Hvordan utbetale store mengder Bitcoin

Du klarte å kjøpe noen hundre bitcoins tilbake i 2010 da de var praktisk talt verdiløse og ser nå på over to millioner amerikanske dollar i digital valuta. Nå er din egen luksusleilighet, bil eller kanskje til og med private tropiske øyer innen rekkevidde, men du lurer på hvordan du kan ta ut store mengder bitcoin. I denne kryptoguiden vil vi prøve å belyse dette problemet vi alle skulle ønske vi hadde.

Slik utbetaler du store mengder Bitcoin raskt

Den beste måten å ta ut store mengder Bitcoin er gjennom noe som kalles en OTC (reseptfri) transaksjon. En OTC-transaksjon skjer når en privat kjøper og privat selger er koblet sammen av en mellommann for å lette byttet. Mellommannen fungerer som den pålitelige mellommannen som mottar midlene og Bitcoin først, så ingen av partene blir utnyttet. Når formidleren mottar innskuddene fra en av partene, letter de bort.

Egentlig har vi på Crypto Coin Society lagt til rette for mange avtaler akkurat som dette med vårt nettverk av private kjøpere. Hvis du vil bli matchet med en av våre private kjøpere da klikk på knappen nedenfor for å fylle ut søknadsskjemaet, og vi vil være i kontakt for å hjelpe deg med å legge til rette for en OTC-transaksjon for å enkelt utbetale et hvilket som helst beløp av Bitcoin.

Ting å tenke på før du utbetaler bitcoin

Det er noen ting du bør vurdere før du tar ut bitcoin, spesielt i store mengder. Du må tenke på:

  1. – Krypteringsgrenser
  2. – Bankbevegelser
  3. – Skatter
  4. – Beste måten å utbetale bitcoins på

La oss takle hver enkelt.

Uttaksgrenser for kryptobørs

De fleste kryptobørser setter grenser for hvor mye penger brukerne får ta ut hver dag. Disse grensene kan være så lite som noen få tusen dollar, eller de kan være mye høyere. For eksempel er Coinbase-uttaksgrensen 10 000 USD per dag. For Kraken er grensen 5000 USD per dag i krypto på nivå 1 (Fiat-valutauttak er ikke tilgjengelig for dette nivået). Vanligvis lar kryptobørser deg øke begrensningene for uttak ved å oppgradere kontonivået. For eksempel kan oppgradering av en Kraken-konto til nivå 2 muliggjøre fiat-uttak (opptil 100.000 USD per dag) og øke den daglige utbetalingsgrensen for krypto til 500.000 USD.

Hvordan utbetale store mengder bitcoin

Hvis du skal utbetale en stor mengde bitcoin, må du sørge for at uttaksgrensene dine kan håndtere det beløpet. Alternativt kan du trekke deg fra flere børser i stedet for bare en. Siden oppgradering av kontoen din innebærer å gi mer personlig informasjon til utvekslingen, kan brukere som ønsker å opprettholde anonymitet foretrekke dette siste alternativet.

Uvanlige bevegelser i bankkontoer

Hvitvasking er et alvorlig spørsmål. La oss anta at du har hatt bankkontoen din i noen tid, holder en saldo på noen hundre dollar om gangen og plutselig får en veldig stor overføring. Nok til å kjøpe en liten tropisk øy. Forståelig nok kan banken din ha noen spørsmål til deg. De kan til og med fryse kontoen din til du kan gi tilfredsstillende svar på hvor pengene kommer fra.

Det er virkelig ingen vei rundt dette, bortsett fra å snakke med bankledere før du gjør innskuddet. La dem få vite at du vil motta en uvanlig stor sum penger, og forklar hvor pengene kommer fra. Hvis du kan overbevise dem om at midlene ble oppnådd lovlig, kan det være greit med det. Hvis banken, etter å ha hørt deg, bestemmer seg for ikke å godta innskuddet (noen banker nekter absolutt å akseptere innskudd relatert til handel med kryptovaluta), har du kanskje ikke noe annet valg enn å åpne en konto i en annen bank.

Forsikre deg om at du betaler skatten på bitcoininntekt 

Richard Nixon havnet selvfølgelig i mange problemer. Men det var ikke skatterelatert. Sannheten er at å motta store mengder penger betyr at du må betale mer skatt, enten de kommer fra kryptohandel eller ikke. Forutsatt at du ikke vil være den neste Al Capone, bør du absolutt rapportere og betale skatt.

Rapportering og betaling av skatt er generelt råd, men skatteregler kan være veldig forskjellige, avhengig av land eller region. Du må konsultere en regnskapsfører eller advokat som er spesialist i skatt. Enda bedre, en advokat eller skatteregnskap som er kjent med eller spesialiserer seg på kryptoskatt. Noen av disse spesialistene kan være i stand til å hjelpe deg lovlig å sette inn pengene dine med lavere skattesatser, noe som mer enn skal kompensere for gebyrene de helt sikkert vil belaste deg for..

Beste måten å utbetale bitcoin

Det er flere måter å konvertere Bitcoin til fiat-valuta. Å velge hvilken beste måte for deg, avhenger av om du vil konvertere bitcoins til kontanter anonymt. Det er to generelle metoder for å konvertere bitcoin: på en børs eller utenfor en børs.

  • På utveksling: kryptobørser gir fordelen med raske, pålitelige og sikre transaksjoner. Noen av disse børsene handler i fiat-valutaer og lar deg koble bankkontoen din slik at du kan ta ut direkte. For å øke uttaksgrensene til et område som er tilstrekkelig for store mengder bitcoin, må du imidlertid oppgi personlig informasjon, noe som kompromitterer anonymiteten. Slippage kan også være et problem når du betaler i bytte.
  • Off-exchange: denne typen handel skjer direkte mellom to personer. Det er to små variasjoner av denne metoden: Den ene er å handle med en OTC-megler, og den andre er peer-to-peer-handel (p2p). I begge tilfeller vil du handle direkte med en person. Forskjellen er at førstnevnte er en profesjonell kryptotrader, mens sistnevnte ikke er det. Utenlandsk handel tillater større nivåer av anonymitet, men du må være veldig forsiktig med hvem du handler med. Den samme anonymiteten som beskytter deg, tilbyr også et beskyttelseslag for svindlere som kan være ute etter bitcoin.

Nylig har et tredje alternativ blitt stadig mer populært, og noen sier at det er fremtiden for kryptohandel. Dette tredje alternativet prøver å tilby det beste fra begge verdener: hastigheten og sikkerheten til børshandel med anonymiteten til opsjoner. Dette alternativet er å bruke en desentralisert peer-to-peer exchange. Disse børsene fungerer på samme måte som p2p-markeder. Litt mer om dette nedenfor.

La oss anta at du er villig til å fortsette med utbetalingen. Du har allerede fått klarsignal fra banken din, konsultert en advokat eller regnskapsfører, og er klar til å rapportere midlene og betale skatten før du trekker deg tilbake til Fransk Polynesia..

Hvordan utbetale store mengder bitcoin på utveksling

Du må først velge en kryptobørs som handler i fiat-valuta. Kraken, Coinbase og Bitstamp er blant de mest populære alternativene for dette. Du må registrere deg for en konto hvis du ikke allerede har en og bekrefte den til det nivået du trenger for å ta ut ønsket mengde penger. Du kan til og med bestemme deg for ikke å nøye deg med bare en av disse børsene, men heller dele bitcoinsene dine mellom to eller flere av dem og trekke deg fra alle børser samtidig. Dette lar deg legge til de daglige uttaksgrensene fra hver børs.

beste måten å utbetale bitcoins

Etter at du har opprettet kontoen (e) dine, kan det hende at du blir bedt om å foreta et fiat-valutainnskudd før du kan gjøre uttak. Hvis dette er tilfelle, gjør du det. Selv en liten mengde vil gjøre det. Selv om dette ikke er nødvendig, kan det være lurt å gjøre det for å forsikre deg om at lenken til bankkontoen din er riktig konfigurert.

Når alt er konfigurert og klart til å gå, sender du bitcoins til byttelommeboken. Når de er der, tar du ut ønsket beløp på bankkontoen din og venter på at midlene dukker opp. Husk at det kan ta fra en til fem dager før midlene er tilgjengelige.

Hvordan utbetale store mengder bitcoin utenfor børs

Hvis du trenger et nivå av anonymitet som kryptobørser ikke gir, eller finner gebyrene deres for høye eller uttaksprosessen for treg, vil du gå utenfor børs.

Hvis du foretrekker å handle med en OTC-megler, vil du finne at de ikke er oppført på de gule sidene. Dette er mennesker som kan være involvert i flere millioner dollar handler regelmessig, så de har en tendens til å være lavmælt. Men hvis advokaten eller regnskapsføreren din er spesialist i kryptohandel, kan de godt foreslå noen navn til deg.

Hvis alternativet ditt for børs er en p2p-markedsplass, er de mest populære stedene Localbitcoins og Paxful. Begge markedene opererer i nesten alle land i verden og fungerer på samme måte.

For å selge bitcoins på localbitcoins må du først opprette en konto. Etter at kontoen er opprettet, må du oppgi personlig informasjon, slik at prosessen ikke vil være helt anonym, men du trenger ikke å oppgi så mange detaljer som du ville gjort ved kryptobørser..

Etter at alt er satt opp, må du søke på markedet for en person som tilbyr å kjøpe mengden bitcoin du vil selge. Når du har funnet en, send dem en handelsforespørsel, og localbitcoins sender dem et varsel.

Når handelsforespørselen din er godtatt, vil du sende bitcoins til localbitcoins, og de vil holde dem i sperring. Det betyr at du for en tid ikke har tokens, men heller ikke kjøperen din. Når du har mottatt din fiat-valuta (på bankkontoen din, PayPal eller andre metoder), vil du varsle localbitcoins, og først da vil tokenene sendes til kjøpers lommebok.

Hva med det tredje alternativet?

Det siste alternativet for å hente ut bitcoins er å bruke en desentralisert peer-to-peer exchange. For øyeblikket er den mest funksjonelle av disse børsene Hodl Hodl. Disse børsene fungerer på samme måte som p2p-markedsplasser som Paxful og Localbitcoins, med to viktige forskjeller. Først av alt, i stedet for at selve børsen holder tokens i sperring, vil det opprettes en multi-sig smart kontrakt, og sperringen holdes der. For det andre kan du velge om du vil oppgi personlig informasjon eller ikke. Med andre ord, handel på disse plattformene kan være helt anonym. Læringskurven er litt brattere enn på p2p-markeder, og disse børsene har ikke mange brukere ennå. Men noen eksperter sier at fremtiden for kryptohandel vil være på denne typen byttetjenester.

For å konkludere…

Det handler om hvordan du kan tjene ut store mengder Bitcoin. Å tjene ut millioner av dollar i bitcoin er absolutt mulig, og det er flere måter å oppnå dette på, avhengig av behovet for hastighet, sikkerhet og anonymitet. Husk å først snakke med banken din for å få grønt lys for transaksjonen, og for å konsultere en advokat eller regnskapsfører med ekspertise innen skatteregler for kryptovaluta. Rapporter eiendelene dine, betal skatten og nyt. Til slutt, hvis du har funnet denne artikkelen nyttig og ender opp med å kjøpe Morakorako Island, kan du tenke på å invitere meg til en helg!

Gi meg beskjed i kommentarene hvis du har spørsmål!

Les mer: Hvordan kjøpe altcoins med USD

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me