Topp 5 Bitcoin OTC-meglere: Handle store mengder Bitcoin effektivt

Hva er Bitcoin OTC-meglere?

Over-the-counter (OTC) er enheter som tillater kjøp og salg av store mengder Bitcoin og andre kryptovalutaer. OTC tilbyr mer private og personaliserte tjenester til institusjoner og enkeltpersoner med høy nettoverdi som trenger høy grad av likviditet og privatliv. Den viktigste fordelen med en OTC er at de håndterer store handelsvolumer, slik som å handle $ 100.000 + USD uten prisglidning. OTC-handelsmenn vil normalt sitere en innløsningspris for hele ordreblokken med umiddelbar gjennomføring. Dette er i motsetning til handel på kryptovaluta-børser der store ordrer vil føre til at prisen faller på grunn av en mangel på kjøpsordrer. OTC-kontorer tillater institusjoner og høyverdige enkeltpersoner å kjøpe Bitcoin uten å ha en egen handelsdisk.

OTC-kontorer kan enten være regionalt lokalisert, betjene lokale kunder eller globale. Ofte store byer som Hong Kong, Tokyo eller New York har OTC-meglere som betjener lokale kunder. Disse meglerne kan tilby svært personaliserte tjenester og til og med personlig møte. I motsetning til dette håndterer globale OTCer som Binance OTC transaksjoner over internett.

Tradisjonelt i aksjemarkedet forenkler OTC-kontorer handel med verdipapirer som ikke er notert på formelle børser, f.eks. New York Stock Exchange.

Fordeler med å handle via en OTC-megler

 • Høy likviditet – Dedikerte handelsmenn fra OTC-kontorer vil bidra til å øke likviditeten i det samlede markedet. Dette betyr at de kan håndtere store ordreblokker
 • Fast pris – OTC-meglere vil overføre et tilbud for hele ordreblokken. Dette betyr at ordrer ikke påvirkes av prisglidning.
 • Enkle Fiat-alternativer – Meglere vil ha lokale bankkontoer og kan til og med akseptere kontanter.

Ulemper ved å handle via en OTC-megler

 • Begrenset utvalg av kryptovalutaer – Ofte spesialiserer OTC-meglere seg på noen få kryptovalutaer. Dette betyr at i motsetning til børser, vil de ikke tilby 100+ handelspar.
 • Manuell handelsprosess – Handelsmenn blir henrettet av et menneskelig motparti. Denne handelstiden vil ofte være begrenset til vanlig kontortid.
 • Stor ordrestørrelse kreves – Meglere har ofte en minimum ordrestørrelse, for eksempel $ 100.000 USD handlet innen en viss tidsperiode.

Hvordan fungerer OTC-meglere

OTC-skrivebord har et nettverk av kjøpere og selgere. Selve handlene blir tilrettelagt av OTC-meglerforhandler som vil finne og forhandle direkte med potensielle kjøpere og selgere over datanettverk eller via telefon. Dette er i motsetning til handel over børser der priser og ordrebøker er offentlig tilgjengelige. For OTC-kontorer vil deres meglerforhandlere forhandle handelsprisen for deg. Handler er heller ikke børsnotert og gir partene privatliv.

Derfor, for å forstå hva som skjer i kryptovalutamarkedene, er det viktig å vurdere hva som også skjer på OTC-skrivebord. Dette er fordi store transaksjoner skjer på dem hver dag.

Bitcoin OTC vs Børs

Valget av om du skal bruke en Bitcoin OTC eller Exchange avhenger i stor grad av ordrenes volum. Store spillere som ønsker å kjøpe eller selge store mengder kryptokurver, har det bedre å bruke en OTC-megler. Dette fordi en enkelt børs (uansett hvor stor) ikke vil ha den likviditeten som er nødvendig for å fylle store ordreblokker. Forskning har vist at salgsordrer på $ 30 millioner kan undertrykke prisen på en kryptovaluta betydelig, og dermed forårsake glidninger på 5-10%. Dette beløpet er mye større enn gebyrene som OTC-meglere tar. Den andre fordelen med å bruke OTC er at de kan tilby å låse et bestemt tilbud med muligheten til å bosette seg på et senere tidspunkt. Dette gir folk ekstra fleksibilitet til å flytte penger fra banker eller kaldtlagring (for eksempel Ledger Nano X).

Avhengig av hvem du er, er imidlertid en oppside eller ulempe med OTC at de ikke er gjennomsiktige. Så mens du kan prøve å måle om det er mye handelsstrøm gjennom en OTC-pult ved å lese rapportene (hvis noen), er det ingen måte du kan verifisere om de er sannferdig. På den annen side kan du drive handel privat sammenlignet med på børser.

Hvordan handle Bitcoin med OTC-meglere

Denne veiledningen skisserer de generelle trinnene som er involvert i handel med reseptfrie meglere. Generelt gir meglere lignende ombordstigning og handelsopplevelser. Det er viktig å huske at alle meglere vil kreve bekreftelse av identiteten din, kjent som Know-Your-Customer (KYC) registrering. På toppen av dette vil meglere verifisere kilden til midler for å forhindre hvitvasking av penger.

Nødvendig tid: 3 dager.

Hvordan handle med Bitcoin OTC Brokers

 1. Melde deg på

  Registrer deg til megleren via nettside, e-post, ring eller møte personlig. De vil vanligvis spørre om typen og mengden kryptovalutaer du vil selge.

 2. Om bord

  Hver megler vil kreve at du fyller ut omborddokumenter og juridiske ansvarsfraskrivelser. De vil også be deg om å gi forskjellige typer dokumentasjon, for eksempel myndighets-ID, oppholdsbevis og inntektsbevis.

 3. Kommunisere

  Når du er ombord, vil de gi deg en kommunikasjonskanal. Vanligvis involverte dette en meldingsplattform der du kan be om tilbud på bestillinger som:

  Du: “Jeg vil gjerne kjøpe 100 Bitcoin”

  Handler: “Vi kan tilby 100 BTC til en pris av $ 8123 USD per BTC”

 4. Bekreft handel

  Du kan velge om du vil godta prisantydningen eller ikke. Hvis du godtar, blir handelen umiddelbart bekreftet, og handelen vil gi deg en innskuddsadresse.

 5. Handel fullført

  Når innskuddet er mottatt, blir ordren ikke fullført, og du vil motta handelen din

Topp OTC-meglere over hele verden

Når du handler med OTC-meglere, er det viktig å bare bruke pålitelige og regulerte meglere. Dette er viktig på grunn av store involverte transaksjonsstørrelser – du vil ikke bli forsinket eller til og med lurt ut av en transaksjon. Vi samlet listen over de største OTC-meglerne over hele verden

Bitcoin OTC i Kina og Hong Kong

Bitcoin OTC-meglere spiller en veldig viktig rolle i Kina på grunn av et myndighetsforbud mot utveksling av kryptovaluta. I Kina er det ikke lenger lovlig å drive en kryptovaluta-utveksling på grunn av lovendring i 2017. Dette har etterlatt stor kinesisk børs som OKex, Binance, Genesis Block og Huobi opererer utenlands eller som OTC-meglere.

For tiden er Bitcoin OTC-meglere lovlige i Kina. De opererer ved å koble kjøpere og selgere av Bitcoin direkte. Imidlertid har kinesiske finansinstitusjoner som Alibaba’s Alipay har tatt avstand fra OTC-transaksjoner og sa at de vil “umiddelbart stoppe relevante betalingstjenester“.

Det er flere rapporter om @Alipay brukes til bitcoin-transaksjoner. For å gjenta, overvåker Alipay nøye reseptfrie transaksjoner for å identifisere uregelmessig atferd og sikre overholdelse av relevante forskrifter. Hvis noen transaksjoner er identifisert som relatert til bitcoin eller andre virtuelle valutaer, @Alipay stopper umiddelbart de aktuelle betalingstjenestene.

AliPay-tjenestemann uttalelse

Intervju med OTC Brokers

Reis med meg til Genesis Block i Hong Kong for å se hva som skjer med handel bak kulissene og Over the Counter (OTC).

YouTube-plakat

OTC hvitvasking av penger og kriminell aktivitet

En av de største bekymringene til OTC-meglere og handel er risikoen for eksponering for kriminelle midler. Dette er fordi OTC-pulter som ikke utfører forsvarlig aktsomhet om finansieringskilde, kan komme i kontakt med besmittede mynter. I en rapport fra 2020, forskningsfirma for kryptovaluta Chainalysis ga ut en rapport på hvitvasking av penger i børs og OTC-rom. Rapporten beskyldte noen OTC-kontorer for ulovlig å ta hvitvaskingsmidler til private kunder. For å beskytte deg mot slik aktivitet, må du forsikre deg om at du handler med legitime meglere som har riktig KYC. På toppen av dette, kjøp aldri “rabatterte” Bitcoins som tilbys på sosiale medier som Instagram eller Facebook.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Vil OTC-meglere godta kontanter?

Ofte vil OTC-meglere ha et kontantalternativ – for både kjøp og salg av Bitcoin. Det er viktig å huske på KYC-registrering for store mengder kontanter. På toppen av dette kan det også kreves bevis på midler.

Krever OTC-meglere min identitet?

For å overholde lovene om hvitvasking av penger, vil OTC-meglere kreve at du sender inn offisiell dokumentasjon som identitet, adressebevis, bankkontoutskrifter, bevis på inntekt eller bevis på midler.

Er det en Bitcoin Limit?

De fleste OTC-er har ikke en maksimal grense for hvor mye Bitcoin du kan kjøpe eller selge. Bestillingsstørrelser på 100 eller høyere BTC er vanlig sted for disse meglerne. Noen meglere vil imidlertid ha en minimum ordrestørrelse, for eksempel $ 100.000 USD.

Hvordan kjøper jeg Bitcoin anonymt (privat)?

Den beste måten å kjøpe Bitcoin uten post er via kontanter eller peer-to-peer-transaksjoner. Det er viktig å huske at dette inneholder iboende risiko, da du må gjøre din egen KYC og potensielt tilby et bevis på midler i fremtiden.

Finnes det OTC for Altcoins?

Det finnes OTC-tjenester for altcoins og til og med mynter som ennå ikke er notert på børser. Disse OTC-ene fungerer som en matchmaker – matchende selgere og kjøpere av en bestemt eiendel. Et slikt eksempel er Silverway – en OTC-avtalsplattform og avtalsaggregasjonsplattform.

Hvordan finner jeg ut volumene som håndteres av OTC?

OTC er ikke forpliktet til å levere handelsdata som daglige volumer, priser eller ordrebøker. Noen OTC-er gir imidlertid årsrapporter eller blogginnlegg som inneholder aggregerte volumdata.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me