Hvordan kjøpe Litecoin med kreditt- / debetkort umiddelbart

For hver dag som går, blir digitale valutaer en integrert del av våre finansielle systemer. Verdiene til disse valutaene øker regelmessig og viser seg derfor en utfordring for myndighetene å regulere disse. All denne utviklingen skyldes uovertruffen sikkerhet for transaksjonene i denne digitale valutaen som er satt opp. Videre blir investorene og tilsynsmyndighetene fritatt for tilleggsgebyrene fra banker og finansinstitusjoner. Nå skjer transaksjonene direkte mellom selgere og kjøpere uten noen rolle som mellommenn. Dette har også økt transaksjonshastighetene mye.

Hva er Litecoin?

hva er litecoin

Litecoin er også en kryptovaluta som ble introdusert i 2011. Den bruker også peer-to-peer blockchain-teknologi for raske transaksjoner til null pris over hele verden. Litecoin er også en åpen kildekode desentralisert globalt betalingsnettverk der alle transaksjonene er trygge gjennom forskjellige krypteringskoder. En spesiell type matematikk brukes for å sikre betalingene ved å gjøre det mulig for enkeltpersoner å kontrollere sin egen økonomi og transaksjoner når som helst. Den har en markedsverdi på $ 16,30 milliarder dollar verdens femte største kryptovaluta. Det er også en av de kryptovalutaene som har steget mye i verdiene sine i år. Tall viser at kryptovaluta har sett omtrent 4000% økning i verdi siden januar 2017.

Dette betyr at valutaen som handles til rundt $ 300 handlet til rundt $ 4,33 i januar 2017. I desember 2017 har den digitale valutaen nådd en høyverdig verdi på $ 360,2. Dette markerte en økning på ca 4000% siden januar. Alt dette skyldes at det er en åpen kildekode-valuta og høye transaksjonshastigheter. Følgende er hovedtrekkene i denne valutaen.

  • Den aller første og mest sjarmerende funksjonen til Litecoin er den lynraske transaksjonshastigheten sammenlignet med andre kryptovalutaer. En transaksjon i dette betalingssystemet tar bare 2,5 minutter å fullføre. Dette betyr at det er 100 ganger raskt enn Bitcoin og omtrent 4 ganger raskt enn alle andre kryptovalutaer.
  • Den andre funksjonen i Litecoins er bruken av hashingalgoritmen ‘Scrypt’. Denne algoritmen hjelper til med å holde utvinning av Litecoins realistisk for stasjonære brukere. Denne algoritmen reduserer også transaksjonstiden mye. Dette gjør Litecoin bedre enn Bitcoin der SHA256d-algoritme brukes. Denne algoritmen blir mer tid og kraftkrevende etter hvert som tiden går.
  • Et annet trekk ved Litecoin er kontinuerlig støtte fra grunnleggeren. Charlie presser kontinuerlig Litecoin-brukere og investorer for å oppgradere til Segregated Witness (SegWit). Implementeringen av denne oppgraderingen vil gi innovasjoner i valutaen ved å gjøre den sikrere, rask og pålitelig.
  • Det begrensede tilbudet av Litecoins i markedet er også et godt trekk ved denne digitale valutaen. Det sirkulerer rundt 84 millioner Litecoins i markedet. Denne forsyningen gjør den også større enn Bitcoin som bare har 21 millioner forsyninger. Å fortsatt begrense denne forsyningen til 84 millioner gjør den til en pålitelig valuta over hele verden.

Kjøpe litecoins øyeblikkelig med debet- / kredittkort

Å kjøpe Litecoins er også en teknisk beslutning, og forskjellige metoder for å kjøpe disse myntene blir brukt over hele verden. En av de mest praktiske metodene for å kjøpe Litecoins kjøper disse gjennom kreditt- / debetkort. Dette er fordi du ikke trenger å gå hvor som helst og kjøpe mynter som sitter hjemme hos deg. Følgende er hovedtrinnene som vil fortelle deg nok om å kjøpe disse myntene.

1-Registrering med Changelly

changelly singup

Changelly er en av de mest pålitelige ressursene for å kjøpe Litecoins. Dette er fordi den godtar forskjellige valutaer som betaling for å kjøpe myntene du ønsker. Hvis du vil kjøp Litecoins, du må registrere deg på dette nettstedet. Det påløper ingen registreringsgebyr. Dette betyr at du kan registrere deg selv ved å legge den bekreftede e-postadressen din i den spesifikke kolonnen i registreringsskjemaet. Nettstedet sender en e-post til din bekreftede e-postadresse. Denne e-postmeldingen inneholder alle påloggingsopplysningene inkludert brukernavn og passord. Nå, ved hjelp av disse detaljene, kan brukerne logge på kontoene sine. Etter innlogging vises det et skjermbilde foran deg.

changelly mynt kjøp

2-Valg av valuta

kjøp litecoin umiddelbart

Det er to lange stolper på denne skjermen før deg. Først er valutaen du vil foreta betalingen i. Du kan velge forskjellige valutaer ved å klikke piltasten på høyre side av linjen. Den neste linjen tilbyr deg mynten du vil kjøpe. Velg Litecoin her og trykk på den grønne kjøpsknappen på høyre side av stolpene. Dette tar deg til siden for behandling av betaling. Hvis du ikke er logget inn Changelly nettsted, ved å klikke på betalingsknappen blir du bedt om å logge på først.

3-Bekreftelse av ordre

litecoin changelly

Når du har valgt valutaen, trykker du på kjøp-fanen til ordrebekreftelsessiden. Changelly tilbyr alle detaljene igjen på skjermen for bekreftelse. Du bør bekrefte at du skal kjøpe Litecoins og betale i den valutaen du ønsker. Når du har forsikret deg om at alle detaljene er riktige, trykker du på bekreftelsesfanen. Dette tar deg til en annen side.

4-lommebok adresse

litecoin adressebok

Du bør vite at kryptokurver alltid er lagret i lommebøker enten maskinvare eller programvare. Her må du nok en gang ta avgjørelsen. Gå alltid etter lommeboken som tilbyr støtte for flere valutaer og forbedret sikkerhet. Ledger Nano S lommebok regnes som beste kryptovaluta lommebok. Dette er fordi den støtter forskjellige valutaer og er mye pålitelig og sikker. Du må oppgi adressen til Ledger Nano-lommeboken for å fullføre kjøpsprosessen.

Les også: 5 beste Litecoin LTC-lommebøker 2021

5-Kontroll og bekreftelse av informasjonen

Å kjøpe kryptovaluta-prosessen trenger bekreftelse av informasjon i forskjellige trinn. Etter å ha gått inn i lommebokadresse, du må bekrefte lommebokadressen og annen nødvendig informasjon. Når du er sikker på detaljene, trykker du på bekreftelsesknappen og du blir ledet til siden med kreditt- / debetkortdetaljer.

6-kortdetaljer

changelly visum

Hvis du kjøper Litecoins via kreditt- / debetkort, du må oppgi alle detaljene på kortet ditt på denne siden. Vanligvis er disse detaljene kortnummeret, utløpsdatoen og sikkerhetskoden for behandling av betalingen. Siden vil fortelle deg om det kan være en feil i kortinformasjonen. Før du behandler betaling, vil nettstedet også vise deg beløpet på USD blir trukket fra kortet ditt.

7-SMS-bekreftelse

changelly telefon

For å bekrefte at du autentiserer ditt eget kort, sendes en SMS til det registrerte mobilnummeret ditt. Denne SMS-en vil inneholde en kode som du må oppgi på siden. Når du skriver inn koden, blir betalingsprosessen fullført, og du vil motta Litecoins i lommeboken etter en tid.

8-mottakende Litecoins

Etter fradrag for tilstrekkelige penger, Litecoins begynner å nå lommeboken din. Denne overføringsprosessen vil fullføres på 5-30 minutter. Overføringshastigheten avhenger også av hvilken type lommebok du bruker. Ledger Nano S er nok en gang et veldig godt alternativ fordi det gir rask hastighet.

Ledger Nano kåret til # 1 beste Litecoin-lommebok for 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me