Topp 3 enkleste krypto til gruve i 2021 [OPPDATERT]

Bitcoin og hele kryptovalutaøkosystemet har fått enorm popularitet det siste tiåret. Denne raskt voksende oppfinnelsen er uten tvil den mest interessante innovasjonen i vår tid, det er derfor du sannsynligvis er her på jakt etter enkleste kryptoen til meg og vi er her for å hjelpe deg!

Global bevissthet og adopsjon av kryptokurver øker hovedsakelig fordi det er en pålitelig måte å tjene passiv inntekt på.

Det er mange måter å tjene passiv inntekt i kryptorommet, som å “hodle” kryptoaktiva blant flere andre lønnsomme alternativer. Av alle disse alternativene skiller imidlertid en viktig metode seg ut – Mining.

enkleste kryptoen til meg

Hva er Crypto Mining? 

Cryptocurrency mining er ganske enkelt en prosess der transaksjoner blir bekreftet og inkludert i blockchain digital reskontro. Det sikrer også innføring av nye digitale tokens til den allerede sirkulerende forsyningen.

Den utfører alle disse funksjonene uten behov for noen form for sentralisert organ eller en tredjepart. Cryptocurrency mining krever bruk av spesialiserte datamaskiner som kalles Miners.

Det er flere metoder for å utføre cryptocurrency mining. De inkluderer:

 • Cloud Mining – innebærer å betale et firma for å utføre gruvefunksjoner. Bedriftene er vanligvis spesialiserte, så det er stor sjanse for å motta enorm avkastning, spesielt betalt sky mining.
 • CPU gruvedrift – innebærer bruk av prosessorer for å utvide kryptovalutaer. Denne metoden var ganske populær for noen år tilbake. Dens popularitet har imidlertid gått ned de siste årene. Noen av de beste kryptoene jeg har med CPU inkluderer; Zcash, AEON, Vertcoin, etc.
 • GPU-gruvedrift – Dette er uten tvil den mest brukte og effektive metoden for gruvedrift av kryptovalutaer. De fleste sky gruvedrift selskaper bruker GPU rigger. De skiller seg ut fordi de er effektive, billige og ganske enkle å bruke. Noen av de beste kryptoene jeg har med GPU inkluderer; GRIN, ETH, Monero, Electroneum osv.
 • ASIC Mining – Dette innebærer bruk av spesielle enheter ASIC (ASICs – Application-Specific Integrated Circuits) for å utføre kryptogruvedrift. De er ganske populære på grunn av de enorme mengder krypto de kan produsere i løpet av kort tid. De er imidlertid en stor kilde til kontrovers i krypto gruvedrift.

Etter hvert som global bevissthet og adopsjon av kryptokurver vokste, økte interessen til mennesker for kryptodrift. Det er for tiden et bredt utvalg av kryptovaluta å velge mellom når du planlegger å utføre gruvedrift.

Å kalle spesiell krypto som “den enkleste kryptoen til meg” krever en eller annen form for ekspertise og kunnskap fra gruvearbeiderens side.

Nedenfor er det flere funksjoner å se etter før du velger passende krypto for gruvedrift.

 • Vurder potensiell lønnsomhet

Det første trinnet å ta er å sjekke hvor lønnsom kryptoen er. Det anbefales å jobbe med kjente kryptovalutaer i motsetning til nye mynter. Imidlertid er det ingen harde og raske regler, da ny krypto med tilstrekkelig støtte virkelig kan stige til toppen.

 • Uttaksmuligheter er tilgjengelige.

Det gir ikke mening å gruve krypto som ikke har noen pålitelig metode for å trekke den tilbake. Flere nye mynter synes det er vanskelig å bli børsnotert.

I tilfelle slike er muligheten for å konvertere dem til fiat eller mer populære kryptoer som BTC eller ETH nesten umulig.

Når du velger krypto til gruve, anbefales det å velge fremtredende tokens eller tokens som allerede er tilgjengelige på kryptovaluta-børser som Binance.

 • Juridisk akseptabelt

Flere land som Kina har satt lover som berører kryptodrift eller utvinning av spesifikke kryptovalutaer. Dette påvirker hovedsakelig personverntokener som Zcoin og Monero.

Når du velger krypto som skal utvinnes, er det viktig å sikre at alle forskrifter som gjelder berøring av kryptodrift er nøye overholdt.

 • Kostnad for kryptoen

Som en generell tommelfingerregel forventes det at jo dyrere krypto er, jo mer lønnsom gruvedrift bør den være. Dette er imidlertid ikke alltid tilfelle, spesielt for langsiktige investeringer.

Du kan også finne et lovende symbol, gruve det og vente tålmodig på at det skal vokse.

 • Halvering

Det er vanligvis ikke tilrådelig å gruve et kryptotoken nær halveringsdatoen, da dette fører til mindre belønning og fortjeneste. Så det er nødvendig å styre unna kryptovalutaer nær halveringsdatoene.

 • StrømKostnad

Dette er et viktig aspekt å se på før du velger et kryptotoken. Hvor mye strøm trengs for å bryte ett token? Denne informasjonen vil bidra til å beregne lønnsomheten ved gruvedrift av den aktuelle kryptovalutaen.

Enkleste Crypto to Mine: Anmeldelser

1. Litecoin

litecoin mining

Å være en av de tidligste tilgjengelige altcoins, er Mining Litecoin ganske lønnsom. Dette er fordi det er en av de mest vellykkede hardforkene til Bitcoin.

Gruvedrift Litecoin krever bruk av GPU-gruvedrift. Litecoin står som en av de enkleste kryptoene å bryte på grunn av sin mindre flyktige natur. Det er også enkelt å handle på mange plattformer og kan skryte av høye hastigheter og rimelige transaksjonsgebyrer.

Litecoin gruvedrift bruker SCRYPT-protokoll, så det er ikke behov for ASIC-gruvedrift. Kryptoen er også rangert som en av de 10 beste kryptoene i verden.

Merk

Algoritme: Proof-of-Work (PoW)

Hashing-funksjon: Scrypt

ROI: 743,42%

Nåværende pris: $ 56,92

Block Mining Reward: 12,5 LTC

Litecoin Pros

 • Mindre volatile aas sammenlignet med andre kryptovalutaer
 • Bruker SCYPRT hashing-funksjonen
 • God blokkeringsbelønning på 12,5 Litecoin, så det er mulig å tjene en passiv inntekt på rundt $ 5.300 ved å bare gruve kryptoen
 • Litecoin-gruvedrift er også omtrent 4 ganger raskere enn gruvedrift av Bitcoin

Litecoin Cons

 • Litecoin gruveutstyr er dyrt

Besøk Crypto

2. GLISE

Enkleste krypto til meg

Grin (GRIN) er en av de beste kryptoene jeg bruker ved hjelp av GPU. Basert på MimbleWimble-protokollen er Grin ganske ny i kryptorommet. GRIN har en begrenset tilgang på token, og appellerer til gruvearbeidere.

Kryptoen utførte nylig sin andre harde gaffel, og innledet deretter sin Cuckaroom-29-algoritme. Grin bruker Cuckoo Cycle-konseptet og handles for tiden på toppbørser som Poloniex, Kucoin, OKEx, HitBTC og Bittrex.

Merk

Algoritme: Proof-of-Work (PoW)

Hashing-funksjon: gjøkesyklus (CuckARood-29, CuckAToo-31, Cuckaroom-29).

Avkastning: -95,43%

Nåværende pris: $ 0,51

Block Mining Reward: 60 GRIN per blokk.

GRIN Fordeler

 • Lett å gruve
 • Lønnsom
 • Sikker på grunn av MimbleWimble-protokollen
 • Litecoin-gruvedrift er også omtrent 4 ganger raskere enn gruvedrift av Bitcoin

GRIN Cons

 • GPU-gruveutstyr er dyrt
 • Store strømregninger

Besøk Crypto

3. Monero

Enkleste krypto til meg

Monero ble lansert i 2014 og er kjent som et personverntoken som er både pålitelig og pålitelig. Med et stort fokus på å sikre anonymitet, distribuerte kryptoen nylig RandomX-protokollen.

Monero gruvedrift kan utføres med en CPU. For å forhindre ASIC-gruvedrift må kryptoen imidlertid fortsette å endre algoritmen. Det er trygt å si at Monero er en av de enkleste kryptoene jeg har i år. 

Merk

Algoritme: Proof-of-Work (PoW)

Hashing-funksjon: RandomX

Avkastning: 1490,68%

Nåværende pris: $ 88,94

Block Mining Reward: 1,73 XMR

Monero Pros

 • Lett å gruve
 • Lønnsom
 • Personvernfokusert krypto
 • Kan enkelt utvinnes med en CPU

Monero Cons

 • Det er utsatt for ASIC-gruvedrift

Besøk Crypto

4. Ethereum Classic

Enkleste krypto til meg

Ethereum Classic (ETC) er den opprinnelige Ethereum blockchain, med Ethereum, som vi kjenner det i dag, en hard gaffel i denne blockchain. I tråd med ETC-politikken reduserer blockchain blokkbelønning etter hver 5. million blokker.

Den siste reduksjonen fant sted i mars med blokkbelønninger ned til 3,2 fra 4 ETH. Til tross for dette er det fortsatt ganske lønnsomt å tjene passivt ved å bryte ETC.

Merk

Algoritme: Proof-of-Work (PoW)

Hashing-funksjon: Ethash

Avkastning: 525,52%

Curr. Pris: $ 6,510

Block Mining Reward: 3.2 ETC

Ethereum Classic Pros

 • Lett å gruve
 • Lønnsom

Ethereum Classic Cons

 • ETC-gruveutstyr er dyrt

Besøk Crypto

Vanlige spørsmål

Vil Crypto Mining fremdeles være relevant i nær fremtid?

I følge kryptoanalyser er ikke kryptodrift bare relevant i dag, mange tankeskoler forventer at den vil bli mer lønnsom i nær fremtid. Dette er definitivt gode nyheter, spesielt for kryptoentusiaster som ønsker å gjennomføre langsiktige investeringer i kryptorommet.

Kan jeg bryte kryptovalutaer med min personlige datamaskin?

Teoretisk sett, ja! Du kan gruve med datamaskinen din. Imidlertid er det stor sjanse for å forårsake uopprettelig skade på maskinvaren din. For å utvinne Bitcoin, er det tilrådelig å skaffe seg en ASIC-maskin i stedet for å bruke dine personlige datamaskiner eller bærbare datamaskiner.

Hvor kan jeg kjøpe gruvearbeidere til en rimelig pris?

Med fortjeneste som en viktig årsak til gruvedrift av kryptovalutaer, anbefales det å kjøpe direkte fra produsenten. Et stort eksempel på en førsteklasses gruvedrift er Antminers, og de kan kjøpes trygt fra Bitmain.

Konklusjon

Ser vi på store begivenheter i kryptorommet, er det klart at kryptodrift er kommet for å bli. Å velge riktig krypto til meg er viktig for å tjene passiv inntekt i kryptorommet i dag.

Selv om det ikke er noen vanskelig og rask regel å velge den enkleste kryptoen å gruve, er de ovennevnte kryptovalutaene noen av de enkleste kryptoene å gruve i dag..

Det er imidlertid viktig å merke seg at det fremdeles er en mulig sjanse for for øyeblikket uklar krypto til å bli en av de enkleste kryptoene å utvinne kort tid..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me