Een gids voor Bitcoin-arbitragehandel in Zuid-Afrika

Wat is arbitragehandel in crypto?

Arbitragehandel in cryptocurrency is wanneer een handelaar een cryptocurrency koopt voor een goedkope prijs van een bepaalde plaats en deze vervolgens met winst verkoopt op een andere beurs om te profiteren van prijsverschillen. Bitcoin-arbitragehandel is een van de gemakkelijkste manieren om winst te maken door bitcoin te verhandelen met minimale risico’s.

Is handel in arbitrage legaal?

Arbitragehandel is legaal zolang u handelt in landen waar bitcoin legaal is. Een arbitragehandelaar profiteert alleen van het prijsverschil tussen meerdere beurzen om winst te maken.

Hoe werkt arbitragehandel??

Cryptocurrency verkoopt tegen een premie in opkomende markten en landen met economische problemen zoals Zimbabwe en Venezuela, terwijl cryptocurrency in ontwikkelde landen verkoopt voor een prijs die dichter bij de werkelijke marktwaarde ligt. Handelaren met toegang tot buitenlandse markten kunnen profiteren van het prijsverschil en de vraag door bitcoin te kopen voor een lage prijs in ontwikkelde landen en voor een hogere prijs te verkopen in ontwikkelingslanden of landen zonder een ontwikkeld crypto-ecosysteem.

Aan de slag met bitcoin-arbitragehandel

Wanneer u bitcoin voor een lage prijs wilt kopen en voor een hogere prijs wilt verkopen op een andere beurs. Het eerste dat u moet doen, is een account openen bij alle beurzen die uw betaalmethode ondersteunen. Nadat je je hebt aangemeld bij de verschillende beurzen, moet je bitcoin kopen op de beurs met de goedkoopste prijs en verkopen op de beurs met de duurste prijs.

Wat zijn de kosten die gemoeid zijn met de handel in bitcoin-arbitrage?

Naast het kijken naar de bitcoin-prijs, moet u ook kijken naar de handelskosten en opnamekosten van de verschillende beurzen. Om winst te maken, uw De koopprijs inclusief transactiekosten moet lager zijn dan uw verkoopprijs inclusief transactiekosten.

Transactiekosten omvatten kosten voor elke transactie en opnamekosten voor het verzenden van cryptovaluta naar een andere centrale.

Bitcoin-arbitragehandel in Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika kunt u bitcoin-arbitrage doen door op te kopen Coindirect.com en doorverkopen Luno.com of localbitcoins.com.

De truc is om te kopen met uw creditcard / chequekaart op Coindirect waar creditcardaankopen goedkoper zijn dan andere betaalmethoden en te verkopen bij Luno waar bitcoin wordt verkocht tegen de lokale premie..

Op het moment van schrijven kost het kopen van bitcoin op Coindirect met een creditcard u R176.077 versus R178900 op Luno. Hoe volatieler de markten, hoe groter deze prijskloof wordt, aangezien het even duurt voordat lokale beurzen zich aanpassen aan meer concurrerende wereldwijde bitcoin-prijzen.

Hoe bitcoin op Coindirect te kopen met een creditcard (of een VISA-chequekaart)

 1. Meld u aan voor een gratis Coindirect-account (log gewoon in als u al een account heeft).
 2.  Vind uw weg naar uw bitcoin-portemonnee.
 3. Klik op ‘Kopen’ en selecteer vervolgens ‘Nieuwe VISA-kaart (EUR)’ in de vervolgkeuzelijst.
 4. Voer de EUR-waarde in van de BTC die u wilt kopen (meer dan de minimumlimiet) of het BTC-bedrag dat u wilt kopen en klik vervolgens op ‘Preview Buy’.
 5. Je ontvangt een quote, druk op ‘bevestigen’ voordat de timer afloopt (telt af vanaf 55 seconden).
 6. Voer uw creditcardgegevens in en betaal.
 7. U wordt naar een pagina geleid om uw transactie te verifiëren.
 8.  Ten slotte wordt u teruggeleid naar uw Coindirect Wallet zodra de betaling is gelukt.

Hoe bitcoin te verkopen op Luno

 1. Meld u aan voor een Luno-account en verifieer uw identiteit.
 2. Stuur Bitcoin van uw Coindirect Bitcoin-portemonnee naar uw Luno Bitcoin-portemonnee.
 3. Klik op ‘Verkopen’ in uw Luno-portemonnee en ontvang een prijsopgave om te zien of u meer geld zult ontvangen dan waarvoor u op Coindirect.com heeft gekocht, of

Creëer een verkooporder op de Luno Exchange die hoger is dan het bedrag waarvoor je op Coindirect hebt gekocht (inclusief de transactiekosten en opnamekosten).

Zodra u de Bitcoin met winst op de duurdere beurs heeft verkocht. U moet geld opnemen op uw bankrekening (creditcard) en het proces herhalen om laag te blijven kopen en hoog verkopen wanneer zich een prijsverschil voordoet. Hoe vluchtiger de bitcoin-prijs, hoe meer kansen om een ​​grotere winst te maken.

Belangrijkste risicofactoren om op te letten:

 • Het is het beste om snel te handelen om de blootstelling aan marktbewegingen tot een minimum te beperken. Omdat het prijsverschil kan verdwijnen voordat u transacties uitvoert vanwege de volatiliteit van cryptocurrency.
 • Als er veel transacties zijn, kan de blockchain overbelast raken, dus het kan enige tijd duren om uw bitcoin van de ene beursportefeuille naar de andere over te zetten.
 • Zorg er altijd voor dat u geld op uw creditcard heeft staan ​​om te profiteren van prijsverschillen in geval van plotselinge prijswijzigingen. Het laatste dat u wilt, is dat u geen geld heeft om op de goedkopere beurs te kopen wanneer de gelegenheid zich voordoet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me