15+ Beste Bitcoin-kraner 2021: Øyeblikkelige utbetalinger – høyest betalende

Med bommen i bitcoins popularitet begynte mange tradisjonelle investorer å investere sine fiat-penger i krypto, men det er svært risikabelt. Hva om du ikke har noen penger å investere i? Eller hvis du er nybegynner og ikke vil risikere pengene dine.

Vet du at du fortsatt kan tjene BTC uten investering gjennom bitcoin-kraner?

I denne guiden skal jeg fortelle deg om hva som er bitcoin-kran, hvordan tjener du bitcoins fra en kran, hva er de best betalte bitcoin-kranene, er kryptokraner verdt det, men først la oss starte med det som er en bitcoin kran?

Ta en titt på Best ERC20 Wallets for å lagre Airdrop Tokens

Bitcoin kraner?

Bitcoin kraner er vanligvis nettsteder eller mobilapper som lar deg tjene gratis bitcoin eller en rekke kryptovalutaer i bytte for å gjøre enkle oppgaver. Disse oppgavene inkluderer å løse captcha, spille spill, se på annonsen, fullføre en undersøkelse, installere en app og så videre.

Tilbake i 2010 ble den første bitcoin-kranen opprettet av Gavin Andresen for å utvide bitcoin-samfunnet ved å gi bort gratis bitcoins. Kraner er en fin måte å tjene gratis bitcoin (satoshi) med bare noen få daglige klikk.

Denne metoden er også risikofri, da du ikke trenger å investere penger. Den eneste ulempen er at utbetalingen er ganske lav. Les også: Kjøp Ripple (XRP) mynter i 2021 trinnvis guide

Tjen bitcoins fra en kran?

Å tjene bitcoin fra en kran er ganske enkelt og involverer disse enkle trinnene.

Trinn 1:  Det første trinnet er å få en bitcoin-lommebok der du vil lagre alle myntene dine. For bitcoin-kraner vil jeg anbefale Coinbase- eller Blockchain.com-lommeboken, da disse er mye lettere å bruke og nybegynnervennlige, eller Registrer deg for en mikropayment-lommebok som er spesielt laget for kraner. Du kan bruke CoinPot for å sikre inntektene dine.

Steg 2:  Når du har lommeboken, er neste trinn å opprette en konto på en kran. Vi må opprette en konto på flere kraner for å tjene en pen mengde satoshi (minste enhet bitcoin).

Trinn 3:   Nå er det bare å logge inn på disse kranene daglig og kreve belønning for å fullføre en enkel captcha. Vanligvis må du fullføre disse fangstene etter et lite tidsintervall. Dette intervallet kan være 5 minter, 30 minter eller til og med 1 time for noen nettsteder.

Du kan se denne videoen for å lære mer informasjon om hvordan bitcoin-kraner fungerer.

Hva er en Micro-lommebok?

En Micro-lommebok er en lommebok med flere valutaer som ikke krever noe transaksjonsgebyr for å overføre mynter. Dette lar deg overføre dine små inntekter fra kraner umiddelbart, og eliminerer risikoen for svindel. For tiden er det to mikro-lommebøker for kraner, Coinpot. Du må bare koble tappekontoen din med en støttet lommebok CoinPot. Kraner som støtter disse lommebøkene gir øyeblikkelig utbetaling.

Du kan lagre forskjellige kryptovalutaer i disse lommebøkene, som krypto opptjent fra Litecoin-kran, Ethereum-kran, doge-kran og så videre..

Selv om det er mange beste bitcoin-kraner som ikke støttes av disse lommebøkene, er det en god praksis å bare bruke kraner som støttes av disse to lommebøkene, da de er mer sikre og pålitelige for å holde inntektene dine trygge..

Høyest betalende Bitcoin kraner

Nå vet du hva som er en bitcoin-kran, hvordan du kan tjene på en kran. Det er på tide å finne ut hva som er de best betalte bitcoin- og kryptokranene. Etter flere måneder med å teste og lese brukeranmeldelser, kom jeg opp med en bitcoin-kranliste der du kan investere tiden din.

1- Coinpayu.com

Når vi lager en liste over de mest betalte bitcoin-kranene som fungerer i dag, kan vi ikke glemme å ta med navnet Coinpayu fordi det er en av de beste bitcoin-kranene som er tilgjengelige i dag, som lar deg tjene gratis bitcoin.

Coinpayu er i utgangspunktet en gratis belønningsplattform der du kan tjene bitcoin ved å se annonser eller gjøre tilbud. Ved å se annonser med Coinpayu kan du tjene opptil 10000 satoshier.

LES 5 tips for kryptovalutaer for dagshandel

Denne bitcoin-kranen gir deg også muligheten til å tjene Bitcoin fra tilknyttet program. Ved å invitere nye brukere kan du tjene passive bitcoin-inntekter.

2- Cointiply

Når vi snakker om de mest betalte Bitcoin-kranene, er det et annet kjent navn Cointiply som bør betraktes som en av dem fordi du på sin neste generasjons plattform kan vinne opptil tusenvis av Satoshis på daglig basis. Det du må gjøre for å få gratis mynter, er å fullføre noen gitte oppgaver og forskjellige andre interaktive aktiviteter, og flere gratis bitcoins vil være i din besittelse. Til nå har det betalt over $ 450.000 til medlemmene.

Det gir deg forskjellige måter å tjene tusenvis av bitcoin på, for eksempel ved å fullføre tilbud, installere spill, laste ned apper, ta undersøkelser, se på nettsteder i korte perioder, spille morsomme spill og spille multiplikatoren for å multiplisere myntene dine opp til 61X.

Cointiply gir deg også en gylden mulighet til å tjene 25% provisjon gjennom sitt henvisningsprogram og også en provisjon på 10% for tilbudsinntektene dine. Når myntene dine når 35.000, får du dessuten 5% rente på myntbalansen. Gjennom lojalitetsbonusprogrammet kan du øke lojalitetsbonusen din til 100% ved å logge på hver dag.

3- Bitcoin Aliens

Bitcoin Aliens er en unik bitcoin-kran som er mer tilbøyelig til å spille og fungerer litt annerledes sammenlignet med andre Bitcoin-kraner. Det er tilgjengelig i bransjen siden 2014, og siden etableringsåret har Bitcoin Aliens-spillene gitt bort over 1090 BTC (7+ millioner USD) til sine over 2,5 millioner brukere..

Denne bitcoin-kranen har forskjellige spill-mobilapper der du tjener gratis mynter. Du må bare laste ned og installere Bitcoin Aliens ‘spill fra Apple Store eller Google Play Store og deretter spille spill. Du kan tjene satoshier mens du spiller spillet. Med Bitcoin Aliens kan du gi rundt 4300 satoshier per time.

4- FreeBitco.in

Det ville være urettferdig å ikke nevne FreeBitcoin-kran her, fordi det også er et stort navn som er inkludert i listen over de mest betalte Bitcoin-kranene i 2020. FreeBitcoin tilbyr deg å spille spill og samle så mye gratis Bitcoins du kan.

FreeBitcoin tilbyr enkle spill som du kan spille hver time og kan tjene opptil $ 200 i gratis bitcoins hver time. For at du skal få flere mynter, har den bygget et enkelt HI-LO-spill ved hjelp av matematikk og kryptografi. Ved å spille dette enkle spillet kan du enkelt multiplisere myntene dine. Du kan tjene opptil $ 10,900 i BTC hver måned gjennom henvisningskonkurransen.

Videre kan du tjene en god årlig rente på opptil 4,08% når du setter inn bitcoin i lommeboken din med FreeBitcoins. Du kan også vinne store premier fra det ukentlige lotteriet samt 50% henvisningsprovisjoner.

5- BTCKlikk

BTCClicks regnes som bransjens mest anerkjente, vellykkede og legitime bitcoin-kran. Det har eksistert i bransjen siden året 2013 og har fått tillit fra mennesker. Ved å se på videoannonser og utføre flere andre aktiviteter, kan du tjene mye satoshier.

Å tjene gratis bitcoins er veldig enkelt på denne plattformen. Du kan tjene opptil 0,00028 mBTC per klikk eller per sett annonse. Ikke bare dette, men det gir deg også en høy henvisning / tilknyttet kommisjon som spenner fra 40% til 80%. Hvis du vil ha en pålitelig og legitim bitcoin-kran, da BTCKlikk er det riktige valget for deg.

6- AdBTC.top

Hvis du vil tjene og samle gratis bitcoins på en enkel og rask måte, bør du prøve AdBTC-nettstedet. Det lar deg få gratis bitcoins online ved å se på websider. Hvert klikk du gjør kan gi deg en vakker mengde på 200 satoshier.

I likhet med andre bitcoin-kraner har den også et tilknyttet eller henvisningsprogram. Dette tilknyttede programmet som tilbys av nettstedet, er tilrettelagt for deg slik at du kan tjene en god provisjon fra 5% -10%. På AdBTC er det mulig å få rundt 1000 satoshier daglig.

LES Bexplus tilbyr 100x utnyttelse av kryptohandel & 100% innskuddsbonus

Bitcoin kran øyeblikkelig utbetaling

7- BitFun

De som har en stor lidenskap for spill og elsker å spille spill, så er BitFun Bitcoin-kranenettstedet perfekt for dem fordi det er en av de beste og mest betalte bitcoin-kranene. Du kan spille spill og ha det gøy i mellomtiden kan du tjene mange gratis bitcoins.

Man kan kreve gratis bitcoins ved å spille spill, se på morsomme tilbud og kaste terningene. Du kan tjene store penger ved å fullføre undersøkelser, tilbud og andre gratis kampanjer. Som BitFun er integrert med CoinPot, derfor går alle inntektene dine direkte inn på CoinPot-kontoen din. Minimumsbeløpet for uttak er 10.000 satoshi, og det kan gjøres når som helst.

Les også: Topp 5 beste Ethereum-lommebøker i 2021

8- Bonus Bitcoin

Bonus Bitcoin er den beste øyeblikkelige utbetalingen av bitcoin-kran som er helt gratis og utbetaler opptil 5000 satoshier hvert 15. minutt. Dens popularitet har vokst opp med tiden. Av alle bitcoin-kraner er umiddelbare utbetalinger av Bonus Bitcoin relativt høye.

Bonus Bitcoin gir deg også muligheten til å få en 50% provisjon ved å invitere dine venner og kolleger og be dem om å registrere seg ved å bruke henvisningskoblingen din. På Bonus Bitcoin-kranen får du alle betalingene dine via en CoinPot-konto fordi den også er integrert med CoinPot.

9- Moon Bitcoin

Moon Bitcoin er den mest berømte bitcoin-kranen på hele listen over bitcoin-kraner med øyeblikkelig utbetaling 2020. Det er en gratis bitcoin-kran med forskjell og er veldig kjent i bransjen på grunn av sine høye og konsistente utbetalinger.

Mens andre kraner lar deg kreve gratis mynter en gang i timen eller en gang per dag, gir denne unike bitcoin-kranen deg muligheten til å bestemme hvor ofte du vil kreve. Du kan kreve så ofte du vil eller så lite du vil. Moon Bitcoin har flere bonusprogrammer for deg, slik som den daglige lojalitetsbonusen, tilbudsbonusen og mysteriumbonusprogrammene der du kan få fordeler og tjene opptil 500%.

10- Allcoins.pw

En annen gratis og populær bitcoin-kran som er tilgjengelig i markedet er Allcoins.pw. Det hjelper deg å tjene noe krypto mens du spiller noen kryptospill og mange andre ting. Dette nettstedet er veldig hyggelig for de som elsker å bruke krypto.

Allcoins.pw gir deg også muligheten til å bytte krypto i tillegg til andre valutaer. Bortsett fra dette får du muligheten til to forskjellige uttaksmetoder som er FaucetHub og Regular Wallet.

Populære kryptokraner

Her er noen av de andre populære kryptokranene i 2020 som du bør vite.

11- Moon Dogecoin

Moon Dogecoin er en gratis dogecoin-kran med en forskjell som Moon Bitcoin som lar deg tjene mynter og kreve så ofte du vil.

12- Moon Litecoin

Det er en berømt Litecoin-kran som er helt gratis og lar deg tjene så mange gratis mynter du vil.

1. 3- CoinFaucet

Det er etablert og offisielt lansert i oktober 2017. Du tjener gratis Ripple hver time ved å spille et veldig enkelt spill, og alle de gratis myntene du tjener på denne kranen blir betalt til deg i Ripple (XRP).

14- Moon Cash

En annen populær, unik og annerledes kryptokran for å tjene gratis Bitcoin kontantmynter er Moon Cash. Denne kryptokranen hedrer brukerne.

15- Gratis Litecoin-kran

Det er helt gratis kryptokran som distribuerer Litecoin-kryptovaluta hver time til valutakursen på sirkulasjonstidspunktet, og lar brukerne tjene gratis Litecoin hvert 5. minutt.

16- Moon Dash

Det lar deg kreve mange gratis mynter på få minutter, og det bruker også CoinPot for øyeblikkelig betaling av inntektene dine.

Konklusjon

Alle vil tjene noen gratis satoshier eller bitcoin, og Bitcoin kran er den beste måten å gjøre det på. I min anmeldelse har jeg delt alle relaterte detaljer om Bitcoin kran for din klare forståelse. Jeg har også listet opp bransjens mest berømte, beste og mest betalte bitcoin-kraner. Du kan velge en av de fremhevede bitcoin- og kryptokranene og tjene gratis mynter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me