9 beste Crypto & Bitcoin News Aggregators i 2021

Mens dusinvis av kryptovaluta nettsteder analyserer digitale valutaer. Vi er her for å gi deg en omfattende, men detaljert gjennomgang av de beste kryptonyhetsaggregatene som er tilgjengelige i markedet akkurat nå. Krypto nyheter Aggregatorer samlet nettinnhold relatert til krypto, danner forskjellige plattformer som blogger, nettaviser og populære kryptonettsteder for enkel visning.

I denne artikkelen vil vi snakke om noen av de beste bitcoin-aggregatorene i 2021. Listen er samlet basert på den totale hastigheten, nytteverdien, påliteligheten og mest av alt ektheten av nyhetene. La deg grave i saken for å utforske innholdet.

Liste over nettsteder for kryptonyheter

1. Coinddit

Coinddit er en annen populær aggregator. Plattformen er ganske imponerende og enkel å bruke på grunn av det brukervennlige grensesnittet. Nettstedet har tema svart som gjør det mer tiltalende for de besøkende.

På hjemmesiden vil du se en tabell som viser de siste prisgrafene for forskjellige kryptovalutaer. Grafene viser en detaljert gjennomgang av hver krypto på en måte som er elegant og elegant. De digitale valutaene endrer sin posisjon automatisk på bordet basert på endringene i volum og pris hver 24. time.

Det er en egen seksjon på hjemmesiden som viser de mest populære nyhetene fra kryptoverdenen. Der kalles denne funksjonen Nyhetskilder som nevner nettsteder du ofte bruker. Aggregatoren henter automatisk nyheter fra nettstedet og viser deg basert på din interesse.

Ønsker å bryte bitcoin ved hjelp av nettsky for gruvedrift? her er vår guide for de beste nettskygruvedriftstedene i 2021.

Du kan også tjene gratis kryptovalutaer ved å gjøre enkle oppgaver daglig. Du må bare følge dem på forskjellige sosiale medieplattformer for å delta.

2. Coinspectator

Coinspectator er for tiden en av de beste nyhetsaggregatene for kryptovalutaer du kan finne på nettet. Plattformen dekker nesten alt relatert til krypto på feedet.

Du kan finne alt fra de siste nyhetene eller aktuelle hendelser i kryptoverdenen til artikler om alt som er eksternt koblet til krypto. Den henter informasjonen sin fra andre populære kryptovaluta-nettsteder.

Nettstedet har en egen seksjon der Coinspectator bare viser lister over de høyeste sytten myntene, avhengig av markedsverdi og hvor mye de er populære i kryptomarkedet for øyeblikket. Nettstedet gir deg også innsikt i de kommende prosjektene som lanseres i fremtiden.

Til alle investorer og tradere som ønsker seg oppdatert kan du abonnere på nyhetsbrev der du kan motta en oppdatert liste over hva som skjer på markedet direkte i innboksen din hver dag.

3. CryptoPanic

Når vi snakker om de beste kryptoaggregatene, vil CryptoPanic uten tvil gjøre det til en liste. Deres hovedfokus er å bringe forskjellige medieressurser og nyhetsressurser.

Nyhetene er også rangert etter det øyeblikket de blir utgitt, selv om seksjonen deres på sosiale medier fremhever videoer fra influencers fra YouTube.

Selv om slike funksjoner gir en veldig overfylt opplevelse, men jo flere mennesker ser på nyhetene og uttrykker sin følelse, desto flere nyheter blir autentiske. Du kan også lage porteføljen din for å sortere nyhetene og tilpasse strømmen din i henhold til dine liker og ikke-liker.

4. CoinLib

Det er det perfekte valget hvis du er en langt mer dedikert investor i kryptohandel og ønsker eksponering for analyseverktøy inkludert diagrammer og grafer.

I tillegg til rapportering, leverer plattformen gode illustrasjoner og diagrammer for de som ikke vil lese lange artikler. Du kan også se prisendringene på alle digitale valutaer i sanntid.

Nettstedet er veldig brukervennlig og brukergrensesnittet er veldig enkelt å bruke og hyggelig å se på. Selv om grensesnittet er enkelt, er CoinLib mer populært med sine porteføljestyringsverktøy. Du kan bygge opp porteføljen din basert på interessen din for mynter og kan koble til minst åtte live-børser for å holde styr på. Aggregatoren har også en appversjon tilgjengelig for brukere i spillbutikken.

5. CryptoControl.io

Utseendet og grensesnittet til denne aggregatoren ligner veldig på CryptoPanic. Det er en to i en nyhetsaggregator som samler sosiale medier og nyheter.

Plattformen tilbyr en fantastisk funksjon til brukerne. Det lar deg velge en mynt som du er mer interessert i, og resten av det bullish arbeidet er alt i hånden til disse aggregatorene.

Nettstedet samler alle funn, artikler og oppdaterte nyheter fra ulike sosiale medieplattformer og nettsteder, og lager deretter en tilpasset feed for deg basert på din valgte interesse. Er det ikke fantastisk? For øyeblikket er Google, Twitter og Reddit de viktigste sosiale medieplattformene som er tilgjengelige for denne fantastiske funksjonen.

De går mot å lage porteføljestyringssystemer akkurat som CoinLib, slik at brukerne kan få kontakt med flere børser og brukte handelsverktøy. Nettstedet tilbyr også en mobilapp med en betalt plan for premiumversjonen.

6. CoinNA

Når vi snakker om CoinNA, er det en av de beste aggregatorene i 2020. Det er en annen vanlig, men likevel populær aggregator som kategoriserer data i toppnyheter og historier..

De har en egen dedikert undervisningsdel, noe som også gjør denne plattformen til et høyt lærerikt forum. Du kan se etter hva slags nyheter du søker med hjelp av et søkemotorverktøy. De gir også en detaljert oversikt over ting relatert til krypto, og gir også rapporter landsvis om forskjellige kryptoer.

De oppdaterer jevnlig nyhetsfeeden sin. Når et nytt innlegg kommer, inntar det automatisk posisjonen til gamle nyheter ved å dra de gamle nyhetene til bunnen av feeden. Nettstedet har også filtre som kan hjelpe leseren å lese basert på hans / hennes liker og interesser.

Nettstedet har også en egen seksjon for den ledende kryptobørs og lommebok Coinbase. Sist men ikke minst, nettstedet tilbyr et bredere utvalg av innledende mynttilbud og startups som lanserer sine tjenester eller har lansert.

7. CryptoGoat

CryptoGoat er klassifisert som en utmerket kilde for et bredt spekter av nyheter og artikler relatert til Cryptocurrency av mange kryptoentusiaster.

Selv om det generelle utseendet og grensesnittet til nettstedet er veldig enkelt og et sted uinspirerende, er innholdet som plattformen gir brukerne veldig kreativt og informativt på samme tid.

Det som får CryptoGoat til å stå i alle andre aggregatorer, er mengden nyhetsrelaterte funksjoner som plattformen tilbyr, og dette som gjør aggregatoren tiltalende. En av nøkkelaspektene ved CryptoGoat er at den filtrerer ut alle falske nyheter og doser som ikke viser de innleggene på feeden din som er merket som sponset med høy effektivitet.

Nyhetens ekthet er virkelig fordi samlerne samler det fra en av de populære nyhetskjedene i kryptoindustrien, dvs. Coindesk, Cointelegram, og så videre.

8. Ccowl

Ccowl kan forkortes som Crypto Coin Owl er et annet godt designet kryptoaggregatnettsted tilgjengelig i markedet akkurat nå.

Det er praktisk når du enkelt navigerer brukeren fra kryptenes nyhetsfeed til prisdelen uten kjas. Plattformen henter sine nyheter fra et av de beste nyhetsnettstedene som Coindesk, NewsBTC og Bitcoin.com.

Hovedfokuset for denne plattformen er å dekke oppførselen til forskjellige og brede spekter av kryptovalutaer. Selv om aggregatoren bare viser de tre beste bullish og bearish kryptoene på hjemmesiden sin. Grensesnittet til plattformen er veldig brukervennlig og det store pluss for handelsmenn som er interessert i porteføljeinvesteringer.

Den har også en funksjon som kalles rangvarsel hvor den automatisk sender deg et varsel når kryptoen endrer rang. For å hente forsyninger og gjeldende priser på alle mynter, bruker kryptoaggregatene den mest autentiske CoinMarketCap.

9. Cryptopys

Cryptopys er en enestående ressurs for å samle kryptorelaterte nyheter i sanntid fra over 100 pålitelige bransjeressurser. Hva som gjør at disse aggregatorene skiller seg ut fra alle andre, er støtten til at denne appen gir over 18 utenlandske bygg på språk.

Plattformen jobber med konseptet med anbefalinger fra publikum for å vise innholdet basert på offentlig interesse. Det gjør også aggregatoren på grunn av det voksende ressursverktøyet. Den generelle utformingen av nettstedet er veldig enkel, men likevel veldig elegant og lett tilgjengelig. Brukerne kan enkelt overvåke sine respektive krypto eiendeler med en enkelt knapp.

Med en enkelt knapp betyr det at innholdet jeg har veldig lett tilgang til, og det er ingen kompleks prosess for å få tilgang til innholdet. De langsiktige medlemmene av denne aggregatoren har tilgang til å markere nyhetene bullish, bearish eller FUD.

Konklusjon

Kryptomarkedet oppfyller sikkert broen. I dag er markedet fullt av fantastiske kryptonyhetsaggregatorer som oppfordrer leseren til å velge å gjøre bedre investeringer som kan være til nytte for dem i fremtiden. Videre hjelper alle aggregatorer også brukeren med å identifisere og analysere kryptomarkedet på en mer effektiv og strømlinjeformet måte. Vi tror sterkt at denne listen sikkert vil hjelpe deg med å starte fra et sted.

Vil du legge til noe i dette innlegget. Hvilke kryptoaggregatorer har du prøvd ennå? Hvordan er opplevelsen din? Vi vil gjerne høre historien fra din side. Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me