Phemex Exchange Review 2020: Alt du trenger å vite

Phemex er en profesjonell karakter Valutaveksling som tilbyr både Bitcoin spot og opsjoner. Børsen tilbyr en nyskapende null gebyr handelsmodell der gebyrer ikke belastes per transaksjon. Phemex tilbyr også Bitcoin, Ethereum og Chainlink Perpetual futures. Børsen er bygget av tidligere Morgan Stanley-ledere, med sikte på å tilby institusjonelt handelsverktøy og sikkerhet. Derivathandel gjør det mulig for handelsmenn å øke eksponeringen mot visse eiendeler og muligheten til å “kortslutte”.

Nøkkelfunksjoner i Phemex

 • Gratis handler på Spot Exchange (Premium-konto)
 • Institusjonell karakterhandel og sikkerhet
 • Robust handelsforsikring
 • Gratis depositum
 • Evne til å utnytte opp til 100X margin

Phemex Spot Exchange & Gratis handler

YouTube-plakat

En av de viktigste fordelene med Phemex-utveksling er muligheten til å ha gratis nullgebyrtransaksjoner. Dette konseptet banebrytende for kryptovalutabørsindustrien fordi den forrige modellen belastet handelsavgifter for både kjøp og salg av krypto. Denne følelsen vil legge seg over tid, med mange handelsmenn som betaler tusenvis av dollar til kryptokursutveksling. Med Phemex kan disse handelsmenn dra nytte av nullavgiftsmodellen og kun betale en månedlig premie på $ 9,99 USD per måned. Dette er en stor spillveksler for kryptovaluta daytraders og tekniske analytikere.

Phemex tilbyr også en 30-dagers gratis prøveperiode for Premium-kontoen. For å dra nytte av dette, må brukerne gjøre et innskudd på over 0,02 BT og fullføre en transaksjon over 1000 USD. Sjekk ut den gratis 30-dagers Premium-medlemskap her.

Jeg tror at dette er en trend, og ansvaret for utveksling er å redusere avgifter for små kapitalbrukere. Og for de institusjonelle kundene er de villige til å betale flere avgifter, men å ha en bedre service, som datamessig, analysemessig, ikke sant? Så det er to forskjellige grupper. Så vi, og vi kunngjorde vår tillatelse til nullgebyr, bare for å være til fordel for detaljhandelskundene.

Jack Tao, administrerende direktør i Phemex

Bitcoin Perpetual Futures

Kjernehandelsproduktet som tilbys av Phemex er handel med kryptovaluta-derivater som Bitcoin Perpetual Futures. Derivater er finansielle verktøy som henter verdi fra det underliggende produktet – i dette tilfellet kryptovalutaer som Bitcoin. Phemexexchange handler kontrakter basert på den underliggende eiendelen i stedet for selve eiendelen – dette tillater det høyere innflytelse og flere typer produkter. Phemex tillater opp til 101X maksimal innflytelse på avledede produkter. Dette betyr at 1% endring i prisen på Bitcoin kan føre til 100% endring i finansieringsbeløpet – potensielt slik at handelsmenn kan doble eller ingenting på børsen. Denne typen innflytelse er populært av BitMEX-sentralen, som også tillater 100X innflytelse.

Støttede land

Phemex utveksling er begrenset til de i følgende land og jurisdiksjoner: USA, Cuba, Quebec, Singapore, Nord-Korea, Sevastopol, Sudan, Iran, Syria. Og alle andre land der det er ulovlig å handle kryptovalutaer.

Støttede kryptovalutaer

Phemex har foreløpig bare 6 kryptovalutaer: Bitcoin, Ethereum, Ripple, ChainLink, Tezos, Litecoin. Selv om det gjelder kontrakter, tilbyr Phemex også et GOLD / USD-handelspar.

Phemex Trading tar fortjenesteordrer og stopptap

Ta Profit and Stop loss-utløsere på Phemex

En av de viktigste fordelene med Phemex er bruk av stop-loss og ta profittordrer. Disse ordrene tillater profesjonelle handelsmenn å finjustere sine handelsstrategier og sette opp muligheter for å ta fortjeneste eller stop-loss. Som standard har Phemex raske muligheter til å ta fortjeneste med 25%, 50%, 75% og 100% fortjeneste. Disse kan settes når startposisjonen er etablert med en tydelig indikasjon på merkepris og estimert fortjeneste eller tap. Det er viktig å huske at når overskudd eller stopptap utløses, vil posisjonen bli solgt som en markedsordre – noe som betyr at algoritmen automatisk samsvarer med en handel, selv om den ikke er til samme pris.

Phemex-avgifter

Handelsgebyrer

Handelsgebyrene på Phemex er satt til 0,025% for produsenter og 0,075% for takere. Det er ingen tilleggsavgift for utveksling, så brukere kan handle til og med små mengder uten frykt for å ha overveldende gebyrer. Takerkostnader er høyere ettersom børsen fremmer brukere å fylle ordrebøkene og etablere høyere likviditet for børsen.

Finansieringssatsen vist på Phemex

Finansieringsgebyr er funksjon som er ekstremt viktig å ta i betraktning på Phemex. Finansieringssatsen betales direkte til innehavere av enten lange eller korte posisjoner, avhengig av om den er “negativ finansiering” eller “positiv finansiering”. På Phemex belastes gebyret hver 8. time og kan være negativ eller positiv – noe som betyr at det er mulig gevinst eller tap penger hver 8. time. Hvis finansieringssatsen er negativ, shortsholdere vil betale longs i prosent av stillingen. I eksemplet ovenfor er finansieringsgraden -0,0094%, så korte holdere vil bli belastet 0,0094% av hele stillingen. Dette betyr også at lange eiere vil få interesse på deres stilling.

Depositum / uttaksgebyr

Phemex krever ikke et depositum, men det er minimumskrav til innskudd. Når det gjelder uttak, er det også en minste uttaksgrense, og gebyret som belastes avhenger av kryptovalutaen. For eksempel krever Phemex 0,0005 BTC for BTC-uttak og 1 USDT for USDT-uttak.

Innskudds- / uttaksgebyrer på PhemexInnskudds- / uttaksgebyrer på Phemex

Finn ut mer om Phemex avgifter og betingelser.

Betalingsmetoder

Phemex godtar bare følgende kryptovalutainnskudd på børsen: Bitcoin, Ethereum, ChainLink, Tether og Ripple. På grunn av at børsen ikke har noen KYC-prosedyrer på plass, godtas ikke tradisjonelle betalingsmåter som kreditt- eller debetkort og PayPal.

Phemex velkomstbonus

Børsen tilbyr for øyeblikket en velkomstbonus på $ 72 USD for nye påmeldinger via bonusmidler. Dette kan oppnås ved å gjøre enkle oppgaver som å følge deres sosiale medier eller finansiere kontoen med ₿0.2 i et enkelt innskudd.

Phemex tilbyr $ 72 USD som velkomstbonus for nye brukerregistreringer

Underkontofunksjon

Phemex underkontoer

Phemex tilbyr en enkel metode for å opprette underkontoer – hver med sine egne individuelle kontosaldoer og tillatelser. Denne funksjonen gjør det mulig for handelsmenn å isolere sine forskjellige handelsstrategier fra hverandre – da det er mulig å sette en begrenset saldo til hver underkonto. Saldo kan overføres fritt mellom kontoene via underkontosystemet. Handelsmenn kan opprette nye kontoer for hver nye strategi de vil teste ut. I tillegg kan underkontoer brukes til handel med bots – slik at automatisert handel kan gjøres innenfor kontrollerte grenser.

Er Phemex Exchange trygt?

Det er to nøkkelfaktorer å ta i betraktning når man vurderer om Phemex er en trygg børs for handel med børsbeskyttelse og leveraged tradingforsikring. Det viktigste er om utvekslingen er trygg fra hackere – dette er fordi kryptobørser vanligvis er enorme b

Phemex behandler uttaksforespørsler 3 ganger / dag, og hver forespørsel blir grundig undersøkt av både operatører og grunnleggere. Basert på vår sofistikerte erfaring med risikostyring på Wall Street, er vi i stand til å oppdage skadelige handlinger og raskt handle for å beskytte eiendelene til brukerne og plattformen. Kvalifiserte uttaksforespørsler behandles også via frakoblet signatur, og dermed forblir alle eiendeler 100% lagret i et kaldt lommeboksystem med alle operasjoner utført offline.

Phemex Team

Kjernen i Phemex-teamet består av tidligere Morgan Stanley-ledere og utviklere. administrerende direktør Jack Tao har jobbet i Morgan Stanley i 11 år med erfaring med å utvikle aksjehandelalgoritmer i USA. Dette arbeidet er sentralt i Phemexs langsiktige vekststrategi og oppgave å bringe profesjonelle handelsverktøy til kryptovalutaområdet.

Phemex Core Team

Konklusjon: Phemex Exchange Fordeler og ulemper

Fordeler

 • Utviklet av eks-Morgan Stanley Executives
 • Bransjeutvikling Ingen gebyrhandel
 • Underkontoer og brukervennlige APIer
 • Toppnivå utveksling og lommebok sikkerhet
 • Ingen KYC for små uttak

Ulemper

 • Relativt nytt, bare lansert for et år siden.
 • Regionale begrensninger uten å tilby alternativer for brukere fra disse jurisdiksjonene.

Referanser:

AltcoinBuzz – Phemex Exchange høydepunkter.

CoinExchangeReviews- Phemex gjennomgang

{ "@kontekst": "http://schema.org/", "@type": "Produkt", "merke": "Blockchain", "Navn": "Phemex Exchange", "bilde": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2020/04/phemex-logo.png", "beskrivelse": "Phemex er en bitcoin-derivatutveksling av profesjonell klasse med Bitcoin Perpetual futures med opptil 100 ganger kontoskifte. Børsen er bygget av tidligere Morgan Stanley-ledere, med sikte på å tilby institusjonelt handelsverktøy og sikkerhet. Derivathandel gjør det mulig for handelsmenn å øke eksponeringen mot visse eiendeler. ", "anmeldelse": { "@type": "Anmeldelse", "overskrift": "Phemex Exchange Review – Beste handelsplattform for handelsmenn?", "Navn": "Phemex Exchange", "beskrivelse":"Phemex er en bitcoin-derivatutveksling av profesjonell klasse med Bitcoin Perpetual futures med opptil 100 ganger kontoskifte. Børsen er bygget av eks-Morgan Stanley-ledere", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/Phemex-exchange-review/", "reviewBody": "Phemex er en bitcoin-derivatutveksling av profesjonell klasse med Bitcoin Perpetual futures med opptil 100 ganger kontoskifte. Børsen er bygget av eks-Morgan Stanley-ledere", "dato Publisert": "2020-4-10", "anmeldelseBedømmelse": { "@type": "Vurdering", "ratingValue": "4.3", "worstRating":"0", "bestRating": "5" }, "forfatter": { "@type": "Person", "Navn": "F.Kr." }, "forlegger": { "@type": "Organisasjon", "Navn": "Boxmining", "logo": { "type": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "tilbud": { "@type": "By på", "pris Valuta": "USD", "pris": "0,00", "url":"https://phemex.com/web/user/register?group=205&henvisningskode = JV7CK" }} Er Phemex Exchange regulert?

Phemex er for tiden på jakt etter regulering via Monetary Authority of Singapore (MAS) og SEBA for forvaring av kundens eiendeler. I likhet med andre derivatbørser som BitMEX, er PheMEX foreløpig ikke regulert.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me