Hvordan utnytte spillkryptovaluta for investeringsporteføljen din

Spillindustrien er fortsatt en av de mest aktive sektorene i den globale økonomien. I 2018 hentet spillbransjen inn rundt 138,7 milliarder dollar i inntekter. Alle bransjeprosjeksjoner tegner en sterk vekstfase for spill, noe som gjør det til en av de beste bransjene å investere i i dag. Med fremkomsten av mobilspill, vil bransjeinntektene fortsette å vokse, og nådde 180,1 milliarder dollar innen 2021.

Innbetaler med spillkryptovaluta

Men hvordan får du en bit av denne kaken? Kryptovaluta gir en måte å tjene penger på veksten i spill. Siden kryptovalutaindustrien fortsetter å vokse raskt, er det nå mulig å diversifisere fra de viktigste digitale valutaene.

Mens Bitcoin og Ethereum fortsetter å dominere markedet, gir fremveksten av alternative spillkryptovaluta investorer en mulighet til å tjene penger.

Spillutviklere lager nå digitale valutaer i spillet for å tillate spillere å kjøpe virtuelle varer og fullføre andre transaksjoner. Det er en nisje der de større aktørene som Bitcoin ikke har dristet seg ennå.

Hvis du vil tjene penger på veksten av spill og kryptovaluta, må du identifisere de beste spillkryptovalutaene.

Integrering av kryptovalutaer i spill

Så hvordan fungerer disse kryptovalutaene på en spillplattform? Det er viktig for å forstå hvordan kryptokurver fungerer for å identifisere investeringsmulighetene som er tilgjengelige i spillindustrien.

Spillutviklere integrerer nå nye kryptovalutaer i produktene sine gjennom:

  • Tokenization of Game Assets

Hvis du noen gang har spilt et videospill, har du sannsynligvis brukt unike valutaer i spillet. Det er mulig å oppgradere spillnivået ved hjelp av denne valutaen, og vinnere får belønning i spillvalutaen.

Du kan også kjøpe virtuelle gjenstander, inkludert merchandize, våpen og andre gjenstander som er nødvendige for å fortsette å spille. Tradisjonelt gjelder denne valutaen bare spillplattformen.

Imidlertid har spillutviklere nå begynt å tokenisere spillressursene sine ved å utnytte blockchain-teknologien. Det betyr at du nå kan bruke kryptovalutaen din i spillet utenfor spillplattformen.

  • Gevinster gjennom kryptovaluta

Mens de fleste spill har gevinster i form av spillvalutaer, tilbyr noen spillutviklere nå kryptovalutaer for å belønne spillere og til og med utviklere. Du kan også handle denne virtuelle valutaen utenfor spillet, noe som gjør den til et populært omsettelig krypto-aktivum.

Som investor gir utviklingen av spillkryptovaluta en uimotståelig forretningsmulighet. Populariteten til spill betyr at enhver kryptovaluta som får trekkraft i bransjen vil fange raskt.

Av denne grunn må du identifisere potensielle spillkryptovalutaer ved å se på deres første ytelse. Noen av disse kryptovalutaene for spill å se etter inkluderer:

1. Enjin Coin

Enjin, det største spillmiljøet på nettet, er makten bak utviklingen av Enjin-kryptovaluta. det er mye potensiale med noen spill som 9 Lives Arena og ReBounce, Forest Knight, Bitcoin Hodler, Age of Rust og War of Crypto allerede basert på Enjin myntteknologi.

Enjins partnerskap med Samsung for distribusjon av Enjins lommebok på selskapets Galaxy S10 / S10 + smarttelefoner gir denne spillkryptovalutaen et forsprang.

2. DreamTeam Token – DREAM

Dette kan bare være den 897. i toppen av de mest verdsatte kryptovalutaene, men det er en grunn til å sjekke det ut. Dette kryptokurrency-prosjektet er et kraftig verktøy designet for e-sport og spill som en infrastrukturplattform og betalingsportal.

Teamet bak prosjektet ledet av Alexander Kokhanovskyy har lang erfaring innen e-sport og spill. Denne mynten er allsidig og kan brukes til gamifisering og belønning, betaling av avgifter, kjøp av eiendeler, betaling i poletter og mye mer.

3. Etheremon Token (EMONT)

Dette er valutaen i spillet for et blockchain-drevet spill kjent som Etheremon. Det er en av de mest populære spillkryptovalutaene, og du bør vurdere det for investeringsporteføljen din.

Etheremon Token (EMONT) kryptovaluta vil kjøre på populariteten til Etheremon spill inspirert av Pokémon. For øyeblikket bruker spillerne Ethereum å kjøpe “mons” (samle skapninger i spillet).  

Med tiden vil utviklerne bruke Etheremon Token (EMONT) til kjøp i spillet og til å belønne spillere.

4. Theta Token – THETA

Dette er et kryptokurrencyprosjekt som tar sikte på å forstyrre videospillindustrien. Ideen er å tilby spillerne en desentralisert streaming-modus og dermed gjøre dette til den ledende videoplattformen på blockchain.

Ved hjelp av Theta Token søker prosjektet å gjøre virkeligheten til sin delingsmodell for båndbredde. THETA klatrer allerede listen over de mest verdsatte kryptovalutaene, og det er verdt å se som et investeringsalternativ.

5. TRON (TRX)

Dette er en populær digital valuta som brukes i flere kryptospill. Selv om disse spillene ikke er enestående, lover populariteten til TRON Legend, et multiplayer online RPG, å øke formuen til TRX i spillindustrien.

Andre spillkryptovalutaer som er verdt å nevne inkluderer blant annet EOS, Steem, RUN, MobileGo (MGO), FirstBlood, GameCredits, RevolutionVR og Decentraland.

Innpakning

Den fenomenale veksten i spillindustrien kombinert med den enorme interessen for kryptokurver gjør spillkryptokurver til en investors drøm. Mange spillrelaterte kryptokurver fortsetter å dukke opp, og selv om ikke alle vil fange opp, er det en mulighet til å tjene penger på de mest lovende. En ting som ikke er i tvil er at spill og kryptovaluta / blockchain trenger hverandre og vil vokse hånd i hånd.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me