Topp Bitcoin-handelsplattformer 2021

Handelsprogramvare og Bitcoin-plattformer som brukes til handel på kryptovalutamarkedet har eksistert en stund. Denne typen teknologi har gjort det mulig for investorer over hele verden å enten få økonomisk frihet eller øke sin passive inntekt.

Vi forstår at det kan være tvil rundt Bitcoin-plattformene og programvaren for automatisk handel og bestemte oss for å kurere nyttig informasjon for å svare på noen av de mest presserende spørsmålene våre..

Hva er en Bitcoin-handelsplattform?

En bitcoin-handelsplattform er et automatisert handelssystem som drives av komplekse algoritmer og kunstig intelligens for å hjelpe deg med å handle kryptovaluta basert på markedstrender og data. Bitcoin-robotalgoritmen er i stand til å skanne markeder, lese signaler, trekke ut data og analysere dataene for å ta lønnsomme handelsbeslutninger. Et Bitcoin-system er langt mer effektivt og produktivt enn manuell, menneskelig handel. Algoritmene eliminerer den menneskelige feilfaktoren og er i stand til å skanne gjennom markedene og informasjonen på rekordtid. Bitcoin-plattformene fokuserer på kjøp og salg av signaler på markedet. Dette er det som gjør at disse ledende handelssystemene kan være sekunder foran markedet og generere større fortjeneste enn konkurrentene.

Fordeler og ulemper ved å bruke Bitcoin Systems

Det er alltid fordeler og ulemper ved enhver teknologi eller programvare. Det er viktig å forstå begge deler for å få mest mulig ut av verktøyet du bruker. Vi har listet opp noen fordeler og ulemper ved å bruke Bitcoin-plattformer.

Fordeler Ulemper
✔️ Bitcoin-plattformer er mer produktive, nøyaktige og effektive enn mennesker, siden de er i stand til å skanne, hente ut og analysere store eksempler på data på få sekunder. ❌ Bitcoin-plattformer har risikoen. Det kan love høy fortjeneste på hver handel som er plassert, og heller ikke 100% nøyaktighet på hver handel.
✔️ Bitcoin-plattformer styres ikke av følelsene sine. De tar avgjørelser basert på logikk og fornuft innebygd i algoritmen deres. Dette forklarer hvorfor nøyaktighetsnivået er så høyt, med noen handelssystemer som rapporterer en suksessrate på 99,4%. Trading Disse handelssystemene kan være komplekse å forstå og kan kreve litt veiledning i begynnelsen.
✔️ Bitcoin-plattformer er mye raskere enn manuell handel. Algoritmen deres fungerer i løpet av sekunder, hvor manuell handel kan være en lang kompleks prosess spesielt for nye handelsmenn. Cryptocurrency Kryptovalutamarkedet er ikke regulert og ekstremt ustabilt. Derfor blir det stadig viktigere at nye brukere gjør leksene sine før de investerer.

De beste handelsplattformene for 2021

Det er mange Bitcoin-plattformer og handelssystemer i drift i dag. Disse plattformene kan enkelt bli funnet online ved å gjøre et enkelt søk. Selv om konseptet bak disse plattformene er legitime, er ikke alle plattformer verifisert. Noen av dem fungerer som svindel, og lurer nye investorer til å miste store summer. Vi har gjort vår forskning og testet en rekke bitcoin-plattformer.

Vi har bestemt oss for å liste opp de tre beste alternativene for kryptovalutahandel:

Bitcoin Digital

Bitcoin Digital er en bitcoin-handelsapplikasjon opprettet for å handle basert på markedstrender for kryptovaluta. Kryptovalutamarkedet kan imidlertid være vanskelig å navigere, spesielt for førstegangsinvestorer, og markedet er ekstremt ustabilt. Bitcoin Digital har rapportert en høy suksessrate på 89% for nye brukere. Mange rapporter har hevdet at Bitcoin Digital kan hjelpe brukere med å generere tusenvis av dollar på daglig basis.

Bitcoin-tid

bitcoin-æra

Bitcoin Era er en avansert handelsteknologi som letter automatisert handel med bitcoin så vel som andre fremtredende kryptovalutaer. Denne handelsteknologien bruker statistiske algoritmer for å sammenligne store mengder historiske og ferske data. Den bruker deretter disse dataene på det eksisterende kryptovalutamarkedet ved å bruke markedstrender for å forutsi lønnsomme handler.

Bitcoin Evolution

bitcoin evolusjon estafa

Bitcoin Evolution er et avansert handelssystem som er designet for å handle bitcoin og andre kryptovalutaer ved hjelp av intelligente algoritmer for å levere høy avkastning for deg. Denne automatiserte handelsprogramvaren er kjent for å være en av de raskeste, mest nøyaktige og mest anerkjente handelsapplikasjonene for bitcoin. Systemene som brukes til å handle bitcoin er intuitive og reduserer transaksjonstiden. Hva det tar noen minutter å gjøre manuelt, gjør denne handelsprogramvaren i løpet av sekunder.

Topp anbefalte Bitcoin-plattformer

Bitcoin Trader Bitcoin Evolution Bitcoin smutthull
Bitcoin-fortjeneste Crypto Trader Bitcoin-tid
Bitcoin livsstil Bitcoin Circuit Bitcoin Rush
Bitcoin-kode Crypto Superstar Bitcoin opp
Bitcoin Superstar Bitcoin milliardær

Hvordan lage din første handel ved hjelp av en Bitcoin-handelsplattform

Å sette opp en konto med et hvilket som helst Bitcoin Robot eller handelssystem er raskt og enkelt. I dette eksemplet vil vi bruke bitcoin digital som et eksempel.

1. Registrering

Det første trinnet for å åpne en ny konto innebærer registrering. Du kan registrere deg gjennom CoinInsider ved å finne handelssystemet i toppmenyen og fylle ut et skjema som det nedenfor, slik at du får en dedikert personlig megler som veileder deg gjennom påmeldingsprosessen. Alternativt må du fylle ut skjemaet på det offisielle nettstedet, som krever grunnleggende informasjon som for- og etternavn, e-postadresse og kontaktinformasjon. Det er viktig for brukeren å fylle ut denne informasjonen så nøyaktig som mulig for at bekreftelsen skal lykkes.

2. Bekreftelse

Når registreringen har funnet sted, vil en obligatorisk bekreftelsesprosess begynne. Bekreftelse krever enten en e-postadresse eller kontaktinformasjon i registreringsskjemaet. Når kontoen er bekreftet, kan brukeren gå videre til neste trinn.

3. Innskudd

Det vanlige minimumsinnskuddet for en Bitcoin-robot er £ 250 / € 250. Dette innskuddet fungerer som din opprinnelige kapitalinvestering. De fleste Bitcoin-handelssystemer bruker regulerte meglere. Depositumet betales til meglerne, og de vil da gi deg råd om ytterligere trinn.

4. Live handel

Når innskuddet er gjort kan live handel begynne. Megleren som er tilordnet brukeren, vil komme med anbefalinger og hjelpe brukeren med å konfigurere innstillingene, aktivere stopptapfunksjonen og hvordan du skal fullføre kontoen sin så optimalt som mulig før du begynner live handel. De fleste handelssystemer vil gi brukeren en demo-kontofunksjon før de starter live handel, slik at de kan gjøre seg kjent med plattformen og hvordan den fungerer. I dette tilfellet vil megleren også hjelpe brukeren med å navigere seg rundt plattformen.

Hvordan handle vellykket på en Bitcoin-applikasjon

Å signere og utføre handler på Bitcoin Application er en ganske enkel prosess. For formålet med denne illustrasjonen vil vi fokusere på Bitcoin Digital som et eksempel.

Bitcoin Digital er et bitcoin-handelssystem som hevder å hjelpe nye brukere, med liten eller ingen formell handelserfaring for å gi enorm avkastning på investeringen. Dette handelssystemet er avhengig av intelligente datamaskinalgoritmer for å analysere og skanne kryptovalutamarkedene og ta smarte handelsvalg på brukerens vegne. Handelssystemet sies å ha en suksessrate på over 90%, som anses å være blant de høyeste i bransjen. Selv om handelssystemet er automatisert, anbefaler vi at handelsmenn bruker minst 20 minutter på kontoen sin per dag.

Her er en trinnvis oversikt over hvordan et Bitcoin-system fungerer:

 • Dataargoritmer

Dataargoritmen analyserer data fra kryptovalutamarkedet for å etablere lukrative handelsbeslutninger. Analysen skjer på bare noen få sekunder for å sikre at handler blir plassert før markedene endres. Denne intelligente algoritmen lar brukeren se logikken bak hvert overskudd eller tap de måtte pådra seg.

 • Markedsanalyse

En god handelsrobot vil være i stand til å fange opp verdifull informasjon, for eksempel nyheter og gjøre handler med hensyn til disse faktorene. Når en bruker tjener fortjeneste, er det mulig å se logikken bak den, siden algoritmene kan vise de analyserte dataene og hva som førte til investeringsbeslutningen. Markedsanalyse skjer raskt, og i løpet av sekunder kan du tjene penger. Selv om markedet kan være ustabilt, kan det være risikabelt å tjene penger.

 • Handelssignaler

En god Bitcoin Robot vil være i stand til å kopiere handelsstrategiene til identifiserte eksperter og utføre dem på brukerens konto. Denne metoden blir ofte referert til som sosial kopihandel.

 • Kunstig intelligens

Kunstig intelligens og maskinlæring er en stor del av et Bitcoin Robots system. Det tillater også at disse handelssystemene tar mer nøyaktige beslutninger enn konkurrentene.

 • Matematiske formler

Algoritmer er veldig komplekse fordi de involverer matematiske formler av en forhåndsbestemt strategi. Disse matematiske formlene driver handelssystemet, og de forbedrer seg stadig for å gi brukeren de beste handler og den mest optimale opplevelsen.

Hvor mye penger kan du tjene med en Bitcoin-robot?

Det er mange plattformer der ute som hevder å hjelpe investorer med å tjene ca € 10.000 per dag. Selv om noen av disse påstandene kan være sanne, er det viktig for investorer å vite at handel på kryptovalutamarkedet er risikabelt, siden markedene aldri er statiske og kan være ustabile. Å generere høy fortjeneste avhenger også av hvor mye penger som er investert i kontoen. Noen brukeranmeldelser har hevdet å tjene enorme fortjenester hver dag, mens andre har rapportert å ha hatt tap ved første forsøk. Derfor er det viktig at brukerne gjør leksene sine på denne typen investeringer.

Er Bitcoin-plattformer Legit?

Ja. Mange nye brukere tjener daglig bitcoin-fortjeneste ved hjelp av Bitcoin-plattformene og relaterte handelssystemer.

 • Denne handelsapplikasjonen har høy suksessrate, spesielt for nye brukere.
 • Jo høyere risiko, jo høyere er fordelene: kryptovalutaen er ustabil, og dette betyr at det også er flere risikoer involvert.
 • Bitcoin Platforms tilbyr nye brukere en gratis demo-konto å prøve før de utfører live-handler.

Hva er en programvare for automatisk handel & Hvordan skiller det seg fra en Bitcoin-handelsapplikasjon?

Programvare for automatisk handel refererer til handelsprogramvare som vanligvis brukes av erfarne investorer, for å analysere historiske prisdata og trender, for å vurdere hvordan disse trendene forholder seg til den nåværende prisen på instrumentet. Det er forskjellige autohandelssystemer online, som inkluderer funksjonen for kopihandel, hvor handler eller rettere sagt handelsstrategier dupliseres fra lønnsomme investorer. Alternativt kan handelsprogramvare bruke autonom analyse, som vanligvis støttes av kunstig intelligens og maskinlæring, for å identifisere lønnsomme handelsmuligheter.

Noen handelssystemer, for eksempel Bitcoin-plattformer, er i stand til å skanne kryptomarkedet og trekke ut spesifikke trender, og deretter presentere investoren med de mest lønnsomme handler. Det er viktig å merke seg at både Bitcoin-plattformer og auto-trading-systemer er til fordel for brukerne og kan hjelpe dem med å bli svært vellykkede.

Beste Bitcoin-handelsmeglere i 2020

Vi har listet opp våre anbefalte leverandører av handelsprogramvare nedenfor:

1. eToro

eToro er en kjent megler for fintech sosial handel. Selskapet ble etablert i 2007 og er basert i Israel. Det rapporteres at eToro er et av verdens største sosiale handels- og investeringsselskaper i verden. eToro har millioner av kunder i over 140 land. Opprinnelig var eToro en grafisk intensiv forexplattform, som nå har integrert verktøy for kryptohandel. Kunder som ikke er i USA kan handle ytterligere aktivaklasser som CFD og aksjer på en rekke børser. Plattformen er en lek for investorer som har en grunnleggende forståelse av kryptovalutahandel.

Det er mange CFD-meglere og mange Bitcoin Trading-plattformer rundt om i verden, men eToro er en av få plattformer som er utstyrt for begge tjenestene, og produktene er godt designet og intelligente. Mange handelsmenn har rost den brukervennlige plattformen og mobilappen. eToro er best kjent for sitt utvalg av sosiale handelsfunksjoner, noe som gjør øvelsen med å investere en så givende opplevelse for kunder på alle nivåer. Plattformen tilbyr også mange sikkerhets- og aktivatyper, og det tillater nå også handel med kryptovaluta. Kunder kan handle kryptovaluta-bitcoins og annen kryptovaluta-aksje på eToro.

2. 24alternativ

24Option administreres av Rodeler Limited, et kyprosbasert investeringsselskap. Det tilbyr nye handelsmenn en brukervennlig plattform som er rettet mot en rask og enkel handelsopplevelse samt en mobil handelsapp. Nye handelsmenn kan velge mellom flere handelstyper og eiendeler. Fortjenesten vil variere basert på den underliggende aktivaytelsen, men plattformen har imidlertid veldig lave spread sammenlignet med konkurrentene. Handlere vil kunne velge den underliggende eiendelen de vil handle med fra en liste, eller ved å søke i klassen eller kategorien, på en rullegardinmeny. Handelsvinduet vil alltid være synlig, rett ved siden av listen, og vil oppdateres så snart en annen underliggende eiendel eller aksje er valgt.

24Option tilbyr handelsmenn en innovativ, fullstendig nettbasert plattform som gir investorene verktøyene som trengs for å kunne handle CFD og andre eiendeler. Nettstedet er brukervennlig, intuitivt og lett å forstå. Siden 24Option ble grunnlagt, har de oppgradert og redesignet nettstedet for å sikre at nye og erfarne handelsmenn har en optimal opplevelse. Antallet underliggende eiendeler har også økt. MT4 er tilgjengelig for tradere som er komfortable med det. Det er også den enkleste måten å få tilgang til alle indikatorene og verktøyene, enten standard eller tilpasset. Det er rapportert at 24Option er en offisiell partner for Juventus Football Club. Dette legger til plattformens troverdighet og profil. 24Option tilbyr handelsmenn utmerket kundeservice 24 timer i døgnet. Alt nye tradere trenger å gjøre er å samle inn minimumsinnskudd for å komme i gang med demo- eller live-konto-funksjonen.

3. EuropeFX

EuropeFX er en Forex- og CFD-megler basert på Kypros. Megleren har som nevnt vært i drift siden 2013. Det rapporteres at selskapet har hatt store suksesser selv om det anses å være relativt nytt på markedet. EuropeFX tilbyr kundene innovative handelsverktøy som MetaTrader4-plattformen, HTML5 Webtrader og EuroTrader 2.0. Megleren støtter også sosial handel gjennom Mirror Trader og automatisert handel via RoboX. EuropeFX tilbyr handelsmenn over 300 omsettelige eiendeler og eksponering for en rekke markeder. Megleren har også et andre kontor i Tyskland.

Det er rapportert at EuropeFX eies av MAXIFLEX LTD, som er et kypros investeringsfirma, autorisert av CySEC, Cyprus Securities and Exchange Commision. Dette betyr at megleren er i samsvar med EUs direktiv om finansielle instrumenter 2014 / 65EU eller MiFID II og EUs 5Th direktiv om bekjempelse av hvitvasking.

Topp Crypto CFD meglere

24 valg eToro Plus500
FXTB 101Investering EuropeFX
FXVC Alvexo UFX
Handel360 Exness

Hvordan åpne en konto med en Bitcoin-megler

1. Registrer deg

Å åpne en konto med programvare for automatisk handel er raskt og enkelt. Alt en ny klient trenger å gjøre er å gå til deres nettside hvor de vil bli bedt om informasjon som navn, etternavn og e-postadresse, hvoretter de vil bli promotert for å opprette et sikkert passord og brukernavn. En bekreftelses-e-post vil bli sendt til klientens oppgitte adresse, og etter bekreftelse er den nye klienten i stand til å koble kontoene sine til en Facebook-side eller Google-konto, noe som gjør loggføring i en sømløs prosess.

2. KYC & Konto bekreftelse

Verifisering er en obligatorisk prosess. Det beskytter klienten mot svindel og svindlere. Bekreftelse skjer ved påmelding. Du vil bli bedt om å oppgi personlig informasjon. Bekreftelsen tar tre-fem dager å fullføre. Først når kontoen er bekreftet, kreves det et innskudd. Før bekreftelse er funksjonen for demo-konto tilgjengelig. Dette gjør at nye kunder kan bli kjent med plattformen.

3. Innskuddsmidler

En av de viktigste egenskapene til programvare for automatisk handel er at plattformen godtar flere betalingsmåter. Når de er bekreftet, kan klienter sette inn så mye som € 2000 med ekte penger, svare på noen enkle spørsmål eller sende inn myndighets-ID og bevis på bosted for høyere innskudd. Kunder kan fortsatt sette inn £ 250 / € 250 uten å bekrefte kontoen, men de vil ikke kunne gjøre uttak før de er bekreftet.

4. Begynn å kjøpe Cryptocurrency

Når en ny klient har gjort et innskudd, kan de nå begynne å handle ved å klikke på “Handelsmarkeder” -knappen på en programvare plattform for automatisk handel. Der vil de se alle tilgjengelige verdipapir-, Forex- og kryptomarkeder. Kundene vil også kunne søke etter spesifikke eiendeler eller kopiere andre handelsmenn ved hjelp av forskjellige verktøy for sosial handel. De mest tilgjengelige markedene vises på overvåkningslisten. Når klienten har valgt et aktivum for handel, bør de klikke på det og velge ordretypen “Market”, “Limit” eller “Stop-loss”. Markedsordrer vil selges for hvilken pris som er tilgjengelig for øyeblikket, begrensningsordrer vil tillate kunder å vente på en bestemt pris, og Stop-Loss-ordrer vil avvikle hvis prisen faller til et visst nivå.

5. Selge kryptovalutaen din

Brukere kan selge sine posisjoner når som helst. Hvis en klient tok en “kort posisjon”, vil de tjene penger hvis eiendelen faller under den nedre grensen for spredningen. Kunder kan ta ut en saldo på € 50 eller mer.

Hvordan finne den beste programvaren for automatisk handel

Vi har gjennomgått en rekke forskjellige programvareplattformer for automatisk handel på markedet og vurdert nøye hver av dem, siden det er mange svindel og falske nettsteder som fungerer. Vi har listet opp noen faktorer som skal vurderes for å vurdere om en leverandør av automatisert handelsprogramvare er troverdig.

 • Halvautomatisert eller helautomatisk: Det er viktig å gjøre en skikkelig vurdering av hvordan handelsprogramvaren faktisk fungerer. Noen plattformer undersøker og analyserer markedene manuelt, mens andre bruker algoritmer for å skanne markedene automatisk.
 • Valider resultatene: i tillegg til operativsystemet til programvaren, må nye brukere sørge for at de er i stand til å validere resultatene som kreves av en leverandør.
 • Minimum innskudd og avgifter: En ny handelsmann må sørge for at de forstår hvilket innskudd som kreves og hvilke andre avgifter som er inkludert i programvaren. Dette beløpet kan variere, avhengig av hvilken programvare den næringsdrivende velger.
 • Innskuddsmuligheter: nye tradere må sørge for at programvaren imøtekommer deres foretrukne betalingsmåte, og hvor lang tid transaksjoner kan ta før programvaren blir aktiv.
 • Aktivaklasser: nye handelsmenn må sørge for hvilke aktivaklasser de kan handle med ved hjelp av programvaren. Noe programvare tillater en rekke forskjellige aktivaklasser, mens andre kan være mer begrensende.

Har noen kjendiser godkjent bitcoinplattformer?

Det sirkler annonser på nettet som knytter mange verdensberømte kjendiser til bitcoin- og bitcoin-systemer. En kjendis som støtter noe skaper interesse rundt det produktet, derfor vil det være til plattformens fordel å bli godkjent av en fremtredende skikkelse. Vi har skrevet mange artikler om kjendiser knyttet til bitcoin-systemer for å finne ut hvilke kjendiser som faktisk støtter bitcoin-plattformer og hvilke som bare er rykter eller falsk reklame. Les artiklene våre her: Kjendiser knyttet til Bitcoin Systems

Vår konklusjon

Det er viktig å merke seg at det er risiko forbundet med ethvert bitcoin-system eller handelssystem. Risikoen er kanskje ikke stor, men hvis den gjøres feil, er det en mulighet for at nye brukere kan miste investeringen. Dagshandel skiller seg fra langsiktige investeringer, siden det innebærer å komme raskt inn og ut av handelsposisjoner, noe som gjør det mulig for handelsmenn å oppleve enorme fortjenester og store tap.

Bitcoin-plattformer og handelsplattformer gir nye brukere en mulighet til å generere en betydelig mengde formue eller en passiv inntekt. Vi anbefaler at nye handelsmenn handler med et beløp hentet fra deres passive inntekt. Som en generell tommelfingerregel anbefaler vi at handelsmenn ikke tar mer enn 10% av porteføljen sin for å investere i det vi kaller spekulative investeringer. Det er ingen skade i å starte små og gradvis investere større beløp etter hvert som tiden går. Nye handelsmenn bør sørge for at de gjør nok due diligence på kontoene sine før de begynner å investere.

Vanlige spørsmål

 • Hva er Bitcoin-plattformer?

Bitcoin Platforms er et handelssystem som er programmert til å gjenkjenne muligheter for kryptovalutamarkedet for brukere som er interessert i å begynne å handle.

 • Er det lønnsomt å investere i Bitcoin-plattformer?

Det er investorer som hevder å ha inntjening over € 5.000 hver dag. Imidlertid må brukerne investere store summer for å tjene slik avkastning. Vi anbefaler nye brukere å starte med et minimum innskudd på € 250 og øke fortjenesten derfra.

 • Hvordan fungerer handelsapplikasjonen?

Handelsplattformene fungerer ved hjelp av en intelligent algoritme. De skanner og analyserer store datamengder for å finne kryptovaluta til svært lave priser. Disse kryptovalutaene blir deretter kjøpt og solgt til en høyere pris senere.

 • Er informasjonen min trygg med Bitcoin-plattformer?

De fleste Bitcoin-plattformer bruker et SSL-sertifikat som er en online sikkerhetsprotokoll som krypterer konfidensiell informasjon på nettstedet.

 • Hvordan tjener en programvare for automatisk handel penger?

en programvare for automatisk handel krever kunder et gebyr for å bruke tjenestene, som et inntektsmiddel.

 • Kan en programvare for automatisk handel kjøre min IRA eller annen pensjonskonto?

Dessverre ikke. En programvare for automatisk handel er ikke et pensjonsinvesteringsselskap og bør ikke tenkes på i denne forbindelse. Plattformen tilbyr sosiale handelsfunksjoner, men dette er ikke å forveksle med automatiserte investeringstjenester.

 • Kan jeg få tilgang til programvarekontoen min for automatisk handel med smarttelefonen min?

Ja det kan du. Med eToro har du en konto som er tilgjengelig gjennom en rekke forskjellige apptyper, inkludert eToro-appen for Iphone.

 • Hvor mye penger skal jeg sette inn når jeg begynner?

Vi anbefaler at du starter med et minimum. De fleste programvare for automatisk handel krever et minimumsinnskudd på £ 250 / € 250. Det er sannsynligvis et godt innskudd for de fleste brukere å gjøre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me