11 beste cloudmining-sites in 2021 voor cryptocurrency

Op zoek naar de beste en vertrouwde cloud mining-website? Nou, dan ben je op de juiste plek. We zijn hier om u de lijst te geven met de beste cloud-mining-sites die op internet rondkomen.

Heeft u de moeite om zelf de hardware en de mijne te huren? Cloud mining kan u hierbij helpen. We zullen alles doornemen, van wat cloud mining is tot hoe u apparatuur kunt verhuren om ervoor te zorgen dat uw mining-proces soepel verloopt. Laten we hier eens op ingaan!

Wat is cloud mining?

Cloud Mining is een proces waarbij u deelneemt aan een mijnbouwpool en een bepaalde hoeveelheid “Hash-kracht​Een gelijk deel van de winst wordt verdeeld over alle deelnemers die deelnemen aan de mining pool op basis van toegekende hash power. Hiermee kunt u cryptocurrency minen zonder hardware te installeren. Er zijn veel bedrijven die dit harde werk voor u doen en tegen zeer lage kosten voor u deelnemen aan cloud mining. als u op zoek bent naar gratis cryptocurrency of bitcoin, dan is hier onze perfecte gids voor de beste bitcoin-kranen.

Beste cloud-mijnbouwsites 2021

Om met cloud mining te beginnen, zijn er verschillende legitieme cloud mining-sites die de beste beveiliging voor uw activa garanderen en een uitgebreide lijst met functies bieden. Hieronder volgen de beste en best beoordeelde Bitcoin-cloudminingwebsites op de markt.

1. IQ Mijnbouw

Eind 2016 begon IQ mining haar diensten aan te bieden. Er zijn tegenwoordig vrij positieve reacties van de klanten.

Het bedrijf biedt externe apparatuur waarmee gebruikers deze kunnen verhuren om mee te doen aan cloud mining. Binnen een beperkte tijd heeft IQ Mining bijna 50.000 gebruikers gegrepen. Afhankelijk van uw wensen en investeringen zijn er drie verschillende pakketten beschikbaar.

  • Bronzen pakketten
  • Zilveren pakket
  • Gouden pakketten

Er zijn veel cryptocurrencies beschikbaar waaruit u kunt kiezen voor mijnbouw. De registratie is gratis zonder abonnementskosten. Er zijn slimme contracten beschikbaar om de risico’s te verkleinen.

IQ Mining heeft een zeer zachte en gebruiksvriendelijke interface. Omdat het in Europa is gevestigd, bieden de platforms vier belangrijke talen (Frans, Spaans, Russisch en Engels). De winstverwachtingen zijn vrij hoog in vergelijking met investeringen die niet begrijpelijk zijn. Het platform is geschikt voor kleine investeringen totdat het meer erkenning krijgt van klanten. lees deze handleiding voor beste ethereum cloud-mijnsites

2. Genesis Mining

Genesis mining is een van de grootste cloud-mijnbouwbedrijven die bitcoin-mijnbouwprojecten aanbiedt. Het bedrijf, opgericht in 2013, heeft zijn reputatie in de markt behouden door slimme en gemakkelijke beleggingsoplossingen te bieden.

Het bedrijf heeft meer dan 2 miljoen klanten van over de hele wereld. Als het op hash-kracht aankomt, is Genesis Mining de grootste leverancier van hash-energie voor altcoins en bitcoin.

Het platform biedt mijnbouw in zowel bitcoin als altcoins. Je kunt verschillende munten tegelijkertijd minen met de hash-kracht die je bezat. U kunt bijvoorbeeld verschillende crypto’s gebruiken om het risico van uw beleggingen te spreiden. Het bedrijf zorgt voor de mijnwerkers en het onderhoud om van het gedoe af te komen.

Genesis Mining biedt tal van prijspakketten op basis van uw hashkracht en het type munt waarin u geïnteresseerd bent in mijnbouw. In vergelijking met andere cloud mining-platforms zijn ze een beetje duur, maar ze bieden uitstekende ervaring en ondersteuning.

3. Shamining

Gelanceerd in 2018, is het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde mijnbouwveld Shamining met zijn boerderijen in Londen, San Joe en Kaapstad een van de meest geschikte mijnbouwplatforms voor mijnwerkers met minimale kennis van het cryptominingproces.

De gebruiksvriendelijke website-interface van Shamining met geanimeerde of liever game-achtige mijnbouwverwerking is de functie waardoor Shamining zich onderscheidt van andere. Iedereen met een minimum van $ 100 kan beginnen met mijnen met behulp van het Shamining-platform. Het garandeert een rendement op investering van 1,43x ($ 400 rendement op $ 1000). het biedt ook 24/7 klantenondersteuning. Sinds 2018 heeft het een gemeenschap van 8000 plus crypto-investeerders. Nog een handige functie van hun website is de ingebouwde investeringscalculator.

Shamining Biedt vier soorten contracten: CPU, GPU, ASIC en individueel contract.

processor biedt de kracht van 23.580 GH / s in $ 0,0120 per GS / s met een dagelijkse onderhoudskost van $ 0,0108 per GH / s. Winstgevendheid = 143%

GPU biedt het vermogen van 94.340 GH / s in $ 0,0113 per GH / s met een dagelijkse onderhoudskost van $ 0,0106 per GH / s. Winstgevendheid = 149%

ASIC biedt de kracht van 235 849 GH / s in $ 0,0109 per GH / s met een dagelijkse onderhoudskost van $ 0,0104 per GH / s. Winstgevendheid = 156%

Zoals duidelijk is met de bovengenoemde informatie, biedt de hoge kracht van het systeem een ​​hoge winstgevendheid en als een gebruiker niet zeker weet welk contract moet worden bereikt, staat de 24/7 klantenservice tot hun beschikking.

Om te beginnen met het delven van Bitcoin op Shamining, registreert u nu uw account en krijgt u een bonus van 37% op uw eerste investering.

Zet populaire cryptocurrency-munten in 2021 lees onze gids Best Proof of Stake (POS) Coins 2021

4. ECOS

ECOS is een van de beste cloud mining-providers in de branche. Het werd opgericht in het jaar 2017 in Armenië in de vrije economische zone, samen met een overeenkomst tussen de regering van Armenië en het bedrijf achter deze cloud-mijnbouwprovider. ECOS is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten met een voorkeur voor cryptocurrency cloud mining en die verlichting willen krijgen van self-mining. Naast het hoofdkantoor in Armenië heeft het bedrijf ook een hoofdkantoor in Rusland.

ECOS is een cloud mining-provider die u kunt vertrouwen, aangezien het een van de eerste cloud-mining-providers is met een juridische status. ECOS wordt beschouwd als een van de beste aanbieders van cloud-mining en biedt zijn klanten cloud-mining-services voor slechts één digitale valuta, namelijk Bitcoin, ‘s werelds grootste cryptocurrency in termen van marktkapitalisatie. Momenteel biedt het bedrijf zijn diensten aan meer dan 40.000 gebruikers van over de hele wereld aan.

Het bedrijf biedt een breed scala aan mijnbouwcontracten aan gebruikers. De minimumprijs voor een mijnbouwcontract dat is gespecificeerd is ongeveer $ 125, -. Dit contract blijft geldig voor een periode van zes tot vijftig maanden. Er zijn verschillende opties voor u beschikbaar die u kunt gebruiken voor stortingen of opnames. Deze omvatten creditcards en cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum (ETH), XRP en Litecoin (LTC).

Er zijn veel voordelen die u kunt krijgen tijdens het minen met ECOS. Een van de voordelen van mijnbouw met ECOS is dat nieuwe gebruikers een gratis promocontract van één maand krijgen. Andere voordelen zijn onder meer belastingvoordelen, betaalbare elektriciteit, operationele ondersteuning, moderne apparatuur en een breed scala aan contracten.

5. Crypto-universum

Live sinds 2018, is het crypto-universum een ​​ander cloud-mijnbouwproject waarmee de gebruikers cryptomining kunnen verdienen met winstgevende plannen en contracten.

Het platform levert zijn diensten voornamelijk in de Russische federatie. Het elektriciteitstarief is laag in de noordelijke regio en het is een groot voordeel voor het crypto-universum. Er zijn 3 verschillende plannen beschikbaar, genaamd standaard, VIP en het tarief 2025 voor langetermijnvoordelen.

De gebruikers kunnen mijnen door middel van 2 soorten contracten “Cloud Miners”En‘BTC Mijnbouw​Op het platform kunnen gebruikers apparatuur kopen voor mijnbouw. De gebruikers kunnen de apparatuur doorverkopen aan mijnwerkers en kunnen hun geld aan het einde van het contract terugnemen.

Naarmate de cryptomarkt boomt, wordt de waarde van mijnbouwapparatuur verhoogd en kan het gebruikers een extra winstmarge opleveren. De interface van de website is best gebruiksvriendelijk. Er zijn een heleboel plannen beschikbaar met lage investeringen en zonder verborgen kosten. Er zijn talloze crypto-partnerprogramma’s beschikbaar waarmee klanten geld kunnen verdienen.

6. HashShiny

Hashshiny is een mijnbouwplatform voor het minen van Bitcoin (BTC), dat veiliger in gebruik is en sneller werkt. Het werd ontwikkeld in het jaar 2017 en sinds die tijd werkt het in de industrie en biedt het cloud-mining-services voor cryptocurrencies, waaronder ‘s werelds grootste cryptocurrency, Bitcoin. De ontwikkelaars van HashShiny beweren het beste cloud-miningplatform ter wereld te hebben ontwikkeld, geïntegreerd met up-to-date implementatietechnologie.

Het is een van de beste cryptocurrency cloud mining-platforms die er zijn. Het biedt ongeveer 1,5 procent van de bitcoin (BTC) hash-snelheid van de wereld.

Hashshiny.io ondersteunt momenteel verschillende belangrijke cryptocurrencies, waaronder de toonaangevende digitale valuta bitcoin (BTC), de tweede gerangschikte cryptocurrency Ethereum (ETH), Zcash (ZEC), Litecoin (LTC), Dash (DASH) en Decred (DCR).

Als je wilt beginnen met minen met HashShiny.io, dan heeft het bedrijf een pakket voor nieuwe gebruikers. Het biedt nieuwe gebruikers een gratis 5TH / S SHA-256 (BTC) hash-snelheid.

Hoe cloudmining te starten met HashShiny.io

Om te beginnen met cloud-mining met HashShiny.io, hoeft u slechts drie eenvoudige stappen te volgen:

Stap 1: Het eerste dat u hoeft te doen, is een account aanmaken bij HashShiny.io en uzelf registreren. Om een ​​account te registreren, moet u een aanmeldingsformulier invullen dat aanwezig is op de officiële website door persoonlijke gegevens te verstrekken, zoals uw voornaam, achternaam, e-mailadres, enz..

Stap 2: De volgende stap die u moet volgen, is het kiezen van een plan. Er zijn zes cloud-mining-plannen voor zes verschillende digitale valuta’s. U heeft de mogelijkheid om een ​​van hen te kiezen.

Deze zes plannen omvatten SHA-256 CLOUD MINING (voor BTC cloud mining, ETHASH CLOUD MINING (voor ETH cloud mining), SCRYPT CLOUD MINING (LTC cloud mining), X11 HASH CLOUD MINING (voor DASH cloud mining), BLAKE256R14 CLOUD MINING (voor DCR cloud mining) en EQUIHASH CLOUD MINING (voor ZEC cloud mining).

Stap 3: In de derde stap moet u betalen voor het plan dat u kiest, en dan bent u klaar om te beginnen met uw cloud-mining met HashShiny.io.

Bovendien is de belangrijkste kenmerken aangeboden door HashShiny zijn pooltoewijzing, service van een deskundig team, beveiliging, dagelijkse uitbetalingen, mobiele applicatie, mining-switch en lage onderhoudskosten.

7. Hashing24

Hashing24 is het meest voorkomende Bitcoin-cryptocurrency-platform dat legale cloud-mining-services biedt. De organisatie loopt sinds 2016 en het onderzoeksteam richt zich sinds 2012 op de vraag naar cryptocurrencies.

Hashing24 is officieel gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Thailand en Oekraïne. In vergelijking met andere platforms biedt hashing24 onbeperkte contracten voor zijn gebruikers om in te investeren.

Op hashing24 zijn er geen vaste contracten. De klanten selecteren zelf de hashingkracht en de betalingswijze. Ze kunnen hun gewenste plan kiezen, afhankelijk van de verwachte winst. Bitcoin is de enige valuta die ze ondersteunen in hun beschikbare cryptocurrencies. Het bedrijf betaalt zijn klanten zonder enige vertraging.

8. Hashflare

Ergens rond 2015 lanceerde de site zijn diensten voor zijn gebruikers en is sindsdien enorm gegroeid. Momenteel trekt de site maandelijks ongeveer 1 miljoen bezoekers.

Hashflare is een service die cloud mining-contracten aanbiedt. De gebruikers kunnen via dit platform vijf verschillende cryptocurrencies minen, namelijk ZCASH, DASH, Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Bitcoin (BTC). Het platform biedt verschillende pool mining-oplossingen. U kunt uw eigen zwembad op maat bepalen op basis van uw voorkeuren en hashrate.

De winst wordt verdeeld over alle klanten op basis van de hashrate. Het beste van Hashflare is dat je geen grote investeringen nodig hebt om te beginnen. De uitbetalingen zijn erg transparant met verschillende betaalmethoden. Het biedt realtime mijnstatistieken, zodat u gemakkelijk kunt bijhouden hoeveel winst u heeft gemaakt. hier is onze gids voor de beste plaatsen om bitcoin te kopen in 2021

9. Ultra Miner (werkt niet)

Het is een jaar geleden gelanceerd en is een bitcoin-mijnbouwplatform dat zich toelegt op het bieden van de beste cloud-mijnervaring en hoogwaardige klantenservice.

Ze hebben zoveel populariteit en steun gekregen van hun klanten over de hele wereld voor hoeveel oprecht en professioneel ze zijn. Het platform biedt vier pakketten voor bitcoin cloud mining. Het heeft de laagste investeringsplannen van alle andere mijnbouwplatforms. Het is een niet-gereguleerd platform.

U kunt ook commissie verdienen door naar iemand te verwijzen. Ze bieden een VIP-service bij de aankoop van 1000 TH / s, wat veel voordelen en voordelen voor de gebruikers omvat.

10. BeMine

BeMine, opgericht begin 2018, levert zijn diensten in Rusland en GOS-landen. Ze waren pioniers op het gebied van het delen van ASIC-miners in de cloud, waardoor ze het tegenovergestelde maakten vergeleken met het verkopen van mijncontracten. BeMine exploiteert meer dan ~ 70.000Th / s in de regio Irkoetsk, Moskou en Tsjeljabinsk, in Siberië, zelfs in Almaty, Kazachstan en ze blijven groeien.

BeMine verenigt Russische datacenters, evenals mijnwerkers en individuen die willen deelnemen aan cryptocurrency over de hele wereld. Mijnwerkers worden uitgenodigd om hun apparatuur op te slaan in samenwerkende datacentra, terwijl gebruikers mijnbouwapparatuur kunnen kopen en opslaan, zonder dat ze persoonlijk aanwezig hoeven te zijn tijdens de aankoop, het transport, de installatie, de configuratie en het onderhoud van ASIC..

Als u niet de hele ASIC-miner wilt kopen, kunt u het ook proberen met zijn shares. BeMine kan tot 1/100 van exacte ASIC verkopen voor een redelijke prijs, wat een zeer nuttige manier kan worden om een ​​muntmijnervaring te beginnen zonder de noodzaak om zelf een hele dure machine aan te schaffen. Maar als u de hele hebt, kunt u ook huis-aan-huisbezorging van ASIC kopen. Nu hebben ze zelfs tariefcloudcontracten met aanbetaling.

11. Eobot

Eobot is een cloud-mining-serviceprovider en crypto-uitwisselaar. Het werd in 2013 gelanceerd in de VS. Ondanks het gebruik van dit platform in de webbrowser, is Eobot ook beschikbaar op zowel Android als iOS.

Sinds de lancering heeft Eobot meer dan 2,2 miljoen gebruikers met dagelijks honderdduizenden actieve gebruikers. Het vergemakkelijkt ook realtime handel via verschillende digitale activa. Eobot biedt zijn gebruikers innovatieve mijnbouwdiensten met een breed scala aan tools. Het biedt een breed scala aan cryptocurrencies om de gebruiker tussendoor te laten handelen.

Er is een functie genaamd ‘Eobot crypto Faucet’ waarmee de website dagelijks willekeurig een kleine hoeveelheid cryptocurrency aan gebruikers schenkt. Het lidmaatschap is gratis op de beurs en er zijn ook geen maandelijkse kosten.

Voor elke transactie brengen ze echter een vergoeding van 5% in rekening. Omdat de centrale operationeel is, sluiten ze nooit concessies op het gebied van beveiliging. De uitwisseling biedt ook een bugbounty-auditrapport dat elke 60 seconden wordt vernieuwd. Het laat de gebruikers zien hoeveel cryptokapitaal in gevaar is.

Hoe een bitcoin cloud mining-website te selecteren?

Als het gaat om het selecteren van de beste mijnwebsite, is het proces erg soepel en vrij eenvoudig. U hoeft alleen een plan te kiezen om te zien hoe de service werkt.

Misschien wel het meest gecompliceerde is het vinden van de juiste host. Controleer altijd de achtergrond van het bedrijf, kijk naar hun websites en lees hun recensies. Controleer nogmaals of ze de statistieken van hun eerdere werk hebben

Gevolgtrekking

Cloud mining is sinds kort de toptrend in crypto en bitcoin. De reden is heel simpel. Cloud mining maakt mijnen gemakkelijker en handiger. Door de cloud te gebruiken, vermijdt u het gedoe en de stress van het gebruik van hardware in uw eigen tempo. In dit opzicht is cloud mining winstgevender dan de mining die u doet met uw hardware.

Bovendien, hoewel cloud mining enkele nadelen kan hebben, heeft het ook voordelen. Het maakt cryptocurrency en bitcoin toegankelijker voor het publiek. Cloud mining heeft een mooie reikwijdte in de toekomst, maar er is een probleem met de legitimiteit of het legitiem is of niet.

Veel van de bedrijven die cloudminingdiensten aanbieden, zijn oplichterij of gebruiken ineffectieve bedrijfsmodellen. Met ineffectief bedoel ik dat als u bitcoins koopt of vasthoudt, u ofwel uw geld zou riskeren of minder zou verdienen dan u zou moeten.

We horen graag hoe uw ervaring met de cloud mijnbouw was. Laat het ons weten in het commentaargedeelte hieronder als je hulp nodig hebt.

Wat is de beste cloud Mining-website in 2021?

het kiezen van de beste mijnbouwservice is geen gemakkelijke taak, aangezien de markt vol oplichters is.  Hashflare, Genesis Mining en IQ Mijnbouw zijn verreweg de beste cloud mining-providers. Dit zijn de meest betrouwbare en legitieme sites die cloud mining-oplossingen aanbieden. Maar zorg ervoor dat u alles doorzoekt en uitzoekt voordat u investeert.

Welke cloud mining winstgevend is?

Het hangt helemaal af van het bedrijf dat u kiest. Sommige bedrijven geven hun gebruikers een hefboomwerking in maandelijkse vergoedingen, terwijl andere bedrijven forse bedragen in rekening brengen in het belang van registratiekosten. U moet zich ook concentreren op de winstgevendheid van de mijnbouw om te weten welk bedrijf winstgevender is in termen van contracten. Last but not least is de kwaliteit van de dienstverlening die ze bieden. Er zijn zoveel nadelen die tijdens het kiezen totaal worden verwaarloosd, dus zorg ervoor dat je al deze aspecten onderzoekt om tot de conclusie te komen.

Is cloud mining loont??

Het hangt ervan af of het platform legitiem is of niet. Meestal zijn er Ponzi-schema’s en die rekenen meestal aan dat nieuwkomers het aan hun oude klanten en zichzelf betalen en meestal verdwijnt het bedrijf voor de goede orde. U moet dus de authentieke informatie controleren voordat u erin duikt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me