Kjøpe kryptovaluta ved hjelp av Ledger Live: En trinnvis guide

Ledger, produsentene av Ledger Nano S og Ledger Nano X har kunngjort at applikasjonen deres, Ledger Live nå støtter kjøp av kryptovalutaer med kredittkort eller bankoverføring. Denne funksjonen betjenes med deres partner, Coinify og nå kan brukere direkte gå inn på Ledger Live for å kjøpe kryptovalutaene sine og få den sendt til sikkerhet for Ledger-enheten. Ikke mer å måtte gå gjennom ekstra trinn, for eksempel å kjøpe kryptovalutaer på børser og deretter sende den til maskinvareboken for oppbevaring! I denne veiledningen gir vi deg trinnvise instruksjoner om hvordan du kjøper kryptovalutaer ved hjelp av Ledger Live på Nano S og Nano X.

[TREMENDOUS MEDDELELSE] &# 128640;&# 128640;

Du kan nå KJØP krypto på #LedgerLive!

Føler du at kraften begynner å øke i fingertuppene?

Finn de fulle detaljene her: https://t.co/XeritaVKDc pic.twitter.com/xLIOuDDtpC

– Ledger (@Ledger) 10. juni 2020

Tilgjengelige kryptovalutaer

Ledger Live har bare følgende kryptovalutaer tilgjengelig: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) og Dash (DASH). Så brukere som ønsker å kjøpe andre kryptovalutaer, må kjøpe dem andre steder, f.eks. på kryptovaluta-børser. For å se hvilke kryptovalutautvekslinger vi synes er best, sjekk ut artikkelen vår om de beste beste kryptovalutautvekslingene i 2020.

Hvordan kjøpe kryptovalutaer ved hjelp av Ledger Live

Hvis du er en ny Nano X- eller Nano S-bruker, må du først konfigurere enheten og installere Ledger Live-programvaren. Se her for vår installasjonsveiledning for Ledger Nano S og Installasjonsveiledning for Ledger Nano X.

For å komme i gang med å kjøpe kryptovalutaer ved hjelp av Nano S eller Nano X, åpner du Ledger Live-applikasjonen på PC-en din og går til “Kjøp krypto” på sidefeltet. Velg hvilken kryptovaluta du ønsker å kjøpe, du kan velge mellom Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) eller Dash (DASH). For formålet med denne veiledningen vil vi demonstrere kjøp av Bitcoin, så vi velger Bitcoin som kryptoaktiva vi ønsker å kjøpe. Velg deretter hvilken konto du vil at kryptovalutaen din skal settes inn på. Alternativt kan du legge til en ny konto for kjøp av kryptovaluta – se vår seksjon med tittelen “Hvordan legge til ny konto for kjøp av kryptovaluta”.

Kjøp kryptoKlikk på “Kjøp krypto” på sidefeltet

På Ledger Live blir du bedt om å enten registrere deg eller logge på Coinify-kontoen din. For en veiledning om hvordan du oppretter en Coinify-konto, se vår seksjon med tittelen “Hvordan registrere en Coinify-konto på Ledger Live”.

Logg på eller sett opp en Coinify-kontoLogg på eller sett opp en Coinify-konto

Du vil da bli bedt om å velge hvor mye kryptovaluta du vil kjøpe, betalingsvaluta og betalingsmåte. Ledger lar deg betale i følgende valutaer: AUD, BGN, CAD, CHF, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, INR, JPY, NOK, NZD, PLN, SEK, TRY, USD og VND. Du kan betale for kryptovalutaen din ved hjelp av kredittkort (Visa eller Mastercard) eller for europeiske steder, bankoverføring via. SEPA.

Kjøp kryptoVelg kjøpt ditt kryptovaluta og bekreft transaksjonen.

Fordi kryptovalutaprisene svinger, vil Ledger låse inn kjøpesummen og gi deg 15 minutter til å fullføre kjøpet. Skriv inn kredittkortopplysningene dine, dobbeltsjekk kjøpsinformasjonen din og klikk “Betal”. Den kjøpte kryptovalutaen din blir automatisk deponert på din valgte konto på Ledger-enheten.

Fullfør betalingFullfør betaling

Hvordan registrere en Coinify-konto på Ledger Live

For de som ikke har en Coinify-konto eller kjøper kryptovaluta for første gang på Ledger Live, må du gå gjennom Coinify’s Know Your Customer (KYC) -prosessen og opprette en konto. På Ledger Live, skriv inn e-postadressen din og velg et passord, og klikk deretter på “Opprett konto”. Du blir deretter bedt om å svare på noen KYC-spørsmål.

Opprett en Coinify-kontoOpprett en Coinify-konto

Bekreft e-postadressen din (Coinify sender deg en bekreftelses-e-post) og plassering.

Bekreft e-post og plasseringBekreft e-postadressen og plasseringen din

Gi informasjon om bostedsadressen din og hvordan du planlegger å bruke kontoen din.

Oppgi boligadresse og kontobrukOppgi boligadresse og kontobruk

Du vil også bli bedt om å bekrefte identiteten din ved å gi et bilde av ID-kortet / passet ditt og skanne ansiktet ditt som å sette opp FaceID på iPhone..

Bekreft din identitetBekreft din identitet

Etterpå behandler Coinify automatisk registreringen din, som tar omtrent 2 minutter. Da er du klar!

RegistreringsbehandlingCoinify behandler registreringen din innen to minutter

Hvordan legge til ny konto for kjøp av kryptovaluta

For å legge til en konto, klikk “+ Legg til konto” som vist på bildet ovenfor. Velg deretter hvilken krypteringskonto du vil legge til. I forbindelse med denne guiden vil jeg vise deg hvordan du legger til en Bitcoin-konto, så jeg velger Bitcoin som aktivum og klikket på “Fortsett”. Når du blir spurt, kobler du Ledger-enheten til PC-en og låser den opp. Gå deretter til den tilsvarende appen for kryptovalutaen du vil kjøpe på enheten, enheten vil si “Application is ready” mens den synkroniseres med Ledger Live på PCen..

Når du er synkronisert, får du muligheter for hvilken ny konto du vil legge til. Velg kontoen (e) du vil legge til, og klikk deretter på “Legg til konto”. Den nye kontoen din blir lagt til, og du kan deretter velge å enten legge til flere kontoer eller lukke vinduet for å fullføre.

Brukeropplevelse og konklusjon

Vi har prøvd ut mange kryptovaluta-maskinvarepunger, og Ledgers enheter er definitivt vårt foretrukne valg. Denne preferansen er definitivt forsterket av det faktum at vi nå kan kjøpe kryptovalutaer på Ledger Live fordi det betyr at vi ikke lenger trenger å kjøpe kryptovalutaer på børser, spesielt når de fleste børser krever at du går gjennom KYC-prosedyrer hvis du kjøper krypto for første gang. Så selv om du også må gjennom KYC-prosedyrer når du kjøper med Ledger Live for første gang, noe som er litt trøbbel, tok hele prosessen bare rundt 5 minutter å fullføre. Og på slutten av dagen er det verdt å kjøpe kryptovalutaer med Ledger Live i det lange løp, fordi kryptovalutaen din sendes direkte til enheten din, som er en relativt tryggere lagringsenhet. Mange kan bruke flere sentraler og til og med hoppe fra en sentral til en annen, men på slutten av dagen er maskinvarlommeboken din der det meste av kryptovalutaen din skal lagres uansett. Derfor anbefaler vi på det sterkeste å prøve denne funksjonen, og selv om det kun er 4 kryptovalutaer å kjøpe, er det generelt tilstrekkelig som en start på handel på børser, og vi håper og forventer at Ledger kan legge til flere mynter i fremtiden.

Vil du kjøpe en Ledger Nano X? Klikk nedenfor for å KJØP NÅ!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me