Coinbase Review: MÅ LES (2020)

Coinbase er en av verdens mest populære kryptovaluta-utveksling og er kjent fordi den i motsetning til andre børser er basert i og underlagt amerikanske forskrifter. Børsen er delt inn i flere kategorier, Coinbase– for detaljbrukere, Coinbase Pro– deres profesjonelle handelsplattform for enkeltpersoner, Coinbase Prime– for institusjonelle kunder. I denne gjennomgangen fremhever vi hver av de forskjellige funksjonene og kontroversene du trenger å vite.

Viktige fordeler med Coinbase

 • Regulert under amerikansk lov.

 • En av få børser tilgjengelig for amerikanske borgere.

 • Opprettholder en forsikring mot tyveri eller hacks.

Viktige funksjoner og funksjoner

Coinbase ProCoinbase Pro

Et poeng å merke seg er at Coinbase kun tilbyr spot trading, i motsetning til andre børser som tilbyr andre produkter som derivater, futures trading osv.

Børs er delt inn i flere kategorier for ulike typer brukere. Coinbase er for detaljbrukere, Coinbase Pro for individuelle profesjonelle handelsmenn og Coinbase Prime for institusjonelle kunder. Dette skillet er fordi de hver har forskjellige funksjoner for å imøtekomme brukeren. Som eksempel er den største forskjellen mellom Coinbase og Coinbase Pro at Coinbase Pro tilbyr kartverktøy, sanntidsordrebøker, blant annet verktøy for å hjelpe den avanserte handelsmannen med å få mest mulig ut av børsen. Coinbase Pro og Coinbase Prime tilbyr begge billigere transaksjonsgebyrer og mer støttede kryptovalutaer. Imidlertid er de fortsatt betydelig færre enn andre børser der ute.

Coinbase Pro-grensesnittCoinbase Pro-grensesnitt

Til tross for at de kun tilbyr spothandel, har Coinbase sin egen serie produkter som hjelper brukere med å komme i gang. For eksempel har den sin egen lommebok, og lar brukerne tjene kryptovalutaer ved å delta i kursene sine.

Coinbase-produkterProdukter som tilbys av Coinbase

Historie av Coinbase

Coinbase ble lansert i oktober 2012 og er basert i USA. Hovedkvarteret deres ligger i San Francisco, California. Det blir også mye brukt i Europa der det har en operasjonell lisens. Den har for tiden over 30 millioner brukere og over USD 150 milliarder dollar som handles på børsen.

Børsen har for tiden utvidet seg til over 100 land over hele verden.

Støttede land

Coinbase er tilgjengelig i over 100 land. Spesielt USA, som mange børser ikke kan støtte på grunn av regulatoriske spørsmål. Selv om Coinbase sier at det er “tilgjengelig” i noen land, kan det hende at det ikke tilbyr hele settet med tjenester, dvs. å kunne “konvertere” mellom forskjellige kryptovalutaer og “kjøpe og” selge “det samme. Sjekk her for tilgjengelige tjenester for ditt spesifikke land.

Støttede kryptovalutaer

Dessverre har Coinbase svært få børsnoterte kryptovalutaer. Tilgjengeligheten for å kjøpe, selge, sende og motta en bestemt kryptovaluta avhenger også av (a) om du bruker Coinbase eller Coinbase Pro; og (b) posisjonen din.

Her er et diagram over kryptovalutaene som støttes av Coinbase, avhengig av hvor du befinner deg.

Coinbase ser etter legge til støtte for 18 nye digitale eiendeler inkludert Aave, Aragon, Arweave, Bancor, COMP, DigiByte, Horizen, Livepeer, NuCypher, Numeraire, KEEP, Origin Protocol, Ren, Render, Siacoin, SKALE, Synthetix, & VeChain. Det er imidlertid ingen offisiell tidsramme for når disse kryptovalutaene vil bli lagt til, i det hele tatt.

Nye digitale eiendelerNye digitale eiendeler

17. juli 2020, og i en fullstendig overraskelse for kryptovalutaentusiaster, avviklet Coinbase listen over kryptovalutaer og børsnoterte Algorand ($ ALGO). Nå kan brukere kjøpe, selge, konvertere, sende, motta eller lagre $ ALGO i alle Coinbase-støttede regioner.

Dette fikk Algorand-fans og folk til å gå vill, og siden noteringen økte prisene for $ ALGO 30% siden kunngjøringen, og handlet til og med til $ 0,367 på sitt høydepunkt.

Vi kan se at Coinbase aktivt prøver å liste opp flere kryptovalutaer, noe de virkelig trenger å jobbe med siden de henger etter konkurrentene i denne forbindelse. Så med mindre vi ser flere oppføringer i fremtiden, vil vi beholde poengsummen vår på 3.5 / 5 for kryptovaluta-støtte … for nå.

betalingsmetoder

Coinbase tilbyr en rekke betalingsmåter, og viktigst av alt, tillater handelsmenn å betale i sin lokale valuta. Imidlertid er det regionale begrensninger for betalingsmåter. Nedenfor er en nyttig liste over aksepterte betalingsmåter for forskjellige land.

 • Bankinnskudd: Europa, USA, Storbritannia
 • Debetkort: Tilgjengelig i de fleste land, inkludert Australia, Canada, Chile, Europa, Mexico, Storbritannia, USA.
 • Kredittkort: Australia, Singapore
 • Paypal: Canada, Europa (de fleste land), USA og Storbritannia

Du kan sjekke her for å se aksepterte betalingsmåter for ditt spesifikke land. Selv om vi la merke til at informasjonen om støttede betalingsmåter er litt annerledes enn informasjonen på den andre siden.

Børsen har også sin egen Coinbase-kort– et Visa-basert debetkort som gjør det mulig for kunder å kjøpe online og i butikk ved hjelp av kryptovalutaer. Men det er for øyeblikket bare tilgjengelig for britiske og europeiske kunder.

Depositum og uttaksgebyrer

Det er ingen gebyrer for innskudd på Coinbase. Når det gjelder uttak, vil Coinbase bare belaste deg de relevante bankoverføringene / nettverksgebyrene som kreves for å sende pengene dine til deg.

Handelsgebyrer

Coinbase krever forskjellige avgifter, avhengig av om du er på Coinbase, Coinbase Pro eller Coinbase Prime. Avgifter er billigere for de sistnevnte 2 på grunn av større volum fra disse handelsmennene.

Coinbase krever 2 sett avgifter for kjøp og salg av kryptovaluta: a Spredningsgebyr (rundt 0,5%) for hver handel og a Coinbase-avgift som er det største av (a) et fast gebyr, hvor beløpet avhenger av transaksjonsbeløpet; og (b) en variabel prosentavgift avhengig av region, produktfunksjon og betalingsmåte.

Dette er de faste avgiftene som Coinbase krever:

Totalt transaksjonsbeløp Transaksjonsgebyr (USD, EUR, GBP)
Mindre enn $ 10 $ 0,99, € 0,99, £ 0,99
Mer enn $ 10, Mindre enn $ 25 $ 1,49, € 1,49, £ 1,49
Mer enn $ 25, Mindre enn $ 50 $ 1,99, € 1,99, £ 1,99
Mer enn $ 50, Mindre enn $ 200 $ 2,99, € 2,99, £ 2,99

Flat avgift

Nedenfor er den variable prosentandelen for brukere i USA. Sjekk her for variable prosentandeler for andre land.

Amerikansk variabel prosentandel

Her er en illustrasjon av hvordan du beregner kjøps- / salgstransaksjonsgebyret. For eksempel er jeg i USA og vil kjøpe Bitcoin på USD 20 dollar ved hjelp av debetkortet mitt. Min faste avgift vil være USD $ 1,49 fordi den totale transaksjonsbeløpet er mer enn USD $ 10, men mindre enn USD $ 25. Mens den variable prosentandelen ville være 3,99% fordi jeg betaler med debetkort. I dette tilfellet, Coinbase vil belaste meg USD 1,49 fordi fast avgift er høyere enn den variable prosentandelen.

For konvertering fra en type kryptovaluta til en annen, belaster Coinbase en spredningsmargin på opptil 2%. Ingen separate Coinbase-avgifter belastes for dette.

Kontroverser

I slutten av februar 2020 var Coinbase identifisert som en av enhetene som jobber med Clearview AI, en kontroversiell leverandør av ansiktsgjenkjenningsteknologi som sto overfor juridiske trusler fra Apple og Google på grunn av manglende kontroll med praksis. Coinbase innrømmer å ha testet Clearviews programvare, men benekter at kundens data ble brukt i noen av slike tester.

Børsen har komme under skudd fra brukere under Bitcoin-prisdumpen 10. mai 2020. 10. mai 2020 kl. 17:26 Pacific Time opplevde begge børsens nettsider og mobilapp strømbrudd. 10 minutter senere kom Coinbase ut med en beskjed om at den fortsatt undersøkte dette avbruddet, innen 18:14 hadde tjenesten blitt gjenopprettet. Imidlertid falt prisen på Bitcoin i løpet av denne tiden fra USD 9.500 til 8.100 dollar, slik at brukerne bare var i stand til å se hjelpeløst og ikke kunne handle.

Coinbase er ganske beryktet for å krasje under store svingninger i Bitcoin-prisene. 29. april 2020 led børsen et strømbrudd mens Bitcoin-prisene skjøt opp til i underkant av $ 9000 dollar. Og IGJEN 10. mai 2020.

unødvendig å si, brukerne er ikke fornøyd med situasjonen, med noen som bemerker at Coinbase “krasjer” når det er en stor endring i Bitcoin-prisene. Og mens noen tilskriver dette at Exchange er overbelastet med brukere, er andre ikke fornøyd med hvordan Coinbase ikke har løst dette gjennom årene med tanke på de høye gebyrene som blir belastet fra brukerne..

Når det gjelder den siste krasjen 1. juni 2020, sier Coinbase at Bitcoin-prisstigningen førte til en økning i trafikken med 5 ganger på bare 4 minutter. Som et resultat ble deres autoskalingssystem overveldet og skapte et etterslep som betydde at nye undersøkelsesforespørsler ble droppet eller tidsavbrutt. Coinbase hevder imidlertid at de jobber med å redusere effekten av prisrelaterte trafikkpiker.

Coinbase opplevde et kort avbrudd mandag 1. juni. Mens vi raskt kunne gjenopprette tjenesten, er det en dypere titt på hva som gikk galt, hvordan vi løste det, og hvordan vi forbedrer prosessene våre for å betjene kundene våre bedre.. https://t.co/5E5jhUfFqS

– Coinbase (@coinbase) 5. juni 2020

Er Coinbase trygt i 2020?

Coinbase

Børsen har topp sikkerhetsfunksjoner. I tillegg er brukerne lisensiert i USA og har ytterligere beskyttelse siden føderale lover gjelder.

Når det gjelder børsens metode for lagring av fond, er det bare 2% av kundemidlene som holdes i varme lommebøker. De øvrige 98% oppbevares i sikre kalde lommebøker i forskjellige deler av verden. Så langt har det ikke blitt hacket … ennå. Coinbase har også en forsikring som forsikrer mot tyveri av kryptovalutaer som følge av sikkerhetsbrudd, hacks, ansattstyveri eller falske overføringer.

På kontosikkerhet anbefaler Coinbase sine brukere å bruke tofaktorautentisering. Systemet støtter enten korte meldinger sendt til det registrerte mobiltelefonnummeret, Google Authenticator, blant andre pålitelige måter å forhindre skadelig kontoinnlogging.

Det er imidlertid ikke anbefalt å lagre betydelige eiendeler i børser, da børser er utsatt for hack. Den beste fremgangsmåten er å bare legge igjen nok eiendeler til daglig handel på børser. Resten bør lagres offline på maskinvarepunger for.

For å lære mer om hardware lommebøker, sjekk ut våre anmeldelser på Ledger Nano X og Trezor Model T.

Konklusjon: Coinbase exchange fordeler og ulemper

Fordeler

 • Coinbase har vært en av de sikreste og mest pålitelige kryptovaluta-børsene.
 • Børsen opprettholder en forsikring mot hack og tyveri, noe som er betryggende for brukerne.
 • Generelt tilgjengelig i mange land, inkludert USA med mange betalingsalternativer.

Ulemper

 • Avgiftsstrukturen er svært forvirrende og ikke den billigste der ute.
 • Mangel på handelsfunksjoner.
 • Ikke mange tilgjengelige kryptovalutaer sammenlignet med andre børser der ute.
 • Ser ut til å være i stand til å håndtere plutselige bølger av brukere og har en historie med å krasje i perioder med høy prisvolatilitet.

Sluttsum

Tjenester som tilbys: 3/5

Støtte for kryptovaluta: 3,5 / 5

Avgifter: 3/5

Sikkerhet: 4.5 / 5

Sluttresultat: 3.5

For å lære mer, sjekk ut vår anmeldelse av de beste kryptovaluta-børsene.

Oppdatert 17. juli 2020 for å inkludere notering av Algorand

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me