De 11 beste nettstedene for skygruvedrift i 2021 for kryptovaluta

Leter etter det beste og pålitelige nettstedet for skygruvedrift? Vel, du er på rett sted. Vi er her for å gi deg listen over de beste nettskygruvedriftene som gjør rundt på Internett.

Gidder du å leie maskinvareutstyret og mitt selv? Sky mining kan hjelpe deg i denne forbindelse. Vi vil gå gjennom alt fra skyutvinning til hvordan du kan leie ut utstyr for å sørge for at gruveprosessen går greit. La oss dykke ned i dette!

Hva er sky mining?

Cloud Mining er en prosess der du tar del i et gruvebasseng og kjøper en viss mengde “Hash-kraft”. En like stor andel av overskudd fordeles på alle deltakerne som deltar i gruvebassenget på grunnlag av tildelt hashkraft. Det lar deg gruve kryptovaluta uten å installere maskinvare. Det er mange selskaper som gjør dette harde arbeidet for deg og deltar i sky mining for deg til en veldig grunnleggende kostnad. Hvis du ønsker å tjene gratis kryptovaluta eller bitcoin, er her den perfekte guiden for de beste bitcoin-kranene.

Beste nettsteder for skygruvedrift 2021

For å starte skygruvedrift er det forskjellige populære legit-gruvedrift-nettsteder som sikrer best mulig sikkerhet for eiendelene dine og gir en omfattende liste over funksjoner. Følgende er de beste og topprangerte Bitcoin cloud mining-nettstedene i markedet.

1. IQ Mining

I slutten av 2016 begynte IQ mining å tilby sine tjenester. Det er ganske positive tilbakemeldinger fra kundene i disse dager.

Selskapet tilbyr eksternt utstyr som gjør det mulig for brukere å leie dem ut for å delta i sky mining. I løpet av en begrenset periode har IQ Mining fanget nesten 50000 brukere. Det er tre forskjellige pakker tilgjengelig, avhengig av dine ønsker og investeringer.

  • Bronsepakker
  • Sølvpakke
  • Gullpakker

Det er mange kryptovalutaer du kan velge for gruvedrift. Registreringen er gratis uten abonnementsavgift. Det er smarte kontrakter tilgjengelig for å redusere risikoen.

IQ Mining har et veldig mykt og brukervennlig grensesnitt. Siden det er basert i Europa, tilbyr plattformene fire store språk (fransk, spansk, russisk og engelsk). Resultatprognosene er ganske høye sammenlignet med investeringer som ikke er forståelige. Plattformen er egnet for små investeringer til den får mer anerkjennelse fra kundene. les denne guiden for beste ethereum sky gruvedrift nettsteder

2. Genesis Mining

Genesis mining er et av de største skygruveselskapene som tilbyr bitcoin mining-prosjekter. Selskapet ble grunnlagt i 2013 og hadde sitt rykte i markedet ved å tilby smarte og enkle investeringsløsninger.

Selskapet har over 2 millioner kunder fra hele verden. Når det gjelder hashkraft, er genesedrift den største hashkraftleverandøren for altcoins og bitcoin.

Plattformen tilbyr gruvedrift i både bitcoin og altcoins. Du kan gruve forskjellige mynter samtidig ved hjelp av hashkraften du eide. For eksempel kan du bruke forskjellige kryptoer for å diversifisere risikoen for investeringene dine. Selskapet tar seg av gruvearbeiderne og vedlikeholdet for å kvitte seg med bryet.

Genesis Mining tilbyr en rekke prissettingspakker basert på hashkraften din og typen mynt du er interessert i gruvedrift. Sammenlignet med andre cloud mining-plattformer er de litt dyre, men de gir utmerket opplevelse og støtte.

3. Skamrende

Det britiske baserte gruvefeltet Shamining med sine gårder i London, San joe og Capetown ble lansert i 2018, og er en av de best egnede gruveplattformene for gruvearbeidere med minimal kunnskap om kryptogruvedrift.

Shaminings brukervennlige nettstedsgrensesnitt med animert eller snarere spilllignende gruvedrift er funksjonen som får Shamining til å skille seg ut blant andre. Alle med minst $ 100 kan starte gruvedrift ved hjelp av Shamining-plattformen. Det garanterer 1,43X avkastning på investeringen ($ 400 avkastning på $ 1000). det gir også 24/7 kundesupport. Siden 2018 har det et fellesskap på 8000 pluss kryptoinvestorer. En annen nyttig funksjon nettstedet har, er den innebygde kalkulatoren for investeringer.

Shamining Tilbyr fire typer kontrakter: CPU, GPU, ASIC og individuell kontrakt.

prosessor tilbyr kraften på 23 580 GH / s i $ 0,0120 per GS / s med et vedlikeholdsavgift på $ 0,0108 per GH / s daglig. Lønnsomhet = 143%

GPU tilbyr kraften på 94 340 GH / s i $ 0,0113 per GH / s med et vedlikeholdsavgift på $ 0,0106 per GH / s daglig. Lønnsomhet = 149%

ASIC tilbyr kraften 235 849 GH / s i $ 0,0109 per GH / s med et vedlikeholdsavgift på $ 0,0104 per GH / s daglig. Lønnsomhet = 156%

Som det er åpenbart med den ovennevnte informasjonen, gir høy effekt av systemet høy lønnsomhet, og hvis en bruker ikke er sikker på hvilken kontrakt som skal oppnås, står kundeservicen døgnet rundt..

For å starte gruvedrift av Bitcoin på Shamining, registrer kontoen din nå og få en 37% bonus på din første investering.

Sett populære kryptovaluta-mynter i 2021, les guiden vår Best Proof of Stake (POS) Coins 2021

4. ECOS

ECOS er en av de beste leverandørene av skygruvedrift i bransjen. Det ble etablert i 2017 i Armenia i den frie økonomiske sonen sammen med en avtale som ble signert mellom regjeringen i Armenia og selskapet bak denne leverandøren av skygruvedrift. ECOS ble utviklet i et forsøk på å dekke behovene til kunder med smak i kryptokurvedrift og som ønsker å få lindring fra egengruvedrift. Bortsett fra å ha hovedkvarter i Armenia, har selskapet også et hovedkontor i landet Russland.

ECOS er en leverandør av skygruvedrift du kan stole på, da den er en av de første leverandørene av skygruvedrift som opererer med lovlig status. Betraktet som en av de beste leverandørene av skygruvedrift, tilbyr ECOS sine kunder skygruvetjenester for bare en digital valuta som er Bitcoin, verdens største kryptovaluta når det gjelder markedsverdi. For tiden tilbyr selskapet sine tjenester til over 40000 brukere fra hele verden.

Selskapet tilbyr et stort utvalg av gruvekontrakter til brukere. Minsteprisen for en spesifisert gruvekontrakt er omtrent $ 125. Denne kontrakten forblir aktiv i en periode på seks til femti måneder. Det er forskjellige alternativer tilgjengelig for deg som du kan bruke til innskudd eller uttak. Disse inkluderer kredittkort og kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum (ETH), XRP og Litecoin (LTC).

Det er mange fordeler du kan få mens du bryter med ECOS. En av fordelene med gruvedrift med ECOS er at nye brukere får en en måned gratis kampanjekontrakt. Andre fordeler inkluderer skatteincitamenter, rimelig strøm, driftsstøtte, moderne utstyr og et bredt spekter av kontrakter.

5. Kryptounivers

Live siden 2018 er kryptouniverset et annet sky mining-prosjekt som lar brukerne tjene crypto mining med lønnsomme planer og kontrakter.

Plattformen leverer hovedsakelig sine tjenester i den russiske føderasjonen. Strømhastigheten er lav i den nordlige regionen, og det er en stor fordel for kryptouniverset. Det er 3 forskjellige planer tilgjengelig som heter standard, VIP og tariffen 2025 for langsiktige fordeler.

Brukerne kan bryte gjennom to typer kontrakter “Cloud Miners”Og‘BTC gruvedrift”. Plattformen lar brukerne kjøpe utstyr for gruvedrift. Brukerne kan videreselge utstyret til gruvearbeidere og kan ta tilbake pengene sine på slutten av kontrakten.

Ettersom kryptomarkedet blomstrer, øker verdien av gruveutstyr, og det kan gi brukerne en ekstra fortjenestemargin. Grensesnittet til nettstedet er ganske brukervennlig. Det er en rekke planer tilgjengelig med lave investeringer og ingen skjulte kostnader. Det er mange krypto tilknyttede programmer tilgjengelig som kunder kan tjene på.

6. HashShiny

Hashshiny er en gruveplattform for gruvedrift av Bitcoin (BTC), som er tryggere å bruke og fungerer raskere. Den ble utviklet i år 2017, og siden den gang jobber den i bransjen og tilbyr sky mining-tjenester for kryptovalutaer, inkludert verdens største kryptovaluta, Bitcoin. Utviklerne av HashShiny hevder å ha utviklet verdens øverste sky mining plattform integrert med oppdatert distribusjonsteknologi.

Det er en av de beste kryptovaluta sky gruvedrift plattformene som finnes der ute. Den tilbyr rundt 1,5 prosent av Bitcoin (BTC) hashfrekvensen i verden.

Hashshiny.io støtter for øyeblikket forskjellige store kryptovalutaer, inkludert den ledende digitale valuta bitcoin (BTC), den andre rangerte kryptovaluta Ethereum (ETH), Zcash (ZEC), Litecoin (LTC), Dash (DASH) og Decred (DCR).

Hvis du vil starte gruvedrift med HashShiny.io, har selskapet en pakke for nye brukere. Det gir nye brukere en gratis 5TH / S SHA-256 (BTC) hashrate.

Hvordan starte Cloud Mining med HashShiny.io

For at du skal kunne starte sky mining med HashShiny.io, må du bare følge tre enkle trinn:

Trinn 1: Det første du må gjøre er å opprette en konto hos HashShiny.io og registrere deg selv. For å registrere en konto, må du fylle ut et påmeldingsskjema som er tilstede på det offisielle nettstedet ved å oppgi personlige data som fornavn, etternavn, e-postadresse osv..

Steg 2: Det neste trinnet du må følge er å velge en plan. Det er seks skygruveplaner for seks forskjellige digitale valutaer. Du har muligheten til å velge en av dem.

Disse seks planene inkluderer SHA-256 CLOUD MINING (for BTC sky mining, ETHASH CLOUD MINING (for ETH cloud mining), SCRYPT CLOUD MINING (LTC cloud mining), X11 HASH CLOUD MINING (for DASH cloud mining), BLAKE256R14 CLOUD MINING (for DCR sky mining) og EQUIHASH CLOUD MINING (for ZEC cloud mining).

Trinn 3: I det tredje trinnet må du betale for planen du velger, og så er du klar til å begynne sky mining med HashShiny.io.

Videre, den hovedtrekkene tilbudt av HashShiny er bassengallokering, service fra et ekspertteam, sikkerhet, daglige utbetalinger, mobilapplikasjon, bryter for gruvedrift og lavt vedlikeholdsgebyr.

7. Hashing24

Hashing24 er den vanligste Bitcoin-kryptokurrencyplattformen som tilbyr lovlige skygruvetjenester. Organisasjonen har vært i drift siden 2016, og forskerteamet har fokusert på etterspørselen etter kryptovaluta siden 2012.

Hashing24 er offisielt basert i Storbritannia, Thailand og Ukraina. I forhold til andre plattformer tilbyr hashing24 ubegrensede kontrakter for brukerne å investere i.

På hashing24 er det ingen faste kontrakter. Kundene velger hashkraften og betalingsmåten alene. De kan velge ønsket plan avhengig av forventet fortjeneste. Bitcoin er den eneste valutaen de støtter i sine tilgjengelige kryptovalutaer. Selskapet betaler sine kunder uten forsinkelse.

8. Hashflare

Et sted rundt 2015 lanserte nettstedet sine tjenester for brukerne og har vokst enormt siden den gang. For tiden har nettstedet rundt 1 million besøkende hver måned.

Hashflare er en tjeneste som tilbyr sky mining kontrakter. Brukerne kan utvide fem forskjellige kryptovalutaer via denne plattformen, dvs. ZCASH, DASH, Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) og Bitcoin (BTC). Plattformen tilbyr forskjellige bassenggruvedriftløsninger. Du kan bestemme ditt eget tilpassede basseng basert på dine preferanser og Hashrate.

Overskuddet fordeles på alle kunder basert på Hashrate. Det beste med Hashflare er at du ikke trenger store investeringer for å starte. Utbetalingene er veldig gjennomsiktige med forskjellige betalingsmåter. Den tilbyr gruvedriftsstatistikk i sanntid, slik at du enkelt kan spore hvor mye fortjeneste du har gjort. her er vår guide til de beste stedene å kjøpe bitcoin i 2021

9. Ultra Miner (fungerer ikke)

Lansert for et år siden, er det en bitcoin mining-plattform viet til å gi den beste cloud mining-opplevelsen og høy kvalitet på kundeservice.

De har fått så mye popularitet og støtte fra sine kunder over hele verden for hvor mye oppriktige og profesjonelle de er. Plattformen tilbyr fire pakker for bitcoin sky mining. Den har de laveste investeringsplanene blant alle andre gruveplattformer. Det er en uregulert plattform.

Du kan også tjene provisjon ved å henvise til noen. De tilbyr VIP-tjeneste ved kjøp av 1000 TH / s, som inkluderer mange fordeler og fordeler for brukerne.

10. BeMine

Etablert tidlig i 2018, tilbyr BeMine sine tjenester i Russland og SNG-land. De var pionerer for sky-deling av ASIC-gruvearbeidere, noe som gjorde det motsatte sammenlignet med salg av gruvekontrakter. BeMine driver mer enn ~ 70.000Th / s plassert i Irkutsk, Moskva og Chelyabinsk-regionen, i Sibir, til og med i Almaty, Kasakhstan, og de fortsetter å skalere.

BeMine forener russiske datasentre, i tillegg til gruvearbeidere og enkeltpersoner som ønsker å delta i kryptovaluta over hele verden. Gruvearbeidere blir invitert til å lagre utstyret sitt i datasentre som inngår i samarbeid, mens brukere kan kjøpe og lagre gruveutstyr uten behov for personlig tilstedeværelse under kjøp, transport, installasjon, konfigurasjon og vedlikehold av ASIC.

Hvis du ikke vil kjøpe hele ASIC-gruvearbeideren, kan du også prøve med aksjene. BeMine kan selge opptil 1/100 andel av nøyaktig ASIC til en fornuftig pris, noe som kan bli en veldig nyttig måte å starte en mynteopplevelse uten å måtte kjøpe en helt kostbar maskin selv. Men hvis du har hele den, kan du også kjøpe dør-til-dør-levering av ASIC. Nå har de til og med billettskykontrakter med innskuddsuttak.

11. Eobot

Eobot er en skyleverandørtjenesteleverandør og kryptoveksler. Den ble lansert tilbake i 2013 i USA. Til tross for at du bruker denne plattformen i nettleseren, er Eobot også tilgjengelig på både Android og iOS.

Siden lanseringen har Eobot over 2,2 millioner brukere med hundretusener av aktive brukere daglig. Det letter også handel i sanntid gjennom ulike digitale eiendeler. Eobot tilbyr innovative gruvetjenester for sine brukere med et bredt spekter av verktøy. Det gir et bredt spekter av kryptovalutaer som lar brukeren handle i mellom.

Det er en funksjon som kalles ‘Eobot crypto Faucet” der nettstedet tilfeldig tilfeldigvis gir en liten mengde kryptovaluta på daglig basis til brukerne. Medlemskapet er gratis på børsen, og det er ingen månedlige avgifter.

Imidlertid belaster de et gebyr på 5% på hver transaksjon. Siden sentralen er operativ, kompromitterer de aldri sikkerhet. Børsen gir også en bug bounty revisjonsrapport som oppdateres hvert 60. sekund. Det lar brukerne observere hvor mye kryptokapital som er i fare.

Hvordan velge et bitcoin sky mining nettsted?

Når det gjelder å velge det beste gruvedriftnettstedet, er prosessen veldig jevn og ganske grei. Du trenger bare å velge en plan for å se hvordan tjenesten fungerer.

Den kanskje mest kompliserte delen er å finne riktig vert. Sjekk alltid bakgrunnen til selskapet, se på nettstedene deres og les anmeldelsene. Dobbeltsjekk om de har statistikken over sitt tidligere arbeid

Konklusjon

Sky mining er nylig blitt den beste trenden innen krypto og bitcoin. Årsaken er veldig enkel. Sky mining gjør gruvedrift enklere og mer praktisk. Ved å bruke skyen kan du unngå bryet og stresset med å bruke maskinvare i ditt eget tempo. I denne forbindelse er sky mining mer lønnsomt enn gruvedriften du gjør med maskinvaren din.

Videre, selv om sky mining kan ha noen ulemper, har det fordeler. Det tillater kryptovaluta og bitcoin mer tilgjengelig for publikum. Sky mining har et sterkt omfang i fremtiden, men det er et spørsmål om legitimiteten om det er legitimt eller ikke.

Mange av selskapene som tilbyr sky mining-tjenester er svindel, eller de bruker ineffektive forretningsmodeller. Med ineffektiv mener jeg at hvis du kjøper eller holder bitcoins, vil du enten risikere pengene dine eller tjene mindre enn du burde.

Vi vil gjerne høre hvordan din erfaring med skyen var gruvedrift. Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor hvis du trenger hjelp.

Hva er det beste nettsiden for skymining i 2021?

å velge den beste gruvetjenesten er ikke en lett oppgave, da markedet er fullt av svindlere.  Hashflare, Genesis Mining og IQ Gruvedrift er de beste leverandørene av skygruvedrift. Dette er de mest pålitelige og legitime nettstedene som tilbyr cloud mining-løsninger. Men sørg for å søke og finne ut alt før du investerer.

Hvilken skygruvedrift er lønnsom?

Det avhenger helt av selskapet du velger. Noen selskaper gir innflytelse til brukerne sine i månedlige avgifter, mens andre selskaper tar store beløp for registreringsgebyrer. Du bør også fokusere på gruvedriftens lønnsomhet for å vite hvilket selskap som er mer lønnsomt når det gjelder kontrakter. Sist men ikke minst er kvaliteten på tjenesten de tilbyr. Det er så mange ulemper som har blitt fullstendig forsømt mens du valgte, så sørg for å undersøke alle disse aspektene for å nå på bunnlinjen.

Lønner seg skymining?

Det avhenger av om plattformen er legitim eller ikke. For det meste er det Ponzi-ordninger, og de tar vanligvis betalt fra nykommere som betaler det til sine gamle kunder og seg selv, og for det meste forsvinner selskapet for posten. Så du må sjekke den autentiske informasjonen før du dykker inn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me