Hvordan kjøpe OmiseGO (OMG) [Steg-for-trinn-kjøpeguide]

OmiseGO er en open-source, blockchain-basert plattform for øyeblikkelige peer-to-peer-transaksjoner og et av de mest vellykkede prosjektene utviklet på Ethereum blockchain, med støtte fra Ethereums grunnleggere selv, Vitalik Buterin og Gavin Wood. Hvis du leser denne artikkelen, vet du sannsynligvis allerede noe om prosjektet.

Kanskje du er en kryptoentusiast som har fulgt prosjektet, eller kanskje du er en komplett nybegynner i kryptovalutaverdenen og tilfeldigvis skrev OMG da du så hvor mange forskjellige tokens det er der ute. Spiller ingen rolle. I denne guiden vil vi gi deg trinnvise instruksjoner om Hvordan kjøpe OmiseGO (OMG).

RASKGUIDE: Hvordan kjøpe OmiseGO

 1. Opprett og logg inn på Binance-kontoen din
 2. Gå til Lommebøker – Spot lommebøker for å få din Binance BTC-adresse
 3. Overfør pengene dine til Binance
 4. Kom til Binance Markets-siden
 5. Finn markedssiden for OMB / BTC-handelsparet
 6. Skriv inn hvor mye BTC du vil bruke, og klikk på “Kjøp OMG”

Gå til Binance

Hvor kan jeg kjøpe OmiseGO – Topp 5 børser

Ditt første skritt i å finne ut hvordan du kjøper OmiseGO er å finne ut hvor du kan kjøpe dem. Det er tusenvis av kryptobørser, fra kjente, høyt ansette nettsteder som Binance eller Coinbase, til børser som Criptolago, som nesten ingen har hørt om. Ingen utveksling viser hvert eneste token. Det er bare for mange av dem. Så først må vi vite hvilke som viser OMG.

Vi kan finne det på nettsteder som sporer kryptovalutaer, som cmc.io eller coincodex.com. Vi kan gå over til coincodex, skrive OMG i søkeboksen til høyre, og deretter klikke på “Utvekslingsfanen”. Her er byttelisten for OMG i henhold til coincodex:

hvordan kjøpe omisego

Listen er ordnet i henhold til 24-timers handelsvolum som standard og viser ikke bare selve børsene, men også tilgjengelige handelspar. Dette forteller deg hva du kan bruke til å betale for OMG.

Ser vi på bildet ovenfor, er de 5 beste børsene for OMG Binance (med det største volumet langt), Huobi Global, OKEx, Coinbase Pro og UPbit. På Binance kan du kjøpe OMG med Bitcoin (BTC), USD Tether (USDT), Ether (ETH) og deres egen innfødte Binance Token (BNB)

La oss gjøre en rask sammenligning av disse fem beste OmiseGO-børsene:

NameDeposit MethodKjøp
Kraken

 • Elektronisk pengeoverføring
 • Bankoverføring (SEPA)
 • Bankoverføring
 • Ethana varetekt
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Binance

binance utveksling

 • Bankoverføring (ACH)
 • bankoverføring
 • Kryptovaluta
 • Debetkort
 • Bankoverføring
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Changelly

 • Kredittkort
 • Debetkort
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Myntbryter

 • Kredittkort
 • Kryptovaluta
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Coinbase Pro

 • Kredittkort / debetkort
 • Kryptovaluta
 • Bankoverføring
 • Paypal
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Trinnvis guide til kjøp av OmiseGO

Basert på informasjonen ovenfor, er Binance det beste stedet å kjøpe OmiseGO. Den har det høyeste handelsvolumet for OMG og også de fleste handelsparene. Selv om Binance godtar kredittkortbetalinger for kjøp av kryptotokener, er det bare mulig for Bitcoin og noen få andre. Å kjøpe OMG er bare mulig med BTC, USDT, ETH og BNB.

Nå vet vi hvor. La oss nå ta en titt på Hvordan kjøpe OmiseGo (OMG). La oss anta at du eier noen Bitcoin som er lagret på en personlig lommebok (som du alltid burde) og vil kjøpe OMG-tokens for 0,0003 BTC. La oss gjøre dette ett og ett trinn:

Trinn 1: Opprett en konto på Binance

Hvis du allerede har en Binance-konto, kan du gå videre til neste trinn. Hvis ikke … les videre.

Gå over til www.binance.com og klikk på den gule “Registrer” -knappen i topp banneret.

Fyll ut e-postadressen din, skriv inn et sikkert passord, klikk deretter på “Opprett konto” og følg alle trinnene for å bekrefte og aktivere kontoen din. Ikke glem å konfigurere tofaktorautentisering (2FA) for ekstra sikkerhet.

Trinn 2: Sett inn midler

Nå som du har konfigurert Binance-kontoen din, må du sette inn pengene du vil bruke til å kjøpe OmiseGO. For å gjøre det må du overføre Bitcoin fra din personlige lommebok til Binance BTC-lommeboken.

Logg deg først på Binance-kontoen din, og klikk på “Lommebok” og deretter på “Spot Lommebok” fra toppbåndet.

Denne siden viser din generelle saldo. Med andre ord den samlede verdien av tokens i alle lommebøkene dine. Klikk på “Innskudd” fra menyen til venstre.

På denne siden velger du tokenet du vil sette inn fra rullegardinmenyen. I dette tilfellet Bitcoin. Binance BTC-lommebokadressen din vises til høyre. Her kan du kopiere adressen til utklippstavlen eller vise en QR-kode du kan skanne.

hvordan kjøpe OMG

Gå nå til din personlige lommebok der du har lagret Bitcoin og overfør ønsket beløp til lommebokadressen du fikk over. Om noen få minutter, etter at alle nettverksbekreftelsene er fullført, vil tokenene dine være i Binance klare for innkjøp.

Trinn 3: Kjøpe OmiseGO

Nå som din BTC er på Binance, må du gå over til kryptovalutamarkedet. Klikk på “Markets” i det øverste båndet.

Siden vi kjøper med Bitcoin, klikker du på “BTC Markets” -fanen og skriver deretter OMG i søkefeltet til høyre.

OMG / BTC-handelsparet vises i vinduet. Klikk på den for å gå til handelssiden.

Dette er markedssiden for handelsparet OmiseGO / Bitcoin. Den første delen vil vise litt prisinformasjon. Delen du trenger for å kjøpe, er nederst, så bla nedover.

Høyre kolonne er for å kjøpe BTC med OMG, så vi må se på venstre kolonne. I boksen “Totalt” fyller du ut hvor mye BTC du vil bruke. I dette eksemplet 0,0003 BTC. Vi kan se her at vi får 2,48 OMG. Når alt er fylt ut, klikker du på “Kjøp OMG” -knappen for å fullføre prosessen. Om noen minutter kommer OmiseGO-tokens i lommeboken din.

Beste lommebøker å holde OmiseGO

Nå som du vet hvordan du kjøper OmiseGO (OMG) og er den stolte eieren av noen tokens, kan du legge dem i Binance-lommeboken din. Men det er generelt en god ide å holde kryptovalutaene dine i personlige lommebøker. Det er flere typer lommebøker du kan velge mellom: hardware-lommebøker (fysiske enheter som må kobles til en datamaskin) eller programvarelommebøker (web, stasjonær eller mobil).

Siden OMG er et ERC20-kompatibelt token, vil enhver ERC20-kompatibel lommebok gjøre. Her er våre fem beste lommebøker for å holde OmiseGO. Trust Wallet har nylig inngått et samarbeid med Binance, så det er et veldig bra alternativ hvis du planlegger å handle der regelmessig.

NameTypeBuy
Ledger Nano X

Maskinvare Vurdering: 5

Få lommebok

Atomic Wallet

Desktop-klient Vurdering: 5

Få lommebok

Ledger Nano S

Maskinvare Vurdering: 5

Få lommebok

TREZOR One

trezor en

Maskinvare Vurdering: 5

Få lommebok

Guarda lommebok

Mobil Vurdering: 5

Få lommebok

Stol på lommeboken

Mobil Vurdering: 5

Få lommebok

MyEtherWallet

Internett Vurdering: 5

Få lommebok

Mer informasjon om OmiseGO [FAQS]

Hva er OmiseGO?

Navnet OmiseGO gjelder både et blockchain-basert prosjekt og en kryptovaluta. OmiseGO-prosjektet er en åpen kildekodeplattform for øyeblikkelige, peer-to-peer-betalinger og overføringer. Noen mennesker har beskrevet det som PayPal, men med kryptovalutaer. Plattformen ble utviklet i Sørøst-Asia, hvor over 75% av folket ikke har bankkontoer. Denne plattformen kan gi personer uten banker, fra hele verden, tilgang til å sende og motta overføringer eller foreta innbetalinger.

OmiseGO (tickersymbol: OMG) er også navnet på kryptovalutaen som driver OmiseGO-betalingsplattformen.

Fungerer OmiseGO bare i Sørøst-Asia?

Nei. Selskapet er basert i Singapore, men er åpent for mennesker og bedrifter fra hele verden. Uansett hvor du bor, kan du kjøpe OMG. Og uansett hvor bedriften din er lokalisert, kan du begynne å motta OMG-betalinger med en gang.

Er OmiseGO en god investering?

I skrivende stund har 1 OMG en pris på 1,15 USD. Noen av de mer optimistiske prisforutsigelsene for token sier at det kan være verdt mellom 3,5 og 5 USD innen utgangen av 2020. De mindre optimistiske spådommene antyder at det kan slå den 5 USD-verdien innen 2025. Så OMG ser ut som en god investering, på minst på lang sikt.

Hvordan kjøpe OmiseGO – Konklusjon

Suksessen til OMG-token avhenger helt av suksessen til betalingsplattformen. Hvis OmiseGO virkelig blir kryptoverdenens PayPal, kan det definitivt sveve for å registrere høyder i pris. Med en ekstra detalj: 100% OMGs totale forsyning sirkulerer allerede, så det er ikke flere poletter å utvinne. Hvis plattformen tar av, vil tokens knapphet ta prisen enda høyere. Det ser ut til at OMG absolutt er verdt å sette inn litt penger, og etter å ha lest denne guiden, vet du nå hvordan du gjør det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me