lange løp.

For å konkludere

EOS er en av de beste kryptovalutaene på markedet i dag, og EOS.IO blockchain er en stadig mer populær plattform for utvikling og distribusjon av dApps. Selv om det ikke er uten tekniske problemer, inneholder EOS-økosystemet mange gode og morsomme apper.

Nå vet du hvor du skal kjøpe EOS, enten du vil kjøpe EOS med kredittkort, bankoverføring eller bankoverføring eller ved hjelp av noen kryptotokener du allerede eier. Gå videre, kjøp EOS, utforsk økosystemet og nyt turen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me