Kako takoj kupiti Litecoin s kreditno / debetno kartico

Z vsakim dnem postajajo digitalne valute sestavni del naših finančnih sistemov. Vrednosti teh valut se redno povečujejo, kar predstavlja izziv za vlado, da jih uredi. Ves ta razvoj je posledica neprimerljive varnosti transakcij v tej postavljeni digitalni valuti. Poleg tega so vlagatelji in regulatorji razbremenjeni tudi dodatnih stroškov bank in finančnih institucij. Zdaj transakcije potekajo neposredno med prodajalci in kupci brez kakršne koli vloge posrednikov. To je tudi močno povečalo hitrost transakcij.

Kaj je Litecoin?

kaj je litecoin

Litecoin je tudi kriptovaluta, ki je bila uvedena leta 2011. Uporablja tudi tehnologijo block-chain peer-to-peer za hitre transakcije po ničnih stroških po vsem svetu. Litecoin je tudi odprtokodna decentralizirana globalno plačilno omrežje kjer so vse transakcije varne z različnimi šifrirnimi kodami. Za zavarovanje plačil se uporablja posebna vrsta matematike, ki posameznikom kadar koli omogoča nadzor nad lastnimi financami in transakcijami. Tržna kapitalizacija je 16,30 milijarde dolarjev peta največja kriptovaluta na svetu. Je tudi ena tistih kriptovalut, ki so se letos močno dvignile v svojih vrednostih. Številke kažejo, da kriptovaluta od januarja 2017 beleži približno 4000-odstotno rast vrednosti.

To pomeni, da se je valuta, s katero se trguje po približno 300 USD, januarja 2017 trgovala po približno 4,33 USD. Decembra 2017 je digitalna valuta dosegla najvišjo vrednost 360,2 USD. Od januarja se je to povečalo za približno 4000%. Vse to je zaradi odprtokodne valute in hitrih transakcijskih hitrosti. Sledijo glavne značilnosti te valute.

  • Prva in najbolj očarljiva lastnost Litecoina je njegova hitra hitrost transakcij v primerjavi z drugimi kriptovalutami. Transakcija v tem plačilnem sistemu traja le 2,5 minute. To pomeni, da je 100-krat hitrejši od Bitcoina in približno 4-krat hitrejši od vseh drugih kriptovalut.
  • Druga značilnost Litecoinov je uporaba algoritma zgoščevanja ‘Scrypt’. Ta algoritem pomaga, da je pridobivanje Litecoinov realno za namizne uporabnike. Ta algoritem tudi zelo zmanjša čas transakcije. Zaradi tega je Litecoin boljši od Bitcoina, kjer se uporablja algoritem SHA256d. Ta algoritem s časom postaja bolj časten in močnejši.
  • Druga značilnost Litecoina je stalna podpora ustanovitelja. Charlie neprestano pritiska na uporabnike Litecoin in vlagatelje, da nadgradijo na Segregated Witness (SegWit). Izvedba te nadgradnje bo prinesla novosti v valuto, saj bo postala bolj varna, hitra in zanesljiva.
  • Omejena ponudba Litecoinov na trgu je tudi dobra lastnost te digitalne valute. Na trgu kroži približno 84 milijonov litecoinov. Ta ponudba je tudi večja od Bitcoinov, ki imajo le 21 milijonov ponudbe. Še vedno omejuje to ponudbo na 84 milijonov, zaradi česar je zanesljiva valuta po vsem svetu.

Takojšen nakup Litecoinov z debetnimi / kreditnimi karticami

Nakup Litecoinov je tudi tehnična odločitev in različni načini nakupa teh kovancev se uporabljajo po vsem svetu. Ena najprimernejših metod nakup Litecoins je njihov nakup s kreditnimi / debetnimi karticami. To je zato, ker vam ni treba nikamor iti in kupovati kovancev, ki sedijo doma. Sledijo glavni koraki, ki vam bodo dovolj povedali o nakupu teh kovancev.

1-Registracija pri Changellyju

spremenljivo singup

Changelly je eden najbolj zanesljivih virov za nakup Litecoinov. To je zato, ker sprejema različne valute kot plačilo za nakup kovancev po vaši izbiri. Če želiš kupite Litecoins, se boste morali prijaviti na tej spletni strani. Kotizacija ni zaračunana. To pomeni, da se lahko registrirate tako, da svoj preverjeni e-poštni naslov vnesete v določen stolpec v obrazcu za prijavo. Spletno mesto pošlje e-poštno sporočilo na vaš preverjeni e-poštni naslov. To e-poštno sporočilo vsebuje vse podatke za prijavo, vključno z uporabniškim imenom in geslom. Zdaj se lahko uporabniki s temi podatki prijavijo v svoje račune. Po prijavi se pred vami prikaže zaslon.

Changelly kupi kovanec

2-Izbira valute

kupi litecoin takoj

Na tem zaslonu sta pred vami dve dolgi vrstici. Najprej je valuta, v kateri želite plačati. S klikom na puščično tipko na desni strani vrstice lahko izberete različne valute. Naslednja vrstica vam ponuja kovanec, ki ga želite kupiti. Tu izberite Litecoin in pritisnite zeleni gumb za nakup na desni strani palic. To vas bo pripeljalo na stran za obdelavo plačil. Če niste prijavljeni Spletno mesto Changelly, s klikom na gumb za plačilo boste morali najprej prijaviti.

3-Potrditev naročila

litecoin Changelly

Ko izberete valuto, se s pritiskom na zavihek za nakup odpre stran za potrditev naročila. Changelly na potrditev znova ponudi vse podrobnosti na zaslonu. Potrdite, da boste kupili Litecoin in plačevali v valuti, ki jo želite. Ko se prepričate, da so vse podrobnosti pravilne, pritisnite zavihek za potrditev. To vas bo pripeljalo na drugo stran.

Naslov s 4 denarnicami

knjiga naslovov litecoin

Vedeti morate, da so kriptovalute vedno shranjene v denarnice bodisi strojne ali programske opreme. Tu se boste morali še enkrat odločiti. Vedno poiščite denarnico, ki ponuja podporo v več valutah in večjo varnost. Denarnica Ledger Nano S. se šteje za najboljša denarnica za kriptovalute. To je zato, ker podpira različne valute in je zelo zanesljiv in varen. Za dokončanje postopka nakupa boste morali vnesti naslov svoje denarnice Ledger Nano.

Preberite tudi: 5 najboljših Litecoin LTC denarnic 2021

5-Preverjanje in potrditev informacij

Za nakup postopka kriptovalut je treba potrditi informacije v različnih korakih. Po vstopu v naslov denarnice, potrditi boste morali naslov denarnice in druge potrebne podatke. Ko ste prepričani v podrobnosti, pritisnite gumb za potrditev in prišli boste do strani s podrobnostmi o kreditni / debetni kartici.

Podrobnosti o 6 karticah

vizum za zamenjavo

Če kupujete Litecoin s kreditnimi / debetnimi karticami, na tej strani boste morali vnesti vse podatke o svoji kartici. Običajno so te podrobnosti številka kartice, datum izteka in varnostna koda za obdelavo plačila. Stran vam bo povedala, ali je v podatkih kartice morda napaka. Pred obdelavo plačila vam bo spletno mesto prikazalo tudi znesek ameriški dolar ki se odštejejo od vaše kartice.

7-SMS preverjanje

zamenjaj telefon

Za potrditev avtentičnosti lastne kartice bo na vašo registrirano številko celice poslan SMS. Ta SMS bo vseboval kodo, ki jo boste morali vnesti na strani. Z vnosom kode boste zaključili postopek plačila in po nekaj časa boste v denarnico prejeli Litecoine.

8-Prejemanje Litecoinov

Po odbitku zadostnega denarja, Litecoini začnejo dosegati vašo denarnico. Ta postopek prenosa Litecoinov se bo končal v 5-30 minutah. Hitrost prenosa je odvisna tudi od vrste denarnice, ki jo uporabljate. Ledger Nano S je še enkrat zelo dobra možnost, ker ponuja hitro hitrost.

Ledger Nano izbran za najboljšo Litecoin denarnico za leto 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me