Hoe u gamingcryptocurrencies kunt gebruiken voor uw investeringsportefeuille

De game-industrie blijft een van de meest actieve sectoren van de wereldeconomie. In 2018 kwam de game-industrie binnen ongeveer $ 138,7 miljard aan inkomsten. Alle projecties van de industrie laten een sterke groeifase zien voor gaming, waardoor het een van de beste industrieën is om in te investeren. Met de komst van mobiel gamen zullen de inkomsten uit de branche blijven groeien, tot $ 180,1 miljard in 2021.

Verzilveren met Gaming Cryptocurrencies

Maar hoe kom je aan een stukje van deze taart? Cryptocurrency biedt een manier om geld te verdienen aan de groei in gaming. Omdat de cryptocurrency-industrie snel blijft groeien, is het nu mogelijk om te diversifiëren van de belangrijkste digitale valuta’s.

Terwijl Bitcoin en Ethereum de markt blijven domineren, biedt de opkomst van alternatieve gamingcryptocurrencies investeerders de mogelijkheid om geld te verdienen.

Game-ontwikkelaars creëren nu in-game digitale valuta waarmee spelers virtuele items kunnen kopen en andere transacties kunnen voltooien. Het is een niche waar de grotere spelers zoals Bitcoin zich nog niet hebben gewaagd.

Als u wilt profiteren van de groei van gaming en cryptocurrencies, moet u de beste gamingcryptocurrencies identificeren.

Integratie van cryptocurrencies in gaming

Dus, hoe werken deze cryptocurrencies op een gamingplatform? Het is belangrijk om te begrijpen hoe cryptocurrencies werken om de investeringsmogelijkheden in de kansspelindustrie te identificeren.

Game-ontwikkelaars integreren nu nieuwe cryptocurrencies in hun producten door:

  • Tokenisatie van gameactiva

Als je ooit een videogame hebt gespeeld, heb je waarschijnlijk unieke in-game valuta’s gebruikt. Het is mogelijk om je spelniveau te upgraden met deze valuta en winnaars ontvangen beloningen in de in-game valuta.

Je kunt ook virtuele items kopen, waaronder merchandising, wapens en andere items die nodig zijn om verder te spelen. Traditioneel is deze valuta alleen van toepassing op het speelplatform.

Game-ontwikkelaars zijn nu echter begonnen hun game-activa te tokeniseren door gebruik te maken van blockchain-technologie. Dit betekent dat u uw in-game cryptocurrency nu buiten het spelplatform kunt gebruiken.

  • Winsten via cryptocurrency

Hoewel de meeste games winsten hebben in de vorm van in-game-valuta’s, bieden sommige game-ontwikkelaars nu cryptocurrencies aan om gamers en zelfs ontwikkelaars te belonen. Je kunt deze virtuele valuta ook buiten het spel verhandelen, waardoor het een populair verhandelbaar crypto-actief is.

Als investeerder biedt de ontwikkeling van cryptocurrencies voor gaming een onweerstaanbare zakelijke mogelijkheid. De populariteit van gaming betekent dat elke cryptocurrency die grip krijgt in de branche, snel zal aanslaan.

Om deze reden moet u de potentiële gamingcryptocurrencies identificeren door naar hun initiële prestaties te kijken. Enkele van deze gaming-cryptocurrencies om op te letten zijn:

1. Enjin-munt

Enjin, de grootste online gaming-community, is de kracht achter de ontwikkeling van Enjin-cryptocurrency. er is veel potentieel met sommige games, zoals 9 Lives Arena en ReBounce, Forest Knight, Bitcoin Hodler, Age of Rust en War of Crypto al gebaseerd op Enjin-munttechnologie.

Enjins samenwerking met Samsung voor de distributie van Enjins portemonnee op de Galaxy S10 / S10 + -smartphones van het bedrijf geeft deze gamingcryptocurrency een voorsprong.

2. DreamTeam-token – DREAM

Dit is misschien pas de 897e in de top van de meest gewaardeerde cryptocurrencies, maar er is een reden om het eens te bekijken. Dit cryptocurrency-project is een krachtig hulpmiddel dat is ontworpen voor e-sport en gaming als een infrastructuurplatform en betalingsgateway.

Het team achter het project onder leiding van Alexander Kokhanovskyy heeft jarenlange ervaring in e-sport en gaming. Deze munt is veelzijdig en kan dienen voor gamification- en beloningsdoeleinden, de betaling van vergoedingen, de aankoop van activa, betaling in tokens en nog veel meer.

3. Etheremon-token (EMONT)

Dit is de in-game valuta voor een blockchain-aangedreven game die bekend staat als Etheremon. Het is een van de meest populaire cryptocurrencies voor gamen en u zou het moeten overwegen voor uw beleggingsportefeuille.

De Etheremon Token (EMONT) cryptocurrency zal meegaan met de populariteit van de Etheremon spel geïnspireerd door Pokemon. Op dit moment gebruiken spelers Ethereum om “mons” te kopen (verzamelbare wezens in het spel).  

Na verloop van tijd willen de ontwikkelaars de Etheremon Token (EMONT) gebruiken voor in-game aankopen en om spelers te belonen.

4. Theta-teken – THETA

Dit is een cryptocurrency-project dat tot doel heeft de video-game-industrie te verstoren. Het idee is om spelers een gedecentraliseerde streaming-modus aan te bieden, waardoor dit het leidende videoplatform op de blockchain is.

Met behulp van het Theta-token probeert het project hun model voor het delen van bandbreedteconsumptie te realiseren. THETA beklimt al de lijst met de meest gewaardeerde cryptocurrencies en het is de moeite waard om als investeringsoptie te bekijken.

5. TRON (TRX)

Dit is een populaire digitale valuta die in meerdere cryptogames wordt gebruikt. Hoewel deze games niet uitstekend zijn, belooft de populariteit van TRON Legend, een online multiplayer RPG, het fortuin van TRX in de game-industrie een boost te geven..

Andere gamingcryptocurrencies die het vermelden waard zijn, zijn onder andere EOS, Steem, RUN, MobileGo (MGO), FirstBlood, GameCredits, RevolutionVR en Decentraland..

Afsluiten

De fenomenale groei van de game-industrie in combinatie met de enorme interesse in cryptocurrencies maakt gaming-cryptocurrencies tot de droom van een investeerder. Veel gokgerelateerde cryptocurrencies blijven in opkomst en hoewel ze niet allemaal zullen aanslaan, is er een mogelijkheid om de meest veelbelovende te verzilveren. Een ding dat niet twijfelt, is dat gaming en cryptocurrency / blockchain elkaar nodig hebben en hand in hand zullen groeien.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me