Hvordan korte Bitcoin i 2021 (BTC) [Steg-for-trinn nybegynnerveiledning]

Kryptomarkedet har slått til forbløffende 267 milliarder dollar per mai 2020. Flere og flere handelsmenn ser etter midler for å maksimere bransjen og tjene på det. En måte handelsmenn kan tjene på Bitcoin-markedet, er ved Shorting.

Selv om det kan virke som en rar idé for en nybegynner å ‘Short bitcoins, betyr det ganske enkelt å selge bitcoin til en lavere pris. Vi vet alle at det første handelsmantraet du hører som en nybegynner, er ‘kjøp høyt solgt lavt’.

Imidlertid, med kortslutning, selger du bitcoin i håp om at den vil falle i pris, og du kan kjøpe tilbake. Forhandlere selger forskjellen i markedspris. En nybegynner må lære å kortslutte bitcoin før han begir seg inn.

Det første som alle som ønsker å våge seg inn i Bitcoin-shorting, må sette rett, er deres motivasjon for å gå inn på dette aspektet ved handel. Bitcoin shorting er avhengig av å forutsi et bjørnemarked for bitcoin.

Så hvis du ser på Bitcoin fra det synspunktet at det vil falle i pris, må du holde deg oppdatert med hendelsene i markedet.

For noen handelsmenn som kort bitcoin, gjør de det som et middel til å sikre seg mot tap. Så når du lærer å kortslutte bitcoin, betyr din første motivasjon mye. 

hvordan korte bitcoin btc

Hurtigguide: Hvordan korte Bitcoin på Bitmex

RASKGUIDE: Hvordan korte Bitcoin

 1. 1. Opprett en konto på BitMEX og sett 2FA2. Analyser markedet ved hjelp av BitMEX-diagrammet for å bestemme trenden.
 2. 3. Lag en ordre på hvor mye bitcoin du vil kortslutte, med tanke på transaksjonsgebyret.
 3. 4. Klikk på “Selg / kort” -knappen for å sette ordren live.
 4. 5. Plasser et stopptap for å lukke ordren automatisk når den når ønsket pris.
 5. 6. Lukk bestillingen og analyser perioden du var i live.

Gå til Bitmex

Hvor skal jeg kort Bitcoin – Topp 5 utvekslinger

Når en næringsdrivende korte Bitcoin, tar han sikte på å tjene på den forventede reduksjonen i verdien av Bitcoin. Så, handelsmenn kjøper en viss mengde bitcoin på kreditt fra en børs med sikte på at når bitcoin faller i pris, vil de returnere det nøyaktige beløpet.

Det betyr at hvis du får 10 BTC fra plattformen til kort BTC, må du leie 10 BTC når bestillingen din går gjennom. For å unngå å tape, må du være sikker på at analysen din er riktig. 

Det er forskjellige måter å korte bitcoin på, og vi tar en kort titt på dem. 

Kortselgende Bitcoin 

Det er også mulighet for å kortslutte bitcoin på markedet for åpne bitcoin-eiendeler. Tradere kan korte bitcoin direkte og selge dem til en pris de har det bra med, og deretter vente på at prisen skal synke og kjøpe dem tilbake.

Det kan være så enkelt som å kortslutte bitcoin på en børs når den er høy; traderen konverterer den til USDT og kjøper dem tilbake når den avtar, og får dermed mer BTC. Det er stor sjanse for å miste BTC mens du kortere, og det er også mulighet for å tjene penger. 

Marginhandel

En av de vanligste måtene å kortslutte Bitcoin er marginhandel. Investorer låner penger på marginhandelsplattformer og selger til markedspris. Investorer kjøper BTC tilbake når prisen faller og returnerer det nøyaktige beløpet de lånte mens de beholder fortjenesten.  

Futures Market

Fremtidig handel har å gjøre med å kjøpe en eiendel med en kontrakt som angir prisen som investeringen vil bli solgt til på en fremtidig dato. Med Bitcoin Futures trading, kjøper en investor en BTC futures kontrakt med sikte på at prisen vil stige i nærmeste eller senere fremtid..

Når prisen øker, kan du kjøpe BTC til en forhåndsavtalt pris, som angitt i futureskontrakten, som vil være betydelig lavere enn dagens markedspris.. 

Handel med binære opsjoner

Ved binær handel har handelsmenn lov til å velge mellom salgs- eller kjøpsopsjoner. En opsjonskontrakt tillater en næringsdrivende å bestemme seg for å kjøpe eller selge BTC til en bestemt pris i fremtiden.

Med kjøpsopsjonen får den næringsdrivende en kjøpsopsjonskontrakt som vil lette retten til å kjøpe bitcoin på en fremtidig dato, mens salgsopsjonen lar deg selge bitcoin-kontraktene på en fremtidig dato med bruk av en sperret konto.

Men når det gjelder kortslutning, bruker handelsmenn salgsopsjonskontrakten.

Prediksjonsmarkeder

Helt siden begynnelsen av bitcoin har det blitt spådd om det var en boble eller ikke, eller om prisen kom til å krasje. Du kan også bruke prediksjonsmarkeder for å kortslutte BTC.

Alt en næringsdrivende må gjøre er å forutsi prosentandelen eller prisen som bitcoin vil avta og få andre til å satse på det. Hvis bitcoin synker med den prisen eller prosentandelen, mottar den næringsdrivende et overskudd. 

Hvis du leter etter børser til korte Bitcoin, vil følgende børser gi deg kort bitcoin og gjøre fortjeneste med letthet.

Beste utvekslinger til korte Bitcoin

NameDeposit MethodKjøp
Kraken

 • Elektronisk pengeoverføring
 • Bankoverføring (SEPA)
 • Bankoverføring
 • Ethana varetekt
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Binance

binance utveksling

 • Bankoverføring (ACH)
 • bankoverføring
 • Kryptovaluta
 • Debetkort
 • Bankoverføring
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Bitfinex

 • Kredittkort
 • Kryptovaluta
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Poloniex

 • Kryptovaluta
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Steg-for-trinn-guide til kortslutning av Bitcoin  

I motsetning til vanlig bitcoin-handel der du kjøper og selger ved hjelp av stop loss, er Bitcoin Futures trading litt annerledes. I denne delen skal vi se på hvordan man kan korte bitcoin på børser og hvordan man kan korte krypto i USA.   

Hvordan korte Bitcoin på Binance

Trinn 1: Opprett en konto på Binance: 

Besøk binance.com/no for å opprette en konto hvis du ikke allerede har en. Sett opp passordet ditt og bli bekreftet ved å oppgi de nødvendige dokumentene i “bekreftelsesknappen”, og sett på tofaktorautentisering (2FA).

Hvordan korte Bitcoin

Trinn 2: Gjennomfør markedsanalyse ved hjelp av indikatorer og diagrammer 

Analyser markedet gjennom diagrammer og indikatorer. Som en nybegynner i krypto, prøv å bruke “Basic Exchange” -vinduet. Du kan bruke Binance-diagrammer for å bestemme prisutviklingen.

Indikatoren for glidende gjennomsnitt (MA) åpnes automatisk, og du kan enkelt oppdage tilbakegangstrenden på Binance gjennom de røde stolpene, en indikasjon på at prisen er i ferd med å gå ned.

For å forutsi priser er det bedre å se på prisutviklingen en uke før og noen ganger en måned før for å forutsi neste nedgang.  

Trinn 3: Opprett en kort ordre

Binance gir deg to lommebøker, en for børs og en for marginhandel. Gå til byttelommeboken din og overfør BTC til marginlommeboken. Klikk på ‘margin 3x’ knappen for å få en oversikt over lommeboken din.

Gå til siden for marginhandel og velg eiendelen du vil kortslutte, i dette tilfellet BTC. Du kan velge å utnytte eiendelen 3x eller 5x eller bestemme deg for å låne og betale tilbake. Du kan låne mengden BTC du vil handle på selgesiden og legge inn beløpet du ønsker å selge på.  

Trinn 4: Overvåk oppførselen til markedet 

Husk at du handler med lånte BTC, du må se på markedsadferd. Det er derfor det er viktig å bruke et stop loss for å forhindre at du mister alle pengene dine.

Trinn 5: Lukk ordren og fortjeneste

Etter å ha fulgt markedet nøye, lukk ordren når BTC-prisen faller til den forutsagte prisen og tilbakebetal den lånte BTC. Avhengig av bekreftelsesnivå og volum, kan fortjenesten variere fra 0,012% til 0,10%.

Hvordan korte Bitcoin på Kraken 

Trinn 1: Opprett en konto 

Opprett en Kraken-konto den https://www.kraken.com. Forsikre deg om at du bekrefter og oppdaterer 2-faktor autentisering for kontoen din. 

Trinn 2: Finansier kontoen din 

Etter bekreftelse, send ønsket eiendel (BTC) til kontoen din for å fungere som fondssikkerhet. Gå til ‘Finansiering’ på dashbordet for å gjøre dette. Så snart midlene dine kommer, klikker du på ‘Handel’ -fanen på dashbordet, som tar deg til alternativet ‘Kraken Pro’.

Trinn 3: Plasser kortslutningsposisjonen

For å velge handelsparene, klikk på ‘Markets’ -fanen øverst til venstre, så får du ønsket aktivapar, i dette tilfellet BTC / USD. Angi den spesifikke ordren med en begrensningsordre til en bestemt pris.

Du vil få en melding om å sette gearing. Spesifiser antall enheter du vil selge og prisen du vil angi posisjonen til. Du kan også stille timingen for stillingen.

Hvis ordren ikke fylles innen tidspunktet for tidsvinduet utløper, lukkes bestillingen automatisk. Klikk på Selg-knappen for å gjennomgå bestillingen din, og klikk deretter på ‘Bekreft’ for å legge den til ordreboken.

Trinn 4: Angi stopptapet ditt

Stop-Loss beskytter deg mot tap hvis markedet går imot deg. For å angi stopptapet, oppretter du en kjøpsordre med tilsvarende volum som salgsordren gjennom fanen “Kjøp”.

Klikk på ‘Stop-Loss’ sammen med gearing og skriv inn mengden bitcoin og prisen din posisjon skal stenge for å forhindre tap. Sett deretter tidsrammen og klikk på kjøp for å bekrefte stopptapet.

Trinn 5: Ta fortjeneste

For å tjene penger, opprett en kjøpsgrenseordre med nøyaktig volum som kortsluttet bitcoin og til målprisen. Klikk på “Kjøp” -fanen, velg “Begrens” som den andre typen, og velg samme innflytelse som din kortsluttede posisjon.

Forsikre deg om at avslutningsordren din er den samme som din åpne posisjon. La giringen være på samme nivå som du opprettet kortordren. Spesifiser prisen som handelen vil bli avsluttet automatisk når prisen synker.

Sett tidsrammen for handelen og klikk på kjøp. Lukk posisjonen din ved å bruke ‘Markedsordre’ i stedet for begrense ordren for å få den beste tilgjengelige prisen og ta fortjeneste. 

Mer informasjon om shorting BTC [FAQS]

Hva er den beste tiden å kort Bitcoin?

Du kan kortselge Bitcoin, men du kan bare kjøpe om gangen du er sikker på at prisen på BTC vil falle tilbake til prisen du spådde. Det er ingen spesiell beste tid; du må bare gjøre analysen din og være sikker på at trenden ikke går imot deg. 

Er det noen risiko involvert i kortslutning av Bitcoin? 

Det er flere risikoer involvert i shorting bitcoin. Dette er fordi du satser på at prisen på BTC vil falle en gang i fremtiden. Trender går kanskje ikke som planlagt, og du kan lide tap.

Det kan også være en prisøkning som kan føre til avvikling; overføringsgebyr kan drepe sannsynligheten din hvis prisen forblir stabil.

Det er også risiko involvert i gearingsrentene du bruker, da en høy gearingsrente kan gjøre likvidasjonsprisen nær den opprinnelige prisen du begynte med.   

Konklusjon

Når det gjelder å gjøre investeringer, må du være forsiktig fordi det alltid er risiko involvert. Du må ha tilstrekkelig kunnskap før du begynner å handle. Det er mange bitcoin-alternativer involvert i shorting, og du kan velge mellom forskjellige handels- og investeringsmetoder. Bitcoin shorting kan gjøres når som helst, men hvis du er usikker på spådommene dine, er det best å ikke komme inn på det.

Du bør også begynne med lavere gir som 3x eller 5x i stedet for å bruke 10x eller 20x, ettersom du kanskje blir avviklet raskere. Kortsalg av Bitcoin har mye fortjenestepotensial ettersom prisen på Bitcoin svinger mye. Det er enkelt å lære å korte bitcoin; den lille vanskeligheten nybegynnere kan støte på ligger i å få riktig markedsanalyse og riktig exitstrategi. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me