Hoe u Litecoin direct met creditcard / betaalkaart kunt kopen

Met de dag die voorbijgaat, worden digitale valuta een integraal onderdeel van onze financiële systemen. De waarden van deze valuta’s stijgen regelmatig, waardoor het voor de overheid een uitdaging is om deze te reguleren. Al deze ontwikkeling is te danken aan de ongeëvenaarde beveiliging van de transacties in deze digitale valuta. Bovendien worden de investeerders en toezichthouders ook ontlast van de extra kosten van banken en financiële instellingen. Nu vinden de transacties rechtstreeks plaats tussen verkopers en kopers zonder enige rol van tussenpersonen. Dit heeft ook de transactiesnelheden aanzienlijk verhoogd.

Wat is Litecoin?

wat is litecoin

Litecoin is ook een cryptocurrency die in 2011 werd geïntroduceerd. Het maakt ook gebruik van peer-to-peer blockchain-technologie voor snelle transacties zonder kosten over de hele wereld. Litecoin is ook een open-source gedecentraliseerd wereldwijd betalingsnetwerk waar alle transacties veilig zijn door middel van verschillende coderingscodes. Een speciaal soort wiskunde wordt gebruikt om de betalingen veilig te stellen door de individuen in staat te stellen hun eigen financiën en transacties op elk moment te controleren. Het heeft een marktkapitalisatie van $ 16,30 miljard en is daarmee de op vier na grootste cryptocurrency ter wereld. Het is ook een van die cryptocurrencies die dit jaar enorm in waarde zijn gestegen. Uit cijfers blijkt dat de cryptocurrency is sinds januari 2017 met ongeveer 4000% in waarde gestegen.

Dit betekent dat de valuta die wordt verhandeld tegen ongeveer $ 300, werd verhandeld tegen ongeveer $ 4,33 in januari 2017. In december 2017 heeft de digitale valuta een recordwaarde bereikt van $ 360,2. Dit betekende een stijging van ongeveer 4000% sinds januari. Dit alles komt doordat het een open-source valuta is en hoge transactiesnelheden. De volgende zijn de belangrijkste kenmerken van deze valuta.

  • Het allereerste en meest charmante kenmerk van de Litecoin is de razendsnelle transactiesnelheid in vergelijking met andere cryptocurrencies. Een transactie in dit betalingssysteem duurt slechts 2,5 minuten. Dit betekent dat het 100 keer snel is dan Bitcoin en ongeveer 4 keer zo snel als alle andere cryptocurrencies.
  • Het tweede kenmerk van Litecoins is het gebruik van het hash-algoritme ‘Scrypt’. Dit algoritme helpt om de mining van Litecoins realistisch te houden voor desktopgebruikers. Dit algoritme verkort ook de transactietijd aanzienlijk. Dit maakt Litecoin beter dan Bitcoin waar het SHA256d-algoritme wordt gebruikt. Dit algoritme wordt met het verstrijken van de tijd meer tijd en energie-intensiever.
  • Een ander kenmerk van de Litecoin is de voortdurende steun van de oprichter. Charlie dringt er voortdurend bij Litecoin-gebruikers en -investeerders op aan om te upgraden naar Segregated Witness (SegWit). De implementatie van deze upgrade zal innovaties in de valuta brengen door deze veiliger, sneller en betrouwbaarder te maken.
  • Het beperkte aanbod van Litecoins op de markt is ook een goed kenmerk van deze digitale valuta. Er circuleren ongeveer 84 miljoen Litecoins op de markt. Dit aanbod maakt het ook groter dan Bitcoin, dat slechts 21 miljoen aan voorraad heeft. Door dit aanbod nog steeds te beperken tot 84 miljoen, is het een betrouwbare valuta over de hele wereld.

Litecoins direct kopen met debet- / kredietkaarten

Litecoins kopen is ook een technische beslissing en verschillende methoden om deze munten te kopen worden over de hele wereld gebruikt. Een van de handigste methoden van Litecoins kopen is deze kopen met creditcards / betaalpassen. Dit komt omdat u nergens heen hoeft om thuis munten te kopen. Hieronder volgen de belangrijkste stappen die u genoeg zouden vertellen over het kopen van deze munten.

1-Registratie bij Changelly

Changelly zingen

Changelly is een van de meest betrouwbare bronnen voor het kopen van Litecoins. Dit komt omdat het verschillende valuta accepteert als betaling om de munten van uw keuze te kopen. Als je wilt Litecoins kopen, u moet zich registreren op deze website. Er worden geen registratiekosten in rekening gebracht. Dit betekent dat u zich kunt registreren door uw geverifieerde e-mailadres in de specifieke kolom van het aanmeldingsformulier in te voeren. De website stuurt een e-mail naar uw geverifieerde e-mailadres. Deze e-mail bevat alle inloggegevens inclusief gebruikersnaam en wachtwoord. Met behulp van die gegevens kunnen de gebruikers inloggen op hun accounts. Na het inloggen verschijnt er een scherm voor je.

changelly munt kopen

2-Selectie van valuta

direct litecoin kopen

Er zijn twee lange balken op dit scherm voor je. De eerste is de valuta waarin u uw betaling wilt uitvoeren. U kunt verschillende valuta’s selecteren door op de pijltoets aan de rechterkant van de balk te klikken. De volgende balk biedt u de munt die u wilt kopen. Selecteer hier de Litecoin en druk op de groene koopknop aan de rechterkant van de balken. Hiermee gaat u naar de betalingsverwerkingspagina. Als u niet bent ingelogd Changelly-website, Als u op de betaalknop klikt, wordt u gevraagd eerst in te loggen.

3-Orderbevestiging

litecoin changelly

Nadat u de valuta heeft geselecteerd, gaat u naar de orderbevestigingspagina door op het tabblad kopen te drukken. Changelly biedt alle details nogmaals op het scherm ter bevestiging. U dient te bevestigen dat u Litecoins gaat kopen en betaalt in de valuta die u wilt. Nadat u zich ervan heeft verzekerd dat alle details correct zijn, drukt u op het bevestigingstabblad. Hiermee gaat u naar een andere pagina.

4-Wallet-adres

litecoin adresboek

U moet weten dat cryptocurrencies altijd worden opgeslagen in portefeuilles hetzij hardware of software. Hier moet u opnieuw de beslissing nemen. Ga altijd voor de portemonnee die ondersteuning voor meerdere valuta’s en verbeterde beveiliging biedt. Ledger Nano S portemonnee wordt beschouwd als de beste cryptocurrency-portemonnee. Dit komt omdat het verschillende valuta’s ondersteunt en veel betrouwbaar en veilig is. U moet het adres van uw Ledger Nano-portemonnee invoeren om het koopproces te voltooien.

Lees ook: 5 beste Litecoin LTC-portefeuilles 2021

5-Controle en bevestiging van de informatie

Om het cryptocurrency-proces te kopen, moet de informatie in verschillende stappen worden bevestigd. Na het invoeren van het portemonnee adres, u moet het portefeuilleadres en de andere noodzakelijke informatie bevestigen. Als u zeker bent van de details, drukt u op de bevestigingsknop en wordt u naar de pagina met creditcard- / betaalpasgegevens geleid.

6-kaartdetails

changelly visum

Als u Litecoins koopt via creditcards / betaalpassen, u moet op deze pagina alle gegevens van uw kaart invoeren. Meestal zijn dit het kaartnummer, de vervaldatum en de beveiligingscode voor het verwerken van de betaling. De pagina zal u vertellen of er mogelijk een fout zit in de informatie van de kaart. Voordat de betaling wordt verwerkt, toont de website u ook het bedrag van Amerikaanse Dollar van uw kaart worden afgetrokken.

7-sms-verificatie

changelly telefoon

Ter bevestiging dat u uw eigen kaart verifieert, wordt een sms naar uw geregistreerde mobiele nummer gestuurd. Deze sms bevat een code die u op de pagina moet invoeren. Door de code in te voeren, is het betalingsproces voltooid en ontvang je na enige tijd de Litecoins in je portemonnee.

8-Litecoins ontvangen

Na aftrek van voldoende geld, Litecoins beginnen uw portemonnee te bereiken. Dit proces van het overboeken van Litecoins duurt 5 tot 30 minuten. De snelheid van het overzetten hangt ook af van het soort portemonnee dat u gebruikt. Ledger Nano S is, nogmaals, een zeer goede optie omdat het een hoge snelheid biedt.

Ledger Nano verkozen tot beste Litecoin-portemonnee voor 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me