Slik kjøper du Bitcoin med kredittkort [2021 OPPDATERT]

Helt siden lanseringen i 2009 har Bitcoin blitt et anerkjent byttemiddel i mange land i verden. Til tross for adopsjonen av bitcoin og den enorme bruken, vet mange ikke hvordan de skal kjøpe bitcoin med kredittkort.

Det høres kanskje overraskende ut, men det er ingenting annet enn sannheten. De fleste kryptobørser tilbyr forskjellige måter å kjøpe bitcoin på. Imidlertid ser det ut til at kjøp med kreditten din er den enkleste og sikreste ruten for folk flest.

Det er mulighet for å kjøpe peer-to-peer, men noen ganger kan brukere finne prosedyren så lenge børsen kan fungere som en sperring og holde på myntene / fiaten mens de venter på godkjenning fra kjøper / selger om at han har mottatt BTC eller USD.

Denne gjennomgangen vil se på ulike børser som kan gjøre det mulig å kjøpe bitcoin, samt hvordan du kjøper BTC fra disse plattformene.

RASKGUIDE: Hvordan kjøpe Bitcoin med kredittkort

 1. Gå til nettstedet CEX.io
 2. Registrer deg ved hjelp av e-postadressen din og bekreft kontoen din med telefonnummeret ditt.
 3. Skriv inn bevis på identitet, bostedsland, velg din identifikasjonsform og last opp bilder av dokumentene dine.
 4. Ta en selfie av deg selv som holder dokumentet og last opp bildene.
 5. Etter identifikasjon må du få bekreftet kredittkortet ditt. Fyll ut informasjonen på kredittkortet ditt og ta og last opp en selfie av deg selv som holder kredittkortet.
 6. Kjøp krypto med kortet ditt

Gå til Cex.IO

Hvor å kjøpe Bitcoin Topp 5-børser

NameDeposit MethodKjøp
Bitfinex

 • Kredittkort
 • Kryptovaluta
Vurdering:

Gå til Kjøp

Binance

binance utveksling

 • Bankoverføring (ACH)
 • bankoverføring
 • Kryptovaluta
 • Debetkort
 • Bankoverføring
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Huobi Global

 • Kredittkort
 • Kryptovaluta
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Coinbase Pro

 • Kryptovaluta
 • Kredittkort
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Kraken

 • Kryptovaluta
 • Kredittkort
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Trinnvis guide til kjøp av Bitcoin med kredittkort

I utgangspunktet var det ikke så enkelt å kjøpe bitcoin. Faktisk kjøpte Laszlo Hanyecz i 2010 to Papa Johns pizzaer for 10.000. Den første bitcoin-børsen Bitcoinmarket.com eksisterer ikke lenger; fremdeles ga det rom for flere utvekslinger å bli født, og for folk å ha lett tilgang til bitcoin.

Så når du kjøper Bitcoin, trenger du en bytte for å kjøpe BTC fra og en lommebok for å holde myntene dine. Du kan kjøpe bitcoin ved hjelp av tradisjonelle betalingsmåter som bankoverføring, debet- eller kredittkortbetalinger, kontantbetalinger eller til og med ved hjelp av en bitcoin-minibank.

Likevel er det ulemper ved å kjøpe Bitcoin. De fleste land har sanksjonert bitcoin-plattformer, og banker setter også begrensninger på bruk av kreditt- eller debetkort i visse transaksjoner.

Det er også frykten for at folk unngår å betale skatt ved å bruke Bitcoin, noe som har ført til at bestemte stater i USA sanksjoner på noen bitcoin-plattformer..

Kjøpe Bitcoin fra Binance

Binance ble lansert i 2017 av Changpeng Zhao, som tidligere var i OKCoin. Børsen var i stand til å skaffe $ 15 millioner frø under sitt Initial Coin Offering (ICO) i juli 2017.

Ulempen med å bruke Binance-sentralen er at det er en begrensning på brukere i de fleste stater i USA. Begrensningen ekskluderer New York, Washington, Alabama, Alaska, Florida, Connecticut, Georgia, Hawaii, Idaho, Texas, Louisiana, North Carolina og Vermont.

For andre brukere kan BTC imidlertid være så lavt som $ 50 og så høyt som $ 20.000. Nedenfor kan du se hvordan du kjøper Bitcoin med kredittkort på Binance.

TRINN 1: Du må opprette en konto hos Binance og deretter bli bekreftet ved å oppgi identifikasjonsdokumenter.

STEG 2: Klikk på “Kjøp med kontanter” på hjemmesiden. Du blir bedt om å velge å kjøpe med P2P eller med kreditt- og debetkortet ditt.

Hvordan kjøpe bitcoin med kredittkort

TRINN 3: Angi mengden Bitcoin du vil kjøpe, les vilkårene og bekreft bitcoinbestillingen.

MERK: Binance har flere tredjeparts betalingsleverandører den bruker i sine kredittkortbetalinger. De inkluderer Simplex, Koinal, Trusttoken, Paxos og Banxa. Vi skal bruke Simplex som eksempel.

TRINN 4: Skriv inn fakturerings- og kredittkortinformasjonen din. Du må også legge inn noen personlige opplysninger på Simplex samt verifisere telefonnummeret ditt for å få en OTP-kode. Når du har skrevet inn koden, vil det ta omtrent 2-5 minutter å få Bitcoins i lommeboken.

Kjøpe Bitcoin fra COINBASE

Coinbase gir støtte til over 100 land og er en av de beste kryptobørser i verden. Du kan til og med motta og sende bitcoins hvis landet ditt ikke er på listen som støttes.

Du kan imidlertid ikke kjøpe bitcoin. Den San Francisco-baserte kryptobørs ble grunnlagt 20. juni 2012 av Brian Armstrong og Fred Ehrsam.

Slik kjøper du Bitcoin med et kredittkort på Coinbase.

TRINN 1: Opprett en Coinbase-konto og bli bekreftet

STEG 2: Gå til siden Betalingsmåte

TRINN 3: Klikk på “Legg til et kreditt- / debetkort” øverst på betalingssiden.

TRINN 4: Skriv inn kredittkortopplysningene og faktureringsadressen din, som må samsvare med adressen til kortet.

TRINN 5: Du blir sendt til et vindu som sier at kredittkortet er lagt til. Du kan nå klikke på “Kjøp” -knappen for å kjøpe bitcoin.

MERK: Brukere i USA kan bare få bitcoin via bankoverføring, debetkort og bankoverføring. For brukere i Storbritannia og Europa er kredittkortalternativet bare tilgjengelig hvis kortet støtter 3D-sikker.

Kjøpe Bitcoin fra OKEx

OKEx er en av verdens største krypto- og derivatutvekslingsplattformer. Den ble lansert i 2014 og er basert på Malta. Slik kjøper du bitcoin med kredittkort på OKEx.

TRINN 1: Registrer deg og opprett en konto på OKEx. Du trenger en kode fra e-posten din for å registrere kontoen din.

STEG 2: Bekreft kontoen din ved å klikke på sikkerhet og oppgi identifikasjonsdokumenter. Du må gå gjennom tre nivåer av bekreftelse, inkludert å skrive inn tre koder, SMS, e-post og google-autentisering før du kan kjøpe bitcoin med kredittkortet ditt.

TRINN 3: Klikk på Rask handel.

TRINN 4: Velg valutaen du vil betale i og mengden bitcoin du vil kjøpe

TRINN 5: Velg kredittkortet du vil betale med, Master- eller Visa-kort.

TRINN 6: Velg “Kjøp BTC”

TRINN 7: Klikk på “Historikk” for å sjekke innskuddet ditt.

Beste lommebøker å holde Bitcoin (BTC)

Når du velger en lommebok for å holde bitcoin, har du et bredt utvalg av lommebøker å velge mellom. I motsetning til andre kryptovalutaer har Bitcoin et bredt utvalg av lommeboktjenesteleverandører du kan velge mellom.

Men av hensyn til denne artikkelen skal vi se på noen få. Du kan bestemme deg for å oppbevare bitcoin i en maskinvare- eller papirlommebok, en stasjonær lommebok eller en mobil lommebok.

Du bør være oppmerksom på at det ikke er trygt å holde bitcoin på en børs, og hvis du ikke har de private nøklene til lommeboken din, er du ikke den totale eieren av bitcoin.

NameTypeBuy
Blockchain

 • Android, IOS
 • Desktop-klient
Vurdering: 5

Få lommebok

Mosebok

 • Desktop-klient
 • Android, IOS
Vurdering: 5

Få lommebok

Ledger Nano S

 • Maskinvare
Vurdering: 5

Få lommebok

Coinbase

 • Android, IOS
 • Desktop-klient
Vurdering: 5

Få lommebok

Hvordan kjøpe Bitcoin med kredittkort [FAQS]

Hva er Bitcoin?

Bitcoin ble opprettet i 2009 og er en desentralisert valuta som ikke støttes av sentralbanken i noe land i verden. Det er en form for elektroniske kontanter som kan sendes fra en bruker til en tredjedel på en peer-to-peer-måte som tilrettelegges av blockchain, noe som eliminerer behovet for tradisjonelle meglere.

Er Bitcoin en god investering?

Ja, det er det. På tidspunktet for lanseringen var Bitcoin verdt null dollar. Men innen 2017 var prisen på en bitcoin omtrent $ 20.000, da Bitcoin i skrivende stund var $ 11.575. Det regnes som en av de beste investeringene i tiåret.

Konklusjon

Bitcoin kan brukes til et bredt spekter av aktiviteter, inkludert å betale for undervisning, hotell og flybilletter samt på restauranter. Å ha litt bitcoin i kassen din som en investering er også en god idé.

Bitcoin kan også brukes til å handle mot andre alternative mynter og fiat. Nå som du vet hvordan du skal kjøpe bitcoin med kredittkort, kan du begynne din kryptovergang.

Husk alltid å holde dine private nøkler og passord trygge. Det er også andre alternativer for å kjøpe bitcoin med kredittkort, for eksempel å bruke en bitcoin-minibank, hvor du fysisk kan kjøpe den.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me