Top Bitcoin-handelsplatforms 2021

Handelssoftware en Bitcoin-platforms die worden gebruikt voor handel op de cryptocurrency-markt bestaan ​​al een tijdje. Dit type technologie heeft het voor investeerders over de hele wereld mogelijk gemaakt om financiële vrijheid te verwerven of hun passieve inkomen te vergroten.

We begrijpen dat er enige twijfel kan bestaan ​​over de Bitcoin-platformen en automatische handelssoftware en hebben besloten om wat nuttige informatie te verzamelen om enkele van uw meest prangende vragen te beantwoorden..

Wat is een Bitcoin-handelsplatform?

Een bitcoin-handelsplatform is een geautomatiseerd handelssysteem dat wordt aangedreven door complexe algoritmen en kunstmatige intelligentie om u te helpen cryptocurrency te verhandelen op basis van markttrends en gegevens. Het Bitcoin-robotalgoritme kan markten scannen, signalen lezen, gegevens extraheren en de gegevens analyseren om winstgevende handelsbeslissingen te nemen. Een Bitcoin-systeem is veel effectiever en productiever dan handmatige, menselijke handel. De algoritmen elimineren de factor menselijke fouten en kunnen in recordtijd door de markten en informatie bladeren. De bitcoin-platforms richten zich op koop- en verkoopsignalen op de markt. Dit is wat deze toonaangevende handelssystemen in staat stelt om seconden voor te zijn op de markt en grotere winsten te genereren dan hun concurrenten.

Voordelen en nadelen van het gebruik van Bitcoin-systemen

Er zijn altijd voor- en nadelen aan een technologie of softwareprogramma. Het begrijpen van beide is essentieel om het meeste uit de tool te halen die u gebruikt. We hebben enkele voor- en nadelen van het gebruik van Bitcoin-platforms op een rijtje gezet.

Voordelen Nadelen
✔️ Bitcoin-platforms zijn productiever, nauwkeuriger en effectiever dan mensen, omdat ze in slechts enkele seconden grote hoeveelheden gegevens kunnen scannen, extraheren en analyseren. ❌ Bitcoin-platforms hebben risico’s. Het kan hoge winsten beloven op elke geplaatste transactie, noch 100% nauwkeurigheid bij elke transactie.
✔️ Bitcoin-platforms worden niet beheerst door hun emoties. Ze nemen beslissingen op basis van logica en reden die in hun algoritme zijn ingebed. Dit verklaart waarom hun nauwkeurigheidsniveaus zo hoog zijn, waarbij sommige handelssystemen een succespercentage van 99,4% rapporteren. ❌ Deze handelssystemen kunnen ingewikkeld zijn om te begrijpen en vereisen in het begin wellicht wat begeleiding.
✔️ Bitcoin-platforms zijn veel sneller dan handmatig handelen. Hun algoritme werkt binnen enkele seconden, waarbij handmatig handelen een lang, complex proces kan zijn, vooral voor nieuwe handelaren. ❌ De cryptocurrency-markt is niet gereguleerd en extreem volatiel. Daarom wordt het steeds belangrijker dat nieuwe gebruikers hun huiswerk maken voordat ze investeren.

De beste handelsplatforms voor 2021

Er zijn tegenwoordig talloze Bitcoin-platforms en handelssystemen in gebruik. Deze platforms kunnen gemakkelijk online worden gevonden door een eenvoudige zoekopdracht uit te voeren. Hoewel het concept achter deze platforms legitiem is, zijn niet alle platforms geverifieerd. Sommigen van hen werken als oplichting, waardoor nieuwe investeerders worden misleid om grote sommen geld te verliezen. We hebben ons onderzoek gedaan en verschillende bitcoin-platforms getest.

We hebben besloten om onze drie belangrijkste opties voor cryptocurrency-handel op een rij te zetten:

Bitcoin Digitaal

Bitcoin Digital is een bitcoin-handelsapplicatie die is gemaakt om te handelen op basis van markttrends voor cryptocurrency. De markt voor cryptocurrency kan echter moeilijk te navigeren zijn, vooral voor nieuwe investeerders, en de markt is extreem volatiel. Bitcoin Digital meldt een hoog slagingspercentage van 89% voor nieuwe gebruikers. Veel rapporten beweren dat Bitcoin Digital gebruikers kan helpen bij het dagelijks genereren van duizenden dollars.

Bitcoin-tijdperk

bitcoin-tijdperk

Bitcoin Era is een geavanceerde handelstechnologie die de geautomatiseerde handel in bitcoin en andere prominente cryptocurrencies mogelijk maakt. Deze handelstechnologie maakt gebruik van statistische algoritmen om grote hoeveelheden historische en nieuwe gegevens te vergelijken. Vervolgens past het deze gegevens toe op de bestaande markt voor cryptocurrency, waarbij het markttrends gebruikt om winstgevende transacties te voorspellen.

Bitcoin-evolutie

bitcoin evolutie estafa

Bitcoin Evolution is een geavanceerd handelssysteem dat is ontworpen om bitcoin en andere cryptocurrencies te verhandelen met behulp van intelligente algoritmen om u een hoog rendement te bieden. Deze geautomatiseerde handelssoftware staat bekend als een van de snelste, nauwkeurige en meest gerenommeerde handelsapplicaties voor bitcoin. De systemen die worden gebruikt om bitcoin te verhandelen zijn intuïtief en verkorten de transactietijd. Wat een paar minuten zou duren om handmatig te doen, doet deze handelssoftware binnen enkele seconden.

Top aanbevolen Bitcoin-platforms

Bitcoin-handelaar Bitcoin-evolutie Bitcoin Loophole
Bitcoin winst Crypto-handelaar Bitcoin-tijdperk
Bitcoin-levensstijl Bitcoin-circuit Bitcoin Rush
Bitcoin-code Crypto Superstar Bitcoin omhoog
Bitcoin Superstar Bitcoin miljardair

Hoe u uw eerste transactie kunt doen met behulp van een Bitcoin-handelsplatform

Het opzetten van een account bij elke Bitcoin-robot of handelssysteem is snel en eenvoudig. In dit voorbeeld gebruiken we bitcoin digital als voorbeeld.

1. Registratie

De eerste stap om een ​​nieuw account te openen, is registratie. U kunt zich registreren via CoinInsider door het handelssysteem in ons hoofdmenu te vinden en een formulier zoals hieronder in te vullen, zodat u een toegewijde persoonlijke makelaar krijgt om u door het aanmeldingsproces te begeleiden. Als alternatief moet u het formulier op de officiële website invullen, waarvoor u wat basisinformatie nodig heeft, zoals voor- en achternaam, e-mailadres en contactgegevens. Het is belangrijk dat de gebruiker deze informatie zo nauwkeurig mogelijk invult om de verificatie te laten slagen.

2. Verificatie

Zodra de registratie heeft plaatsgevonden, begint een verplicht verificatieproces. Verificatie vereist een e-mailadres of contactgegevens die in het registratieformulier zijn opgegeven. Zodra het account is geverifieerd, kan de gebruiker doorgaan naar de volgende stap.

3. Waarborgsom

De gebruikelijke minimale storting voor een Bitcoin-robot is £ 250 / € 250. Deze storting fungeert als uw initiële kapitaalinvestering. De meeste Bitcoin-handelssystemen maken gebruik van gereguleerde makelaars. De verschuldigde aanbetaling wordt aan de makelaars betaald en zij zullen u vervolgens adviseren over verdere stappen.

4. Live handel

Zodra de aanbetaling is gedaan, kan de live handel beginnen. De makelaar die aan de gebruiker is toegewezen, zal aanbevelingen doen en de gebruiker helpen bij het configureren van hun instellingen, het activeren van de stop-loss-functie en hoe ze hun account zo optimaal mogelijk kunnen finaliseren voordat de live handel wordt gestart. De meeste handelssystemen bieden de gebruiker een demo-accountfunctie voordat ze met live handelen beginnen, zodat ze zich vertrouwd kunnen maken met het platform en hoe het werkt. In dit geval zal de makelaar de gebruiker ook helpen bij het navigeren op het platform.

Succesvol handelen op een Bitcoin-applicatie

Het ondertekenen en uitvoeren van transacties op de Bitcoin-applicatie is een vrij eenvoudig proces. Voor het doel van deze illustratie zullen we ons concentreren op Bitcoin Digital als voorbeeld.

Bitcoin Digital is een bitcoin-handelssysteem dat beweert nieuwe gebruikers te helpen, met weinig tot geen formele handelservaring om een ​​enorm rendement op hun investering te behalen. Dit handelssysteem is gebaseerd op intelligente computeralgoritmen om de cryptocurrency-markten te analyseren en te scannen en slimme handelskeuzes te maken, namens de gebruiker. Het handelssysteem zou een slagingspercentage van meer dan 90% hebben, dat wordt beschouwd als een van de hoogste in de branche. Hoewel het handelssysteem geautomatiseerd is, raden we handelaren aan om minimaal 20 minuten per dag op hun rekening te spenderen.

Hier is een stapsgewijze uitsplitsing van hoe een Bitcoin-systeem werkt:

 • Computeralgoritmen

Het computeralgoritme analyseert gegevens van de cryptocurrency-markt om lucratieve handelsbeslissingen te nemen. De analyse gebeurt in slechts een paar seconden om ervoor te zorgen dat transacties worden geplaatst voordat de markten veranderen. Dit intelligente algoritme stelt de gebruiker in staat de logica achter elke winst of elk verlies te zien.

 • Marktanalyse

Een goede handelsrobot zal in staat zijn om waardevolle informatie, zoals het laatste nieuws, vast te leggen en transacties uit te voeren rekening houdend met die factoren. Als een gebruiker eenmaal winst heeft gemaakt, is het mogelijk om de logica erachter te zien, aangezien de algoritmen de geanalyseerde gegevens kunnen weergeven en wat heeft geleid tot de investeringsbeslissing. Marktanalyse gebeurt snel en binnen enkele seconden kan er winst worden gemaakt. Omdat de markt volatiel is, kan het natuurlijk riskant zijn om winst te maken.

 • Handelssignalen

Een goede Bitcoin-robot kan de handelsstrategieën van geïdentificeerde experts kopiëren en deze uitvoeren op het account van de gebruiker. Deze methode wordt vaak social copy trading genoemd.

 • Kunstmatige intelligentie

Kunstmatige intelligentie en machine learning vormen een groot deel van het systeem van een Bitcoin Robot. Het stelt deze handelssystemen ook in staat om nauwkeurigere beslissingen te nemen dan hun concurrenten.

 • Wiskundige formules

Algoritmen zijn erg complex omdat ze wiskundige formules van een vooraf bepaalde strategie bevatten. Deze wiskundige formules sturen het handelssysteem aan en ze blijven verbeteren om de gebruiker de beste transacties en de meest optimale ervaring te bieden..

Hoeveel geld kunt u verdienen met een Bitcoin-robot?

Er zijn veel platforms die claimen investeerders te helpen bij het verdienen van ongeveer € 10.000 per dag. Hoewel sommige van deze beweringen waar kunnen zijn, is het belangrijk voor beleggers om te weten dat handelen op de markt voor cryptocurrency riskant is, aangezien markten nooit statisch zijn en volatiel kunnen zijn. Het genereren van hoge winsten hangt ook af van hoeveel geld er op de rekening is geïnvesteerd. Sommige getuigenissen van gebruikers beweren dagelijks enorme winsten te maken, terwijl anderen hebben gemeld bij hun eerste poging verliezen te hebben geleden. Daarom is het belangrijk dat gebruikers hun huiswerk maken met dit soort investeringen.

Zijn Bitcoin-platforms legitiem?

Ja. Veel nieuwe gebruikers maken dagelijks bitcoin-winst met behulp van de Bitcoin-platforms en gerelateerde handelssystemen.

 • Deze handelsapplicatie heeft een hoog slagingspercentage, vooral voor nieuwe gebruikers.
 • Hoe hoger het risico, hoe hoger de beloningen: de cryptocurrency is vluchtig en dit betekent dat er ook meer risico’s aan verbonden zijn.
 • Bitcoin Platforms biedt nieuwe gebruikers een gratis demo-account om uit te proberen voordat ze live transacties uitvoeren.

Wat is automatische handelssoftware & Hoe verschilt het van een Bitcoin-handelsapplicatie?

Automatische handelssoftware verwijst naar handelssoftware die gewoonlijk door ervaren beleggers wordt gebruikt om historische prijsgegevens en trends te analyseren, om te beoordelen hoe deze trends zich verhouden tot de huidige prijs van het instrument. Er zijn verschillende automatische handelssystemen online, waaronder de functie voor het verhandelen van kopieën, waarbij transacties of liever handelsstrategieën worden gedupliceerd door winstgevende beleggers. Als alternatief kan handelssoftware autonome analyse gebruiken, die over het algemeen wordt ondersteund door kunstmatige intelligentie en machine learning, om winstgevende handelsmogelijkheden te identificeren.

Sommige handelssystemen, zoals Bitcoin-platforms, zijn in staat om de cryptomarkt te scannen en specifieke trends te extraheren, en vervolgens de belegger de meest winstgevende transacties te presenteren. Het is belangrijk op te merken dat zowel Bitcoin-platforms als automatische handelssystemen in het voordeel zijn van de gebruikers en hen kunnen helpen om zeer succesvol te zijn.

Beste Bitcoin-handelsmakelaars van 2020

We hebben onze aanbevolen leveranciers van handelssoftware hieronder vermeld:

1. eToro

eToro is een bekende sociale handelsmakelaar voor fintechs. Het bedrijf is opgericht in 2007 en is gevestigd in Israël. Naar verluidt is eToro een van ‘s werelds grootste sociale handels- en investeringsbedrijven ter wereld. eToro heeft miljoenen klanten in meer dan 140 landen. Aanvankelijk was eToro een grafisch intensief forexplatform, dat nu tools voor cryptohandel heeft geïntegreerd. Klanten die niet in de VS zijn, kunnen op verschillende beurzen handelen in aanvullende activaklassen, zoals CFD’s en aandelen. Het platform is een makkie voor beleggers die een basiskennis hebben van cryptocurrency-handel.

Er zijn veel CFD-makelaars en veel Bitcoin-handelsplatforms over de hele wereld, maar eToro is een van de weinige platforms die is uitgerust voor beide services en de producten zijn goed ontworpen en intelligent. Veel handelaren hebben het gebruiksvriendelijke platform en de mobiele app geprezen. eToro is vooral bekend om zijn verscheidenheid aan sociale handelsfuncties, waardoor de praktijk van het beleggen zo’n lonende ervaring voor klanten op alle niveaus maakt. Het platform biedt ook veel soorten beveiliging en activa en maakt nu ook handel in cryptovaluta mogelijk. Klanten kunnen bitcoins in cryptovaluta en andere aandelen in cryptovaluta verhandelen op eToro.

2. 24option

24Option wordt beheerd door Rodeler Limited, een in Cyprus gevestigde investeringsfirma. Het biedt nieuwe handelaren een gebruiksvriendelijk platform dat is gericht op een snelle en gemakkelijke handelservaring en een mobiele handelsapp. Nieuwe handelaren kunnen kiezen uit meerdere handelstypen en activa. Winsten zullen variëren op basis van de onderliggende activaprestaties, maar het platform heeft zeer lage spreads in vergelijking met zijn concurrenten. Handelaren kunnen de onderliggende waarde selecteren waarmee ze willen handelen in een lijst of door te zoeken in de klasse of categorie in een vervolgkeuzemenu. Het handelsvenster is altijd zichtbaar, direct naast de lijst en wordt bijgewerkt zodra een andere onderliggende waarde of aandeel wordt geselecteerd.

24Option biedt handelaren een innovatief, volledig webgebaseerd platform dat beleggers de tools biedt die nodig zijn om succesvol te handelen in CFD’s en andere activa. De website is gebruiksvriendelijk, intuïtief en gemakkelijk te begrijpen. Sinds de oprichting van 24Option hebben ze de website geüpgraded en opnieuw ontworpen om ervoor te zorgen dat zowel nieuwe als ervaren handelaren een optimale ervaring hebben. Ook het aantal onderliggende activa is toegenomen. MT4 is beschikbaar voor handelaren die er vertrouwd mee zijn. Het is ook de gemakkelijkste manier om toegang te krijgen tot alle indicatoren en tools, zowel standaard als aangepast. Er is gemeld dat 24Option een officiële partner is van Juventus Football Club. Dit draagt ​​bij aan de geloofwaardigheid en het profiel van het platform. 24Option biedt handelaren 24 uur per dag een uitstekende klantenservice. Het enige dat nieuwe handelaren hoeven te doen, is hun minimale storting verzamelen om aan de slag te gaan met de demo of live-accountfunctie.

3. EuropeFX

EuropeFX is een Forex- en CFD-makelaar gevestigd in Cyprus. Zoals gezegd is de makelaar actief sinds 2013. Naar verluidt heeft het bedrijf enorme successen behaald, ook al wordt het als relatief nieuw op de markt beschouwd. EuropeFX biedt klanten innovatieve handelshulpmiddelen zoals het MetaTrader4-platform, HTML5 Webtrader en EuroTrader 2.0. De makelaar ondersteunt ook sociale handel via Mirror Trader en geautomatiseerde handel via RoboX. EuropeFX biedt handelaren meer dan 300 verhandelbare activa en blootstelling aan verschillende markten. De makelaar heeft ook een tweede kantoor in Duitsland.

Naar verluidt is EuropeFX eigendom van MAXIFLEX LTD, een investeringsmaatschappij in Cyprus, geautoriseerd door CySEC, de Cyprus Securities and Exchange Commision. Dit betekent dat de makelaar voldoet aan de EU-richtlijn Financiële Instrumenten 2014 / 65EU of MiFID II en de 5e EU-antiwitwasrichtlijn.

Top Crypto CFD-makelaars

24option eToro Plus500
FXTB 101 Investeren EuropeFX
FXVC Alvexo UFX
Handel 360 Exness

Hoe u een account opent bij een Bitcoin-makelaar

1. Meld u aan

Het openen van een account met automatische handelssoftware is snel en eenvoudig. Het enige dat een nieuwe klant hoeft te doen, is naar hun website gaan waar ze om informatie worden gevraagd, zoals naam, achternaam en e-mailadres, waarna ze worden gepromoveerd om een ​​veilig wachtwoord en gebruikersnaam aan te maken. Er wordt een verificatie-e-mail verzonden naar het opgegeven adres van de klant en nadat de bevestiging is gedaan, kan de nieuwe klant zijn accounts koppelen aan een Facebook-pagina of Google-account, waardoor het inloggen een naadloos proces verloopt.

2. KYC & Account verificatie

Verificatie is een verplicht proces. Het beschermt de klant tegen fraude en oplichters. Verificatie vindt plaats bij aanmelding. U moet enkele persoonlijke gegevens verstrekken. De verificatie duurt drie tot vijf dagen. Pas als het account is geverifieerd, is een aanbetaling vereist. Voorafgaand aan verificatie is de demo-accountfunctie beschikbaar. Hierdoor kunnen nieuwe klanten vertrouwd raken met het platform.

3. Depositogelden

Een van de belangrijkste kenmerken van automatische handelssoftware is dat het platform meerdere betaalmethoden accepteert. Na verificatie kunnen klanten tot wel € 2000 aan echt geld storten, enkele eenvoudige vragen beantwoorden of een identiteitsbewijs en bewijs van ingezetenschap overleggen voor hogere stortingen. Klanten kunnen nog steeds £ 250 / € 250 storten zonder hun account te verifiëren, maar ze kunnen geen opnames doen totdat ze zijn geverifieerd.

4. Begin met het kopen van cryptocurrency

Zodra een nieuwe klant een storting heeft gedaan, kan hij beginnen met handelen door op de knop “Handelsmarkten” te klikken op een softwareplatform voor automatisch handelen. Daar zien ze alle beschikbare effecten, forex- en cryptomarkten. Klanten kunnen ook zoeken naar specifieke activa of andere handelaren kopiëren met behulp van verschillende sociale handelshulpmiddelen. De meest bezochte markten verschijnen op de volglijst. Zodra de klant een activum heeft geselecteerd om te verhandelen, moet hij erop klikken en kiezen uit een ordertype “Markt”, “Limiet” of “Stop-loss”. Marktorders worden verkocht voor de prijs die momenteel beschikbaar is, limietorders stellen klanten in staat te wachten op een specifieke prijs en stop-loss orders worden geliquideerd als de prijs tot een bepaald niveau daalt..

5. Uw cryptocurrency verkopen

Gebruikers kunnen hun posities op elk moment verkopen. Als een klant een “shortpositie” heeft ingenomen, zal hij geld verdienen als het actief onder de ondergrens van de spread valt. Klanten kunnen elk saldo van € 50 of meer opnemen.

Hoe u de beste automatische handelssoftware kunt vinden

We hebben een groot aantal verschillende softwareplatforms voor automatisch handelen op de markt bekeken en elk ervan zorgvuldig overwogen, aangezien er veel oplichting en frauduleuze websites zijn. We hebben een aantal factoren opgesomd waarmee u rekening moet houden om te beoordelen of een leverancier van geautomatiseerde handelssoftware al dan niet geloofwaardig is.

 • Halfautomatisch of volledig geautomatiseerd: Het is belangrijk om goed in te schatten hoe de handelssoftware werkelijk werkt. Sommige platforms onderzoeken en analyseren de markten handmatig, terwijl andere algoritmen gebruiken om de markten automatisch te scannen.
 • Valideer de resultaten: naast het operationele systeem van de software, moeten nieuwe gebruikers ervoor zorgen dat ze de door een provider geclaimde resultaten kunnen valideren.
 • Minimale stortingen en vergoedingen: Een nieuwe handelaar moet ervoor zorgen dat hij begrijpt welke aanbetaling vereist is en welke andere kosten in de software zijn inbegrepen. Dit bedrag kan verschillen, afhankelijk van welke software de handelaar kiest.
 • Stortingsmogelijkheden: nieuwe handelaren moeten ervoor zorgen dat de software hun favoriete betaalmethode ondersteunt en hoelang transacties kunnen duren voordat de software live gaat.
 • Activaklassen: nieuwe handelaren moeten ervoor zorgen met welke activaklassen ze kunnen handelen met behulp van de software. Sommige software maakt een verscheidenheid aan verschillende activaklassen mogelijk, terwijl andere mogelijk meer beperkend zijn.

Laat beroemdheden bitcoin-platforms onderschrijven?

Er circuleren online advertenties die veel wereldberoemde beroemdheden koppelen aan bitcoin- en bitcoinsystemen. Een beroemdheid die iets onderschrijft, wekt interesse rond dat product, daarom zou het in het voordeel van het platform zijn om door een prominente figuur te worden onderschreven. We hebben veel artikelen geschreven over beroemdheden die zijn gekoppeld aan bitcoin-systemen om erachter te komen welke beroemdheden bitcoin-platforms goedkeuren en welke slechts geruchten of valse advertenties zijn. Lees hier onze artikelen: Beroemdheden die zijn gelinkt aan Bitcoin Systems

Onze conclusie

Het is belangrijk op te merken dat er risico’s zijn verbonden aan elk bitcoin-systeem of handelssysteem. Het risico is misschien niet groot, maar als het verkeerd wordt gedaan, bestaat de mogelijkheid dat nieuwe gebruikers hun investering kunnen verliezen. Daghandel verschilt van langetermijninvesteringen, omdat het gaat om het snel in- en uitstappen van handelsposities, wat het voor handelaren mogelijk maakt om enorme winsten en enorme verliezen te maken..

Bitcoin-platforms en handelsplatforms bieden nieuwe gebruikers de mogelijkheid om een ​​aanzienlijke hoeveelheid rijkdom of een passief inkomen te genereren. We raden nieuwe handelaren aan om te handelen met een bedrag dat uit hun passieve inkomen wordt gehaald. Als algemene vuistregel raden we handelaren aan om niet meer dan 10% van hun portefeuille te investeren in wat wij speculatieve investeringen noemen. Het kan geen kwaad om klein te beginnen en geleidelijk grotere bedragen te investeren naarmate de tijd verstrijkt. Nieuwe handelaren moeten ervoor zorgen dat ze voldoende due diligence doen op hun rekeningen voordat ze beginnen met beleggen.

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn Bitcoin-platforms?

Bitcoin Platforms is een handelssysteem dat is geprogrammeerd om marktkansen in cryptocurrency te herkennen voor gebruikers die geïnteresseerd zijn om te beginnen met handelen.

 • Is het winstgevend om te investeren in Bitcoin-platforms??

Er zijn investeerders die beweren dat ze dagelijks meer dan € 5.000 verdienen. Gebruikers moeten echter grote sommen geld investeren om een ​​dergelijk rendement te behalen. We raden nieuwe gebruikers aan om te beginnen met de minimale storting van € 250 en van daaruit hun winst te laten groeien.

 • Hoe werkt de handelsapplicatie?

De handelsplatforms werken met een intelligent algoritme. Ze scannen en analyseren enorme hoeveelheden gegevens om cryptocurrency tegen zeer lage prijzen te vinden. Deze cryptocurrencies worden vervolgens gekocht en later tegen een hogere prijs verkocht.

 • Is mijn informatie veilig bij Bitcoin-platforms??

De meeste Bitcoin-platforms gebruiken een SSL-certificaat, een online beveiligingsprotocol dat vertrouwelijke informatie op de site versleutelt.

 • Hoe verdient automatische handelssoftware geld??

een auto-trading software brengt klanten een vergoeding in rekening voor het gebruik van haar diensten, als een middel van inkomsten.

 • Kan een automatische handelssoftware mijn IRA- of andere pensioenrekening uitvoeren?

Jammer genoeg niet. Een auto-trading software is geen pensioenbeleggingsmaatschappij en mag in dit opzicht niet worden overwogen. Het platform biedt weliswaar sociale handelsfuncties, maar dit moet niet worden verward met geautomatiseerde beleggingsdiensten.

 • Kan ik met mijn smartphone toegang krijgen tot mijn account voor automatische handelssoftware??

Ja dat kan. Met eToro heb je één account dat toegankelijk is via verschillende app-typen, waaronder de eToro-app voor iPhone.

 • Hoeveel geld moet ik storten als ik begin?

We raden je aan om met het absolute minimum te beginnen. De meeste automatische handelssoftware vereist een minimale storting van £ 250 / € 250. Dat is waarschijnlijk een goede aanbetaling voor de meeste gebruikers.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me