Hvalene i kryptohavet

Hver gang jeg leste artikler eller meninger om hvaler på internett, fant jeg ut at det er et ganske kontroversielt tema. I prinsippet kjenner erfarne handelsmenn hvalens rolle og vet at det er bra å følge dem. Det er også mange hvalanmeldelser som kommer spesielt fra nybegynnere som kjøpte en kjær valuta og ble utbrent på grunn av hval. Artikler om hvaler er skrevet ennå, men alle disse artiklene virker overfladiske for meg. Denne artikkelen viser hvalene akkurat som de er.

Men hva er en hval? I det spesifikke Crypto Market-språket er en hval en person som har betydelige mengder fiat- eller Bitcoin-konto. Med disse summen av fiat eller Bitcoin kan hvalen flytte trenden i en positiv (når du kjøper) eller negativ (når du selger) trend. Lommebøker er ikke nødvendigvis enkeltpersoner. I hvalkategorien kan spekulasjonsfond, hedgefond og til og med banker komme inn.

Hvaler kan også klassifiseres etter størrelse. Kan være babyhval ($ 100 000 – 500 000 USD), mellomstore hvaler (500 000 USD – 2 millioner dollar), store hvaler (over 2 millioner dollar USD). Selvfølgelig er denne klassifiseringen veiledende. La oss nå komme litt inn i teorien om trenddannelse og se nøyaktig hvalens rolle i prisbevegelse og dannelse av trender..

Som vi alle vet, skyldes prisbevegelsen til en børsnotert valuta etterspørsel og tilbud som var til stede på markedet på det tidspunktet. Mer presist vil prisen svinge på grunn av prisforskjeller mellom bestillinger og tilbud.

Og likevel er dette en forenklet forklaring på prisbevegelsen. Det som faktisk får prisene til å bevege seg opp eller ned er markedssentimentet. Kort sagt, hvis markedet er optimistisk, vil prisen øke, hvis markedet er pessimistisk, vil prisen synke. Faktisk er handelsmennenes følelser de som får prisen til å stige eller falle. Når markedssentimentet er optimistisk, vil handelsmenn kjøpe og kjøpe mynter direkte fra spørrernes (spør) pris. Dette vil sakte, sakte øke prisen. Når markedet er pessimistisk, selger handelsmenn myntene sine direkte til kjøperens pris (bud). Dette senker sakte når prisene faller. Nå som vi vet at handelsmannens følelser er de som styrer etterspørsel og tilbud, la oss komme til hvalene.

LES Beste bevis på innsats (POS) mynter 2021

I prinsippet bygger hver hval sin kjøps- og salgsstrategi på to trinn: akkumulering og distribusjon.

Hva betyr akkumuleringsfasen? I akkumuleringsfasen kjøper hval store mengder billige penger. For å gjøre dette bruker de forskjellige triks. Et av triksene er å bestille “selge vegger”. Å markedsføre disse salgsveggene har en dobbel effekt. På denne måten skremmes andre store og små kjøpere og kjøper ikke ennå. Samtidig er det en kategori nybegynnere som allerede har kjøpt valuta og har et lite tap. De blir skremt av de som selger vegger og selger. Hvalene kjøper enkelt mengder mynter fra “svake hender”. Senere, når mengdene akkumulerte mynter er tilstrekkelige, løfter hvalene salgsveggene.

Noen ganger sier et bilde mer enn 1000 ord. Nedenfor har du et bilde som forklarer fasene til en “boble”.

hvalene kruser

Hvem er hvalene på dette bildet? Hvalene er det Smarte penger og institusjonelle investorer. Selvfølgelig, i kategorien Smarte penger, er det også en liten mengde små og mellomstore investorer som har erfaring i dette markedet og kjenner mulighetene til å kjøpe. Etter at veggene ble plukket opp av individuelle, lette hvaler, ble kategorien Institusjonelle investorer kjøpt.

Snart kommer valutaen til media. Artikler vises på blogger, eller til og med i den klassiske økonomiske pressen. Denne valutaen kan også få oppmerksomhet fra TV-kanaler og YouTube-kanaler. Og så kommer den valutaen til publikumets oppmerksomhet. Folk som ser på slike show og leser økonomisk presse, vil begynne å kjøpe valutaen. De siste kjøperne vil være de som ikke aner om valutaen eller Crypto Market, men som har hørt fra venner eller bekjente at de kan tjene penger hvis de kjøper dem.

Gjennom denne prisøkningen vil hvalene gripe inn når det er nødvendig. Generelt vil hvaler kjøpe store mengder kryptomynter for salg. Lommebøker vil kjøpe disse mini-veggene til salgs. Medium eller mellomstore kjøpere har lov til å kjøpe ordrer i normal størrelse. Vel, når en drosjesjåfør i New York vil fortelle deg at han vet en god mulighet til å tjene penger og vil spesifisere det valuta, vet at det er på tide å selge. En boble er nær.

LES Ripple lanserer en ny merkevarebevissthetskampanje, #RunsOnRipple 

Uansett hvalene begynner å selge. “Distribusjonsfasen” vil begynne. Hvalesalg er vanligvis aggressivt hvis resultatmålet er nådd, eller hvis de føler at markedet viser tegn på svakhet. En stor betydning i hvalfangststrategien er pengestyring. Alt er veldig nøyaktig. Lommebøker vet nøyaktig hvor mye de kan kjøpe i løpet av det stigende løpet etter at de har kjøpt store mengder billige mynter. Generelt fungerer planen deres og gir veldig gode resultater. Det er myten om at hval aldri taper penger. Det er bare en myte. De kan tape penger når spesielle hendelser med negativ innvirkning inntreffer på markedet. Det er også en liten “ingen radar” -hval som tilfeldig svømmer i Crypto-havet.

Det er andre problemer her. Crypto Market er fullt av mynter. Ovennevnte scenario refererer til en topp 10 Crypto Market-mynt. En eneste hval kan ikke flytte disse myntene. Det tar en hvalfangstgjeng å flytte opp en toppmynt (BTC, ETH, XRP, BCH). En valuta kan flyttes mye lettere når den første utstedelsen av mynter er lav og valutaen er billig. Mange mynter på Crypto Market pumpes og dumpes jevnlig av en enkelt hval eller to. Disse myntene kommer aldri til TV-kanaler eller klassiske medier, men diskuteres på forskjellige fora eller på forskjellige YouTube-kanaler.

Alle vil trekke sine egne konklusjoner etter å ha lest denne artikkelen. Det er sikkert at hval er de som initierer trenden og ofte hjelper den med å rykke opp. De er også ansvarlige for aggressivt salg. Hvis vi følger hvalene og vi ikke vil være imot dem, vil de tjene fine penger. Hver gang du kjøper, bør du se på et historisk diagram over valutaen du vil kjøpe og spør deg selv om prisen er dyr eller billig. Regelen, “kjøp billigere og selg dyrt”, vil forhindre deg i å gå mot hvaler.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me