Hvordan kjøpe Monero Coin i 2021 [Steg-for-trinn XMR-kjøpeguide]

Vi vet at du kom hit for å vite hvordan du kjøper Monero, og vi vil ikke få deg til å kaste bort tiden din, men før bør du vite hvorfor folk går og kjøper Monero i utgangspunktet.

Anonymitet er en av de attraktive funksjonene i kryptovaluta, men likevel lever svært få kryptovalutaer opp til denne funksjonen. Monero er imidlertid en personvernorientert mynt. Det gir brukerne total anonymitet, og dette har plassert den i forkant av kryptoindustrien.

Mynten er en åpen kildekode-personvernmynt som ikke kan spores offentlig. I motsetning til andre blokker, designet Monero sitt blockchain-nettverk slik at det skjulte seg, og skjulte dermed transaksjonsdetaljene til avsenderen.

Så hvis du sender X-mengden XMR til en venn, blir identitetene dine og beløpet som blir sendt skjult. Destinasjonen til hver transaksjon er imidlertid synlig i dens unike kryptografiske hash.

På grunn av sin private natur har mange hevdet at Monero fungerer nøyaktig slik Bitcoin skal. Likevel vet mange ikke hvor eller hvordan kjøpe Monero-mynt, og det er derfor denne artikkelen.

Hvordan kjøpe Monero

RASKGUIDE: Hvordan kjøpe Monero

 1. Opprett en konto på Kraken-nettstedet
 2. Bekreft kontoen din ved å sende inn relevante dokumenter
 3. Velg fiat-betalinger når kontoen din er godkjent. Velg en betalingsmåte
 4. Send fiat eller Kraken og kjøp XMR
 5. Eller velg innskudd Bitcoin
 6. Generer en innskuddsadresse og send pengene fra din eksisterende bitcoin-lommebok til den adressen
 7. Konverter Bitcoin til XMR

Gå til Kraken

Hvor kan jeg kjøpe XMR – Topp 5-børser

De fleste toppbørser støtter ikke XMR. For eksempel kan du ikke kjøpe Monero på Coinbase. Følgende børser kan imidlertid gjøre det mulig for deg å kjøpe MXR.

NameDeposit MethodKjøp
Kraken

 • Elektronisk pengeoverføring
 • Bankoverføring (SEPA)
 • Bankoverføring
 • Ethana varetekt
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Binance

binance utveksling

 • Bankoverføring (ACH)
 • bankoverføring
 • Kryptovaluta
 • Debetkort
 • Bankoverføring
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Bitfinex

 • Kredittkort
 • Kryptovaluta
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

ShapeShift

 • Kryptovaluta
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

LocalMonero

 • Kryptovaluta
 • Penger
 • Paypal
 • Kredittkort
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

En trinnvis guide til kjøp av XMR 

Akkurat som andre kryptovalutaer, er det forskjellige måter å kjøpe XRM på. På grunn av sin private natur har Monero imidlertid ikke sett mye adopsjon når det gjelder børsnotering.

Likevel skal vi se på markedsplasser og måter vi kan få Monero på.

Trinn 1: Opprett en XMR-lommebok

Før du får XRM, må du kanskje ha en lommebok for å holde myntene dine. Det beste alternativet er å bruke en hard lommebok; for eksempel kan Leger gi deg et ekstra sikkerhetslag.

Imidlertid kan harde lommebøker være ganske dyre. Så det kan være lurt å velge andre alternativer, for eksempel å bruke offisielle Monero desktop lommebok, eller du kan også bruke My Monero lommebok eller Exodus lommebok.

Du kan også enkelt bytte BTC eller andre valutaer for XMR på Exodus-lommeboken.

Trinn 2: Kjøp med kontanter.

Når det gjelder å kjøpe kryptovaluta med kontanter, er det svært få børser som lar deg bytte hånd til hånd.

Likevel kan du enkelt kjøpe Monero med USD på Crypto-minibanker. Du må kanskje besøke coinatmrader.com for å finne Monero minibank nær deg. Du kan også selge XMR kontant, avhengig av spesifikasjonene til minibanken.

Trinn 3: Kjøp med PayPal

Du kan kjøpe Monero med PayPal (også Bitcoin her) ved hjelp av Local Monero. For å gjøre dette, må du åpne en konto hos LocalMonero, som også kommer med en gratis lommebok. Velg betalingsmåte på hjemmesiden.

LocalMonero er en peer-to-peer-plattform, og du kan velge hvilken som helst handelsmann med et godt omdømme og et høyt antall handler å kjøpe fra. Sørg for at du leser gjennom selgerens annonse og godtar handelsvilkårene før du klikker på kjøp.

Når du har klikket på kjøp, er det et betalingsvindu tilgjengelig der du må betale. Når du har betalt, klikker du på ‘Jeg har betalt’ -knappen, og XMR vil bli frigjort fra sperringen.

Du kan også kjøpe bitcoin med PayPal og konvertere bitcoin til Monero.

Trinn 4: Kjøp med kredittkort. 

Hvis du vurderer å bruke kredittkortet ditt for å kjøpe Monero, kan børser som Kraken og Bitfinex gjøre det mulig for deg. Det anbefales imidlertid å kjøpe bitcoin med kredittkortet ditt og deretter konvertere det til bitcoin.

Utvekslinger som Binance vil ikke tillate deg å kjøpe Monero med USD. Du kan kjøpe BUSD eller BTC på Binance og konvertere den til XMR. Du kan også kjøpe Bitcoin på CEX.io og sende den til Binance Wallet og konvertere den til Monero.

Beste lommebøker å holde Monero 

Å velge riktig lommebok for å beholde myntene dine, avhenger av forskjellige faktorer. En hardware lommebok som Ledger kan virke som det riktige valget, men bare hvis det er rimelig, og du har betydelige beholdninger av Monero.

Likevel kan en stasjonær lommebok som My Monero eller en mobil lommebok som Exodus også være egnet for å beholde myntene dine, spesielt for enkel tilgang. 

NameTypeBuy
Min Monero

Desktop-klient Vurdering: 5

Få lommebok

Monero GUI lommebok

Hvordan kjøpe Monero

Desktop-klient Vurdering: 5

Få lommebok

Ledger Nano S

Maskinvare Vurdering: 5

Få lommebok

Exodus Wallet

 • Mobil
 • Desktop-klient
Vurdering: 5

Få lommebok

Mer informasjon om XMR [FAQS]

Hva er XMR?

XMR er tickler for Monero, en personvernmynt. Monero er kjent for å være privat, lite sporbar, soppbar og transaksjoner som er motstandsdyktige mot sensur. For tiden rangert på topp 100 mynter som nummer 15 og kan handles for andre kryptovalutaer.

Er XMR en god investering?

Monero er kanskje ikke så populær som de andre toppmyntene, men i kryptoveroveren har det klart å holde seg selv. Det er ganske populært blant de som tror på personvern.

XMR er ikke notert på mange børser, men du kan fortsatt handle, kjøpe og holde mynten på noen av børsene som ble diskutert tidligere. Det er for tiden blant de 100 beste myntene, og samfunnet er ganske sterkt og ikke kontrollert av skaperne. 

Se også: Monero Price Prediction

Er Monero trygt å kjøpe?

Siden Monero er en personvernmynt, hevder de fleste kryptoanalytikere at den brukes på det mørke nettet. Noen børser unoterte mynten for sine personvernfunksjoner.

Selv om Monero, i motsetning til populær mening, prøver å skape et trygt fellesskap for brukerne. Monero ble designet med CryptoNight-algoritmen for gruvedrift.

Algoritmen brukes også til distribusjon av penger og ordre på transaksjoner så vel som å stemme. Brukers personvern er beskyttet ved hjelp av Ring Signature, en teknologi som tilslører identiteten til transaksjoner som kun gjør det kjent for avsender og mottaker.

Monero kan også enkelt utvinnes på operativsystemer som Windows, macOS, Linux og Android. Utviklerne streber også etter å opprette et deltakende nettverk, og brukerne bestemmer veksten av mynten, ettersom de ikke spilte noen eiendeler for seg selv..

Hva er den beste lommeboken å oppbevare Monero

Det er flere lommebøker du kan bruke når du lagrer Monero, men en børs bør ikke brukes til å lagre myntene dine, da de er åpne for hack.

Du kan velge en stasjonær klient eller mobil krypto lommebok. Men den beste lommeboken for å lagre XMR etter at du har lært hvordan du kjøper Monero, er en maskinvarebok.

Du kan lagre myntene dine offline, og når du trenger å gjennomføre en transaksjon, kan du integrere den online. Hardware-lommebøker som Ledger Nano S kan brukes til å holde myntene dine trygge. 

Konklusjon 

Bortsett fra Monero, er det andre personvernmynter, Dash og Z-Cash. Imidlertid er Monero høyt rangert når det gjelder personvern og anonymitetskvaliteter. Teknologien som brukes i utformingen av Monero har en ledelse mot de andre.

Med bruk av RingCT, ringsignaturer og snikende adresser har Monero klart å holde seg til ordet om å være en personvernmynt. Av sikkerhetsmessige grunner bør du ikke oppbevare myntene dine på en børs.

Du kan bruke en maskinvarelommebok som Ledger eller MyMonero.com til å lagre myntene dine. Med tanke på at det er vanskelig å få børser som lar deg kjøpe Monero, kan det være lurt å overholde kravene som trengs for å kjøpe Monero umiddelbart..

For øyeblikket rangerer Monero 15. på topp 100 mynter på coinmarketcap.com og gjør det bedre enn andre personverntokener.. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me