En guide til Bitcoin arbitragehandel i Sør-Afrika

Hva er arbitragehandel i krypto?

Arbitragehandel i kryptovaluta er når en næringsdrivende kjøper en kryptovaluta til en billig pris en gang, og deretter selger den med fortjeneste på en annen børs for å dra nytte av prisforskjeller. Bitcoin arbitragehandel er en av de enkleste måtene å tjene penger på å handle bitcoin med minimal risiko.

Er arbitragehandel lovlig?

Arbitragehandel er lovlig så lenge du handler i land der bitcoin er lovlig. En arbitragehandler utnytter bare prisforskjellen mellom flere børser for å tjene penger.

Hvordan fungerer arbitragehandel?

Kryptovaluta selger til en premie i utviklingsmarkeder og land med økonomiske problemer som Zimbabwe og Venezuela, mens kryptovaluta i utviklede land selger til en pris nærmere den virkelige markedsverdien. Handlere med tilgang til utenlandske markeder kan dra nytte av prisforskjellen og etterspørselen ved å kjøpe bitcoin til en lav pris i utviklede land og selge for en høyere pris i utviklingsland eller land uten et utviklet kryptoøkosystem.

Hvordan komme i gang med bitcoin arbitragehandel

Når du vil kjøpe bitcoin til en lav pris og selge til en høyere pris på en annen børs. Det første du må gjøre er å åpne en konto på alle børser som støtter betalingsmåten din. Etter at du har registrert deg på de forskjellige børsene, må du kjøpe bitcoin til børsen med den billigste prisen og selge på børsen med den dyreste prisen.

Hva er gebyrene involvert i bitcoin arbitragehandel?

I tillegg til å se på bitcoin-prisen, må du se på handelsavgiftene og uttaksgebyrene til de forskjellige børsene. For å tjene penger, din Kjøpesum inkludert transaksjonsgebyrer må være lavere enn salgsprisen inkludert transaksjonsgebyrer.

Transaksjonsgebyrer inkluderer avgifter for hver handel og uttaksgebyrer for sending av krypto til en annen børs.

Bitcoin arbitragehandel i Sør-Afrika

I Sør-Afrika kan du gjøre bitcoin arbitrage ved å kjøpe videre Coindirect.com og selger videre Luno.com eller localbitcoins.com.

Trikset er å kjøpe med kredittkort / sjekkkort på Coindirect der kredittkortkjøp er billigere enn andre betalingsmåter og selge på Luno hvor bitcoin selges til lokal premie.

I skrivende stund vil det koste deg R176 077 mot R178900 på Luno å kjøpe bitcoin på Coindirect ved hjelp av et kredittkort. Jo mer ustabile markedene er, jo større blir dette prisgapet når lokale børser tar litt tid å tilpasse seg mer konkurransedyktige globale bitcoinpriser.

Hvordan kjøpe bitcoin på Coindirect ved hjelp av et kredittkort (eller et VISA-sjekkkort)

 1. Registrer deg for en gratis Coindirect-konto (bare logg inn hvis du allerede har en konto).
 2.  Finn veien til bitcoin-lommeboken.
 3. Klikk på ‘Kjøp’ og velg deretter ‘Nytt VISA-kort (EUR)’ fra rullegardinmenyen.
 4. Angi EUR-verdien for BTC du vil kjøpe (mer enn minimumsgrensen) eller BTC-beløpet du vil kjøpe, og klikk deretter på ‘Forhåndsvisning av kjøp’.
 5. Du vil motta et tilbud, trykk ‘bekreft’ før timeren løper ut (teller ned fra 55 sekunder).
 6. Skriv inn kredittkortopplysningene dine og betal.
 7. Du blir ført til en side for å bekrefte transaksjonen.
 8.  Til slutt vil du bli omdirigert tilbake til Coindirect Wallet når betalingen er vellykket.

Hvordan selge bitcoin på Luno

 1. Registrer deg for en Luno-konto og bekreft identiteten din.
 2. Send Bitcoin fra Coindirect Bitcoin Wallet til Luno Bitcoin Wallet.
 3. Enten klikk på ‘Selg’ i Luno Wallet og få et tilbud for å se om du vil motta mer penger enn det du kjøpte for på Coindirect.com, eller

Opprett en salgsordre på Luno Exchange som er større enn beløpet du kjøpte på Coindirect for (inkludert transaksjonsgebyr og uttaksgebyr).

Når du har solgt Bitcoin for å tjene penger på den dyrere børsen. Du må ta ut penger til bankkontoen din (kredittkort) og gjenta prosessen for å fortsette å kjøpe og selge høyt når en prisforskjell viser seg. Jo mer ustabil bitcoinprisen er, desto flere muligheter for å gjøre et større overskudd.

Viktige risikofaktorer å være klar over:

 • Det er best å handle raskt for å minimere eksponering for markedsbevegelser. Siden prisforskjellen kan forsvinne før du handler på grunn av volatiliteten i kryptovaluta.
 • Hvis det er mange transaksjoner, kan blockchain bli overbelastet, så det kan ta litt tid å overføre bitcoin fra en børs til en annen..
 • Sørg alltid for at du har midler på kredittkortet ditt for å dra nytte av prisforskjeller i tilfelle plutselige prisendringer. Det siste du vil er å ikke ha midler å kjøpe på billigere børs når muligheten byr seg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me